Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar geçmişe göz attım. rabıalar boluya mı gıdecektı? yola çıkacaklarını biliyordum da nereye gıdeceklerını unuttum . yollar çok fena allah korusun

dünkü menüm
kalkış 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeğıne yağsız tost 1 bardaktan az süt
öğle (erken yedık oyuzden ara olmadı ) 1 porsıyon tavuklu mantar sote ama yanında 2 dilim ekmek :50:
ara: paketın dibinde kalan kırık grıssınıler. toplasan ancak 1 tanedir
ara:1 hurma
ara:3-4 tane leblebi
akşam: 1 servis kaşığı bulgur pilavı 1 kase cacık
ara: 1 portakal
su mıktarım 2 litre olmuştur
spor yok hiç dışarı çıkmadım hava buzz inşallah bugunde çıkmam gerçi çok iş var bugun ama akşam kıvrandım sancıdan hala geçmedi.
doğum kontrol hapını kullanırken hıç agrım yoktu sanırım bırakınca böyle oldu bıde üşüttüm muhtemelen. ayaklarım hiçç ısınmıyor. bu hafta çok zor gececek :50:

selam ciciler.
inşallah herkes iyidir.bu soğukta donmayın sakın dikkat edin kendinize.
bende iyiyim çok şükür. dün gelemedim,tüm gün aralıksız çalıştım. hesap işi olunca akşama kadar sürüyor,araya günlükişlerde giriyor tabii. ama neyse birazcığını hallettim. büyük patron şehir dışındayken o gelmeden yapabildiğimi yapayım.
diyet olayıma gelince herşey aynı devam ediyor,gerçi diyet denemez,yeme düzenim diyeyim,aynı devam ediyor.
bu sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmekle beraber. biraz sahanda yumurta,biraz tereyağlı reçelli ekmek(3lokma) peynir,1 ad zeytin. 2 bardak çay.

geçmişede bakayım biraz. bugün buralarda olmaya çalışacağım,ama olamasamda kusuruma bakmayın,işlerimi toparlayasıya kadar beni idareedin. öpüyorum herkese kolay gelsin.:54:

kolay gelsın adcım. ne kusuru işlerini halledıp rahat kafayla gelmen en iyisi . zaten bızım de pek keyfımız yok havlardan sanırım.

