Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar nasılsınız
hava soğuk burası da etkilenmiş...
bende evde çoook sıkıldım
mecburen markete gittim çok soğuk...çalışanlara Allah yardım etsin
sabah klasik kahvaltımı ettim
arada muz yedim
öğle yemeğinde canım bişi istemedi kepekli ekmek ile tost yaptım
arada elma yedim
akşama menü kalabalık :(( pilavla kuru var bi de çorba ve yoğurt...
sizler nasılsınız

ayy ne güzel kuru pilav :)
Tam bu havalık bir menü, pek güzel geldi ya.
Senin menülerindeki kaçamakların yok mu olmuş Dosbam?

dombilicim oğlunun doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlara...mutlu sağlıklı...
masalcım ve polycim geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize

Teşekkür ederizz ..
İyileşmek istiyorum bir an önce ..

masalcım gündüzler fena değil ama akşamları olan oluyor...sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var...haftasonu akşamları çok kaçırdım hep misafirim vardı :((
inş. bugün dengeli yerim

[

ferdıcı canım masalalh dıyorum ıraden uzun solukjlu olur dıyorum :nazar:
kac yasındasın hep ablacım dıye hıtap edıyorsun ?
:1:

:1:
:27::27:tşk ediyorum güzel dileklerin için.yaşım daha 20 buçuk:27::1:sizlerin kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ablacım diye de saygıdan diyorum bide sizi kendime yakın bulduğumdan 85liysen ablamsın işte aaaa ben 90lıyım:27:
masalcım gündüzler fena değil ama akşamları olan oluyor...sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var...haftasonu akşamları çok kaçırdım hep misafirim vardı :((
inş. bugün dengeli yerim

gel senle beraber verelim kilocuklarımızı :27:aynı kiloda sayılırız bu hafta 1den fazla vermeyi bekliyorum ama bakalımm hep sulu şeyler yedim içtim mümkün olduğuncada yağsız çünkü bildiğim kadarıyla vucut yeterince yağ almayınca kendi yağlarını yakıyo doktor söylemişti sanırım hatunlar öle mi dersiniz sizde???? kilomda pek bi değişme yok ama inceldiğim belli beni 4 5 aydır görmeyenler ne kadar zayıflamışın deyip çıtır olcan kız yakında demiyolarmı aşkaa geliyom:1::21:el ele beraber verelim ablacımmm tamammm mıı:46:

ayyy bu arada adet oldum:50:karnım ağrıyoo:50:yine canım tatlı çekiyo yawww:30::18:şöle bi kutu çikolata oh ohh mis gibiii:27:böle hayal edince doyuyom sanki ya:1:bi tuhafım yaa

:27::27:tşk ediyorum güzel dileklerin için.yaşım daha 20 buçuk:27::1:sizlerin kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ablacım diye de saygıdan diyorum bide sizi kendime yakın bulduğumdan 85liysen ablamsın işte aaaa ben 90lıyım:27:

gel senle beraber verelim kilocuklarımızı :27:aynı kiloda sayılırız bu hafta 1den fazla vermeyi bekliyorum ama bakalımm hep sulu şeyler yedim içtim mümkün olduğuncada yağsız çünkü bildiğim kadarıyla vucut yeterince yağ almayınca kendi yağlarını yakıyo doktor söylemişti sanırım hatunlar öle mi dersiniz sizde???? kilomda pek bi değişme yok ama inceldiğim belli beni 4 5 aydır görmeyenler ne kadar zayıflamışın deyip çıtır olcan kız yakında demiyolarmı aşkaa geliyom:1::21:el ele beraber verelim ablacımmm tamammm mıı:46:

hahah canııımmm benim tiroidim var en fazla 1 kilo ve fazlasını zor veririm ama senin verdiğinin yarısını vermeye razıyım...
evet yağdan kesersen yağ yakımın kolay olur ama şunu unutmaki vücudumuzun yağa ve karbonhidrata ihtiyacı var... ilk olarak karbo sonrada yağ enerjiye dönüşüyor... sen bunları almadan bi süre diyet yapabilirsin ama bi süre sonra almaya başlayacaksın sonrada kilocuklar hemen geri dönecektir :((

