Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişi okudum sıra geldı dünkü menumeeeeee
kalkış 1 bardak su
kahvaltı yarım kase kellogs içine 5-6 tane yabam mersını 3-4 tane altın çilek üstüne süt
öğle yarım simit
ara 1 fincan yeşilçay 7-8 tane balık kraker
akşam karnıyarık yaptım ya onun içi kaldı tavada 2 yemek kaşığı kadar bende onun üzerine 1 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle yedım ohh mis gibi
sonra kardeşim geldi yemeğe o karnıyarığı ve pilavı yerken bende 1 kase yoğurt yedım onla
yemekten sonra yarım elma 2 dilim portakal
1 saat sonra 1 dilim mozaık pasta . hatta bır dilim bile değildir keserken parçalanan minik kenar dilimlerınden yedım.

bu sabah 2 köfte 2 küp beyaz peynir 2 dilim ekmekle kahvaltrımı yaptım. yanında ılık süt 1 çay bardağı

herkese günaydınlarrr öğlen olmak üzere olduğunu düşünen bacılarıma da tünaydınlarrr:27:

rabişşş benim pötibörleri görünce gözler faltaşı gibi açıldı beni eline bi geçirseee:))öpecekk
k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 çk reçel, biraz yumurta ve 2 wasa
ara: 1.5 elma ve 2 hurma
öğle: 2 adet tavuk pirzola ve 1 servis kaşığı kadar patates(yanında pişen)
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 2 portakal
akşam: salata, üstüne yeşil mercimek ekledim.
ara: kuru meyveler ve ceviz düşüncem var, belki.

su: 1 lt kadar
spor: 45 dk pilates

domates ,yumurta :1: sendromuna girmişin bacım

ay gülüm seni unuttum diyom biri var biri var ıhhh sensin sana da şöyle 1.6 gram verirsin mart sonuna kadar :1: ayy falcı gibi kız oyle tahminler falan ediyom hee halbuki sıkıyom kafadan ama gidişata göre diyom

:1: oklavada yaparmışşşşşşşş mışşşşşş maşallah .su miktarında güzel ama 1 kase yoğurt kaç kaşık kız kaseden kaseye fark var .yarım yağlı ye yağları eritmede çok iyi.

yok gülüm ben rabiş kola iç demedim ki meyvesuyu iç ama organik olsun dedi didim :27: o gün fanta vardı az içtim yoksa meyve suyu içiyom falan diye anlatıyom bacım. he sana 62 kg verdim.şimdi sen 64.1 sin haftaya 62.7 falan olcaksın.sonraki hafta o kilodan sonra tekrar bir şişcen sen :52: sonra 63.5 olcaksın ondan sonra da 62. ya da 61.5 falan olucan bir hafta verceksin bir hafta şişceksin sen :33: sadece öyle tahmini canım en iyisini vercene kanatim tam.

platesin güzel ve yediklerin kararında niye araları sen karıştırıyon anam hurma 30 ,elmalar 90 desek 120 oluyo seninkiler.:27:

3yemek kaşığı yoğurt alıyo benim kase canım

:60:
valla gülüm buraya uğramasanda senin hayatında çok yeme olayına bir açıklık getirmelisin.
bir gün çok yiyorsan diğer gün dengelemeye çalışmalısın
sen yedikten sonra rahatsız oluyorsan böye yap
yok olmadı bir rakip bu kendine
ben seyyah için bile hırslanıyorum şimdi onu yakalıcam diyom ama ne kadar verirsem kar kardır.
ama kilo veremesenizde almayın canım.vücut sonra alışıyor ver al ver al sağlıklı olmluyor pek.
ferdici ile yarışsana sen .o da azimli bir arkadaş seni gaza getirir

sana katılıyorum canım.birde uzun süredir menücanı yazmıyorum utandığımdan.bugünden itibaren yazayım en azından kendimi frenlerim canım.teklifin konusundada frediciye teklif götüreyim bakalım ne diyecek.sizin seyyahla yarışınıza bayılıyorum zaten

herkese günaydınlarrr öğlen olmak üzere olduğunu düşünen bacılarıma da tünaydınlarrr:27:

rabişşş benim pötibörleri görünce gözler faltaşı gibi açıldı beni eline bi geçirseee:))öpecekk

3yemek kaşığı yoğurt alıyo benim kase canım

fredici arkadaşım bizim aramızdaki kilo farkı fazla ama verdiğimiz kiloya göre yarışmak istermisin. seyyahla ayyıldızın yarıştığı gibi ama ben gündüzleri çok giremiyorum.işten dolayı akşamları daha çok uğrayabiliyorum.en azından deneriz.birbirimizi gaza getirmek için

canım 5 dk olsa girip yazaydın merak ettim seni..şükür iyiymişsin..arkadaşının babasına geçmiş olsun..sizede kolay gelsin..

