Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar günaydın herkese akşam alışveriş yaptım nihayet evede şimdide buraya alıcam süt ve yoğurt
sabah : buğday ve prinç (k flesksin) + yağsız süt
Ara : 1 Salatalık

günaydın bayanlar:71: dün akşam çıkışta arkadaşımlar çarsıya gittik. benım kocam bu hafta gece vardiyasında ya akşamları geziyom böyle :1: güya ona çeyizlik eksiklerini tamamlayacaktık çerçilerden. ben ondan daha çok şey aldım :1: o bi çay bardaklarıyla çay tabaklarını alabıldı. bide dükkanın birinde koca sürahıyı devirdimm :44: eve baya geç gittim açlıktan öldüm bittim yolda ama yemedim :34:
dünkü menümü yazayım

kalkış:4-5 tane altın çilek 2 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase kellogs (yada müsli hatırlayamadım )
sonra hastaneye gittik yarım saat yürüyüş
ara:2 burçak bisküvi- 1 fincan çay
öğle:1 kase mercimek çorbası-1 dilim ekmek
ara:1 çay tabağı kuru yemiş-1 fincan çay
çıkışta 2 buçuk saat alışveriş esnasında yürüdüğüm yol
akşam:1 tabak(2 servis kaşığı) bol yoğurtlu sıfır yağlı makarna- 1 büyük kase zeytinyağlı sirkeli salata(domates salatalık havuç taze soğan)
sonra kanepede uyuyakalmışım. boynum tutulmuş. gözümü açtığımda saat 01.20 idi. ls kaldı malesef ama su miktarım 2,5 litreden fazladır.

menüm nekadar karbonhidratlı olmuş. ekmek makarna mercimek çorba.. bi salata kurtarmış olayı . keşke karnabaharın pişmesini bekleseydım ama çok acıkmıştım:97:

kızlar günaydın herkese akşam alışveriş yaptım nihayet evede şimdide buraya alıcam süt ve yoğurt
çok şükür canım, alışveriş olayı hallolmuş:) gözümüz aydın:81:

günaydın bayanlar:71: dün akşam çıkışta arkadaşımlar çarsıya gittik. benım kocam bu hafta gece vardiyasında ya akşamları geziyom böyle :1: güya ona çeyizlik eksiklerini tamamlayacaktık çerçilerden. ben ondan daha çok şey aldım :1: o bi çay bardaklarıyla çay tabaklarını alabıldı. bide dükkanın birinde koca sürahıyı devirdimm :44: eve baya geç gittim açlıktan öldüm bittim yolda ama yemedim :34:
dünkü menümü yazayım

akşam:1 tabak(2 servis kaşığı) bol yoğurtlu sıfır yağlı makarna- 1 büyük kase zeytinyağlı sirkeli salata(domates salatalık havuç taze soğan)
sonra kanepede uyuyakalmışım. boynum tutulmuş. gözümü açtığımda saat 01.20 idi. ls kaldı malesef ama su miktarım 2,5 litreden fazladır.
afiyet olsun canım. hiç kaçamak yapmadığın için nazar boncuğu sana gelsin:nazar:
senin de yazdığın gibi karbonhidrat oranı fazla ama bu bahsettiğin bol gezmeli şartlarda dışarda bir şey yememeyi başarman daha önemli. salata da çok şık duruyor:nazar:

günaydın arkadaşlar wsabah hastaneye gittim oyuzden geç kaldım biraz.
tahlil sonuçlarımı gösterdım doktora. şekerim 93 çıkmış bi sorun yok yanı. demir eksikliğimde çıkmamaış. nedense doktor ona çok sevindi :1: rahim ağzımda yara varmış ama kötü huylu bakteri yokmuş. bunun için fitil verdi. hergece yatmadan önce kullanacam.
bol yeşillik salata yıyormusun dedi. az değil ama çok bol da değil dedim. ben salata yapmaya üseniyorum cacık falan daha kolayıma geliyo :27: ozaman folik asit başlatalım sana dedi. salata bol yeseydın o takviye ederdi dedi. folik asit yazdı. daha ilaçlarmı almadım. çıkışta alırım artık.

