arada yine bir şey sırıtıyor![]()
tatlı mı:26:valla çok küçüktü yaa kızma bacım dövme beni:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada yine bir şey sırıtıyor![]()
tatlı tabiiki.tatlı mı:26:valla çok küçüktü yaa kızma bacım dövme beni:26:![]()
akşam yemeğini erken yemek iyi fikir yalnız ilerleyen saatlerde ara öğünlerini ihmal etme canım.saolun ..5 te akşamı yemeye başladım bakalım..
sporumuda yaptım..leslie 3 mil. dışarıda 10 dk yürüyebildim..oğlanı bıraktığım komşuda misafir vardı o yüzden erken bırakamdım..(
spor sonrası yarım muz yedim..,
suyumda 3 litre yine..![]()
tatlı tabiiki.
çok küçüktü olmaz canım, senin menülerde sürekli sırıtan bir şey görmek istemiyorum. ideal kilona erişince kendini ödüllendirirsin. ama o zaman kadar balkava, lokma şu bu yok. bak listede yeralıyorsun. bu listenin hakkını vermen lazım
anlaştık mı?
medineyi sevmemek ne mümkün
böyle fol yok yumurta yok deyince hamile kıyafeti olayın aklıma geliyor:)) takımda da benzer davranışı gösteriyorsunçift çizgiyi görünce listeden çıkarsın
hımm güzel menü olmuş. ben salatada brokoliyi çok seviyorumafiyet olur inşallah medinecim.
bugünkü menümüzz
sabah 1 yumurta 1 kk peynir duble açık bi çay su niyetine
arada yeşilçay yine duble
öğlen etli patates 1 tabak yanında 1 kaşık yoğurt 3 kaşık pilav
ara 1çay 1 baklava tatlısı
akşam daha yemedim eve geç geldim ne yesem bilmiyorum saatte geç oldu kendime light süt aldım ondan 1 bardak içerim meyve yerim:97:
benimde üzümüm bitti yarın alıcam inşallah bu arada wasa krem peynirmi rabiş kaşar gibi birşey mi googleye baktım krem peynir gibi bir şey bir de bisküvi gibi birşey çıktı.k.öncesi: 1/2 limon ve 1 tatlı kaşığı bal katılmış ılık su, 20 dk bekledim. sonra 2 kayısı + 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kek(bu ödülümdü), biraz peynir ve 3 zeytin + 1/3 wasa
ara: 2 küçük boy elma, 1 adet bisküvi
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote
ara: 2 kupa yeşilçay, 5-6 fındık
ara: 1 greyfurt
ara: 1 kupa şekersiz sütlü neskafe, 2 hurma
akşam: yoğurtlu kereviz salatası + 2/3 wasa
bir ara öğünüm daha olur, meyve veya kuru üzüm tarzı düşünüyorum:97:
su: 2 lt
spor: 45 dk pilates, hoca çok güzel seans yaptırdı![]()
afiyet olsun canım .kavurma güzel olmuş .yarasın dostumaa.herkes güzel beslenmiş
bende yaptıklarımdan az yedim ama çok yemek yapmışım(
1 kase çorba
3yk pilav 3yk kavurma
3yk yy yoğurt
bol salata
hala çay içiyorum...
canım evinizde niye yürümüyorsun senin yürüme şeyin yok muydusaolun ..5 te akşamı yemeye başladım bakalım..
sporumuda yaptım..leslie 3 mil. dışarıda 10 dk yürüyebildim..oğlanı bıraktığım komşuda misafir vardı o yüzden erken bırakamdım..(
spor sonrası yarım muz yedim..,
suyumda 3 litre yine..![]()
maşallah medine maşallah:)) gece 3'te burdaymışsınben hala uyumadımmmm :89:
yastığa kafamı koydum ve bir plan yaptım.