günaydın arkadaşlar geçmişe göz attım. rabıalar boluya mı gıdecektı? yola çıkacaklarını biliyordum da nereye gıdeceklerını unuttum . yollar çok fena allah korusun
dünkü menüm
kalkış 2 bardak su
öğle (erken yedık oyuzden ara olmadı ) 1 porsıyon tavuklu mantar sote ama yanında 2 dilim ekmek :50:
spor yok hiç dışarı çıkmadım hava buzz inşallah bugunde çıkmam gerçi çok iş var bugun ama akşam kıvrandım sancıdan hala geçmedi.
doğum kontrol hapını kullanırken hıç agrım yoktu sanırım bırakınca böyle oldu bıde üşüttüm muhtemelen. ayaklarım hiçç ısınmıyor. bu hafta çok zor gececek :50:
rabia hayırdır niye boluya gidiyorki,inşallah öneemlibir durum yoktur,neyse biraz daha geçmişe bakarsam anlarım. öğünlerin iyi görünüyor seyyahcım afiyet olsun,kaçamakda yok tebrikler. bu havada spor zor,bende garantiye alıp kendimi ay sonuna başlayayım dedim spora. gerçi belli olmaz taktir-i ilahi belki ay sonuna daha çok bozuyormuş hava. :1: canım üşüme problemi içinde siyah üzüm kurusu tüket arada, kan yapar diyorlar. ince çorap giyme birde iş yerinde ayakların görünmüyorsa arada ayakkabıdan çıkarıp hafif egzersiz yap,kan dolaşımı hızlanırsa kolay ısınır. ayakkabı içine de keçe al. biraz daha iyi gelir.:13:
günaydıııınnnnn :71:
bembeyaz bi ankaradan günaydııın :71:
çok güzel kar yağıyor hala....bulunduğum yerde 30cm'i geçti...hiç durmadan yağıyo ben evleneli ankaraya böle kar yağmamıştı...
günaydıııın..ne güzel yaa. burdada yağıyor arada ama yağmurla karışık. felaket fırtınamız var, yerler kar tutmuyor. azcuk doldursaydı beyaw.:84:
Salı
Uyanınca:1/2 sb soya sütü
Kahvaltı:1/2 simit,1 dilim keçi peyniri,1 yumurta,kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Öğle:2 ızgara tavuk snitzel,1 sb light ayran,bol yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara: 1 sb light kefir
Akşam:3 ızgara köfte,bol yeşil salata,1 sb light ayran,1 fincan yeşilçay
Ara:1 serçe parmağım kadar olan yaprak sarma:84: dayanamadım çok canım istedi:50:
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:2 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:bugunde yok off hiç halim yok spor için gözümü zor açık tutuyorum
günaydın.
canım güzel menüler herzamanki gibi ve sen sadık kalmışsın listene tebrik ederim. ayrıca yaprak sarmayı 1 tanede bırakabilmek büyük meziyet,sıkma canını.afiyet olsun.
bu kis bana 5 kilo aldirdi hemen hemen.
cok kötü hissediyorum kendimi.
Weight watchers yaptim bi ara, harika kilo veriliyor ama tutmasi önmeli ve bana zor geldi.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sina-katilmak-isteyenler-93.html#post18054270
canım yukarıda verdiğim linke gidip,yarışmalara katılmak istediğini belirtirsen,teklif gelecektir. ama bu sıra tüm takımlar, yeni gelen üyeleri yeniden açılan 9. takıma davet ediyor üye hakkı dolasıya kadar.
ne yemiştim
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim domates
ara:4 tane cips ve 3 tane bolero gofret
ikindi:yarım armut+yarım muz
akşam:1 kepçe tarhana çorbası,2 kepçe mantar sote,1sb meyve suyu
ara:1 ıhlamur çay yanında 3 tane bolero daha evet cozutmaya ramak kalmıştı ki
enese yediriyordum 2 dilim ekmek ve 3 yk kadar vişne reçeli 10 tane vişnesi vardı batırp batırıp yedim :26: ay bilmiyorum eleştirin ben sabah 12 de yiyorum kahvaltı düzgün şekilde değil sonra uyuşuk şekilde elime ne gelirse sonra sabah az yedim diye akşam yemekten sonra atıştırıyorum of :17: kimse görmesin
:53: medinecim ne oldu sana. valla şu listeyi görünce nasıl şaşırdım anlatamam. hayatım sanırım vücut yorgun o yüzdne böyle oldun, iyi dinlenemiyor olabilirmisin. bırakma kendini balım. hem önümüzdeki ay hamiş olmak istiyorsun,ozamana kadar 2 kilo versen,hamile kaldığında iyiki vermişim diceksin,sende biliyorsun bunu.canım benimönce güzel bir dinlen bakem sen. sonrasında yemeden önce planla kafanda ve servis tabağı usulü beslen şeker. ben bugünden itibaren öyle yapıcam,akşam yemeğimi dahi suyunu almadan,servis tabağıma az ondan,az bunda koyup öyle yicem. işe yara diye düşünüyorum.:8:
masalcım gündüzler fena değil ama akşamları olan oluyor...sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var...haftasonu akşamları çok kaçırdım hep misafirim vardı :((
inş. bugün dengeli yerim

bu akşam krizleri banada vuruyor dosbacım gündüzlerr iyi ama akşam olan oluyor.hemde en önemli öğünde.anlamadım gitti. :44::78:

dünkü menüm
kalkış 2 bardak su

akşama kadar menün güzel canım akşam için 1 servis kaşığı pilav eger 2 yk dan fazlaysa porsiyon olarak çok.2 yk pilav cacık yanına da salata alabilirsin bir dahakine.

selam ciciler.
bende iyiyim çok şükür. dün gelemedim,tüm gün aralıksız çalıştım. hesap işi olunca akşama kadar sürüyor,araya günlükişlerde giriyor tabii. ama neyse birazcığını hallettim. büyük patron şehir dışındayken o gelmeden yapabildiğimi yapayım.
diyet olayıma gelince herşey aynı devam ediyor,gerçi diyet denemez,yeme düzenim diyeyim,aynı devam ediyor.
bu sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmekle beraber. biraz sahanda yumurta,biraz tereyağlı reçelli ekmek(3lokma) peynir,1 ad zeytin. 2 bardak çay.