dünkü menüme gelince
kahvaltı:yarım kase müsli-süt
yürüyüş:3 km
ara:5 tane eti burçak bisküvi
öğle:2 dilim kıymalı pide. bir pideninüçte biri kadar.ben yokken yemişler okadar kalmış. sende söyle kendıne dediler bende kalanları yedim sadece.
yürüyüş:3 km
ara:1 çay tabağı benım kuruyemişlerden-1 fincan yeşilçay
akşam:3-4 dilim sucuk-2 dilim ekmek-1 küp peynir-1 küp helva-3 bardak çay.( arkadaşım gelecek demiştim yaben içeri girdim daha üstümü değiştiremeden o geldi. benımde yemeği yoktu. öyle kahvaltılık bişeyler yaptık işte)
spor: arkadaşım gittikten sonra 20 dk ls ile yürüdüm. ilk gün daha çok yorulmuştum dün daha iyiydi. spordan sonra maden suyu içeyım dedim ama kapağını açamadım :35: bende normal su içtim :1:
tahlil sonuçların güzel çıkmış gözün aydın..
sporda yapılmay başlanmış.ls çok etkili gerçekten..
GÜNAYDIN..
1 mart menüm :17:
dün ipin ucu feci kaçtı size yazmaya yüzüm yok..kısaca ipucu vereyim kızım hasta evde hala kek börek kurabiye istedi .ordan anlayın yazmayayım..:17::26:
ama leslie sansone 3 mil yaptım 3 litrede suyumu içtim..
bugün 2 mart menüm
SABAh
uyanır uyanmaz 2 kayısı kurusu ve 2 bardak su..
kahvaltı 4 kaşık k fleks ve süt ..
ara
yeşil çay içecektim ki oğlum çayımı döktü..:((sinir krizlerindeyim geldim burda oturuyorum..:53::27:
öğlen
salata
haşlanmış tavuk göğsü
yoğurt 1 dilim
kepek ekmeği
ara
yeşil elma..
akşam belli değil.
akşamda ıspanak kavurma 1 adet yumurta ile..birde yaprak sarma yedim 1 adet..akşamda leslie 2 mil yaptım.. 3 litre suyla günü tamamladım.
pılastıkcim sen bu çatlaklar konusunda bilgi sahıbısındır. ne yapmalıyım sence canım?
çatlamdan önlem almak en iyisi ama ..düzenli kese ve kahverengi yosun yağı işe masaj etkili oluyor..
:27:

afiyet olsun canım senin bu bıdık çok afacan duruyor çaylar döküldüğüne göre :1:

ben tüm gün dişle uğraştım durdum uyku girmedi gözüme ikisini birden çektiricem ama yanyana değil ki biri sol bir sağ biri alt biri üstten :58: galiba haftaya epey kilo kaybım olur katı birşey yiyemem ama şu 20 liklerimden kurtuluyorum çok sevniyorum bir taraftan .sen dişçiye ne zama ngidiceksin uzatma hemen git bu arada kakao yağı kullanmadım ama çatlak kiremi ve bebek yağını aynı anda kullandğım halde çatladım eger genetikse annende varsa ne sürersen sür oluyor canım ya .harika gibi olmazsın zamanla rengi soluyor merak etme sen .

.
benim bıdık felaket bir sn içnde gözden kaybolup yaramzlığın zirvesini zorluyor..
dişinede geçmiş olsun..çektir kurtul..
bilmem acı iyidir :) Seviyorum sanırım :)
:53::27:
merhaba kızlar
yıne saat 10.00 da kalktık oglumun kahvaltısı derken uyutayım dedım saat 11 gıbıydı uyanınca 1 saat sonra tekara uyuyor
mamasını yedırmeden once demıstım kı mamayı ye gezmeye gıdecez sonra unutmusum
pc actım oglumuda besıgınde sallıyorum nasıl aglıoo ortalıgı ınletıyor bıraktım dıs kapıya gıttı bay bay yapıoo dısaı cıkacakmısız sıze yazamadan tekrar kapattım pc yı
dısarı cıkarttım kahvaltı yapamadım tabı
11.00 marketten lıght buskıvı aldım 1/' sını yedım 80 cal asumancım kahvaltı bugunde dengesız oldu
arkadas da aradı oda geldı 1.5 saat yuruduk donuste yokus cıktık sırtım nasıl ter içinde kaldı yoruldum da

bırazdan bı arkadasta aradı oglen gel dedı oglenede ona gıdecegım
menulerımı yazayım

sabah :1/2 pk lıght buskıvı
ara yok
oglen : gezmede dıkkat edecegım
ara yok
akşam tavuklu salata 1 kase yogurt çorbası
bıraz gecmısı okuyayım donerım
senin bıdık ne kadarlık..:emir_bebek:
adcım hava burda sizin ordakinden daha ii sanırım
ablamla konuştum burda hava açık... bi de iyi gibi balkona çıkmıştım üşümedim :))