ben bu ayda şu 3 dişim için bir ay daha beklicem hamişlik işlerini eşimde onay verdi
2 sini çektirsemde 3. beni sinir edicek biliyorum tamamen kurtulucam bu dişlerden
1 ay daha sizlerleyimşimdi yarın giderim doktora 2 sini çektirmicem 1 ini çektiricem ki diğer 2 diş içinde ara vererek gidicem korkmicam 1 diş olunca tahammül edebilirim gibi geliyor .3 dişi her hafta bir tane dersek 1 ay gibi bir süre bebiş falan planı yapılmaz malum antibiyotik dikişler vs oluyormuş iyicee araştırdım.ne demişler plansız kalma yolda kalma
güya mutlu olayım diye pastada yedimhala tırsıyorum gidim yatım uyumasamda bari gözlerim dinlensin.:18:
evimde yürüme şeyim var kı ama kızı okuldan almak için akşam mecbur dışarı çıkıyorum oğlanıda mecburen birisine bırakıyorum..hazır bırakbilme imaknım varkende 20 dk dışarda yürüyorum ve gelincede ya leslie yada koşu bandında 25 -30 dk daha yürüyorum..sanırım farklıyım gibi demi kı benle bir tanşsan seni kırarım güldürmekten hee .her halim bir espirik neyse du bakim kızlar ne yemiş.
tatlıı afiyet olsun fıstıklımıydı gı cevizlimi agzının tadını biliyo tabe verdi 500 gramı kendine hediye etti bir şekilde.yarın bari kalmasın eritiver.
aramızda kalsın bende pasta yedim ayyyy
ne iş deseneizee bari yarım saat yürümde kalmasın üstümde .menüye yazmadım kimse görmesin diye sende söylemezsen no problem
benimde üzümüm bitti yarın alıcam inşallah bu arada wasa krem peynirmi rabiş kaşar gibi birşey mi googleye baktım krem peynir gibi bir şey bir de bisküvi gibi birşey çıktı.
afiyet olsun canım .kavurma güzel olmuş .yarasın dostumaa.
canım evinizde niye yürümüyorsun senin yürüme şeyin yok muydukoridor var mı onda yürü oğlanı verme komşuya
![]()
teşekkür ederim.erken yemeye alışkınım geç yemeyi sevmiyorum ..ne kadar erken yersem okadar acıkmıyorum desem..5 en geç 6 da akşamı yiyorum..akşam yemeğini erken yemek iyi fikir yalnız ilerleyen saatlerde ara öğünlerini ihmal etme canım.
sporu çok güzelleştirdin sen maşallah
emeklerinin karşılığını yakında görürsün canım, inşallah.
iyiyiz sende dikkat et kendine kolay gelsin..arkadaşınada geçmiş olsun..Kızlar nasılsınız?
YArın arkadaşım ev taşıyacak ona yardım edeceğim hafta sonu.
pazartesi de ameliyat olacak onun yanında olurum.
Pek fırsat bulamam gibi geliyor ama bakalım.
Sizler nasılsınız?
muz tarçınlı muz ye..kan şekerin düşünce canın tatlı istiyordur..yemek ve ara öğün aralarını 2 saate ayarlarsan tatlı krizinden kurtulursun..neysecim uzun zamandır yoğurt tüketmiyordum valla sen diyene kadar da aklıma gelmedi..
aslında dikkat etmem lazım
zaten şu tatlı krizlerini atlatamuyorum
1 tane bayram çikolatası yedim(
daha fazla yememek için zorluyorum kendimi
bari meyve yiyeyim
amin inşallah kolayca çektirir gelirsin..ağrısız sızısız ..:84: Allahım yarın olsunda bitsin çabucak yarabbim:84: çok korkuyorum ben.dikiş falan yapıyolarmış araştırdım çok korkiyom agladım napicam ben napicam :84: Dua edin ne olur acısız agrısız şişsiz ve dikişsiz geçsinyarın gidiyom of
![]()
belikede korktuğun kadar kötü geçmeyecek sen daha gitmeden ne kadar çok eziyet ettin kendine..ben hala uyumadımmmm :89:
ben bu ayda şu 3 dişim için bir ay daha beklicem hamişlik işlerini eşimde onay verdi
2 sini çektirsemde 3. beni sinir edicek biliyorum tamamen kurtulucam bu dişlerden
1 ay daha sizlerleyimşimdi yarın giderim doktora 2 sini çektirmicem 1 ini çektiricem ki diğer 2 diş içinde ara vererek gidicem korkmicam 1 diş olunca tahammül edebilirim gibi geliyor .3 dişi her hafta bir tane dersek 1 ay gibi bir süre bebiş falan planı yapılmaz malum antibiyotik dikişler vs oluyormuş iyicee araştırdım.ne demişler plansız kalma yolda kalma
güya mutlu olayım diye pastada yedimhala tırsıyorum gidim yatım uyumasamda bari gözlerim dinlensin.:18:
günaydınlarrr![]()
bence iyi düşünmüşsün çünkü hamilelikte özellikle o etin içinde olan 20 lik dişin seni zorlarsa 9 ay ağrıyı çekmek zorunda kalırsın.ben hala uyumadımmmm :89:
canım sanırım dişçidesin,Allah yardımcın olsun balım.hayırlısı ile kurtul dilerim.:84: Allahım yarın olsunda bitsin çabucak yarabbim:84: çok korkuyorum ben.dikiş falan yapıyolarmış araştırdım çok korkiyom agladım napicam ben napicam :84: Dua edin ne olur acısız agrısız şişsiz ve dikişsiz geçsinyarın gidiyom of
![]()
sendemi dosbacım,bizim evdede bayram çikolataları duruyor hala.:78:neysecim uzun zamandır yoğurt tüketmiyordum valla sen diyene kadar da aklıma gelmedi..
