Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu ls mi ne kızlar ondan yapyor durduğun yerde yürür gibi bence yapacağımm şimdi aha gittimm:16:

anamm bir ay daha beklemim ben sen :33: takılcaktın ama banaa :1: yetişiverirsin merak etme du ben aslında yarışıyorum ya bacım gı bak diyet günlük olarak yazıyorum listemi geçen kilo veremedim üstüne çok çıktım ya haftasonuda dışardaydım falan derken sana denk gelmedim.2 hafta daha yarışıyoruz canım.reglden belim agrıyo ama yürüyüşlerimide yaptım .:44: sen ne durumdasın naptın doktora gittin mi ilaç vs durumlar ne son olarak.

:

tamamdır 2 hafta daha yarışıyoruz. doktora çarşamba günü gidecem sanırım canım perşembeye de sarkabilir. smear testının nezaman çıkacağına bağlı. ozman belli olacak akla kara. zaten benim adam bu hafta 4buçuk 1 çalışıyo. o gelene kadar ben bilmem kaçıncı uykumda oluyorum bu hafta yetişemem sana yanii :))
o arada bide dişçiye gitsem çok iyi olacak ama ne ara gidecem bilmıyorum sürekli izin istemeye çekiniyorum

bende ilk defa gittim herkes çıplak sayılırdı çok gergindim ilk başta sonra bende açıldım:1:
yok, ben hiç gidebileceğimi sanmıyorum:) ama faydasına inanıyorum. o keseden sonra vücudundaki bütün gözenekler açılmıştır, hoş bir duygu olsa gerek.

meraba kızlarr.. bugun çok yoğun malum ay sonu.. birkaç gün böyle fider.. geçmişe biraz göz attım. adcım allah yardımcın olsun. allah içini ferahlatsın hakınızda hayırlı olanını nasıp etsin. ben daha yeniyim biliyorsun ama sizin evliliğinizde yılların emeği var. mutlaka düzelecektir ben eminim. belkıde biraz zamana ihtiyacınız vardır.
kolay gelsin canım. sen de ls'ciler arasıma katıldın, hadi hayırlı olsun.
evimde karnabaharım olmasına rağmen, dolabımda hazırladığım köftem olmasına rağmen aradalarda yiyecek meyvem olmasına rağmen ben evdeki son kalan su böreğini ve 2 kurabiyeyi yedim!!! nefsine hakim olamayan pis şişko dosbayım :47: bi de üzerine bacağımda ağrı hissettiğim için koşu bandına da çıkamadım :47: yaaa ben ne zaman düzeleceğim :58:
böyle giderse gerçekten psikoloğa gitmeyi düşünüyorum :((
benimki diyetisyenlik değil bunu anladım artık hiç bi diyetisyeni takmıyorum onca para veriyorum sonuç hep aynı :(( bari önce ruhuma ii gelecek bişi yapsam
ahh ahh dosbam. psikologdan ziyade zaten 2 kişisiniz, böyle şeyleri eve sokmayın. misafire pişirdiğin mamalar sanırım bunlar, o durumda da komşuya falan gönder ya da misafire paket yap ver veya üzgünüm ama at yani. miden çöplüğe dönmesinden iyidir.

spor:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek form untad
spor:30 dakika seri yürüyüş
öğlen:6 mantardan sote yaptım.acılıydı 2 tane kepek ekmek form untad
ara:1 develi armut ufak boy.
şuana kadar 1 litre su tükettim gece güncellicem.şimdi az dizime bakim anam merak ediyorum hee.:27:
ekmek 4 dilim olmuş. başka ekmek yeme canım. beslenmen güzel gidiyor, maşallah.:nazar:

şu ls mi ne kızlar ondan yapyor durduğun yerde yürür gibi bence yapacağımm şimdi aha gittimm:16:
ay bir ben kalkıp yapamadım ya:57::57:

yap yap çok eğlenceli bişeye benziyor. bugun eve geç gidecem ancak temizliği yetiştiririm ama yarın kesın bende yapacam. şu plates günlerimde belli olsa. çok fit bi hamile olacam :27:

güçlümüyüm hiç bilmiyorum nihancım.ama olmadığımı düşünüyorum.

ben birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça o batırıyor,o düzeltmeye çalıştıkça ben batırıyorum. ama sürekli tartışmalarımızda yapma diyorum,söyleme diyorum ama bir laf ediyorki benim tüm günüme tüm haftamı batırmaya yetiyor. artık kaldıramıyorum. evet rabiacım boşanmak niyetindeyim ama cesaretim yok,çünkü boşanırsam ailemin yanına gitmek zorundayım orayada gitmek istemiyorum. tek başıma hem çocuğuma bakıp hem çalışamam da. eğer gerçekten birşeyleri yoluna koymak için mücadele ettiğini görmezsem,herşeyi göze alıcağım.