ayyıldız canım ben onu dr.dan alıyorum ama dün bi avm'de aktarda gördüm... en iyisi dr.ozon yağı diye sayılıyor... selülitlere çok ii geliyor tavsiye ederim :))
dr. ozon nekadar fiyatı ..benin göbüşde yok..yanlarda var..:26:
öyle yapacim sanırım 2 sini birden çektirip kurtulacağm yoksa tekrar oturmam çatır çutur sesler geliyo :43: 3-5 tane iğne vur be doktor dicem hissetmim dicem sonraki günler sanırım sütle beslenirim .:37: bekarken bir tane çektirmiştim aslında dolgu kanal olurdu beni korkkutmuşlardı hani beyninden hissedersin sinirleri çektikçe doktor diye :26: bende salak gibi çektirmiştim kadın çekemedi içinde kaldı bir budağı sonra kendini atar dışarı dedi atmadan kapanmıştı sonra tekrar gitmiştim :91: 3 tane iğne vurulup o minik parçayı çıkarttırmıştım çok ağlamıştım haa korkuyorum ya öyle olursa gene:59: allahım kolayca atlatır inşallah korkulu rüyam oldu şuanda aklımdan hiç çıkmıyor :84:
kötü tecrübe korkutmuş seni..bunlarda sıkıntısız atlatırsın inşallah..
canım dün kaçan ipin ucunu bugün yakalama fırsatın var,dengeleyerek çok fazla etkilenmeden telafi edebilirsin. sabah güzel başlamışsın,öğlende iyi, önemli olan akşamıda atlatırsan çok iyi. afiyet olsun.
ayrıca başka yeşil çay varsa yapıver hayatım,hem sen ortalığa koyduysan bardağı çocuk ne yapsın annesi. :68:

.

canım dökeceğini tahmin ettiğim için dip tarafa koydum ve önünede oturdum ama nasıl olduysa bir anda geldi kucağıma çıkmak isterken vurdu döktü..başka yeşil çay olmazmı hiç..:80:
zaten hamlanmam benımle alakalı oldu 2 hafta hastalıkdan gidemedim şimdi iyiyim açıldım cnm Sağol hayatım sende öylesin güzel kg verıyorsun akupntr küpesini sen almışdım dimi annene gelıcekdı sanırım nedir durum

Bugun menüm :

Sabah : Yağsız süt
Öğlen : Mercimek çorbası + az patates püresi azda domatesli tavuk + salata
Ara : mandalina

prinç lapası yapıcam bundan sonra spor öncesi lapa ve tavuk tüketicem bakalım bugun ne yıycem spor öncesi :S Tost falan yerim belki
çok az besleniyorsun ve çok spor yapıyorsun bu kilolar bu azimle gidecek elbette ama kilolarını verdikten sonrada spor +beslenme düzenini sürdürebilecekmisin....

bugün ki menüm
sabah yok
öğlen
1kase çorba 1.5 dilim ekmek yeşillik
ara
1 muz
akşam
1/2 kase çorba
1yk bulgur pilavı
3-4 dal haşlanmış karnabahar
1 dilim kadar ekmek
boool salata
ara olarak şimdilik bi planım yok ama çayımı demliyorum
sabah kahvaltısız güne başlamak iyi değil bir şekilde kahvaltı yapmay alışsan ..kilo vermede kahvaltı önemli canım..
kızlar ben çıkıyorum 10 dk ya. herkeze iyi akşamlar. akşamkı hedeflerim. zeytınyaglı karnıbahar ve bol salata yemek.. 1 litre daha su içmek veee ls yı 30 dk ya çıkartmak olsunn.. öptüm hepinizi.:79::80:
leslie 2 mil 35 dk ..tam yapabilrsen daha iyi olur ..
2 gün üst süte leslie 3 mil yaptım tüm kaslarım ağrıdı ..:8::66:
neysecim benimki mercimek değildi hayatım :63: düğürcük çorbası deriz ince bulgurdan yapılan bilir misin?? ben çok severim arada ondan yapıyorum bugünki çorbam oydu...
kaplıcaların çoğunda özel oda var hayatım hatta aile hamamı da isteyebilirsiniz...
keseyi polcim sormuştu sanırım evet hayatım soleyin kesesini şiddetle tavsiye ederim soley mağazalarında yada büyük ev teksili olan yerlerde bulabilirsin...bi de bursanın özel bi kesesi var ama şu an markasını hatırlayamadım o kesede çok güzel oluyor...
dr.ozon yağı çatlaklarada iyi geliyor canım...ben çok etkisini gördüm
ben bu yağı bacağımdaki ağrı için kullanıyorum diz kapağımdaki yırtığa iyi geldi şimdi hiç belli değil sonra yukarılarada sürdüm selülitlere müthiş etkili :)) sonra belimdeki çatlaklara :)) ayyy ne sorunluymuşummmm
bir kırşehirli olarak kaplıcayı bende severim insan kaplıcadan çıkınca nasılda ter atıyor cild canlanıyor ....ama sadece kırşehire gidince gidiyoruz öyle farklı yerlere gitmedik hiç..
Kızlar ben çıkıyorum yarin tartıda bana şans dileyin olur mu sabah geç girebilirim hepinizi öpüyorum:16:
iyi şanslar..gerçi şansa ihtiyacın yok çok güzel besleniyor vede sporunu yapıyorsun..:46:
selülitlere :27: aklımın kenarina yazdım o zaman canım sağol.