Yazcam cnm şimdi ofisdeyim 14:00 kadar :) Teşekkürler kanser ve kan ihtiyacı oluyor her tarafda kan ararken kayıtsız kalamadım yardım ettim tabiki cocukluk arkadasım ılkokuldan

tamam canım, seni izne ayırıyorum. müsait olunca aramıza dönersin:16:

Tamam canım pazartesi gelirim ozaman kadar halletcem işlerimi bugun derneğe gidicem yine koşuşturma birde telefonum gelcek cepden girerim pc olmasa bile

bazen hersey üstüste geliyor canım,bizde seni merak etmiştik,allah kolaylık versin.

Evet özellikle benim hep öyle olur :( neyı nereye sıkıştırcağımı şaşırdım artık yoğun koştur koştur heryere sağol cnm herkese

Kilo verenleri kutlarım :16: yeme düzenm saçma sapandı dün akupuntura gittim bayan çok şeker biri dediki 4 ana kuralımız olcak öyle liste falan yok !

1- Özgürlük - Yani ne yiyorsak normal hayatta nasıl besleniyorsak öyle devam etceksin gecemi yiyorsun ye 3 öğünmü yiyorsun ye özgürsün kısıtlama yok (zaten aslında verilen kiloların geri alınmasının nedeni bu burda yeme duzenımın ıcınde değişiklik olmayacak)

2- Özrgürlük dedik herşeyi ye dedik ama ne kadar normal yediğin yemek miktarının 4/1 kadar yiyceksin

3- yemek sırasında kesinlikle suydu,çaydı içmek yok ! çünkü onlar çğnediğinin daha çabuk miğdene inmesini sağlar ve hiç anlamazsın ne yedıgını ıctıgını

4- hareket kat hayatına yani çalışıyorsun masa başında otururken sandalyede bi ara verdiğinde (eğiliyorsun dizlerine kadar geri kalkıyorsun oturma pozısyonuna) bunu yap tv ızlerken yap sabah 200 öğlen 200 akşam 200 kere tekrarla

hiç iştahım yok sonuç olarak ve reglm ayrıca oraya gitmeden öncede deli gibi oburdum :) girdim çıktım sihirli değnek :) özgürüm özgürlük hisside bunu sağlamış olabilir nedenine niyesine bakmyrm ole yada böyle kadın iyi ve başarılı olurum çokda uygun fiyatı çokda konuşkan kadın diploması var akupuntur çok kişinin yok diploması ben öle çok hasta almıyorum hem diplomamı kullanım hemde yardım edeyim diye yapıyorum dio zaten

unuttum birde çiçek unu verdi akşamları 1 çay kaşığı yoğurda karıştırıp tüketiyorum

Son düzenleme:
Yazcam cnm şimdi ofisdeyim 14:00 kadar :) Teşekkürler kanser ve kan ihtiyacı oluyor her tarafda kan ararken kayıtsız kalamadım yardım ettim tabiki cocukluk arkadasım ılkokuldan

geçmiş olsun canım acil şifalar versın allah

Kilo verenleri kutlarım :16: yeme düzenm saçma sapandı dün akupuntura gittim bayan çok şeker biri dediki 4 ana kuralımız olcak öyle liste falan yok !

1- Özgürlük - Yani ne yiyorsak normal hayatta nasıl besleniyorsak öyle devam etceksin gecemi yiyorsun ye 3 öğünmü yiyorsun ye özgürsün kısıtlama yok (zaten aslında verilen kiloların geri alınmasının nedeni bu burda yeme duzenımın ıcınde değişiklik olmayacak)

2- Özrgürlük dedik herşeyi ye dedik ama ne kadar normal yediğin yemek miktarının 4/1 kadar yiyceksin

3- yemek sırasında kesinlikle suydu,çaydı içmek yok ! çünkü onlar çğnediğinin daha çabuk miğdene inmesini sağlar ve hiç anlamazsın ne yedıgını ıctıgını