aslında dikkat etmem lazım
zaten şu tatlı krizlerini atlatamuyorum
1 tane bayram çikolatası yedim(
daha fazla yememek için zorluyorum kendimi
bari meyve yiyeyim
kolay gelsin canım,arkadaşına çok geçişolsun.kendine dikkat et.Kızlar nasılsınız?
YArın arkadaşım ev taşıyacak ona yardım edeceğim hafta sonu.
pazartesi de ameliyat olacak onun yanında olurum.
Pek fırsat bulamam gibi geliyor ama bakalım.
Sizler nasılsınız?
afiyet olsun dosbacım. bu pilavlardan kurtulmadan bize rahat yok.herkes güzel beslenmiş
bende yaptıklarımdan az yedim ama çok yemek yapmışım(
1 kase çorba
3yk pilav 3yk kavurma
3yk yy yoğurt
bol salata
hala çay içiyorum...
afiyet olsun rabiacım,ödülü hakkettin hayatım. tebrik ederim.k.öncesi: 1/2 limon ve 1 tatlı kaşığı bal katılmış ılık su, 20 dk bekledim. sonra 2 kayısı + 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kek(bu ödülümdü), biraz peynir ve 3 zeytin + 1/3 wasa
ara: 2 küçük boy elma, 1 adet bisküvi
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote
ara: 2 kupa yeşilçay, 5-6 fındık
ara: 1 greyfurt
ara: 1 kupa şekersiz sütlü neskafe, 2 hurma
akşam: yoğurtlu kereviz salatası + 2/3 wasa
bir ara öğünüm daha olur, meyve veya kuru üzüm tarzı düşünüyorum:97:
su: 2 lt
spor: 45 dk pilates, hoca çok güzel seans yaptırdı![]()
afiyet olsun canım ama dikkat et baklavanın kalorisi çok yüksek.bugünkü menümüzz
sabah 1 yumurta 1 kk peynir duble açık bi çay su niyetine
arada yeşilçay yine duble
öğlen etli patates 1 tabak yanında 1 kaşık yoğurt 3 kaşık pilav
ara 1çay 1 baklava tatlısı
akşam daha yemedim eve geç geldim ne yesem bilmiyorum saatte geç oldu kendime light süt aldım ondan 1 bardak içerim meyve yerim:97:
afiyet olsun canım,menüler iyi,sporuda aradan çıkarmışsın herzamanki gibi tebrik ederim.geç kalkdım için 12 de 1 kaynamış yumurta ,2 dilim kepek ekmek
saat-14.30 da yarım develi armut.ufak boy.
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat-16.00 da 2 kepçe şehriyel çorbası yanında maydanoz
spor:250 oturduğum yerden sopa çevirme
300 yanlara sağ sol eğilme
50 şer yan yatıp bacaklar yana kaldırma sağ ve sol olmak üzere
saat-18:30 2 kepçe karnıbahar yemeği,3yk kadar pirinç pilavı ,2yk mercimek çorbası,1 sb ayran ve salata.salatamda brokolide vardı dostlar.
ara olarak çeyrek muz,1 elma düşünüyorum.