keçiörende hala güneş çok güzel cemre düşmüşya artık soğukları savdık sanırım oh oh ne güzel valla yaz geldi :46: beslenmeyi düzelttim reglden çıktım ya manyamıştım resmen :26:
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz :69: 3 mart aslında nikah olarak 13 şubat ama biz ikisindende mutlaka birşeyler yiyoruz diye bimden ben pasta aldım ama yemicem dursun dondurucuda :66:
rakibemi sevindirmeye hiççççççççççç niyetim yok :27: gider ayak kilo almak istemiyorum ilerki günlere saklıyorum :78:
:71: EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN..BİR ÖMÜR BOYU MUTLU VE SAĞLIKLI YAŞAYIN İNŞALLAH..:71:
dünkü menümü yazayım

Altın çileğin faydasını görüyürmusun..
diyete olsa bisküvileri aradan çıkartıp yerine meyve eklesen daha iyi olur sanırım..
günaydın..alışveriş yapmışsın..
kahvaltın ve aran güzel..
akşamcılardan biri olarak benim açıklamam şöyle, oğlan uyumuyor bir türlü. o uyuyuncaya kadar ben uyuyorum ve uyanınca da kafam 1 milyon oluyor:1: eğer baba evde olursa ve oğlanı yatırırsa o zaman ben de foruma takılabiliyorum. akşam babamız yoktu, özetle:)
ara olarak elma yeseydin, yok muydu?
akşama görüşmek üzere, inşallah canım.:16:

senin aran da güzel olmuş. afiyet olsun.
biz kadınların işi bitmez canım. bölüne bölüne yaşıyoruz:)

hımm tamam o zaman, ls izleyerek yapmıyorsun yani. kanepede oturmaktansa bu hareketleri yapman iyi olur. yalnız poly de bahsetmişti, ls'in hareket sıralaması falan baya güzel. oldukça kalori yaktırıyor. sana aynı bile gelse bir tane ls tamamlaman daha çok yağ yakabilir.
bu benim düzenli spor canım. eğer gitmeyi başarabilirsem haftada 2 gün zaten böyle. 1 gün de pilates.

afiyet olsun canım. ekmekleri dağıtmışsın, iyi olmuş. spor da çok güzel. su da çok güzel.:nazar::nazar::nazar:
biz kadınlar kaça bölünmüyoruzki..
oğlun uyumayınca zor olur tabi seni anlayabiliyorum...çocuğu beklemek ayrı sters ..uyudu uyumadı derken zaten saat kaç oluyor..
:38::38: canım benim bugün birazdaha iyiyim
bu grip te geçerken illa yeni bi hastalık bırakıyor sabah kalktım boğazlarım şişmiş pastil attım ağzıma yumuşattı bakalım iyi gelir inş.
sen nasılsın iyisin inş

geçmiş olsun..ıhlamur elma ayva kaynatıp iç..oda iyi gelcektir..:71:

Son düzenleme:
çok az besleniyorsun ve çok spor yapıyorsun bu kilolar bu azimle gidecek elbette ama kilolarını verdikten sonrada spor +beslenme düzenini sürdürebilecekmisin....

cnm düzenim değiştiği için böyle oldu alıştım artık buraya sorun olmycak inş. :16: :8:

herkese günaydın.
dilerim iyisinizdir.bende çok şükür idare ediyorum.

buralarda olucam hepinizi öpüyorum.

herkese gunaydın
benım bılg arızalı oldugu ıcın akşam gıremedım
hemen dun un gezme raporunu vereyım
mılfoy yarısı ıle yapılan 1 borek 4 yk kısır
1 kurabıye 3 tane salatalık tursusu

akşam ekmeksız olarak tavuk gogsu 2 kofte buyuklugunde yogurt ta yemedım
gece 11 gıbımuhallebı 3 yk kasıgı yedım 01.30 dada yattım

bugune gelelımm
sabah 1/2 dılım ekmek bıraz peynır
ara 3 yk muhallebi
11,00 yesıl cay
13,00 oglen 4 yk z.yaglı taze fasulye 1 dılım ekmek
15,00 ara elma
17,00 ara y.cay
18,30 akşam kereviz yemeği 4 yk 1 dılım ekm yogurt
y. cay
ara 21.00 portakal

zaten hamlanmam benımle alakalı oldu 2 hafta hastalıkdan gidemedim şimdi iyiyim açıldım cnm Sağol hayatım sende öylesin güzel kg verıyorsun akupntr küpesini sen almışdım dimi annene gelıcekdı sanırım nedir durum

