günkurusu, kayısı kurusunun kahverengi gibi renkli olanı canım.Rabişşş fıstığım bu gün kurusu kayısı mı oluyo canım aç karnına içiyon ya yararı ne bunun yağmı yakıyoo beni bi aydınlatt bacım ya![]()
aç karnına yiyorum çünkü kabızlığı falan önlüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günkurusu, kayısı kurusunun kahverengi gibi renkli olanı canım.Rabişşş fıstığım bu gün kurusu kayısı mı oluyo canım aç karnına içiyon ya yararı ne bunun yağmı yakıyoo beni bi aydınlatt bacım ya![]()
günaydın canımgünaydııııınnnn![]()
HAYATIM RİCA EDERİM ZATEN FAZLA Bİ KİLON YOKKİ BOYUN 170 9.5 KİLO FAZLAN VAR BENDE DAHA FAZLA SANDIYDIMMKIZ BENİM BOY 160 58 DE 60 DİYOM BEN
10 KİLOM KALDI VERİLCEK VERDİĞİM 10 KİLOYU DA 10.AYDA BAŞLADIM OCAĞA KADAR NORMAL SONRA BIRAKTIM ŞUBAT 14TE GERİ BAŞLADIM. İKİMİZDE 10 KİLO VERCEZ EŞİT SAYILIRIZ YANİİ NE ÖĞRETMENİSİN CANIM BENDE YGSYE GİRİCEM BU AYIN 27SİNDE BAKALIMM İNŞ AÇIKÖĞRETİM TERCİH YAPCAM HAYIRLISI...
MENÜN DE GAYET GÜZELLRABİŞ GİBİ PASTAYI GÖRMEDİM
HERKESE GÜNAYDINNN SABAH KALVALTISI YAPILDII 11DE ÇIKICAM DIŞARIYERSEMDE HAFİF ŞEYLER YERİMM
ŞÖLEE Bİ HAMBURGERR BOL KETÇAPLII DÜŞÜNCE GÜCÜYLEMİ DOYUYOM NEDİR ARTIK YAW
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM FISTIKLARRR
amin canım inş.dosbacım allah kabul etsin.hepimize gitmeyi nasip etsin.çok oluyo valiz kaybolması.bizim arkadaşımızın valizi de cidde de kalmış.birde isatnbuldan uçaktan inip hiç eve gelmeden seminere başka şehire gitmek zorunda kalmıştı.ve üzerinde de şu erkeklerin giydiği uzun elbise varmış.seminere onunla gidince herkes şok geçirmiş.tabi o durumu açıklayana kadar espiri konusu olmuş bile.
günaydın canım![]()
fredicim ikimizinde 10 kilosu var yani. bende geçen sene 12-13 kilo verdim ama sonra geri aldım hepsini.ama bu sefer versem almamakta kararlıyım.çünkü çok rahattım öyle. bu kilo rahatsız ediyo beni çok.kız dışarlarda fazla yeme bak sonra seni geçerim bu hafta.ben evdeyim bugün çıkmicam biyere.bu arada matematik öğretmeniyim.
tmm ablacım verelim beraber ama bugün feciydimmfredicim ikimizinde 10 kilosu var yani. bende geçen sene 12-13 kilo verdim ama sonra geri aldım hepsini.ama bu sefer versem almamakta kararlıyım.çünkü çok rahattım öyle. bu kilo rahatsız ediyo beni çok.kız dışarlarda fazla yeme bak sonra seni geçerim bu hafta.ben evdeyim bugün çıkmicam biyere.bu arada matematik öğretmeniyim.
günkurusu, kayısı kurusunun kahverengi gibi renkli olanı canım.
aç karnına yiyorum çünkü kabızlığı falan önlüyor.
çok kötü 2 gün geçirdim.
dün sabah kahvaltıda 4 tane zeytin,1yk kadar reçel ve 1 dilim ekmek yedim.
sonra gittim işte :84: saat 3de cerrahi operasyonla dişim çektrdim ve acıdan duramadım.dikiş yerleri çok agrıyordu eve geldim hiç duramadım acıdan hemen yattım uyudum saat 7 gibi kalktım sonra 1 tane muzu püre yaptım 1 saatte yedimantibiotiğimi aldım sonra gece yarım çay bardaığı süt ve ağrı kesicimi aldım yattım çok acıyodu kızlar bir de enes beni sürekli bağırttırdı durdu inatla yaramazlık yaptı
dikiş yerlerimi çok aşırı acıyodu hala neyse sabah yarım çay bardağı süt içtim antibiyotiğimi aldım sonra geri yattım öğlen kalktım ikindi saatinde 1 muz yedim yine kaşıkla kazıya kazıya agrı kesimi aldım sonra gezmeye gttik enes rana rana dedi durdu gittik oynadı orada işte sonra orda millet kahve içiyodu bende 1çay bardağı süt içtim yine sonra eve geldim gelirken bimden eşim birşeyler aldı.pasta aldım şu frambuazlı ve kakaolu ama kakaoluyu dondurucuya attım frambuazlı iğrençmiş agzıma dahi sürmedim
kakaolusu harika niye o böyle berbat anlamadım.sonra bir tana hamburger yedim ama sanki can çekiştim kayda değer birşey yemediğim için 3 gündür tuvalate çıkamıyorum ve yerken dişlerim acıyo çorba yiyemom özellikle bir ara dişin üstüne geldi resmen ağladım.
sonrada yarım çay bardağı meyve suyu içtim yine antibiyotiğim aldım.
