rabiacım nasılsın ıyı mısn
iyiyim çok şükür canım. ben de bilgisayardan muzdaribim bu aralar. bağlantı kopuyor. hallolur inşallah. sen nasılsın?
pilates değil miydi senin spor?spor salonundan aradıılar bugun 7 buçuk 8 bucuk arası başlıyormuş yenı grup ama çok hazırlıksız yakalndım. mecbur eve gidip esortman ve spor ayakkabı alacam. spor ayakkabılarımı yıkayacaktım . daha başlamaz dıye yıkamadım. başka da yok ben napcam şimdi yaaa :26:
kızmazlarsa patik gibi bir şey giy. hazırlık yapamadım dersin. aerobik falan olsa ayakkabısız olmaz da pilatesi kimisi terlikle bile yapıyor. eviçi patiği gibi bir şeyin varsa o da olur.
oğlan anırıyor muoglan anırıoo resmen ben kactım kalvyeye basmakıstıo avazı cıktıgıkadar bagırıoo
yaramaz ben kactım yıne gelırım by

ilahi dombili:))
valla canım sen doğru diyetisyendesin, bu kesintabi bende moral sıfır ama belli etmedim diyetisyenime odaya geçtim,
sonuçları aldı geldi ben hemen savunmaya geçtim hepsine uydum spor yaptım suyuma dikkat ettim nasıl oldu anlamadım diye:26:
başladı gülmeye, ben daha çok bozulur gibi oldum sonra dedi ki harika bir hafta olmuş analizimi gösterdi bak dedi vucudunda hiç ödem yok, sen bu hafta 2,2 kg yagdan vermissin ama sporunu da çok güzel yaptıgından protein agırlıklı bir diyetin oldugundan 1,7 kg kasın artmış,ne güzel işte metabolizman hızlandı sakın üzülme bizim sorunumuz vücudundaki yaglar tartı değil dedi.gerçektende bu hafta çok güzel inceldim belden filan 28-29 beden kotu çok rahat giyiyorum, ama yine de yag kas su farketmez tartıda 63 görsem süper olurdu dedim şöyle bir kaş çattı ben hemen sustum![]()

kilolarını yağlarını kasa dönüştürerek verirsen, allahın izniyle bundan sonra kilo problemi yaşamazsın. zorla yaşayacağım diye tutturmazsan tabi