Bugun menüm :

Sabah : Yağsız süt
Öğlen : Mercimek çorbası + az patates püresi azda domatesli tavuk + salata
Ara : mandalina

prinç lapası yapıcam bundan sonra spor öncesi lapa ve tavuk tüketicem bakalım bugun ne yıycem spor öncesi :S Tost falan yerim belki

canım bence bır faydası yok 3 haftadan once etkı etmez dıolar yalan almayın paranıza yazık

canım dün kaçan ipin ucunu bugün yakalama fırsatın var,dengeleyerek çok fazla etkilenmeden telafi edebilirsin. sabah güzel başlamışsın,öğlende iyi, önemli olan akşamıda atlatırsan çok iyi. afiyet olsun.
ayrıca başka yeşil çay varsa yapıver hayatım,hem sen ortalığa koyduysan bardağı çocuk ne yapsın annesi. :68:

ben en iyisi kadınlar gününde alışveriş yapayım kendime. keşke aklıma gelseydide çekiliş yapsaydık. geçen seneyamıştık iyi geliyor gerçekten.
benim morluklar biraz fazla aslında buğday tenliyim kapatıcı iş görüyor ama ben istiyorumki makyaj yapmadığımdada güzel bir ciltle gezeyim. yinede denicem spora başlayıncakafein asprin olayını hocalara sorarım sağol canım.

canım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim. demir gebelik için önemli zaten gebeliktede kalsium ve demir hapı vereceklerdir. demekki önemsediğimiz yeşilliğin bir insanın gelişiminde ne kadar önemli rol oynadığını anlayabiliyoruz.folik asite başlamanda iyi tabiki.
dünkü menüne baktım,burçak bisküviler ne kadarda gereksiz duruyrmuş meğerse. kendim yazınca anlamamıştın ama sizler yazınca farkettim.:9:
neyse akşamda kaçırmmışsın afiyet olsun canım.

aa tebrik ederim hayatım,hiç bahsetmemiştin sanırım yadaben atladım. :)) ama çok güzel bendebu akşam araştırmalara başlıyorum inşallah.

canım çatlak için bol karın egzersizleri tavsiye ederim. ayrıca banyo sonrası yaptığın nemlendirme normalinden daha fazla iyi oluyor. gece uyurkende vücut fazla ısındığı için bol kremlenip yatmakda çok faydalıdır. olacağı varsa oluyor ama önlem alarak aza indirebilirsin.

deri değiştirmekmii onasıl olcekki. ilk defa duydum şaşırdım. kız plastik neler duycez bakalım sayende.

küçülde cebime gir ben senden daha kısayım hatun 1.55 boyum. senden daha minikim.
diş olayınıda ikisinide çektir gitsin hayatım,sonra birini çektirip değerinden vazgeçersin birde. :1:
en azında tekrar tekrar acı çekmemiş olrsun.
çatlak konusunda haklısın canım olacağı varsa oluyor malesef ama aza indirilebilir birkaç önlemle. belkide snin daha çok olacaktı ama dikkat ettiğin için o kadar oluşmuştur.

seni mazoşist seniiii. :53:

afiyet olsun canım. bu hafta güzel sonuç alırsın inşallah.

dombilicim sen unutursun ama onlar unutmazlar hayatım,çünkü en sevdiği şeyi söyleemişsin gezmeye gitmeye bayılıyorlar.
canım kahvaltılarına gerçekten bir çözüm bulmalısın,bunu düzeltsen iyi olur göreceksin zaten. ayrıca maşallah ya sürekli bir yerdesin,yada misafir sana geliyor. :10:çok güzel ama diyet yapmak istiyorsan dikkatli olman gerekir. sen diyet konusunu unutuyorsun misafirlikte dombilicim,bu konuyu çözümlemeye çalış derim, :44:
bıraz hareketlıyız gezme cok oluyor yarında gunumuz var arkadasa dedımkıyemek yap pasta borek yok
canım kahvaltılar atlıyorum cunlı akşamları kacırıyorum
bısı yemeden gozume uyku gırmıo

ilahi dombilicim,kız dişten ayyıldız şikayetçi ben değil. :1:
neyse hadi iyi gezmler sana canım. inşallah dikkat edersin.

tuhh rezıl olduk :43::43::43::43:
ama daha yasına 8 martta gırecek konusmalrı anladıgını yenı farkettım