şöyle yap derim benimle aynı kilodasın diye sölüyorum
günlük 5 dilim ekmek yiyebilirsin 1 dilim ekmek 2yk pilav veya makarna demek...istersen yer değiştir
yağ olarakta zeytinyağ kullan yemeklerinde en fazla 2yk kadar kullan salatalarında ise 1 tatlı kaşığı kadar... eğer gün içerisinde ceviz fındık vs. yiyorsan salataya hiç yağ kullanma
4 porsiyon meyve yiyebilirsin
yani yağı sıfırlama hayatım
hem daha çok küçükmüşsün :)) takımda masal,poly var küçük olan seyyahın yaşını bilmiyorum
kalanları hepsi senin için abla sorun yok sanırım :))

Son düzenleme:
hahah canııımmm benim tiroidim var en fazla 1 kilo ve fazlasını zor veririm ama senin verdiğinin yarısını vermeye razıyım...
evet yağdan kesersen yağ yakımın kolay olur ama şunu unutmaki vücudumuzun yağa ve karbonhidrata ihtiyacı var... ilk olarak karbo sonrada yağ enerjiye dönüşüyor... sen bunları almadan bi süre diyet yapabilirsin ama bi süre sonra almaya başlayacaksın sonrada kilocuklar hemen geri dönecektir :((

günlük 5 dilim ekmek yiyebilirsin 1 dilim ekmek 2yk pilav veya makarna demek...istersen yer değiştir
yağ olarakta zeytinyağ kullan yemeklerinde en fazla 2yk kadar kullan salatalarında ise 1 tatlı kaşığı kadar... eğer gün içerisinde ceviz fındık vs. yiyorsan salataya hiç yağ kullanma
hem daha çok küçükmüşsün :)) takımda masal,poly var küçük olan seyyahın yaşını bilmiyorum

troid mi:2:anladım ablacım olsunn kız yarısını verirsin sende nolmuş :27:verelimde ne kadar olduğu önemli deil:27:yağı ve karbonhidratı tamamen kesmedim proteine ağırlık verdiğimden karbonhidratta 5 dilim gibi alırsam ekmeğikalori çok oluyo o zamanda limiti aşıyorum öğlende 1 2 dilim ekmek yiyorum pilav varsa yemiyorum dengelemeye çalışıyorum hepsinden azcık :27:tatlılar yokkk sonra rabişş hemen diyo ortada bişiler sırıtıyo diye:57::27:kulaklarınıda çınlatim hatununn:1:ayyy karnım acıktı yine :1:ne doymak bilmez bi midem var yaww:56::56:

eşim kardan mahsur kaldı eve gelemiyooo :(( hemde iş yerinden ankarada çok kar var bizim buraya otobüs dolmuş taksi hepsi durmuş...yürüyerek geliyo canım benim Allah iş yeri yakında 40dk falan gelir ...

eşim kardan mahsur kaldı eve gelemiyooo :(( hemde iş yerinden ankarada çok kar var bizim buraya otobüs dolmuş taksi hepsi durmuş...yürüyerek geliyo canım benim Allah iş yeri yakında 40dk falan gelir ...

oy oyyy :5:kötü bi durum canım yaa ne kadar üşümüştür o soğuktaa:5:

bugünkü menüm açkarnına türk kahvesi
sabah 1yumurta 1kk peynir 1 zeytin
ara 4 bardak yeşilçay:27:komalık olcam yaww yeşilçay da şöle dim canlarım şimdi benim bardak 2 bardak su alıyo ona 1 yeşilçay koyup duble yapıyorum yani öle bitanesini 2 bardak sayıyorum
öğlen 1 tabak kabak yemeği 1 buçuk dilim ekmek
arada türk kahvesi ve 5i 1 arada çay
akşam eve gelincede çorba içtimm
sonra 1 avuç fındıkla kuru üzüm karışımı sonra 1 elma 1 dilimde portakal herkese iyi gecelerrrrrr öpüyorumm canlarr

:27:epeyde küccükmüşsün keleee :37:

ayyy bu arada adet oldum:50:karnım ağrıyoo:50:yine canım tatlı çekiyo yawww:30::18:şöle bi kutu çikolata oh ohh mis gibiii:27:böle hayal edince doyuyom sanki ya:1:bi tuhafım yaa
kız sen kaç kera adet olcan anam bir kere gene adet mi oldun oluyodunda kaçırıyodun acep regl öncesimiydi :27: yeme kıhh oyle şeyler .