geçmişede bakayım biraz. bugün buralarda olmaya çalışacağım,ama olamasamda kusuruma bakmayın,işlerimi toparlayasıya kadar beni idareedin. öpüyorum herkese kolay gelsin.:54:

kolaygelsin adcim sen işlerini hallet bizlerde buralardayiz.

rabia hayırdır niye boluya gidiyorki,inşallah öneemlibir durum yoktur,neyse

canım güzel menüler herzamanki gibi ve sen sadık kalmışsın listene tebrik ederim. ayrıca yaprak sarmayı 1 tanede bırakabilmek büyük meziyet,sıkma canını.afiyet olsun.

bu akşam krizleri banada vuruyor dosbacım gündüzlerr iyi ama akşam olan oluyor.hemde en önemli öğünde.anlamadım gitti. :44::78:

rabia bolua degil istanbula gelmişti,eşinin ailesini ziyarete canım.

sarma olayı beni epey zorladı hepsini yiyesim geldi zor tuttum kendimi:56:

bende akşamları ve haftasonları çok zorlanıyorum annem çok güzel yemekler yapıyor:84:

:27: erkeğin kalbine giden yol mideden geçermiş doğru mu doğru anacım.nasıl sevindi garibim sıcak corapları giydi patik verdim.kıyafetleride koydum peteğe ya duygulanmış olcak sana yarın simit alıcam dedi :16: regl kötü canım ya bir de hastayken aşırı agrı olur o mahveder insanı.herşeyi yicekken de regle vurup yiyoruz az sıkcak işte olcakta.olmuyo .:50:
gece yatarken gün içi yediklerimi yazınca utanıyorum birde çok pişman oluyorum ne oldu yedin de diyorum ama gündüz oluyor yine ham ham :52:
aynen yine ham hamm:9:
Günaydın kızlar:16:

aferin işte böyle kendine güven canım.

doğum günü kutlu olsun yakışıklının nice yaşlara

ben 87liyim ama abla demeeeee:84:
diyette aldıgın yağ miktarı da önemli ben günlük 3 birimi geçmemeye çalışıyorumj canım.

boşver çikolatayı onun yerine muz ye,kuru incir filan ye onlar daha güzel.

çok güzel açıklamışsın canım ben buna ek olarak şunu hatırlatmak istiyorum.eger bir ögün makarna veya pilav veya çorba yediysen diğer ögün bu üçünü tercih etme ekmek ye,yağ porsiyonun kaçmasın.

ankara beyaza boyanmış akşam haberlerde gördüm ,umarım eşin kazasız belasız eve gelmiştir canım.

güzel menün canım afiyet olsun.

ohh tarhana çorbasına bayılırım miss gibi sıcacık içimiş ne güzel,iyi bakıyorsun eşine çok şanslı:64:

epey kaçırmışssın canım bugun işi sıkı tutarak telafi edeceksin söz mü:20: hedefine azıcık kaldı 2 hafta sıkı tutsan işi baktın hedeftesin bir düşünsene:66:

simiti de çok seviyorsunbakıyorum ödül hemen simit oluyor:1:

kaptanımız neyse o sana gerekli açıklamayı yapar ama sanırım buraya değil ortak paylaşım topicine yazman gerekiyordu.
günaydın hayatım kızz tmm abla demicem kimseye:9::24:bacım mı diyim hatun mu diyim ne diyim:1:
Salı
Kahvaltı:1/2 simit,1 dilim keçi peyniri,1 yumurta,kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:1 serçe parmağım kadar olan yaprak sarma:84: dayanamadım çok canım istedi:50:
kaju ne kız anlamadım ben onuuu:37:
çok güzel kar yağıyor hala....bulunduğum yerde 30cm'i geçti...hiç durmadan yağıyo ben evleneli ankaraya böle kar yağmamıştı...
ayy istanbulda ölee ya baya yağmaya başladı mübarekk
1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım
inanamadığım şekilde baskülde kilo aldığımı gördüm :(( cumaya kadar bu sorunu çözmem lazım
belki vücudun su tutuyodur hayatım olabilirr yani sabret sabrın sonu selamett inşş:42:
bu arada neysecimi merak ettim inş. kazasız belasız dönerler...sanırım bolu dağı kapanmış bugün yola çıkamazlar