çocuk verdiğin sözü unutmamış canım:)) dışarı çıkmakla iyi yapmışsın da işte kahvaltısız çıkma iyi olmamış. yine de light bizküvi yeyip kaçamak yapmaman başarılı bence. bugün biraz gezmeli bir gün olacak gibi, inşallah dikkat etmeyi başarabilirsin canım. yoksa kumbara dolup taşacak:)

afiyet olsun canım.
ben spordan geldim, geleli epey oluyor. bağlantım kopuyor. geldiği zamanlarda yazdıklarımı gönderiyorum:)

bu kadar az gıdayla bu enerjiyi nasıl topluyorsun anlamıyorum valla:) afiyet olsun canım. ara öğünlerle zenginleştirsen ve güzel bir kahvaltı yapsan hoş olurdu:97:
bu arada şu migros konusunu yazman çok iyi oldu:)) 8 martta inşallah ben de gidicem:)

evet, canım burdayım.:70:
cok acıktım ıyıde oldu tabı en dogrusu adam gıbı kahvaltı etmek ama neys eonada baslıyacagım
kumbara da bakalım ne kadar bırıkecek
sımdık spor zamanı uyuyorkenoglus ben bı kosu bandına cıkam by

Son düzenleme:

çatlamdan önlem almak en iyisi ama ..düzenli kese ve kahverengi yosun yağı işe masaj etkili oluyor..

diyete olsa bisküvileri aradan çıkartıp yerine meyve eklesen daha iyi olur sanırım..

.:71:

lesli tavsıyesıne uyacam canım. valla ben zayıfladım gıbı ama bılmıyom altın çılekten mı?

Kızlar merhaba nasılsınız_?
Sabah kalktım derse gittim geldim birazdan tekrar gideceğim.
Yorgunluktan ölüyorum.
DÜn küçük iskenderin şiir dinletisi vardı çok güzeldii :)
Sohbet ediyorduk masa da arada geldi ne güzel bir sohbet var katılabilir miyim diye ..
Babam ameliyatını oldu çok iyi hiç bir problem yok.
Ama dersler çok yoğunlaştı ..

kim sormuştu unuttum avatar resimndeki de bıdık oğlum..:nazar::emir_bebek:
Allah bağışlasın canım,maşallah tam yemelik bi bıdık.:))
akşamda ıspanak kavurma 1 adet yumurta ile..birde yaprak sarma yedim 1 adet..akşamda leslie 2 mil yaptım.. 3 litre suyla günü tamamladım.
canım dökeceğini tahmin ettiğim için dip tarafa koydum ve önünede oturdum ama nasıl olduysa bir anda geldi kucağıma çıkmak isterken vurdu döktü..başka yeşil çay olmazmı hiç..:80:
bir kırşehirli olarak kaplıcayı bende severim insan kaplıcadan çıkınca nasılda ter atıyor cild canlanıyor ....ama sadece kırşehire gidince gidiyoruz öyle farklı yerlere gitmedik hiç..
oğlun uyumayınca zor olur tabi seni anlayabiliyorum...çocuğu beklemek ayrı sters ..uyudu uyumadı derken zaten saat kaç oluyor..
canım akşam yemeğin bol protein olmuş,çok güzel.afiyet olsun. su ve spor olayı ile dahada güzel olmuş.:46: dr ozon yağını dosbamın tavsiyesi üzerine bende almak istiyorum inşallah çok pahalı değildir. yeşil çay için önlemini almışsın ama anladığıma göre senin prens pek marifetli maşallah. :)))
şu kaplıcaları canımı çektirdiniz valla. bu yaz kaplıcamı yapsak ne. gerçi tatile gideceğim bile muamma,kaplıcayada gidemem sanırım. :(((

dünkü menümü yazayım
o yorgunluğun üstüne kanepede uyuman normaldir hayatım. çeyizini tekrardan düzdün sanırım. oh ne güzel. ya varya erkek milleti derki,kadın milleti her gördüğünü alıyor eksik bitmiyor diye,ama hiç düşünmezler bu ev nasıl bu kadar parlak,huzur verici. :87:kadınlar olmasa hiçbirşeye benzemez ev. :12:bizim mobilyalarımız eve geldiğinde tamam güzel mobilyalardı ama anacım içlerine benim çeyiizleri koyunca birşeye benzedi. :31:bende nerden nereye geldim. neyse hayatım öğünlerin güzel gibiyalnız meyve göremedim(benimki gibi) afiyetolsun.:))
afiyet olsun canım.