:50: benim kocişte akşam aradı diyo ben belediyenin orda indim yürüyerek gelicem yarım saattede benimki geldi yürüye yürüye tabi arkadaşları hala otobüs ,dolmuş kovalarken ben eşime sıcak tarhana çorbası hazırladım oh sonra kıyafetlerini peteğe koydum geldi sıcacık giyindi içti çorbasını yemeğini yedi çayıda hupletti gitti yatıverdi saat 8den beri uyuyor :31: kesin birazdan kalkar kuş gibi oturur demiştim derim bende :60: ankara kötü ya yarın okullar tatil oldu inşallah işyerleride tatil olur diyom ama zorr enesi yollamıcam esiyo estiriyor hasta olurda sonra abovv ...
sende dikkat et canım eşinde dikkat etsin bu havalar geçiçek inşallah cumartesi güneş var :51:

ara 4 bardak yeşilçay:27:komalık olcam yaww yeşilçay da şöle dim canlarım şimdi benim bardak 2 bardak su alıyo ona 1 yeşilçay koyup duble yapıyorum yani öle bitanesini 2 bardak sayıyorum
sonra 1 avuç fındıkla kuru üzüm karışımı sonra 1 elma 1 dilimde portakal herkese iyi gecelerrrrrr öpüyorumm canlarr
afiyet olsun kaçamak yok sanki eferim hadi bakalım sana güvendiğimi bir kere daha söylim içimden geldi :27:

ne yemiştim
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim domates
ara:4 tane cips ve 3 tane bolero gofret
ikindi:yarım armut+yarım muz
akşam:1 kepçe tarhana çorbası,2 kepçe mantar sote,1sb meyve suyu
ara:1 ıhlamur çay yanında 3 tane bolero daha evet cozutmaya ramak kalmıştı ki
enese yediriyordum 2 dilim ekmek ve 3 yk kadar vişne reçeli 10 tane vişnesi vardı batırp batırıp yedim :26: ay bilmiyorum eleştirin ben sabah 12 de yiyorum kahvaltı düzgün şekilde değil sonra uyuşuk şekilde elime ne gelirse sonra sabah az yedim diye akşam yemekten sonra atıştırıyorum of :17: kimse görmesin

kız sen kaç kera adet olcan anam bir kere gene adet mi oldun oluyodunda kaçırıyodun acep regl öncesimiydi :27: yeme kıhh oyle şeyler .

:50: benim kocişte akşam aradı diyo ben belediyenin orda indim yürüyerek gelicem yarım saattede benimki geldi yürüye yürüye tabi arkadaşları hala otobüs ,dolmuş kovalarken ben eşime sıcak tarhana çorbası hazırladım oh sonra kıyafetlerini peteğe koydum geldi sıcacık giyindi içti çorbasını yemeğini yedi çayıda hupletti gitti yatıverdi saat 8den beri uyuyor :31: kesin birazdan kalkar kuş gibi oturur demiştim derim bende :60: ankara kötü ya yarın okullar tatil oldu inşallah işyerleride tatil olur diyom ama zorr enesi yollamıcam esiyo estiriyor hasta olurda sonra abovv ...
sende dikkat et canım eşinde dikkat etsin bu havalar geçiçek inşallah cumartesi güneş var :51:

afiyet olsun kaçamak yok sanki eferim hadi bakalım sana güvendiğimi bir kere daha söylim içimden geldi :27:

hee küçüğüm yaw napalım:27:yeni adet oldum kızz o adet öncesi sendromdu:37:1 hafta kala kafayı sıyırıyorum ağrılar sancılarr tatlı istemelerr :26:ama yemedimm:66:ayyyy bizim burdada kar varr iyi yapmışın kız kocişine tarhana çorbası falan düşünceli hatunsunn vesselamm:27::1:

hee küçüğüm yaw napalım:27:yeni adet oldum kızz o adet öncesi sendromdu:37:1 hafta kala kafayı sıyırıyorum ağrılar sancılarr tatlı istemelerr :26:ama yemedimm:66:ayyyy bizim burdada kar varr iyi yapmışın kız kocişine tarhana çorbası falan düşünceli hatunsunn vesselamm:27::1:
:27: erkeğin kalbine giden yol mideden geçermiş doğru mu doğru anacım.nasıl sevindi garibim sıcak corapları giydi patik verdim.kıyafetleride koydum peteğe ya duygulanmış olcak sana yarın simit alıcam dedi :16: regl kötü canım ya bir de hastayken aşırı agrı olur o mahveder insanı.herşeyi yicekken de regle vurup yiyoruz az sıkcak işte olcakta.olmuyo .:50:
gece yatarken gün içi yediklerimi yazınca utanıyorum birde çok pişman oluyorum ne oldu yedin de diyorum ama gündüz oluyor yine ham ham :52:

bu kis bana 5 kilo aldirdi hemen hemen.

cok kötü hissediyorum kendimi.

Weight watchers yaptim bi ara, harika kilo veriliyor ama tutmasi önmeli ve bana zor geldi.

Günaydın kızlar:16:

sağol polycim.
hastalanmadan önlemini al canım ya meyve filan ye bol bol
ben bugün işe manav gibi geldim bir sürü meyve var çantamda:1::1::1:

bu hafta meyvem yok dyt haftaya ekler umarım bende meyveyi çok severim özellikle kuru ve yaz meyvelerini:56:

günaydın arkadaşlar adet oldum ..... ve dışarısı çok soğuk kar ayaz.. inşallah bugun dışarı çıkmak zorunda kalmam.akşamda plates vardı ama ağrım var bugun gidemicem sanırım. bide saatlerı çok geç dönüşte yanlız başıma korkuyorum ya ona bı çare bulmam lazım. bi öncekı grup ta kalabalıkmış. ama olsun napayım yanı..

dünkü menumu yazayım
kalkış 1 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli ve süt
ara:2 gırıssını
öğle:1 kuşbaşılı pide :50:
ara: 1 hurma
ara:1 hurma daha
akşam 1 kaşık barbunya 1 dilim ekmek
yemekten sonra arkadaşıma gittik annemle 2 bardak çay 5-6 tane kabuklu fıstık
eve gelince 1 elma

bu sabah 2 dilim kepeklı ekmeye tost ve süt

hafta sonu marketten kepeklı ekmek alıp dolaba koydum. bu hafta bunu yıyecem. haftaya da buğday yada çavdarla değiştiririm.

sizleer nasılsınız. ben bugun çok halsızım. bıde benım midem hiç durmuyo en neden sürekli acıkıyorum :(

canım pide dışında sırıtan birsey yok onu da öglen yemissin, pilatese gittin mi?bir dahakine kuşbaşı pideyi yarım porsiyon yanında ayranla tüketebilirsin canım.

gelelım bana
kendıme
saydıklarım ıradesız koca g....tlu
1 haftada pes edıyon tam kg vermeye basladın ne b.....kuna yıyon zıkkıkm yeeee
dayanamadın demı pısss koca memıslı gobeklı dombılı

sucuklu kahvaltımın ardından
arkadasa gıttım
1 dılım buskıvı pastası ve 1 gozleme 2 dılım fırında kızarmıs peynırlı ekmek
yedım
akşam oglusun dç gunun 1 gece onceden yapak dedık esım bugun gec gelecek teyzelerı oglum bugun 1 yasında
sonra
1.5 dılım pasta yedım saat 23 gıbı canım sadece yemek ıstedıgı ıcın 1 tabak bulgur pılavı ve 3 kasık yogurt yedım gece 01.30 dada yattım
ve dun 10 dk yurudum vel hasıl spor yokk
:47::47::47::47: habıre kör bogazı tasladım durdum buda bana 0.5 kg almama mal oldu umarım akıllanmısımdır
,salaklıga bah 2 haftadır canım cıktı tam kılo verecegım hoooppppp yedım tekrar basa dondumm sınır sınır yanııı:59::59::59:

canım kendine bu kadar psikolojik olarak yüklenme daha,evet dün epey kaçmış ama böyle sürekli kendini suçlayarak fayda saglayamazsın bugun telafi etme sansın var bu sansını kaçırma.

anırım regl le ılgılı
spora gıtmeye calıs derım
poly demıstı tam bugday ekmegı ye dıe bende oyle yapıom daha doyurucu oluyo

tam bugday yada tam çavdar alın kızlar buğdaylı veya çavdarlı değil.