sopa ve yanlara hareketlerimide yapacağım
yatarkende 1 su bardağı süt içerim.ılık ılık.![]()
harbiden seyyahım hazırlıklık nasıl gidiyor,tahlillerde tamam, sadece fitil kullanacaktın sanırım. başka bir sıkıntı yoktu değilmi canım. önümüzdeki aylarda güzel haberler alırız inşallah.ayyy yufka ekmekkk.. içli köfteyle harıka oluyo. ben maraştan getirmiştim bayramda. ama kayınvalıdem ıslatıp koydu poşete bende dolaba koydum baktım bizaman sonra küflenmiş.. çok üzüldümiçli köfte de getirmiştim attım buzluğa çıkarıp çıkarıp yedim ohh olsada yesek. çok canım çekti. ay acaba hamiş miyim aşeriyo olabılır mıyım
![]()
![]()
![]()
canım mönüler güzel afiyet olsun. sporuda ihmal etmiyorsun maşallah. tebrikederim,4 MART MENÜM.
sabah 2 adet kayısı kurusu 2 bardak su..
KAHVALTI
1 yumurta
1 kase kfleks ve 1 bardak süt..
ara
3 badem
yeşil çay
öğle
oğluma tavuklu sebze yaptım
el aysı kadar haşlanmış tavuk göğsü
içinde az havuç,patates ve pırasa vardı
3kaşık y.yağlı yoğurt
salata..
ara
1 ayva
6 abdem..
akşam
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
salata
3 kaşık y.yağlı yoğurt..
akşamda sporumu yapacağım dışarda 20 dk yürüyüş ve leslie 3 mil yapacağım..erkenden yemek yediğim için spor sonrası yarım muz yiyeceğim..
canım bizim osmanlı çileği meşhur ama bulmak zor. sen bulabildiysen ne ala. sadece reçel için üretimi var sanırım,oda fabrikasına veriliyor reçel üretimi için. 12 senedir buradayım,reçelini gördüm kendini tam olarak göremedim.evet canım osmanlı çileği deniliyor adcığım memleketinde ünlü :)) hatta her yerde reçeli satılıyo...
bende dolaba atacak olursam oraya zamanında gidersek çokca alayım diyorum ama kısmet tabii..
ben kompostu çok severim hayatım dolabımda vişne herzaman olur ama bu çok değişik geldi bana... seveceğini düşünüyorum
valla dünde benim yemek yoktu pratik olarak balık yaptım bari bugün midemize bi çorba girsin :))
benim kanamam bitmedi... hala canım tatlı çekiyo resmen kendimle savaşıyorum...artık bu hafta listeye de girdim daha çok dikkat ederim
evet canım,kilo aldıysa aynen hesaplıyoruz,sadece verince kaç hafta izinliyse o haftaya bölüyoruz. verdiği kilo çok değilse ve oranları etkilemiyorsa bölmeye gerek yok.şimdi anladım canım. ben alsa da verse de bölüyoruz sanıyordum, değilmiş.plastic bildirimde bulunmadı. kilosunu aynı geçtim.
sağol hayatım. ellerine sağlık. canımbenim listemiz hazır olduktan sonra problem yok hiçbirimiz yapamasa bile biri gelip alır muhakkak,çok sıkıntı etme sakın.verdim canımhayırlı olsun.
oğlanın yanında uyuyakalmak fena patladı bana:78:neyse, yine de bir sorun yok çok şükür![]()
valla kabus olmuş medinecim. canım yaa,dilerim hiç sorun yaşamazsın.dün saat 2 den burdan çıktım ya kızlar bizim oğlanın kreşteki arkadaşları su çiçeği geçiriyordu enesi kontrol ettim karnında bir ufak kırmızılık gördüm kafama takıldı aşısını falan yaptırmıştık korkmuyodum neyse gecede dişimi arkadaşla konştum msnde sonra kafamı yastığa koydum uyuyamıyorum of ya sürekli beynimde hep diş diş.sonra neyse 4.30 da daldım rüyamda saçma salak birşey güya enes ben ve kız kardeşim su çiçeği olmuşuz ama sırtımız komple diş sıra sıra kabuk tutmuş :84: allahım bir sancı çekiyom yani resmen hissediyorum sırtımda gibi bir kalktım fenayım
o kadar mı saçma yarabbim iki düşüncede rüyamda birleşmiş çok kötüydü ya sıra sıra dişler kabuklanmış sert eğilemiyorum falan ayyyyy :85: ALLAHIM KORUSUN HERKESİ .çok kötü geçti bu gecem.:84: yarın diş çektircem kabusum oldu uyumak istemiyom :85:
tebrikler ferdicim,ama kilo verdim diye şımartma hemen kendini,ödül olsun istiyorsan yolu biraz daha yarıla hayatım.evet 72de sabit kalıyo genelde bnim kiloşimdi 71 olmuşum çok sevindimm
![]()
canım çok şükür parça kalmamış. bakalım sorun ne çıkacak. hayırlısını diliyorum hayatım.slm kızlar ben geldim
muayenem güzel geçti çok şükür...parça falan kalmamış... kan tahlili verdim sorun ne görebilmek için...
