cemre olayını biliyorum ama pek inanmıyorum:) artık Allah bilir doğrusunu ama ankara güzeldi bugün.
evlilik yıldönümünüzü de şimdiden kutluyorum. nice yıllara canım. sen bu hafta çok kaçırdın. pastadan yemesen daha iyi olur bence.
sinamekiyi biliyorum canım. uyardığın için teşekkür ederim

bu arada sen yoğurt çorbasını sormuştun, değil mi? hazır değildi canım, kendim yaptım. biz çok severek tüketiriz. ben bu sefer aşurelik buğdayla yaptım. buğdayı önceden haşlayıp, buzluk poşetlerine koyuyorum ve çorbalık buğdayım hazır oluyor. çorbalık buğdayını hazır ettikten sonra büyükçe bir kaseye 3-4 kaşık yoğurt koyuyorsun. ben süzme yoğurtla normal yoğurdu karıştırıyorum. 1 kaşık un koyuyorum ve 1 tane de yumurta. bunları güzelce karıştır. sonra tencereye al, üzerine tavuk suyu veya normal su ekle. sonra kaynayana kadar karıştırıyorsun. kaynayınca buğdayı ekliyorsun. en son da nane, pulbiber vs. nefis çorban hazır

pirinçli yapabilirsin veya nohutlu-buğdaylı da güzel olur
canım, sen "az ls" nasıl yapıyorsun? o kadının en az herhalde 500 adımlık bir videosu var. sana tavsiyem bir bütün olarak yap. başta ısınma var, en sonda soğuma var. bunlar önemli.
evet, diyet bisküvi olsa da kızıyoruz. hem ekmek hem bisküvi olmuyor çünkü. çayın yanına kuru üzüm falan tüket.
iyi akşamlar canım. inşallah diyetisyen randevun güzel geçer. hepimiz senden çok ümitliyiz
ben niye mercimek diye salladım bilmem

internetin sıkıntısına ver, dosbam

bu arada yozgatla karamanın yemek kültürleri baya benziyor. bizde de var düğürcük çorbası. annem yapar, severek yeriz.

bu arada şu ozon yağından bahsetmen çok iyi oldu. bende de doğumsonrası çatlaklar falan var. denemek istiyorum.
kaplıca konusu da iyi oldu aslında dosbacım. böyle aile hamaı falan varsa uça uça gideriz:) inşallah tabi.

kesinlikle katılıyorum
iyi akşamlar canım. inşallah hedeflediğin gibi hafif geçer akşamın
afiyet olsun canım. güzel gözüküyor.
afiyet olsun dosbam. güzel menüler gelmeye başladı

bence dünkü menün de güzeldi, okudum ama yazamadım. dışarı çıktığın halde hafifti.
afiyet olsun canım.
o kocaman bardağı almakla da en iyisini yapmışsın. yeşil çayı düzenli içmek çok faydalı, inşallh devamlı içersin.