asuamncım suankırgın ve kızgınsın
bosanmayı dusundugunu soyluyorsun
bence 15-20 gun sınırın ofken gecene kadar ıyıce sakınle
ofke ıle kalkan zararla otururur
bosanmakta evlenmek gıbı hayatın gercegı egerkı olmuyorsa bıtmısse bıtırmek gerekır
cocuk psıkıyatrsı bır tanıdıgım var. onun esi çok yakın arkadasım
o arkadasım bana sunu demıstı. tv de dıyorlarya kavga ortamında buyuyen cocuk tansa bosanmak en ıyısı dıye soylenıyor ama yanlıs "hayır ne olursa olsun o cocuk dısarıda arkadaslarına BABAM var koruyor sevıyor oynuyor benımle bırlıkte guvenıyorum hıssı verır. cocuguna ıyı babaysa degmez mı ?"demıs
bence ama egerkı bu surec senı hasta edecek senın saglıgını zorlayacaksa senı yıpratacaksa tabıkı bosanmak en ıyısı "
esınle konusmayı denedınmı ?
senın canını acıtmayı huy edinmiş
bu gidısat senın bu tavırların bana bosanmayı dusunduruyor
cocugumuz var ortada kalacak
dıye bence bır konus
hata ıznın varsa ızın al esıne de bıraz sakınleselım ben 1 hafta akrabalarında bırı olabılır onların yanına gıdeyım hava degısımı olur
karar veremıze yardımcı olur dıye konus canım
bak ıs nereye varacak de anlat eger arada sevgınız varsaözlersinşiz birbirinizi kırgınlıklar unutulmuyor aam unutmaya calısılıyor

dombili bende mekikleri genelde öyle çekiyorum ama bu defa tam mekikle başladım
hayatım şunu sölemeden geçmeyeyim benim eski spor hocası ısınmadan her hareket çok tehlikeli ama mekik en tehlikelisi kör olma ihtimaliniz var demişti :(( hayatım ısınmadan mekik çekme...çok kızardı bize... ben koşu bandından hemen sonra çekiyorum sende öyle yap istersen ne de olsa sende kullanıyorsun hem ısınmışken sakatlıkta çıkmaz
oooooooooo cok tehlıkelıymıs bende ole yapam ısınıpta cekeyım

evet aynen öyle.:42:
hiç farkı yok yani. halbuki benim eleştirdiğim konu da yine kendi iyiliği için. ama bunu anlamak istemiyor.

valla dosbacım, yemesi kolay yakması zor diye boşuna demiyorlar. koşu bandı da bu gerçeği gözlerimizle görmemizi sağlıyor:1:ordaki rakamı hatırımızda tutarak diyet yapsak kaçamakları unuturduk sanırım:)

afiyet olsun canım.
ama kızarım bak, niye diyete uygun yemek yapmak zor olsun? yağı az olduktan sonra istediğin yemeği yap. hiçbir şey yapamadın, tavuk etini al ızgara yap.

günkurusunun tadı çok güzel medinecim. hatta o sarılardan daha tatlımsı, hoş. sarı kayısı kurusu bana ekşi geliyor.:50:

dombili, en güzeli yapmışsın. dışarı çıkarken ben de çantama bir şeyler koyarsam çok acıkmıyorum. bir şeyler yemeden eve gelebiliyoruz. benim dondurma kaçamağını yapmadan sen eve dönebilmişsin:)) ben hayır diyemedim:78:
bugünkü menün de güzel olacak gibi gözüküyor. hadi bakalım inşallah planladığın gibi olur.
dişçiye niye gidiyordun? dolgu falan mı yaptırıyorsun?
canımdomdurmaya hayır dedım yoksa 10 ytl cezam var :76:
kanal tedavım var bugun son
soyle bu hafta tartıda 67 leri bı gorsem super olacak :74::74::74::74:
:56:bugunkı yemegımı ıkındı yıyorum ama bırazdan yerım ınsalalh

kızlar notobook um a vırus bulastı sanırım ısletım sısıtemının 1 programını sılmıs
format atılacak heralde esımın bılg nı kullanıyorum pek ıstemıyor vırus bulastırıyorum dıe kı o calısmalarını bundan yapıyor onemlı onun ıçın
masa ustu bılg daha az kullanıslı bakalım eskısı gıbı yazmaya calısacagım ama bıraz zor

