afiyet olsun canım. bu menüyle çok şükür normal beslenmeye dönmüşsün. o keklerin verdiği rahatsızlık da sana bir ders olsun
dosbacım akşamı hafif atlatmışsın. muzları eşinle paylaşsanız yani 1 tane muzu ikiniz yeseniz daha iyi olur kanaatindeyim. ben bir ara akşamları muz yedim, başka herşeye dikkat ettiğim halde o hafta tartı oynamamıştı:)) ondan dolayı muza akşamları çok sıcak bakmıyorum.

aslında yemek yeme işini bir zevke dönüştürmüş eşin, ben öyle anladım. ben de öyleydim ama baktım 85 kiloya ulaşmışım. yediğini yakabiliyorsan iyi de yakamıyorsan olmuyor.
psikolog konusunda da biraz fazla genel konuştum sanırım. aralarında tabiki iyileri de varıdr. siz de iyi birine denk gelmişsiniz anladığım kadarıyla. seni rahatlatacaksa bence aynı kişiyi tekrar düşünebilirsiniz.
doğru tahmin dosbacım

regl yaklaşıyor.
ancak o yazdıklarımın hepsi azar azardı, gerçekten:)
su böreğini bir ara asuman söylemişti de şoke olmuştum

ondan beri kendisine yanaşmıyorum:))
dombilicim, inşallah bilgisayarın en kısa zamanda yapılır. diş olayının hallolmasına sevindim, geçmiş olsun.
hava güzel olursa oğluşunla dışarı çıkarsın, o da güzel spor oluyor.
yemeseydin şaşardım zaten medine:))
ekmek çok

çikolata var

spor güzel
bu hafta wasayı deniyorum canım. değişiklik oldu, iyi oldu.
ya lokumları yiyen yok ki 1 aydır duruyor:)) benim oğlan da yemiyor sıpa, yese de annesine faydalı olsa ya.
ls yapmaya başladım ama eşim geldi, yine kaldı. bugün yapıcam inşallah.
maşallah
günaydın dosbam
eşe gel eşe:))
afiyet olsun.
tam sopalıksın dosba ya

3 haftadır su almıyor musun

o su bozulmaya başlar yaw, sıcaktaysa eğer.
dün menü yazmadın?? menü yazsaydın su durumunu da yazardın, seni takip ederdik.
çocukların iyileşmesine sevindim canım.
karam'ı da ben görmedim:82:
günaydın nihancığım.
geçmiş olsun canım ya, kendine dikkat etmeye çalış. işyerinde ne kadar olabilirse.