:38::38: canım benim bugün birazdaha iyiyim
bu grip te geçerken illa yeni bi hastalık bırakıyor sabah kalktım boğazlarım şişmiş pastil attım ağzıma yumuşattı bakalım iyi gelir inş.
sen nasılsın iyisin inş
geçmişolsun nihanım. bu grip bu sene nasıl birşey çıktı ya. bitiyor yine başlıyor,bitiyor yine başlıyor. ııh dinlenmediğimiz için yeniliyor sürekli. ama daha iyi olduğun için sevindim canım. :70:
sabah:saat 12 de 3 yk kadar kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt
ara:15 tane siyah üzüm kurusu
spor:yarım saat seri yürüyüş
yarım saat ütü(6 gömlek+16 tane atlet)
ikindi:saat 3 te 2 dilim kepek ekmek ,1 kk kadar peynir
ara:yarım develi armut kücük boydu.
spor:ayakta yanlara eğilme 250 sefer
oturduğum yerden sopa çevirme 250 sefer
yan yatıp bacakları yanlara kaldırma sağ ve sol bacak 70 şer sefer
mutfak tezgahında bacaklar ön,arka ve yan arası,yanlara olmak üzere 20 şer kaldırıldı
50 adet tam mekik çekildi
yarım saat seri yürüyüş yapıldı
akşam:yemekten yarım saat önce kocişi beklerken acıktığım için 1 dilim kepek ekmek yemektede ,
1 kase şehriyel çorbası büyük kaseyle ve salata çok yiyemedim kociş yedi ben tahminimden az yedim :15:
spor:yarım saat seri yürüyüş
ayakta 250 şer yanlara eğilme
oturduğum yerden 250 sopa çevirme
yattığım yerden yan bacakları kaldırma 30 ar defa
20 dakika adımlama vs vs...
yatış:1 su bardağı ılık süt yanında 5 adet kuru siyah üzüm.
Toplam yürüyüş:1.5 saat
Toplam su:3 litre
amanın seyyahım dikkat et medine feci geliyor. hayatım su,spor olayını halletmişsin. birde öğünlerini güzel tutmuşsun. tebrik ediyorum.:46:seyyahın işi bu hafta gerçekten zor. :86:
akşam uğrayanlar azalmış :((
akşam ara olarak 1 muz yedim hadi kızın bana :)) ve açım ama bişi yemeyeceğim
nihanı bende merak ettim :44:
kızlar yarın bende gelemeyeceğim
sabah çok erken saatte abimi uğurlamak için havaalanına gideceğim
eve dönmem 11 i bulur sonrada hazırlanıp güne gideceğim
ancak yarın akşama uğrayabilirim
görüşürüz
selam dosbacım. canım malum ben akşamları gelemiyorum,ev yemek ve çocuk beni yeterince yoruyor.
sanırım nihan yapıyordu emin değilim ama muzyoğurt ve tarçını karışırıyordu sende öyle dene hayatım.bende muzu sevemedim gitti,anca pastalarda falan yerim:))))) abini çoktan uğurlamışsındır Allah kavuştursun. günü hafif atlatman dileğiyle.:6:

cnm düzenim değiştiği için böyle oldu alıştım artık buraya sorun olmycak inş. :16: :8:
Önemli olan alışkanlık olması zaten..:9:
kadınlar günü için tatlım hediye çekilişi
hım anladım neye karar verildi..yapılacaksa katılabilirm ama henüz kimseyi tam olark tanımıyorum..:17:
herkese günaydın.
dilerim iyisinizdir.bende çok şükür idare ediyorum.

buralarda olucam hepinizi öpüyorum.
Günaydın canım..:9:
BİR SÖZ VARDIR SORUNLARINIZA 3 GÜN ZAMAN TANIYIN SONRA ATIN GİTSİN..geçmişde yaşadığın sorunlar geçmişte kaldı onları düşündükçe hep aklında dolayısıylede hayatının içinde olmaya devam edicek..günü gününde yaşamaya bakmalı..Ha tabiki sorunlarını görmezden gelde demiyorum..ama zamana yaymaya bak aşılamayacak bir sorununuz olmadığına inanıyorum.. kırgınlıklar geçmiyor bu gerçek ama hep akılda tutup acını taze tutmanında anlamı yok..erkekler günlük yaşıyor bence o anda lafı sokup seni üzdü o gün bitti onun için o sözde bitti..gerçekten bu böyle deneyimlerime ve özel güçlerime dayanarak birşeyler yazmak istedim..kusura bakma..
herkese gunaydın

bugune gelelımm
ara 3 yk muhallebi
11,00 yesıl cay
15,00 ara elma
17,00 ara y.cay
y. cay
ara 21.00 portakal
misafirlikte çokta kaçırmamışsın..
bugünkü menünde güzel..
masalalh oglun cok tatlı
teyzesı benım oglum 8 MARTTA 1 YASINDA OLACAK NASIPSE
saol canım sizde küçükmüşsünüz biz abi olduk 19 aylık oldu..senin kuzuyada maşallah..uyusunda büyüsün anneside sporunu rahat yapsın..
lesli tavsıyesıne uyacam canım. valla ben zayıfladım gıbı ama bılmıyom altın çılekten mı?
ok canım..leslie kolay görünen etkili bir spor..:8:
anladım aslında hiç birşey kullanmadan kilo vermeye çalışıyorum. crom ve lipotropic factor kullanıyordum onlarıda bıraktım bakalım ama altın şilekte akılmda ..:34:

dünkü menümü yazayım

:9: ne güzel gezmişin bacım ya ben de evde kös kös oturuyorum bir gel benide çıkar gezelim :27: bir tane bile gezicek arkadaşım şyok bu nasıl iş :44:

benim bıdık felaket bir sn içnde gözden kaybolup yaramzlığın zirvesini zorluyor..
dişinede geçmiş olsun..çektir kurtul..