b

Sağol tatlım göğsümde vardı şimdide bacağıma yaptırdım

tatlım normalde haftada ıkı gıdıcektım cunku ındırımden aldıgım ıcın kısaltılmıs program bu o yuzden ıkı seans uyguladılar şimdi herhalde hepsi 1,5 saat falan sürdü 3 ayrı uygulama oldu ilk kavitasyon sonra pasif jimanstik en sonda lenf drenaj

anladım canım umarım faydasını görür, kg olarak pek fark etmez ama vucudun incelir canım

meraba kızlarr.. bugun çok yoğun malum ay sonu.. birkaç gün böyle fider.. geçmişe biraz göz attım. adcım allah yardımcın olsun. allah içini ferahlatsın hakınızda hayırlı olanını nasıp etsin. ben daha yeniyim biliyorsun ama sizin evliliğinizde yılların emeği var. mutlaka düzelecektir ben eminim. belkıde biraz zamana ihtiyacınız vardır.

medine yarış yarış dedin yalan oldu valla. şimdi de listeden çıkacam diyon hani birbirimizi beklıyorduk kız bır ay daha bekle bee :)))

haftasonum malesef bol unlu oldu ama bugun 5 km yürüdüm. akşam da alışverişe çıkacaz kardeşimle. hafta sonu cam sildim perdeleri falan yıkadım. eve gidince temizlik yapacam. yarından itibaren de ls ye bende başlıyorum cd yı ındırdım :)

ohh ohh ls fırtınası esecek yakında :10:

evimde karnabaharım olmasına rağmen, dolabımda hazırladığım köftem olmasına rağmen aradalarda yiyecek meyvem olmasına rağmen ben evdeki son kalan su böreğini ve 2 kurabiyeyi yedim!!! nefsine hakim olamayan pis şişko dosbayım :47: bi de üzerine bacağımda ağrı hissettiğim için koşu bandına da çıkamadım :47: yaaa ben ne zaman düzeleceğim :58:
benimki diyetisyenlik değil bunu anladım artık hiç bi diyetisyeni takmıyorum onca para veriyorum sonuç hep aynı :(( bari önce ruhuma ii gelecek bişi yapsam

işte benimde en büyük sorunum ruhumdaki boşlugu yiyecekle doldurmaya çalışıyorum-dum- ben merkezli yaşamaya alışmaya çalışıyorum.:8:

şuana kadar 1 litre su tükettim gece güncellicem.şimdi az dizime bakim anam merak ediyorum hee.:27:

neden hiç yogurt tüketmiyorsun canım mantarın yanına güzel giderdi:56:

haydi yap bakalım 1 ay düzenli yapsan acayip sıkılaşıyorsun:32:

canımdomdurmaya hayır dedım yoksa 10 ytl cezam var :76:
kanal tedavım var bugun son
soyle bu hafta tartıda 67 leri bı gorsem super olacak :74::74::74::74:
:56:bugunkı yemegımı ıkındı yıyorum ama bırazdan yerım ınsalalh
kızlar notobook um a vırus bulastı sanırım ısletım sısıtemının 1 programını sılmıs
format atılacak heralde esımın bılg nı kullanıyorum pek ıstemıyor vırus bulastırıyorum dıe kı o calısmalarını bundan yapıyor onemlı onun ıçın
masa ustu bılg daha az kullanıslı bakalım eskısı gıbı yazmaya calısacagım ama bıraz zor
senin bu ceza sistemin cidden çalışıyor canım, çok güzel.:nazar::nazar:
inşallah 67'leri de daha aşağısını da görürsün canım. azmin elinden bir şey kurtulmaz.
bilgisayar işini de inşallah eşin halleder en kısa zamanda. kendine alıştırdın bizi canım:))

destek için saolun kızlar ama şu an destek değil azar istiyorum :((
neysecim hiç atamam canım 1 dilim böreğide kimseye vermedim bahane bu ya mideye indirdim...
asıl sorun kurabiyeleri koy saklama kabına dursun 1 ay amaaa yoook illa yiyeceğim
offf ya kendime kızsamda bi faydası yok
şu rahatsızlığım geçsin 11 tane borcum var onları tutayım belki nefsimi terbiye edebilirim

bence bunu itiraf edebılmen bile iyi bişey. ben psıkolojık olduğunu sanmıyorum ama kendını rahat hissedeceksen cidden git bi psikologa bence herkezın gitmesi gerekıyor.
valla bende ne olduğunu bilmiyorum hayatım :1:
aslında psikoloğa sadece genel durumum için gitmiştim çok iyi gelmişti beslenmeme kadar herşeye dikkat ediyordu...sonrasında bacağım ağrıdı ve tedavi için çok para harcadım mecburen o dönem psikoloğu bırakmıştım...belki o dönem diyetisyeni bırakmak daha faydalı olacaktı :1:

:85: öyle deme canım yaa
sen eritirsin bak akşam iyi hissedersin az yersin gecede yatmadan oh mis gibi yürür börekleri eritirsin morelini yüksek tut .psikologluk birşeyin yok inşallah vericeksin kiloları bak rabiş dün dondurma yemiş :1: o hiç sızlanıyo mu ben de 2 gün eti cin ,puflar yedim karamsarlığı bırak.
yediysen yediğin için spora yönel bakalım hadi canlannn
canım rabiş dondurma ymiş bnimki daha feci... onun ki en azından sütlü
hem benim diyetisyen sade dondurma veriyordu listemde o yüzden çok kötü gelmiyo bana...
hiç su böreği ve kurabiye vermemişti :27:

harika canım :nazar:
hem sporun hem menün
akşam dikkat et sadece 1 dilim ekmek hakkın kalmış
sanırım senin sadece problemin ekmekle :56:

Kızlar ben bugun erken cikiyorum, hepinize iyi akşamlar,

akşam çok kaynatmayın sonra geçmişi zor okuyorum:1:
ii akşamlar canım
yarın görüşürüz

senin bu ceza sistemin cidden çalışıyor canım, çok güzel.:nazar::nazar:
inşallah 67'leri de daha aşağısını da görürsün canım. azmin elinden bir şey kurtulmaz.
bilgisayar işini de inşallah eşin halleder en kısa zamanda. kendine alıştırdın bizi canım:))

ayyy ben deliyim bana bu sistemde yaramamıştı :))
geçen sene eşimle birbirimize kaçamaklar için verecektik...sonra bi baktım adam parasıyla değilmi diye yemeye başlamış :9: ne moral kalmıştı ne motivasyon :9: hatta biriken paralarla hadi yemeğe çıkalım dediğini bilirim :60: bence benden çok eşiminde psikolğa ihtiyacı var beraber gitmek lazım zaten aynı parayı ödüyoruz 1 seans için ikimizlede ilgileniyooo :97:

günaydın arkadaşlarr
tam tüm geçmişi okudum cevap verecem çocuklar gedlı kapatmak zorunda kaldım. aklımda kalanlar medinenin bol ekmekli menüleri dosbanın fıstık sarmaları(heleki yanında sade dondurmayla bayılırım) ve dombilinin süper menüleri..

benim hafta sonu menülerime gelecek olursak poğçalı ve kekliydi :78:

cumartesi sabah: 1 peynirli sandvic -1 fincan yeşilçay
ara:1 çay tabağı kuru yemiş-1 fincan nescafe
öğle(saat 15.00 gibi) yarım kase müsli üzerine biraz süt
sonra pazara gittik 2,5- 3 km yürüdük.
akşam: 1 tabak(2 servis kaşığı) mantar sote-1 kase cacık. ekmek yok
yemekten sonra : 1 dilim muzlu pudin yanında 2 dilim muz 1 dilim kivi
sonra kuzenlere çaya gittik. 1 fincan çay -1 dilim kek

pazar sabah(saat 11.00) 3 ev poğçası-3 küp beyaz peynir-3 zeytin-2 küp helva-2 bardak çay
ara:1 muz
akşam:1 baget (fırında)- yanında 1 servis kaşığı garnititürü(fırında patates-soğan-bibr-havuç-mantar)-2 yemek kaşığı bulgur pilavı-bol salata(tere-havuç-domates)
yemekten sonra 2 bardak çay-1 avuç çekirdek

bu sabah :kalkınca 5 altın çilek 1 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
yarım kase kellogs üzerine 6-7 tane yaban mersini ve süt

Seyyahcım ya sen de herkesin eksilerini görmüşsün. :1:
Poğaça harici pek bir şey galiba sorun.