:65::65:kupayı alcam inşşş :27:tatlı yemek yokk canım istesede aman irade bendee:37:

aferin işte böyle kendine güven canım.

geldim canım geldim yettımmm :66: gelen giden eksık olmuyor başım çok kalabalık regl agrım da var :((( orta katta atölye var orayı temızleyeceklermış etraf da kar çamur. bi içeri giriyorkar bı dışarı çıkıyorlar. hertaraf battı. temizliyorlarmı kırletıyorlarmı bılemedım :26: yemek molası veriyorum şimdi. tavuklu mantar sote söyledim. yanında 1 dilim ekmek yersem güzel bi öğün olacak insallah.

güzel bir ögün olmuş canım ayranla da süsleyebilirsin menünü.

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım çok mutlu olsun hayatı boyunca ailesiyle...

tesekkur ederız seyyah ablası
bızım burada kımsemız yok
annane bannesı de gelemezler oyle yanlız yanlız kutladık ıste
kımseler yok

doğum günü kutlu olsun yakışıklının nice yaşlara

çok ağrım var eve gidip yatmak saatlerce uyumak istıyorum. zaten sabah hiç çıkasım gelmemişti sıcacık yataktan

kış günü kimin geliyordur ki benim hiç gelmiyor hep battaniyeyle bir bütün olasım var:9:

Merhaba herkese kızlar.
Nasılsınız?
Çok hasta oldum ben.
Yataktan çıkamıyorum hiç.

geçmiş olsun canım,soğuk algınlıgı mı?bende hastayım boğazlarım yanmaya acımaya başladı,hastasonuna kadar dayanabilsem haftasonu yatar dinlenirim.

sabah 1 dılım ekmek 174 dılım peynır a
ara 2 havuc
oglen karnıbahar 1 dılım ekmek
ara 1 portakl
akşam karnıbahar 1 dılım ekemk

kımseler yok bugun sanırım bı daha ugramam
hıc kımse olmayınca ıstek kalmıoo
herkes yogun ,
eee malum soguk hava
neyse yarına gorusuruz ınsaalh nette sorun var takılıo
takılmazsa buradayım
ara salep

canım menün güzel olmuş telafi etmişsin 174 dilim peynir yanlış oldu sanırsam:1:

evet canım kayseri mantısıydı .simiti eşim getirmiş hani dişciden önce ilk yiyeceğim şey demiştim denk gelmemişti sıcak fırından görmüş almış kuzum :32: akşamı onla geçiştirdim.
güzel bir liste canım yeşilçaylar ooo çok daha iyi ne güzel kız ben bunları yesem kilo alırım gibi geliyo aslında hep gördüğüm diyet listelerinde açlık kokuyo ama bu liste tam bana göre :27:
:30::59: hee ya kaporta gidiyo evlenince ve çocuk olunca bir elde geçmek gerekiyor :60: eşime kaportalar iyice gidiyo dedim eşim sıfırlamak lazım didi :53: şakasına takıldı bende ona dedimki şöfor iyi bakmıyo bence yeni bir şoför lazım dedim :47: hemende geri lafı çeviriyor falan fıstık gibiymişsin falan .sonra enesi motora bindirdi sürdü arkamdan geliyolar oğlana diyo ki oğlum öndeki fıstığı ezme sakın yoksa fıstık ezmesi olur diyo :37:
bu arada sarımsak ve tuz ne yapıyor bilemiyorum canım ama benim tansiyon sorunum var nasıl ne şekilde çeşiti ne bilmiyorum ama fır fır oluyorum.onları yiyince ayaklandım ama.

evet annemlerde senin yediklerinle 4 kişilik bir aile doyar diyorlar ama bakarsan diyet listesi,yeşilçay benim için vazgeçilmez çok seviyorum tadını,çok sevimli bir ailesiniz anlaşılan aranızdaki diyaloga bayıldım:16:

12 de uyandım.
2 dilim ekmek 2 dilim domates az peynir içine
ara:4 tane kepçaplı çips şu patatesli olandan ve 3 tane bolero gofretten yedim.
1 saat yatakta dinleindim geldim.
halsizim başım agrıyo dişim çekilirken yapılan uyuşturucu iğne yerleri agrıyo
midem bulanıyor böggg :67: yapacam geliyor ama yinede iyi sayılırım diyelim de oyle olsun bari
hava soğuk içimdenspor yapmak gelmiyor :93:

neyse görmesin cips ve gofretleri :20: halsizmişsin geçmiş olsun canım bütün takımda var bir kırgınlık benimde boğazlarım acıyor kırgınlığım var 2 gündür bende spor yapamadım biliyorum yaparsam vucudumun direnci hiç kalmayacak hiç değilse böyle haftasonuna kadar idare eder haftasonu dinlenirim.

Romanya’da 23 yaşındaki Rifca Stanescu, 11 yaşındaki kızının bir bebek dünyaya getirmesiyle dünyanın en genç anneannesi oldu.

İngiliz The Sun Gazetesi’nin haberine göre, şimdi 25 yaşında olan iki çocuk annesi Rifca’nın 12 yaşındayken doğurduğu kızı Maria da 11 yaşında anne oldu. 10 yaşındayken evden kaçan Maria, hamile kaldı ve Ion isimli erkek bir bebek dünyaya getirdi. Şimdi 2 yaşına gelen torun Ion’ı kucaklayan Rifca Stanescu, “Anneanne olduğum için mutluyum. Ama Maria için başka hayallerim vardı” dedi.

Ay kızlarşu habere bakın bu tarz bir olayda armut dibine düşmüş derler :53:
ben sanırım yabancıları hiç ama hiç sevmiyorum yaşam şekilleriyle falan çok ters geliyolar bana ya.:37:
okula gitcekleri yerde gidip ne b..gl..r yiyolar töbe töbe allahım sen koru bizim yavrucuklarımızı.

allahım ya daha kendi çocukken anne olmuş,sen sonumuzu hayır et,bizim burada zorla o yaşta verilir dış ülkelerde kendi kaçar, kesinlikle bizim ülkede de içki yasağı gibi aile izniyle bile olsa evlilik yaşı yükseltilmeli.

slm kızlar nasılsınız
hava soğuk burası da etkilenmiş...
bende evde çoook sıkıldım
mecburen markete gittim çok soğuk...çalışanlara Allah yardım etsin
sabah klasik kahvaltımı ettim
arada muz yedim
öğle yemeğinde canım bişi istemedi kepekli ekmek ile tost yaptım
arada elma yedim
akşama menü kalabalık :(( pilavla kuru var bi de çorba ve yoğurt...
sizler nasılsınız

pilavı çok kaçırmadıysan menü güzel canım.afiyet olsun.

dombilicim oğlunun doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlara...mutlu sağlıklı...
masalcım ve polycim geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize

sagol canım bugun hasta oldugumu biraz daha hissediyorum,gözlerim ve boğazım yanıyor:50:

inş. bugün dengeli yerim

senden daha güzel menüler bekliyoruz canım:16:

ben 87liyim ama abla demeeeee:84:
diyette aldıgın yağ miktarı da önemli ben günlük 3 birimi geçmemeye çalışıyorumj canım.

boşver çikolatayı onun yerine muz ye,kuru incir filan ye onlar daha güzel.

çok güzel açıklamışsın canım ben buna ek olarak şunu hatırlatmak istiyorum.eger bir ögün makarna veya pilav veya çorba yediysen diğer ögün bu üçünü tercih etme ekmek ye,yağ porsiyonun kaçmasın.

ankara beyaza boyanmış akşam haberlerde gördüm ,umarım eşin kazasız belasız eve gelmiştir canım.

güzel menün canım afiyet olsun.