akşam balık yiyemedim gerçekten de öğlen yeterli geldi... 2 tane küçük barbundan aldım bol salata yedim...yemeğin üzerine biraz fıstık ve 1 bardak meyve suyu içtim
sabah ise dr.un korkusundan canım hiç bişi istemedi zorla 1 dilim peynir 1 dilim ekmek yedim
gelince 1 elma yedim
şimdi öğlene ne yesem bilmiyorum sebze olsun istiyorum çnk akşama eşim et yemeği istedi...
öğlen ölçülü olmakta fayda var...
herkes çok güzel kilo vermiş tebrik ederim
neysecim bunca zamana rağmen bu hafta bile 900gr vermişsin maşallah nazarım değmesinayrıca tebrik ediyorum
bi evde otur hatun bi otur yaw.uyamadı sıpa yaa bugun gezmede burnumda getırecek yandım
ısın kotusu sporda yapamadım akşama yaparım ınsalalh
ben hariç hayatım.bu hafta herkes kilo vermiş ...![]()
kızlar bu mesajdan sonra gelenler lütfen kilolarını eklesinler. asuman'a kolaylık olsun.
tebrik ederim canım.Poly ( 64.7 / 64.2 / 0.5 /0.77%)
canım beden olarak incelmişsindir. tebrikederim.kilom :55,3
bana sankı azıcık basenlerım incelmiş gibi gelıyor ama psıkolojık mı bilmiyorum artık.
öptüm hepinizi öğleden sonra gelirim :79::80:
400 gr deyip geçme hayatım onu veremeyenlerde var. örenek ben.günaydın..
geçen hafta 65.7gr bu sabah 65.3 gr..400 gr cık gitmiş....
selam dosbacım. sanada güzel günler hayatım sağol.günaydın kızlaryada güzel günler
çok geç kalktım tembellik ettim c.tesi eşimin kahvaltısı var bu nedenle yatıyorum ama bi türlü kalkmak bilmiyorum :))
kahvaltım hafifdi şimdi de taze sıkılmış portakal suyu içtim
yarın eşim arkadaşları pikniğe davet etti...sucuk partisi yapacakmışız...akşamdan bi de börek yapsam ii olur sanırım...
bende nasıl diyet yapıyorum anlamadım
hava çok güzel... dışarı çıkmak istiyorummmm
sizler nasılsınız ??
gunaydın herkese
hatat ıyı gunler oglen oldu
dun kahvaltı
1 hasl yumurta kucucuk peynır
ara yok
oglen 1 börek 1 biber dolması 2 ssat sonra
1 dılım sutlu tatlının 1/4 u tattım yanı
akşam 1 bıber dolması 1/2 pogaca
meyve salep yok
arkadas ısrar ettı esınde gelsın ıs cıkısı dıe malum orada kaldık
gecede 11 de pc yı acamadım
dun yuruyemedım
sımdık
sabah kahvaltım 1 hasl yumurta 1/2 dılm peynır 3 zeytın 1dılım ekmek
ara 1kıvi
öglen 4 yk kereviz yogurt 1 dılım ekmek
ara 1/2 ayva
akşam 1/2 kase tarhana corbası (1 kepce) 1 dılım ekmk 5 yk z. yaglı kereviz
ve bugun yuruyus
sımdık hava guzel oglumu alıp bıraz dolanalım
canım tam sünger vaziyetlerinde ne görse uyguluyor. geçen dedesi terlik göstermiş hııııı diye,oda akşam aynısını ona yaptı. birde paylaşım durumları az bu yaşta, oyuncağını elinden alana çok kızıyor, çocuklara sinirlenip terlik fırlatmasın,sonra derler bu çocuğuna terlikmi fırlatıyor diye. arada bizde oyunlar yapıyoruz öyle ama,diyorum ya hemen tekrarlamaya başlıyor.oğlun aynısını yapar mı ki amanını
biz babayla bir olup enesi yiyoruz ,pişiriyoruz sonra sırayla yiyoruz birbirimizi ,arada ben kocişi yakalıyorum enes kurtar beni kurtar beni diyor enes savaşçısı kurtarıyo babasını ,sonra beni kurtarıyor.böyle hadi babayı yiyelim derken ısır kız
terliği de artık oğluşun yookken yaparsın bu arada azıcıkgeri çekil ohh olsun
çok ayıp ama napim yazıyom göstert ama elletme
ay dicekler medine ne ayıp karı
soryy diyorum
bu ne tek ekmekçi ben değilim pilavla yemiş kaçamakta varbir de cükolata içmiş sıcak sıcak
1 servis kaşığı pilavda ekmek sayılır kızın valla beni ekmek tahtımdan edicek
![]()
Ben de evde oturunca gezeyim diyorum.
