babana geçmiş olsun..Kızlar merhaba nasılsınız_?
Sabah kalktım derse gittim geldim birazdan tekrar gideceğim.
Yorgunluktan ölüyorum.
DÜn küçük iskenderin şiir dinletisi vardı çok güzeldii :)
Sohbet ediyorduk masa da arada geldi ne güzel bir sohbet var katılabilir miyim diye ..
Babam ameliyatını oldu çok iyi hiç bir problem yok.
Ama dersler çok yoğunlaştı ..
şiiri severim
Allah bağışlasın canım,maşallah tam yemelik bi bıdık.:))
canım akşam yemeğin bol protein olmuş,çok güzel.afiyet olsun. su ve spor olayı ile dahada güzel olmuş.dr ozon yağını dosbamın tavsiyesi üzerine bende almak istiyorum inşallah çok pahalı değildir. yeşil çay için önlemini almışsın ama anladığıma göre senin prens pek marifetli maşallah. :)))
şu kaplıcaları canımı çektirdiniz valla. bu yaz kaplıcamı yapsak ne. gerçi tatile gideceğim bile muamma,kaplıcayada gidemem sanırım.((
o yorgunluğun üstüne kanepede uyuman normaldir hayatım. çeyizini tekrardan düzdün sanırım. oh ne güzel. ya varya erkek milleti derki,kadın milleti her gördüğünü alıyor eksik bitmiyor diye,ama hiç düşünmezler bu ev nasıl bu kadar parlak,huzur verici. :87:kadınlar olmasa hiçbirşeye benzemez ev.bizim mobilyalarımız eve geldiğinde tamam güzel mobilyalardı ama anacım içlerine benim çeyiizleri koyunca birşeye benzedi.
bende nerden nereye geldim. neyse hayatım öğünlerin güzel gibiyalnız meyve göremedim(benimki gibi) afiyetolsun.:))
afiyet olsun canım.
geçmişolsun nihanım. bu grip bu sene nasıl birşey çıktı ya. bitiyor yine başlıyor,bitiyor yine başlıyor. ııh dinlenmediğimiz için yeniliyor sürekli. ama daha iyi olduğun için sevindim canım.![]()
amanın seyyahım dikkat et medine feci geliyor. hayatım su,spor olayını halletmişsin. birde öğünlerini güzel tutmuşsun. tebrik ediyorum.seyyahın işi bu hafta gerçekten zor. :86:
selam dosbacım. canım malum ben akşamları gelemiyorum,ev yemek ve çocuk beni yeterince yoruyor.
sanırım nihan yapıyordu emin değilim ama muzyoğurt ve tarçını karışırıyordu sende öyle dene hayatım.bende muzu sevemedim gitti,anca pastalarda falan yerim:))))) abini çoktan uğurlamışsındır Allah kavuştursun. günü hafif atlatman dileğiyle.![]()
saol canım benim prens YUSUF MİR EMİN adı akıllı ama yaramaz..

sprou burdna birisi yazmıştıya yapılması gereken iş gibi gör ki devamlı yapabilesin o kuralı kafama yazdım onun için devamlı yapmaya çalışyıorum..geçen hafat 4 gün yürümüşüm bu haftada 3 gün leslie yaptım..arada pasta ve çuku kaçamağım olmasaydı yarın iç açıcı bir kilo bildirimim olcaktı eminim..