4- hareket kat hayatına yani çalışıyorsun masa başında otururken sandalyede bi ara verdiğinde (eğiliyorsun dizlerine kadar geri kalkıyorsun oturma pozısyonuna) bunu yap tv ızlerken yap sabah 200 öğlen 200 akşam 200 kere tekrarla

hiç iştahım yok sonuç olarak ve reglm ayrıca oraya gitmeden öncede deli gibi oburdum :) girdim çıktım sihirli değnek :) özgürüm özgürlük hisside bunu sağlamış olabilir nedenine niyesine bakmyrm ole yada böyle kadın iyi ve başarılı olurum çokda uygun fiyatı çokda konuşkan kadın diploması var akupuntur çok kişinin yok diploması ben öle çok hasta almıyorum hem diplomamı kullanım hemde yardım edeyim diye yapıyorum dio zaten

unuttum birde çiçek unu verdi akşamları 1 çay kaşığı yoğurda karıştırıp tüketiyorum

senın bu azmıne hayranım her şekli her yöntemı denıyorsun vakit ayırıyorsun süper :46: umarım işe yarar canım

yok gülüm ben rabiş kola iç demedim ki meyvesuyu iç ama organik olsun dedi didim :27: o gün fanta vardı az içtim yoksa meyve suyu içiyom falan diye anlatıyom bacım. he sana 62 kg verdim.şimdi sen 64.1 sin haftaya 62.7 falan olcaksın.sonraki hafta o kilodan sonra tekrar bir şişcen sen :52: sonra 63.5 olcaksın ondan sonra da 62. ya da 61.5 falan olucan bir hafta verceksin bir hafta şişceksin sen :33: sadece öyle tahmini canım en iyisini vercene kanatim tam.
deli:60::60::60:
bu arada elma ve hurma niye yedin demişsin ya, ben öğle yemeğini 14.30 gibi yedim. kahvaltıdan o zaman kadar tok kalabilmek için o kadar yemek zorundayım canım. ayrıca kalori hesabı iyidir ama şuna dikkat etmelisin: ikisi de 120 kalori olan 2 şeyden bizim için dengeli beslenme demek olan elma ve hurmayı tercih etmek daha önemlidir. yoksa senin bir ara yaptığın gibi tadelle de 120 kalori yiyeyim demek olmaz. yani canım marifet az kalori değil, dengeli kalori almak da.
cuma menüm
1 kaynamış yumurta,1.5 diim ekmek
ara:1 fincan 5i1 arada çay
yarım saat seri yürüyüş
öğlen:1 diim ekmek ,2 dilim domates,yarım kk peynir.
ara:1 fincan 5i1 arada çay
ara:1elma
spor:yarım saat yürüyüş
400 oturduğum yerden sopa çevirme
200 ayakta sopa çevirme
200 ayakta durup yanlara sağ sol eller diz kapağına kadar indirilicek şekilde.
akşam:2 elim kadar tavuk sinitzel,salata,1 çay bardağı meyve suyu,2yk kadar yoğurt,2 diş sarımsak.o sarımsakları yiycek kadar ekmek.malesef az tuzda serptim.antibiyotik niyetine.
spor:yarım saat serü yürüyüş
toplam su miktarı:2 litre
toplam yürüyüş:1.5 saat
:nazar:
kızlar yarın malum diş çektireceğim ben.yarın tüm gün uğramayabilirim merak etmeyin kesin yatıyor olurum.artık menümü diğer gün gelir uğrar yazarım canlarım. :53:

ya bu japonyanın başına gelenlere çok kafam takılıyo :53: RABBİM TÜRKİYEYİ KORUSUN.
amin canım.
diş çektirme serüvenin iyi geçer inşallah.
menün de güzel. afiyet olsun.

rabia süper menün yine.pilates de harika. ya ne kadar dengeli besleniyosun maşallah sana diyorum.bu hafta istanbulda aldığın kiloları rahat vereceğine inanıyorum
inşallah:16:

evet canım çoktan kızarttım annem hep kızartır bende öyle öğrenmışım. bıdahakı sefere kesınlıkle fırında közleyecem. bu arada karnıyarıktan hiç yemedım :34:
maşallah sana ve iradene canım:nazar:

kalkış 1 bardak su
kahvaltı yarım kase kellogs içine 5-6 tane yabam mersını 3-4 tane altın çilek üstüne süt
öğle yarım simit
akşam karnıyarık yaptım ya onun içi kaldı tavada 2 yemek kaşığı kadar bende onun üzerine 1 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle yedım ohh mis gibi
sonra kardeşim geldi yemeğe o karnıyarığı ve pilavı yerken bende 1 kase yoğurt yedım onla
1 saat sonra 1 dilim mozaık pasta . hatta bır dilim bile değildir keserken parçalanan minik kenar dilimlerınden yedım.

bu sabah 2 köfte 2 küp beyaz peynir 2 dilim ekmekle kahvaltrımı yaptım. yanında ılık süt 1 çay bardağı
menün çok güzel, tebrik ediyorum. :42:

:60:yüreğime indireceksiniz mazallah :52:
Tamam canım pazartesi gelirim ozaman kadar halletcem işlerimi bugun derneğe gidicem yine koşuşturma birde telefonum gelcek cepden girerim pc olmasa bile

unuttum birde çiçek unu verdi akşamları 1 çay kaşığı yoğurda karıştırıp tüketiyorum [/SIZE]
canım, arkadaşına çok geçmiş olsun. işlerini yoluna koyunca dönebilirsin, yerimiz var. ben senin için 1 kişilik yer bırakırım. haberimiz olursa sorun olmaz:16:
bu arada gerçekten yeniliklere açık bir inansın, maşallah. akupunkturdan istediğin sonuçları alırsın inşallah.

:60:

sana katılıyorum canım.birde uzun süredir menücanı yazmıyorum utandığımdan.bugünden itibaren yazayım en azından kendimi frenlerim canım.teklifin konusundada frediciye teklif götüreyim bakalım ne diyecek.sizin seyyahla yarışınıza bayılıyorum zaten

fredici arkadaşım bizim aramızdaki kilo farkı fazla ama verdiğimiz kiloya göre yarışmak istermisin. seyyahla ayyıldızın yarıştığı gibi ama ben gündüzleri çok giremiyorum.işten dolayı akşamları daha çok uğrayabiliyorum.en azından deneriz.birbirimizi gaza getirmek için

tamam canım tabiki olabilirr yarışırız bak bende ilk diyete başladığımda 80 kiloydum yavaş yavaş gidiyo acelemiz yok sadece sağlıklı beslencez dikkat etcezz fıstık olcazz inşş seninde kilo 76 larda sanırım sen benden kolay verirsin boy kaç cnm senin yaş falan sonra beni geçersinn gündüzleri giremesende akşam yazarsın olmazsa özelden msj at hayatım bana arada bi bende kaçırıyorum ama üzülmüyorum telafi etmeye çalışıyorum dengeliyo kendini öptüm canımm :32::81:

canım, arkadaşına çok geçmiş olsun. işlerini yoluna koyunca dönebilirsin, yerimiz var. ben senin için 1 kişilik yer bırakırım. haberimiz olursa sorun olmaz:16:
bu arada gerçekten yeniliklere açık bir inansın, maşallah. akupunkturdan istediğin sonuçları alırsın inşallah.

canım teşekkürler merci :) pazartesı umarım dönerim sıkıntı olmayacak şekilde ay özgürlük çok güzel hehe :D bu fıkrı sevdim yanı mesala istediğimi yiyebilirim kısıtlama yok ama canım ıstemıo zaten :) sağol cnm umarım hepımız ıyı sonuclar alırız

slm kızlar nasılsınız ...
ben bugün 5de kalktım biraz uykusuz ve yorgunum
abimler umreden geldi öncesinde annemler geldi kahvaltı yaptık çıktık
uçakta valizleri kaybolmuş yani cidde de kalmış...şimdi 2.uçakla geliyo...bizde valizleri alıp memlkete gidecez... pazartesi gününe kadar gelemem hepinizi öpüyorum

canım teşekkürler merci :) pazartesı umarım dönerim sıkıntı olmayacak şekilde ay özgürlük çok güzel hehe :D bu fıkrı sevdim yanı mesala istediğimi yiyebilirim kısıtlama yok ama canım ıstemıo zaten :) sağol cnm umarım hepımız ıyı sonuclar alırız

hehee:27:bende istiyom o özgürlükten birazcık yaw:36:

rabişşşş yüreğine inmesin bacımm topluyom kndimiii:27::1:

Sabahdan öğlene kadar 1 simidi ancak bitirdim :)
Şimdi öğle yemeğimi yedim

Çorba
Patates püreli misket köfte
Yoğurt

normal aldığım gibi aldım ama yerken :)

çorbadan - 4 kaşk falan
Patates püreli misket köfteden - 3-4 çatalla çoğu kaldı zaten az verıyorlar :)
yoğurt - 2,3 kaşık

hehee:27:bende istiyom o özgürlükten birazcık yaw:36:

özgürsün öle düşün zayıf insanlar istediklerini yiyorlar özgürler ama her dk bişey yemıyorlar yanı cok cok yemıyorlar dımı mesala bısey aldıklarında doydularsa bırakıyorlar bız yok arkamızdan ağlar :D

uçakta valizleri kaybolmuş yani cidde de kalmış...şimdi 2.uçakla geliyo...bizde valizleri alıp memlkete gidecez... pazartesi gününe kadar gelemem hepinizi öpüyorum
hayırlı yolculuklar canım:16:
sağ salim git gel.