:53::27:

senin bıdık ne kadarlık..:emir_bebek:

kötü tecrübe korkutmuş seni..bunlarda sıkıntısız atlatırsın inşallah..

sabah kahvaltısız güne başlamak iyi değil bir şekilde kahvaltı yapmay alışsan ..kilo vermede kahvaltı önemli canım..

iyi şanslar..gerçi şansa ihtiyacın yok çok güzel besleniyor vede sporunu yapıyorsun..:46:

:71: EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN..BİR ÖMÜR BOYU MUTLU VE SAĞLIKLI YAŞAYIN İNŞALLAH..:71:

geçmiş olsun..ıhlamur elma ayva kaynatıp iç..oda iyi gelcektir..:71:
teşekkür ederim canım .

herkese gunaydın

bugune gelelımm
ara 3 yk muhallebi
11,00 yesıl cay
15,00 ara elma
17,00 ara y.cay
y. cay
ara 21.00 portakal
afiyet olsun canım gezmede yinede az yemişsin bence.ben olsam hüpletmiştim mamaları :26:

Kızlar merhaba nasılsınız_?
Sabah kalktım derse gittim geldim birazdan tekrar gideceğim.
Yorgunluktan ölüyorum.
DÜn küçük iskenderin şiir dinletisi vardı çok güzeldii :)
Sohbet ediyorduk masa da arada geldi ne güzel bir sohbet var katılabilir miyim diye ..
Babam ameliyatını oldu çok iyi hiç bir problem yok.
Ama dersler çok yoğunlaştı ..
baban çabucak iyileşir inşallah canım derslerinde kolaylarsın inşallah.

Allah bağışlasın canım,maşallah tam yemelik bi bıdık.:))

canım akşam yemeğin bol protein olmuş,çok güzel.afiyet olsun. su ve spor olayı ile dahada güzel olmuş.:46: dr ozon yağını dosbamın tavsiyesi üzerine bende almak istiyorum inşallah çok pahalı değildir. yeşil çay için önlemini almışsın ama anladığıma göre senin prens pek marifetli maşallah. :)))
şu kaplıcaları canımı çektirdiniz valla. bu yaz kaplıcamı yapsak ne. gerçi tatile gideceğim bile muamma,kaplıcayada gidemem sanırım. :(((

o yorgunluğun üstüne kanepede uyuman normaldir hayatım. çeyizini tekrardan düzdün sanırım. oh ne güzel. ya varya erkek milleti derki,kadın milleti her gördüğünü alıyor eksik bitmiyor diye,ama hiç düşünmezler bu ev nasıl bu kadar parlak,huzur verici. :87:kadınlar olmasa hiçbirşeye benzemez ev. :12:bizim mobilyalarımız eve geldiğinde tamam güzel mobilyalardı ama anacım içlerine benim çeyiizleri koyunca birşeye benzedi. :31:bende nerden nereye geldim. neyse hayatım öğünlerin güzel gibiyalnız meyve göremedim(benimki gibi) afiyetolsun.:))

afiyet olsun canım.

geçmişolsun nihanım. bu grip bu sene nasıl birşey çıktı ya. bitiyor yine başlıyor,bitiyor yine başlıyor. ııh dinlenmediğimiz için yeniliyor sürekli. ama daha iyi olduğun için sevindim canım. :70:

amanın seyyahım dikkat et medine feci geliyor. hayatım su,spor olayını halletmişsin. birde öğünlerini güzel tutmuşsun. tebrik ediyorum.:46:seyyahın işi bu hafta gerçekten zor. :86:

selam dosbacım. canım malum ben akşamları gelemiyorum,ev yemek ve çocuk beni yeterince yoruyor.
sanırım nihan yapıyordu emin değilim ama muzyoğurt ve tarçını karışırıyordu sende öyle dene hayatım.bende muzu sevemedim gitti,anca pastalarda falan yerim:))))) abini çoktan uğurlamışsındır Allah kavuştursun. günü hafif atlatman dileğiyle.:6:
yarın anlaşılır asumancım ya aslında beni bünyem çok geç cevap veriyor bu olaylara.2 hafta dikkat etmemiştim o hafta almamıştım yani haftalarsonra etkisini gösteriyor

Son düzenleme:
Back
X