inşallah herkesler iyidir. ben malum yorgunum.biliyorsunuz dün oğlumun doğumgünüydü. güzeldi diyemicem açıkçası. mutsuz başladım,normal bir durumla bitirdim.
hayatımda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmem gerekiyor. eşim sağolsun günümü mahvedecek cümleleri kahvaltı masasında,ailemin yanında söyledi. söyledikleri öyle çok kırılmamı gerektiren şeyler değildi elbet ama oanda çok gereksizdi. kuaföre gittiğimde ağlayarak açılabildim. resim bu akşam evden yüklemeye çalışıcam kızlar.
hafta sonu yediklerime hiç dikkat etmedim.
bugün işyerimde çok işim var fırsat buldukça buradayım.
hepinize güzel birgün diliyorum.
Kaptancığım ben ne kadar ne diyebilirim bilmiyorum sonuçta evlilik eminim her şeyden çok farklıdır.
Sizi bir arada tutan dünyalar tatlısı bir oğlun da var.
Eşinle bir konuşsan güzelce hissettiklerini anlatsan nasıl olur ki?
Umarım senin için en iyi olanı yaşarsın.

günaydın kızlar,

az işim var. spora da gidemedim, yetişmedi. neyse işim bitince önce size biraz uğrarım, sonra kararlıyım leslie yapıcam inşallah.:87:

Kolay gelsin neyneysecim.

kıskançlık zordur masalcım. zaten zorluklarını da yaşayarak görmüşsün sanırım. her ikinizin de hakkında hayırlısı olsun canım. sen olmaz desen de kalbin vazgeçmiyor sanırım. takıma katıldığın zamandan beri bu mesele senin için canlılığını koruyor. unut demek anlamsız da unutamasan da üzerindeki ağırlığı zamanla hafifler inşallah.

dondurmanın kalorisine bi bakmak lazım:)

ah ah işte midemize ettiğimiz eziyetler:20:

Ne kadar uğraşsam da vazgeçmiyor kalbim canım.
Biliyorum sadece aşk, sevgi yetmeyecek.
Bu kıskançlık ileride ne kırgınlıklara yol açacak.
O yüzden tekrar diye bir şey düşünemiyorum.
En azından aramızdaki saygı kalsın, hep çok güzel hatırlayalım birbirimizi diye.
Ama her gece onun için dua ediyorum, hala her gün aklımda bir şeyleri düşünmemeye çalışıyorum o da çok zor oluyor.

sen hamile olmadan bu kadar aşeriyorsun, hamile kalsan napcaz bilmiyorum medine:1: yok öyle canım çekti falan. sen yeterince canının çektiklerinden yedin. bir müddet boğazına ket vuruyorsun canım.
günkurusu, kayısı kurusunun kahverengimsi olanı canım.

çok da kaçmamış aslında canım. sadece akşam saati için fazla tabi. bir de kestaneye dikkat et, dosbam çok kalorili olduğunu söylemişti.

yağla balla beslemiş kendini medine:24:ya sen cidden hamileymişsin gibi davranmaya başladın. bebek var da sanki ona gıda olsun diye yiyor. yaw senin neyine tereyağı? eee balları yağları süre sre yersen 4 dilim gider tabi. 1 tatlı kaşığı yağ fazla canım. 1 çay kaşığı yeter hatta yemesen de olur yani tereyağını.
neyse, Allahtan kaçamağın yok. ekmek de çok şükür 4 dilimde kalabilmiş.:1:

Aaa hamilelik düşüncesi mi var ?? :)
Yorumların da harika neyneysecim ..:)

aslında benim haftasonu hareketli geçti ama eşimle minimum konuşma düzeyindeydik. cumartesi günü canımı sıktı. ben de onun canını sıktım:1: ya bu erkekler hiç hatalarını kabul etmek istemiyorlar. bir kere de sen haklısın de. yok, hemen bozuluyor bir şeyi eleştirsen. ama yine de gezdim. dün de oturma odasını temizledim. eşime olan sinirimi odadan aldım. oda temizlendi bari:9:

Bak ne güzel sinirini olumluya dönüştürmüşsün.
Ben de çok sinirliysem kendimi ya temizliğe yada yemek yapmaya vuruyorum .

ya bütün erkekler aynı gerçekten böyle birileride anlattıkça dahada emin oluyorum artık
hatalarını kabul etmezler hatta zeytin yağı gibi üste bile çıkarlar
sonra bişey yokmuş gibi davranıp sokulurlar
hepsi aynı ya :19:

Nihancım senin neden nickin değişti?

uyanış:25 dakika seri yürüyüş
kahvaltı:1 tane kaynamış yumurta,2 dilim ekmek

Ne güzel bir uyanış olmuş, tebrik ederim.