aynen bugün dönücekti sanırım inşş kazasız belasızz dönerlerr

rabia hayırdır niye boluya gidiyorki,inşallah öneemlibir durum yoktur,neyse biraz daha geçmişe bakarsam anlarım. öğünlerin iyi görünüyor seyyahcım afiyet olsun,kaçamakda yok tebrikler. bu havada spor zor,bende garantiye alıp kendimi ay sonuna başlayayım dedim spora. gerçi belli olmaz taktir-i ilahi belki ay sonuna daha çok bozuyormuş hava. :1: canım üşüme problemi içinde siyah üzüm kurusu tüket arada, kan yapar diyorlar. ince çorap giyme birde iş yerinde ayakların görünmüyorsa arada ayakkabıdan çıkarıp hafif egzersiz yap,kan dolaşımı hızlanırsa kolay ısınır. ayakkabı içine de keçe al. biraz daha iyi gelir.:13:

:
sağol canım. tavsiyelerine uyacam. aslında oldukça sıkı gıyınıyorum ama şimdi yemek söyledim. ondan sonra çıkacam adlıyeyey ve bankaya gıdecem. faturaları yatıracam. oyy oyy
akşama kadar menün güzel canım akşam için 1 servis kaşığı pilav eger 2 yk dan fazlaysa porsiyon olarak çok.2 yk pilav cacık yanına da salata alabilirsin bir dahakine.

:

çok mu olmuş bulgr pilavım. sanırım 3 yemek kaşığı gelmiştir. yanında bişey yemeğince ölçü iyidir diye düşündüm. haklısın ama akşam akşam yedım bulguru sonra tv karsısında pinekledim. direkt kilo oldu onlar bana :50:

öğle yemeğim kuru fasülye olacak. yanında 1 dilim ekmek yerım inşallah. sonra dışarı çıkacam. sabahkı aam 1 fincan yeşilçay 3 tane burçak bisküvıydi. kuru yemişlerim bitti yenıden stok yapmak lazım. agrım hala var ne bitmez ağrıymış.

dünkü menüm
kalkış 2 bardak su
geçmiş olsun canım kendini sıcak tutt tam hasta olma havasıı menünde gayet güzel görünüyooo
öğle yemeğim kuru fasülye olacak. yanında 1 dilim ekmek yerım inşallah. sonra dışarı çıkacam. sabahkı aam 1 fincan yeşilçay 3 tane burçak bisküvıydi. kuru yemişlerim bitti yenıden stok yapmak lazım. agrım hala var ne bitmez ağrıymış.

ayy benimde canım çekti yaww:27:

ad1 ablacımmm:27:bacımm :27:fıstığımm kolay gelsinnn öptüm seni çok rabişim istda bakalım ne zaman gelecek aramıza

merhaba hatunlar..dünden beri misafirim var daha yeni gittiler..bende diyetin d s ikaldı ama bugün yarın toparlarım..dün bi ara yanlız kalınca leslie 5 mil yaptım.ama menücanı yazmayayım..menü caanlık canı yok yani...:(((:30::26:

sabahtan beri netim yok sinir yaaa
bugün daha kararlı gidiyorum
ara olarak 2 bisk. ve çay
öğle yemeğini zorla yedim 1 yumurtadan omlet 1 dilim kepek ekmek azıcıkta reçel yedim
birazdan ara yaparım artık

öğle yemeğini zorla yedim 1 yumurtadan omlet 1 dilim kepek ekmek azıcıkta reçel yedim

dosbam öyle yumurtadan öğle yemeği olmaz çorba falan iş makarna ye ki akşama kadar acıkırsın sonra olup olmayacak seyler yıyıp ara öğün yaptık diyoruz.