Çorba
Yoğurt

çorbadan - 4 kaşk falan
yoğurt - 2,3 kaşık
canım maşallah sonunda normal bir menü:) afiyet olsun.

tamam:16:

dosbacım canım hayırlı olsun genelde umre-hac donusu hep oluyo
hayırlı yolculuklar
ferdici gecmısı okuyamadım sanırım plastıkle sen abartmısınız anladığım kadarı ile.
sen ıyı gıdıyordun ne oldu nazar mı ?
plastik hosgeldin umarımkılo almamısındır spor ve dıyet tam destek ti
rabiacım ıyısındır umarım ?
medine neredesın ?

bana gelelım net sorunum var ama aklım sızde
dun aksam arkadaslar,esımın gec gelecegını ogrenmısler soyle bı ugradılar tabı cay demledım bayan bayana ohhhhh buzlukta onceden mısafırım ııcın yaptıgım kek cıkarttım ben yemedım tabıkı
sadece 2 fıncan sekersız cay ıctım
gece esım geldı elınde poset
bı baktım 2 tane adıyaman cıg koftesınden durum
kendımınkınden 3-4 ısırıkaldım 1/2 sı kadar esıme verdım o yedı hem kendınınkını hem benımkalanı
sonra posete baktım kı oglusa cıkolata banada kozhelva almıs
3 ısırıkta ondan yıyıp geceyı tamamladım tabı oglus 2 de yattı 2.30 kalktı agladı onla ugrastım

bugunse
sabah esımın yaptıgı lezzetlı bıberlı yumurta 4-6 catal sabah bız uyurken fırına gıdıp pogaca ve sımıt almıs 1/4 pogaca 1/4 sımıt yedım yemesem olmazdı adamcagız benım ıcın alıp gelmıs vede bana kahvaltı hazırlamıs yedım garı
ara YOK
oglen 1/2 kase yogurt 1dılım ekmek 5 yk kuru fasulye
ara YOK
akşam
3 kofte salata 1 dılım ekemk ve yogurt

kalkış 1 bardak su
öğle yarım simit

menün güzel..iradende süper karnıyarığa dokunulmamış..

Evet özellikle benim hep öyle olur :( neyı nereye sıkıştırcağımı şaşırdım artık yoğun koştur koştur heryere sağol cnm herkese

akapunktura başlamışsın hayırlı olsun..
ey özgürlük nerelerdesin..
çiçek unu nedir ne işe yarıyor..
güle güle git gel canım..

Çorba
Yoğurt

çorbadan - 4 kaşk falan
yoğurt - 2,3 kaşık
menün güzel..
özgürsün öle düşün zayıf insanlar istediklerini yiyorlar özgürler ama her dk bişey yemıyorlar yanı cok cok yemıyorlar dımı mesala bısey aldıklarında doydularsa bırakıyorlar bız yok arkamızdan ağlar :D

ölçülü yemeyi başarırsak bizde özgürler gurubuna katılırız...:27::24:

Son düzenleme:
rabiacım ıyısındır umarım ?

bana gelelım net sorunum var ama aklım sızde
dun aksam arkadaslar,esımın gec gelecegını ogrenmısler soyle bı ugradılar tabı cay demledım bayan bayana ohhhhh buzlukta onceden mısafırım ııcın yaptıgım kek cıkarttım ben yemedım tabıkı
sadece 2 fıncan sekersız cay ıctım
gece esım geldı elınde poset
bı baktım 2 tane adıyaman cıg koftesınden durum
kendımınkınden 3-4 ısırıkaldım 1/2 sı kadar esıme verdım o yedı hem kendınınkını hem benımkalanı
sonra posete baktım kı oglusa cıkolata banada kozhelva almıs
3 ısırıkta ondan yıyıp geceyı tamamladım tabı oglus 2 de yattı 2.30 kalktı agladı onla ugrastım

bugunse
sabah esımın yaptıgı lezzetlı bıberlı yumurta 4-6 catal sabah bız uyurken fırına gıdıp pogaca ve sımıt almıs 1/4 pogaca 1/4 sımıt yedım yemesem olmazdı adamcagız benım ıcın alıp gelmıs vede bana kahvaltı hazırlamıs yedım garı
ara YOK
oglen 1/2 kase yogurt 1dılım ekmek 5 yk kuru fasulye
ara YOK
akşam
3 kofte salata 1 dılım ekemk ve yogurt
canım, eşine maşallah:nazar: kahvaltılar falan hazırlarmış, çok güzel.
ben de iyiym şükür. rutin haftasonu:97:

Back
X