:1:canım komşu da pazar pazar gelmiş. öyle bir manzara gayet normal bence:)

köfteler çok büyük değildi canım. ancak doydum:))
yalnız burger king'in sitesine baktım dondurma 369 kalori diyor:53::53::53:

ÇOK GÜZEL BESLENMİŞSİN POLY'CİM. TEBRİK EDERİM.
bu arada hamama da mı gittin:)) maşallah.:nazar:

uykucu dosba kalk artık.:66:

iyi dersler canım:16:akşama bekliyoruz:80:

seyyahçım,
hakikaten poğaçalı, kekli, pudingli olmuş menülerin:)) afiyet olsun.

Geldim bak neyneysecimm :)

kızlar,
genel bilgi olsun diye yazıyorum. burger king'in sitesinden baktım. dondurma masum diyoruz ama hepsi değil:))
b-cool denilen bardakiçi dondurmanın üzerine çikolata parçası serpilmiş olanı 369 kalori:53:
böğürtlenli olan 278 kalori.
bonibonlu 404 kalori:53:

külahta olan dondurma ise 142 kalori.

illa yiyecek olursanız kapta olanı böğürtlenli yemek lazım ya da en masumu külah.

Ben böğürtlenlisini tercih ediyorum genelde ama o bile çok değil mi :S

:27: sizi hayatta bırakmam gıı :33: sadece listeden çıkıcam kilo bildirimi bu hafta ve önümüzdeki hafta yapıcam daha listede olmucam.ama tabiki yedilerimi yazıcam ,kilomuda sizlere sölücem kesinlikle bırakmam sizi :66: rahat yok benden size ...
:82:

Listeden neden çıkıyorsun ayyıldızım_?

günaydın canım evet gruptayım ama izine ayrıldım yine gelicem inş.
evet sabırlı olmak en güzeli ama oda bende yok maalesef
neyse canım sen nasılsın iyisin inş..

rabianın dediği gibi iyice düşünmek gerekir önemli bi karar bu
seni anlıyorum dil yarası çok kötü geçmiyor bi türlü söylenen sözler unutulmuyor. arada saygı kalmadımı o da kötü ben 2 kere boşanmanın eşiğinden döndüm bu ağır sözler yüzünden ama şimdi düzeltti kendini şükür bende düzelttim
inş. hayırlısı olur yuva yıkılsın istemem :59::59: çok zor
inş düzelirsiniz canım ya çok üzüldüm :59::59:

Toplayalım kendimizi bir an öncede gelelim Nihancım..

katıl katıl ,sahsen bana kışın dışarıda spor yapmak zor geliyor ama ls yi tv izlerken bile yapabiliyorum.

o dediğin paylaşamama durumu şimdiden bile hat safhada:1:

tünaydın canım:71:

tünaydın, iyi dersler canım allah kolaylık versin

dediğin gibi menülerin kekli,poğaçalı, pudingli olmus diyete basladıgımdan beri su haftasonları hic sevmiyorum ek işe girmeyi bile düşünüyorum:26:

canım üzülme tipik erkek yapısı toplum içinde bir başkalaşıyorlar.Tabi mutlu bir günde olması daha kötü olmuş, umarım hatasını anlayıp,en yakın zamanda telafi etmeye çalışır.

yap yap ls ye seni de alıştıracagım:4:

evet spor yapmak kesinlikle iştah kapatmaya bire bir:8:

eşine geçmiş olsun canım

iyi yapmışssın ben genelde erkek arkadaşıma sinirlenirsem hırsımı yemekten çıkarırım, sen odadan çıkarmıssın:46:

hiçte zor degil brokoli seversen haşla üzerine light yogurt baharat 1 dilim de ekmek ohhh miss gibi:56:

adana bu haftaki listeme uygundu canım dyt sormuştum görüşmem de yoksa yemezdim:30:

:46:

canım salep i içtin mi bilmiyorum ama salep tüketmek isterseniz 17den önceki arada tüketin içinde nişaşta var canım

bende hep istiyorum sabah sporu ama 6.30 iş başı olunca yapmaya kalksam gece sporu olur benimki:1:

canım bk den dondurma yersen o kadar kalori olur bana göre onlar krema ama ben yemek istedigimde madodan 3 top yiyorum 1 süt 1 meyve çıkarıyorum o günkü listeden.