bende gittim geldim açıktım ama kuru benı doyurmadı bu aralar dünyaları yıyebılme potansıyelıne sahibim.. dışarda lapa lapa kar yağıyor nasıl uyuyasım var bilsenız

dosbam öyle yumurtadan öğle yemeği olmaz çorba falan iş makarna ye ki akşama kadar acıkırsın sonra olup olmayacak seyler yıyıp ara öğün yaptık diyoruz.
canım çayı çok içmişim canım hiç bişi istemiyor :))
ara bile yapamadım daha...
hem markete gitmem lazım ama bu karda dışarı hiiiç çıkamam

bende gittim geldim açıktım ama kuru benı doyurmadı bu aralar dünyaları yıyebılme potansıyelıne sahibim.. dışarda lapa lapa kar yağıyor nasıl uyuyasım var bilsenız

ayyy sorma burda acayip bi kar var hala yağıyor
bu kadar acıktığına göre acaba bi durum mu var :61:

aynen yine ham hamm:9:

günaydın hayatım kızz tmm abla demicem kimseye:9::24:bacım mı diyim hatun mu diyim ne diyim:1:

kaju ne kız anlamadım ben onuuu:37:

Kaju bir çeşit kuruyemiş canım,denemeni tavsiye ederim.

sağol canım. tavsiyelerine uyacam. aslında oldukça sıkı gıyınıyorum ama şimdi yemek söyledim. ondan sonra çıkacam adlıyeyey ve bankaya gıdecem. faturaları yatıracam. oyy oyy

çok mu olmuş bulgr pilavım. sanırım 3 yemek kaşığı gelmiştir. yanında bişey yemeğince ölçü iyidir diye düşündüm. haklısın ama akşam akşam yedım bulguru sonra tv karsısında pinekledim. direkt kilo oldu onlar bana :50:

akşam porsiyonu için çok olmuş canım,işlerinde kolaylıklar dilerim.

afiyet olsun güzel menü

merhaba hatunlar..dünden beri misafirim var daha yeni gittiler..bende diyetin d s ikaldı ama bugün yarın toparlarım..dün bi ara yanlız kalınca leslie 5 mil yaptım.ama menücanı yazmayayım..menü caanlık canı yok yani...:(((:30::26:

leslie güzelde menü paylaşımı zorunlu canım kaçırsan da yazman gerek hem yazınca sende gerçekten ne kadar yediğini farkedersin.

işte böyle yavaş yavaş istikrar saglayacaksın canım hava şartlarından netinde problem vardır.

niye kız yumurta gayet doyurucu makarna de neymiş yoldan çıkarma dosbamı:1:

dünyaları yeme sakın, güzelce bir ara yap sen yanına da sıcak birseyler iç canım.

canım çayı çok içmişim canım hiç bişi istemiyor :))
ara bile yapamadım daha...
hem markete gitmem lazım ama bu karda dışarı hiiiç çıkamam
ayyy sorma burda acayip bi kar var hala yağıyor
bu kadar acıktığına göre acaba bi durum mu var :61:

ara yap canım acıkmasak bile araları atlamayalım kan sekerimiz düşmesin, eşin gelirken alıverse olmaz mı sen markete çıkmasan:26:

bu arada kızlar ben kar dolasıyla erken çıkıyorum belki yarın işe gelmem beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi:16:

kızlar selam ben bir süredir uğrayamamıştım.bu aralra daha sık uğrayacam okul çok yoğundu.bu aralar bende de diyet falan kalmadı ama bu günden itibaren biraz dikkat ediyorum.çok yoğunken bende herşey mahvoluyo.

dünkü menüm
kalkış 2 bardak su

canım menün gayet güzel. bulgur pilavı 4 yemek kaşığını geçmemişse güzel bence.çok sık ara yapmak da güzel oluyo.

merhaba kzıalr
hava durumundan mıdır nedır bılmem net var yok oldumuda cok yavas gecmısı okuyamıyacagım 1 sayfa 10 dk da acılıo

dun akşam esım yıne sucuklu tost yaptı 2 ısırdım ve yemedım
esımde saolsun benı destekledı
hatta yıyecektım 1 tanede kendıme yapacaktım
HAYIR OLMAZ AMA TAM KILO VERMEYE BASLIYON YEME YEME DEDI canım bnım benı onledı

:32::32::32::32:
bugun daha sımdık totom yer gordu
temızlık yaptım utu yaptım
yemek yaptım oglusla oynadım onu asıya goturdum
ası yapılmadı antıbıotık kulanıldıgı ıçın 1 hafta sonra
bugun yedıklerım
sabah 1 dlm ekmek 1 hasl yumurta 1bıraz peynır
ara lıght buskıvı etı form 1/2
öglen 1 dılım ekmek 1 kase yogurt
ara 2 kuru ıncır
akşam
5 yk kurufasulye ve 1 dılım ekmek 1/2 kase yogurt

Salı
birşey olmaz canım bir sarmadan ne olcak eritirsin sen spor yapmasanda su miktarını artırırsın hem yeşilçaylar iyi gelir kafana takma.polycim darısı senin başına inşallah evlendiğinde ıcılı bicili anlaşabilicen :24: tencere kapak gibi olursunuz inşallah.