Dışarıda olunca, bir oraya bir buraya gidince evde olayım diyorum ..
Teşekkür ediyorum kaptancığım ..
Bilmiyorum ya stres yaptım hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor son günlerde.
canım ben de o yüzden bu zamanlarımda olabildikçe sosyal aktivitelere zaman ayırmaya çalışıyorum.
Sonuçta dediğin gibi ev iş falan olacak ileride sorumluluklar artacak derken daha zor zaman ayıracağım kendime.önceden büyükler yada yaşamışlıkları olan insanlar bana şöyle yap böyle yap dediğinde anlamamışım,bir bildikleri varmış insanların meğer.bunu şimdi anlıyorum. zaman çabuk ilerliyor masalcım,hangi yaşta olursan ol şunu diceksin,gözümü kapadım açtım ve bu yaştayım diye. her anının tadını çıkar,resimler çektir. albüm yap kendine, telefonda yada makinede yada pcde kalmasın resimlerin,bastır onları koy albümüne.bazen diyorum bende ne gereği var dursun pcde ama çok hissedilir gelmiyor ama pcden resimlere bakmak.
şuan yaşlı değilim ama en güzel yaşlarımı yaşarken neden çok hissetmemişim diyorum. inşallah çok güzel bir ömrün olur.
çok şükür vurdum duymaz bir insan değil masalcım,iyi bir insandır eşim. ama uzun zamandır bir arada olunca,düşüncesizlikleri yormaya başladı ama aşarız inşallah.Kaptancığım ben kızacak bir şey göremedim.
çikolata ile sıcak çikolata var onlarda abartılı gelmedi ..
spora başlamak ne güzel fikir.
Hem de çok rahatlarsın.
valla hayatım rabia canıma okucak. :18:
spor olayına bende seviniyorum,inşallah bu ayın sonuna niyetliyim aksilik çıkmazsa tabi.
eğer imkan varsa git hayatım diyetisyende iyi firkir. farkedeceğine eminim. :))Yok ben dikkat falan edemiyorum yediklerime.
Abartıyorum hatta dikakt edeceğim derken.
Ne yapsam bilmiyorum ki.
Bir diyetisyene falan mı gitsem ki?
canım benim sıcak çikolatanın kalorisi 180 ml suya karıştırınca yanlış hatırlamıyorsam ya 84 yada 94 kalori çünkü baktım. yani su ne kadar fazla olursa kalorisi o kadar düşüyor. yoksa 184 kalori fazla tabiki hayatım.ben bugün dışarıda olacağım .artık en hafif ne varsa ondan yemek istiyorum.marketten kendim içeçeğimi almayı düşünüyorum meyve suyu pek olmuyor hazır menü olursa colasını içmem diye.
bu arada masalcım 184 kaloriymiş sıcak cikolata 1 fincan yani az mı çok mu karar veremedim.kalorilere bakınıyom da kingin orda gördüm.kahve 4 müş ne kadar azazıcık bilgilenim bakayımda.
şu dizini merak ettim neyi izliyorsun hayatım.aha dizim başlıyor sopamı alayımda gidim .
dizi bitince uğrayacağım.
gerçekten güzel bir hayatın var sadece hayatın yükünü çok taşıyorsun oda seni yoruyor.saol canım amin..
nedemek bir yardımımız dokunursa ne mutlu ..eşin hatasını anlamış senin yapacağın tek ve en önemli şey uygun bir ortamda ne kadar incindiğini ve bunun tekrarında artık herşeyin çok farklı olacağını net ve kararlı bir dille anlatman olacak.fazla çetrefilli kelimeler sarfetmeden ne demek istiyorsan onu anlatarak (erkekler üstü kapalı sözleri pek kavarayamıyorlar yada hoşlanmıyorlar )bu sorunun üstesinden gelebilrisin.kız kasma aslında gerçekten güzel bir hayatın var sadece hayatın yükünü çok taşıyorsun oda seni yoruyor..![]()
gözlerimi doldurdun hatun.
