okey canım .benim reglim 2 gün sürdü bu sefer iyice kafam allak
ayyıldızım canım dıscıde kanal tedavı oldum 2 seans surdu dun bıttı çok sukur ama dıscı sterıl calısmıyor bırdaha gıtmeyecegım spatulle dıs tupunun ıcerısınden alıyor benden once o dolguyu kullanarak kıme yaptıysa ıste onun agzına degen spatul(METAL INCE UZUN UCU BIRAZ KIVRIK DOLGUYU DISE KOYARKEN KULLANILIYOR)le dolguyu alıyor işi bıtıyor ıkıncı hastası geldıgınde daha sonra yıne benım agzıma degen spatulle yıne doldu alıyor tup ıcındekı dolgu bıtene kadar boyle ....
olmazkıhepatıt hıv ne varssa gecer
soyledım ıste degmıyorda falan da fıstıkta hatun kendındende cok emın dolgu domdurma gıbı katı alırkan kasıkla domdurmayı kasık hıc degmeden almamız mumkun mu ?
dogru olan alen(kucuk ocak ) kullanacak spatullu her seferınde yakacak veya dolgu malzemesınden
bır mıktar cam bır levhanınuzerıne alacak oaradan yapacak bu bole olmaz cok sınır oldummm
poly canım tesekkurler
salebı hergun tuketme demıssın dun salep ıcmedın nasıl mıdem kazınıyor bende 1/2 dılım ekmek
2 kucuk sımıt kurabıye yedım

asumancım bende sasmıyorum 1 haftada 2 kere arıza degıl mı ?

rabiacım saol canım dısıde atlattık
gelelım bugune
sabah kalktım
canım bısı yemek ıstemıyoo
zaten mısafırım gelecek kek yaptım (3 yum 2su brdk seker 1 su bark sut 1/2subardk sıvı yag 2 su bardagı unun ıcıne kabartma tozu vanılını koyup karıstırın 2 kere elekten gecırıp kullanın keke harıka oluyor deneyınn )
ben kekten yemıyecegım sımdık bezelye yıyecegım karnım tok olsun
sabah1 zeytın 1/2 dılm den daha az ekmek
ara yok
12.30oglen 4 yk bezelye 3 yk pılav 1/2 kase yogurt
ara 1 dıkdortgen kek dılımının 1/4 mısafırıme ayıp olmasın
18.30 akşama sehrıye corbası 1 dılım ekmek 2 kofte salata
21 gıbıde ıncır ve kuru uzum
mısafırım gıdınce kek hemen buzluga
a