Hamam harikaydı canım kese de yaptırdım, ayarlayabilirsem 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum artık

allah hakkında hayırlısını versin canım,allah yardımcın olsun evli olmadıgımdan fazla bir yorumda,tavsiyede bulunamıyorum,zor bir durum:26:

2 yk kaşıgı canım meyve porsiyonu ölçüsü

erken uyanmaya tekrar alıştır canım kendini,meto çok güzel çalışır.

onlar krema yemeyin onları:20:

olsun ögrenmiş oldun canım afiyet olsun löp löp et olmasın ama:1:

bir mezun daha veriyoruz desene bizde yaza kadar mezun oluruz inşallah:66:

Beni de spor için destekler misiniz?
İhtiyacım var hem stres de attırır.

kızlar selam hepinize hafta sonu bol acılı ve yoğun geçti herzamankı gibi :) dövme yaptırdım bacagıma :) kavitasyona gittim çalışanlar çok şeker bakalım her gidişimde iki seans uygulanacak tek hafta sonu gidiceğim için

Sabah : Yulaflı biskuvi
Öğlen : (daha yenı yedım yogunlukdan) : Mercimek çorbası + Tavuk döner (en masumu oydu pilav falan yemedim)

Nasıl bir dövme plasticwomann?

medine yarış yarış dedin yalan oldu valla. şimdi de listeden çıkacam diyon hani birbirimizi beklıyorduk kız bır ay daha bekle bee :)))

haftasonum malesef bol unlu oldu ama bugun 5 km yürüdüm. akşam da alışverişe çıkacaz kardeşimle. hafta sonu cam sildim perdeleri falan yıkadım. eve gidince temizlik yapacam. yarından itibaren de ls ye bende başlıyorum cd yı ındırdım :)

Kolay gelsin Seyyahcım?
Bebek mi düşünüyorsunuzz?

Hmm ..
Biraz kızmalıksın ama ben sana hiç kızamıyorum Dosbam ya ..
Aslında gerçekten psikoloji çok etkiliyor.
Canım sıkıldıkça sıkıntıdan yiyorum ben.

neysecim hiç atamam canım 1 dilim böreğide kimseye vermedim bahane bu ya mideye indirdim...
asıl sorun kurabiyeleri koy saklama kabına dursun 1 ay amaaa yoook illa yiyeceğim
şu rahatsızlığım geçsin 11 tane borcum var onları tutayım belki nefsimi terbiye edebilirim

Evet aslında oruç baya iyi oluyor.
Ben oruç tutunca ve iftarda yiyebiliyorum ne de sahurda..

valla dosbam kimse seni azarlamaya kıyamıyor sanırım:1:bu kadar sevilmenin yan etkisi bu olsa gerek:16:
atmanın çok kötü olduğunu ben de biliyorum ama yemek daha mı iyi? orda dursaydı da yemeseydin canım. diyete yeniden alışma dönemlerin canım. bugünlük böyle olsun ama yarına istemem. bugünkü menünü akşam mı yazacaksın?

ayyy ben deliyim bana bu sistemde yaramamıştı :))
geçen sene eşimle birbirimize kaçamaklar için verecektik...sonra bi baktım adam parasıyla değilmi diye yemeye başlamış :9: ne moral kalmıştı ne motivasyon :9: hatta biriken paralarla hadi yemeğe çıkalım dediğini bilirim :60: bence benden çok eşiminde psikolğa ihtiyacı var beraber gitmek lazım zaten aynı parayı ödüyoruz 1 seans için ikimizlede ilgileniyooo :97:
senin eşin de bir alem, o kesin:9:
ya dosbacım ben psikologa falan pek inanmıyorum. kendin bunu bitirmelisin bence.

Ne kadar uğraşsam da vazgeçmiyor kalbim canım.
Biliyorum sadece aşk, sevgi yetmeyecek.
Bu kıskançlık ileride ne kırgınlıklara yol açacak.
O yüzden tekrar diye bir şey düşünemiyorum.
En azından aramızdaki saygı kalsın, hep çok güzel hatırlayalım birbirimizi diye.
Ama her gece onun için dua ediyorum, hala her gün aklımda bir şeyleri düşünmemeye çalışıyorum o da çok zor oluyor.
Aaa hamilelik düşüncesi mi var ?? :)
Yorumların da harika neyneysecim ..:)
Bak ne güzel sinirini olumluya dönüştürmüşsün.
Ben de çok sinirliysem kendimi ya temizliğe yada yemek yapmaya vuruyorum .
Ben böğürtlenlisini tercih ediyorum genelde ama o bile çok değil mi :S
kıskançlık kararında güzel ama aşırısı evlilik bitirir canım. tehlikeli bir duygu. bu konuda bir karara vardıysan geriye uygulamak kalıyor. hayırlısı olsun.
yorumlarım da çok harikadır dermişim:1:

k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve 2 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 2 wasa
ara: 2 minik hurma, 1 portakal, 1 küçük armut ve 1 tane biskivü (ayrı ayrı zamanlarda)
öğle: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay
5 gibi: kuru patlıcan yemeği + sarımsaklı yoğurt
akşam: salata
ara: 1 minik lokum, küçük bir parça bitter çikolata ve 1 hurma

merabalar fıstıklar bugün uğrayamadım pazartesi malum ilk gün:34:
sabah her zamanki gibi 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin arada yeşilçay
öğlen 4 kaşık pilav 4 kaşık tavuk sote yanında yoğurt
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba salata 1 kaşık patlıcan yemeği yoğurt salata ve haşlanmış tavuk hepsinden 1 kaşık