çok haklısın. şükürler olsun güzel bir hayatım var.
öyle birşeyki bu yaşıma kadar herşeyi çok sorun ettim çok yıprattım kendimi,hep onun sıkıntılarını yaşıyorum şimdi. aşabileceğime inanıyorum. biraz geç olacak ama,uzun bir ömrüm varsa vede kayıpsız,inşallah bu zamana kadar yapamadıklarımı yapabilirim.
dün akşam işyerindeyken yani oda eve gitmişti yazdı ne yapıyorsun diye benim yazılarım soğuk olunca böyle olmak istemiyrum yazdı.bende açtım ağzımı yumdum gözümü.:)))daha devamını yapmadık ama bazı şeyleri anlamış oldu diye düşünüyorum.
:78: haklısın canım olmadı.asumancım sıcak cıkolata ve2 adt bayram cıkolatası olmamıs
canım
rabis senın de nette sorunvar sanırım nazara geldik ne guzel cosmustuk
seyyahcım sana ıyı gezmeler
medinecim pişirip yemek ha tuttum bunu :) yanındada kopartırcasına ısırıkk
oglus 2. uykuya yattı
bende oglen yemegımı yedım 4 yk teze fasulya 1 dılım ekm
ara 1 elma
akşama kereviz
anlamamak ne mümkün rabiacım. kızardım bozardım valla. :78:
:96:
ya neden burda terlik atan bir ifade yok, ya da elinde oklava olan
anladın mı asuman:95: .
hepinize söz veriyorum haftaya tek bir kaçamak yapmıcam.
al tabi annesi üstüne 1 rakanlı mum koy. bir tanede resminiz olsun. hatıradır hayatım,yarın keşke yapsaydım dememek için seni yormıcak ve hepinizi mutlu edeceğini düşündüğün şeyleri erteleme derim.asuamancım aslında olabılır 1 pasta alınabilir. benım yas pastalarım guzel olmuyor beceremıyorum
nede olsa oglusumunılk dogum gunu
banada oluyor hayatım. özellikle kulakları çınlasın nur ile çok yaşadım. kilo bildiriminde falan,niye yazmadı diyorum meğer kız yazmış kilosunu. bende sitem ediyorum.ya kızlar ben bu birinci okunmamış mesajdan başlıyorum okumaya sonra alıntı yapıyorum cevaplıyorum ama bazen bakıyorum sizin konuşmalarınızı görüyorum allah allah ben bunu görmedim diyorum sizdede oluyor mu ?
takıma hoşgeldin canım.kızlar yarın cuma eğer takıma girecek kişiler varsa öncelik tanıyın yok yer varsa yarın listeye döneyim istiyorum...sabah erken saatte kadın doğumcuda kantrolüm var giremeyebilirim başlangıç kilo 70.9 olsun bu hafta alışma haftam oldu inş. haftaya veririm aslında bi kaç yüz gram gitti ama yinede emin değilim... sizi geriye düşürdüğüm için özür dilerim(
kızlar,
dosbamı listeye alınca 11 kişi oluyoruz. bu hafta bir değerlendirme yapmadım, belki farketmişsinizdir:82: herkes kendini biliyor diye düşünüyorum. pehlivanson'cum senin istekli olduğunu düşünüyorum ancak yoğunsun ve yeterli paylaşımda bulunamıyorsun. listede olman şart değil canım, liste dışı paylaşımlarla takımda yeralmaya devam edebilirsin.
ferdici'm sen de güzndüzleri gelemiyorsun işlerden. akşam geldiğinde geçmişe de bakıyorsun bu belli. ancak senin durum da yeterli mi emin değilim, asumanla bir karara varalım yarın inşallah.
canım ferdi ve pehlivan konusunda değerlendirme hafta arası yaparız.
canlar ben kaçıyorum. hepinize sağlıklı huzur dolu hafta sonular diliyorum günler diliyorum.
çok öpüldünüz. ciciler.![]()