ohh tarhana çorbasına bayılırım miss gibi sıcacık içimiş ne güzel,iyi bakıyorsun eşine çok şanslı:64:

ne yemiştim
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim domates
ara:4 tane cips ve 3 tane bolero gofret
ikindi:yarım armut+yarım muz
akşam:1 kepçe tarhana çorbası,2 kepçe mantar sote,1sb meyve suyu
ara:1 ıhlamur çay yanında 3 tane bolero daha evet cozutmaya ramak kalmıştı ki
enese yediriyordum 2 dilim ekmek ve 3 yk kadar vişne reçeli 10 tane vişnesi vardı batırp batırıp yedim :26: ay bilmiyorum eleştirin ben sabah 12 de yiyorum kahvaltı düzgün şekilde değil sonra uyuşuk şekilde elime ne gelirse sonra sabah az yedim diye akşam yemekten sonra atıştırıyorum of :17: kimse görmesin

epey kaçırmışssın canım bugun işi sıkı tutarak telafi edeceksin söz mü:20: hedefine azıcık kaldı 2 hafta sıkı tutsan işi baktın hedeftesin bir düşünsene:66:

:27: erkeğin kalbine giden yol mideden geçermiş doğru mu doğru anacım.nasıl sevindi garibim sıcak corapları giydi patik verdim.kıyafetleride koydum peteğe ya duygulanmış olcak sana yarın simit alıcam dedi :16: regl kötü canım ya bir de hastayken aşırı agrı olur o mahveder insanı.herşeyi yicekken de regle vurup yiyoruz az sıkcak işte olcakta.olmuyo .:50:
gece yatarken gün içi yediklerimi yazınca utanıyorum birde çok pişman oluyorum ne oldu yedin de diyorum ama gündüz oluyor yine ham ham :52:

simiti de çok seviyorsunbakıyorum ödül hemen simit oluyor:1:

bu kis bana 5 kilo aldirdi hemen hemen.

cok kötü hissediyorum kendimi.

Weight watchers yaptim bi ara, harika kilo veriliyor ama tutmasi önmeli ve bana zor geldi.

kaptanımız neyse o sana gerekli açıklamayı yapar ama sanırım buraya değil ortak paylaşım topicine yazman gerekiyordu.

Salı
Uyanınca:1/2 sb soya sütü
Kahvaltı:1/2 simit,1 dilim keçi peyniri,1 yumurta,kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Öğle:2 ızgara tavuk snitzel,1 sb light ayran,bol yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Ara: 1 sb light kefir
Akşam:3 ızgara köfte,bol yeşil salata,1 sb light ayran,1 fincan yeşilçay
Ara:1 serçe parmağım kadar olan yaprak sarma:84: dayanamadım çok canım istedi:50:
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:2 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:bugunde yok off hiç halim yok spor için gözümü zor açık tutuyorum

günaydıııınnnnn :71:
bembeyaz bi ankaradan günaydııın :71:
çok güzel kar yağıyor hala....bulunduğum yerde 30cm'i geçti...hiç durmadan yağıyo ben evleneli ankaraya böle kar yağmamıştı...

1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım
inanamadığım şekilde baskülde kilo aldığımı gördüm :(( cumaya kadar bu sorunu çözmem lazım

bu arada neysecimi merak ettim inş. kazasız belasız dönerler...sanırım bolu dağı kapanmış bugün yola çıkamazlar

çok güzel kar yağıyor hala....bulunduğum yerde 30cm'i geçti...hiç durmadan yağıyo ben evleneli ankaraya böle kar yağmamıştı...

30 cm mi:53: epey tutmuş canım ne güzel kartopu oynanır şimdi orada:8:

1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım
inanamadığım şekilde baskülde kilo aldığımı gördüm :(( cumaya kadar bu sorunu çözmem lazım

belki su toplamışsındır canım hergün tartılıyorsan yağ ölçerli bir tartı almanı tavsiye ederim.

bu arada neysecimi merak ettim inş. kazasız belasız dönerler...sanırım bolu dağı kapanmış bugün yola çıkamazlar

şimdi bende merak ettim,seninde dediğin gibi dosbam umarım bu havada yola çıkma girişiminde bulunmazlar.:26:

günaydın dosbacım
ne güzel ya özlemişim karı kendi adıma:1:
burayada yağıyor heryer bembeyaz ama ankara kadar çok değil
ne güzel kar topu oynanır

ayy çıkarlarsada Allah hayırlı yolculuk versin inş

günaydın kızlar

Back
X