şimdide bi yeşilçay içtim.dünkü kekten midem zaten raHatsızdı:59: sizler nasılsınız gününüz nasıl geçtii canlarım benim

.

Hmm ..
Biraz kızmalıksın ama ben sana hiç kızamıyorum Dosbam ya ..
Aslında gerçekten psikoloji çok etkiliyor.
Canım sıkıldıkça sıkıntıdan yiyorum ben.

Evet aslında oruç baya iyi oluyor.
Ben oruç tutunca ve iftarda yiyebiliyorum ne de sahurda..

ben hem mutluyken hemde sıkıntılıyken yiyorum :))
oruç bencede ii fikir
akşam hafif oluyo... hem borçlarımdan da kurtulurum
hamileyken hep kaygı etmiştim şimdi tutayım da kalmasın

valla dosbam kimse seni azarlamaya kıyamıyor sanırım:1:bu kadar sevilmenin yan etkisi bu olsa gerek:16:
atmanın çok kötü olduğunu ben de biliyorum ama yemek daha mı iyi? orda dursaydı da yemeseydin canım. diyete yeniden alışma dönemlerin canım. bugünlük böyle olsun ama yarına istemem. bugünkü menünü akşam mı yazacaksın?

senin eşin de bir alem, o kesin:9:
ya dosbacım ben psikologa falan pek inanmıyorum. kendin bunu bitirmelisin bence.

:1:

saol canım bende sizleri çok seviyorum ama kendime çok kızdım 30dk koşu bandına çıktım
biraz vicdan olarak rahatladım
akşam menüm
1 kase çorba içtim
1 köfte yedim
1yk bulgur pilavı

çayın yanında da 7-8 fıstık yedim

meyve olarak 1muz 1 kivi

eşim çok alemdir hayatım :)) valla şimdi hadi kalk çorbacıya gidelim diyo...zor durdurdum :))
psikolog olayına 3 yıl önce bi rahatsızlığımdan dolayı gittim tek seansta iyileştim :1: çok pahalı ve çok nahoş biriydi... tek kelime etmedi bilmem kaç seans geleceksin dedi...

bu sene çok hoş bi psikologla tanıştım ben her hafta gideceğim sandım ayda 1 yeter çok bile dedi... 2 seans gittim birini eşimle gittik acayip değişiklikler yaşadık hemde ölesine gitmiştik :))
kilom içinde yardımcı oluyordu ama başka hastalıklar girince araya bırakmak zorunda kaldım :((

k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve 2 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 çk reçel ve 2 wasa
ara: 2 minik hurma, 1 portakal, 1 küçük armut ve 1 tane biskivü (ayrı ayrı zamanlarda)
öğle: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay
5 gibi: kuru patlıcan yemeği + sarımsaklı yoğurt
akşam: salata
ara: 1 minik lokum, küçük bir parça bitter çikolata ve 1 hurma
hayatım adet dönemin yaklaşmış sanırım :1:
reçel..hurma...meyve...lokum...çikolata...
afiyet olsun yinede beğendim menünü

merabalar fıstıklar bugün uğrayamadım pazartesi malum ilk gün:34:
sabah her zamanki gibi 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin arada yeşilçay
öğlen 4 kaşık pilav 4 kaşık tavuk sote yanında yoğurt
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba salata 1 kaşık patlıcan yemeği yoğurt salata ve haşlanmış tavuk hepsinden 1 kaşık

şimdide bi yeşilçay içtim.dünkü kekten midem zaten raHatsızdı:59: sizler nasılsınız gününüz nasıl geçtii canlarım benim
afiyet olsun canım ana öğün sadece 2 olmuş 3 tane olsaydı daha ii olurdu

kızlar su böreğinin kalorisine baktım inanın battım ben yaaa olmaz böle bişi...
hadi kurabiyeyi koşu bandında yaktım diyelim ama su böreği asla

Back
X