:82: kar burda epey oldu ya ankarada bende hiç bu kadar görmemiştim ilk oldu .cuma yağmıcak bakalım haftasonu buz olur abovv :26:
1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım
inanamadığım şekilde baskülde kilo aldığımı gördüm :(( cumaya kadar bu sorunu çözmem lazım
canım ne yedinde kilo aldın ki ödem atıcı çay falan tüket olur regl vs de olabilir.3 gün var bugünden dikkat et bende aynı yapıyorum bugün içtim çay.

dünkü menüm
kalkış 2 bardak su
afiyet olsun canım dikkat et üşütme doğum kontrol hapından değil kuzu havalar kötü gidiyor :9: .sen naptın bu arada kullanıyor musun ilacını bitmedimi daha .

selam ciciler.

kolay gelsin asumancım .kahvaltın güzel canım.

günaydıııın..ne güzel yaa. burdada yağıyor arada ama yağmurla karışık. felaket fırtınamız var, yerler kar tutmuyor. azcuk doldursaydı beyaw.:84:

günaydın.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sina-katilmak-isteyenler-93.html#post18054270
canım yukarıda verdiğim linke gidip,yarışmalara katılmak istediğini belirtirsen,teklif gelecektir. ama bu sıra tüm takımlar, yeni gelen üyeleri yeniden açılan 9. takıma davet ediyor üye hakkı dolasıya kadar.

:53: medinecim ne oldu sana. valla şu listeyi görünce nasıl şaşırdım anlatamam. hayatım sanırım vücut yorgun o yüzdne böyle oldun, iyi dinlenemiyor olabilirmisin. bırakma kendini balım. hem önümüzdeki ay hamiş olmak istiyorsun,ozamana kadar 2 kilo versen,hamile kaldığında iyiki vermişim diceksin,sende biliyorsun bunu.canım benimönce güzel bir dinlen bakem sen. sonrasında yemeden önce planla kafanda ve servis tabağı usulü beslen şeker. ben bugünden itibaren öyle yapıcam,akşam yemeğimi dahi suyunu almadan,servis tabağıma az ondan,az bunda koyup öyle yicem. işe yara diye düşünüyorum.:8:

:23: bende çok şaşırıyorum gülüm dikkat ediyorum bakalım.en azından yürüdüm bugün.ben zaten tartılmaya 3 gün kala şoklanıyorum diğer günler cozutuyorum ateşim var sanki yüzüm yanıyo benimde.

merhaba kzıalr
hava durumundan mıdır nedır bılmem net var yok oldumuda cok yavas gecmısı okuyamıyacagım 1 sayfa 10 dk da acılıo

dun akşam esım yıne sucuklu tost yaptı 2 ısırdım ve yemedım
esımde saolsun benı destekledı
hatta yıyecektım 1 tanede kendıme yapacaktım
HAYIR OLMAZ AMA TAM KILO VERMEYE BASLIYON YEME YEME DEDI canım bnım benı onledı

:32::32::32::32:
bugun daha sımdık totom yer gordu
temızlık yaptım utu yaptım
yemek yaptım oglusla oynadım onu asıya goturdum
ası yapılmadı antıbıotık kulanıldıgı ıçın 1 hafta sonra
bugun yedıklerım
sabah 1 dlm ekmek 1 hasl yumurta 1bıraz peynır
ara lıght buskıvı etı form 1/2
öglen 1 dılım ekmek 1 kase yogurt
ara 2 kuru ıncır
akşam
5 yk kurufasulye ve 1 dılım ekmek 1/2 kase yogurt
afiyet olsun canım.netler herkeste aynı hava şartlarından sanırım.

Back
X