öğle işte sonra yarım bir portakal yedim10 kadarda üzüm yedim pancik pincik yiyom sanki bebe kgibi :26:
birazda gargara yapıp yatıcam çok acıyo bilmiyorum bu arada diş çekimim bitti.
antibiyotik verdi perşembe son kullancam sanırım o zaman geçer çünkü 7 gün sonra dikiş alınıcak dediklerine göre inşallah 2-3 güne benim dikiş kaynar ben alınan dikiş istemedim.kendisi kaynayıp ericek gidicek işte öyle dostlar iki günüm böyle geçti.
çok su içemiyorum sürekli kan sızıyor görüşürüz yarın.
çok kötü 2 gün geçirdim.
sonra gittim işte :84: saat 3de cerrahi operasyonla dişim çektrdim ve acıdan duramadım.dikiş yerleri çok agrıyordu eve geldim hiç duramadım acıdan hemen yattım uyudum saat 7 gibi kalktım sonra 1 tane muzu püre yaptım 1 saatte yedimantibiotiğimi aldım sonra gece yarım çay bardaığı süt ve ağrı kesicimi aldım yattım çok acıyodu kızlar bir de enes beni sürekli bağırttırdı durdu inatla yaramazlık yaptı
dikiş yerlerimi çok aşırı acıyodu hala neyse sabah yarım çay bardağı süt içtim antibiyotiğimi aldım sonra geri yattım öğlen kalktım ikindi saatinde 1 muz yedim yine kaşıkla kazıya kazıya agrı kesimi aldım sonra gezmeye gttik enes rana rana dedi durdu gittik oynadı orada işte sonra orda millet kahve içiyodu bende 1çay bardağı süt içtim yine sonra eve geldim gelirken bimden eşim birşeyler aldı.pasta aldım şu frambuazlı ve kakaolu ama kakaoluyu dondurucuya attım frambuazlı iğrençmiş agzıma dahi sürmedim
kakaolusu harika niye o böyle berbat anlamadım.sonra bir tana hamburger yedim ama sanki can çekiştim kayda değer birşey yemediğim için 3 gündür tuvalate çıkamıyorum ve yerken dişlerim acıyo çorba yiyemom özellikle bir ara dişin üstüne geldi resmen ağladım.
öğle işte sonra yarım bir portakal yedim10 kadarda üzüm yedim pancik pincik yiyom sanki bebe kgibi :26:
antibiyotik verdi perşembe son kullancam sanırım o zaman geçer çünkü 7 gün sonra dikiş alınıcak dediklerine göre inşallah 2-3 güne benim dikiş kaynar ben alınan dikiş istemedim.kendisi kaynayıp ericek gidicek işte öyle dostlar iki günüm böyle geçti.
çok geçmiş olsun hayatım. koltuklarında hayırlı olsunbugün koltuk takımım geldi :))..eşimle temizlikti yerleştirmeydi uğraştık .arada balkona girip çıktım ve sonuç akşama doğru ateşlendim zaten iki gündür bi yoklama vardı ama anlayacağınız hastayım hasta boğazım ağrıyor halsizim hem üşüyorum hem ateşim var..tam da spor yapma planları kuruyorudm..
şimdi bi soğuk algınlğı ilacı içtim..eşimde gece görevine gitti..iki kuzuyla yanlızım..onları doyurup yatırsam hemen yatacağım..
canım bisküviler dışında bence gayet güzel bir menu. onlarda nazar boncuğu olsun artık12 mart menüm..
sabah kalkınca 2 kaysı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı
yarım domates
1 kk y.y peynir..
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
bir bardak süt..
ara 4 bağdem
1 adet kuru incir.
öğle
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
2 adet cin biberi
ara 4 badem
1 incir
3 eti burçak ve 3 adet benim o :78::26:bunları niye yedim ateşim çıkınca halim kalmadı kızımda aldı geldi hastayım diye banada ikram eti akşam yemeği yiyemem diye yedim..ama tabi gereksiz kalori tutmadı acıktım çocukalır doyururken akşam yemeği yedim..
akşam
haşlama tavuk göğsü
salata
1 dilim ekmek
bir bardak greyfurt suyu
2.5 litre su.
bugünkü spor sabahtan saat 15:!5 e kadar ev işi ütü ..
tatlım hem brokoliyı hem bezelyeyı nıye tek öğünde yedın onu anlamadım :26:12 mart cumartesi menüm
sabah: 1 kk peynir,1 salata,2 dilim ekmek ve yeşil çay
ara: 1 elma
öğle: 4 yemek kaşığı brokoli,3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ara: 1 kivi
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 4 yemek kaşığ brokoliyi 3 yemek kaşığı yoğurt ile karıştırdım,3 yemek kaşığı patatesli bezelyeli yemek ve 1 dilim ekmek
akşam: 2-3 lokma yaşpasta(düğüne gitmiştik)
ara: yarım portakal 1/4 armut
oyy oyy rakıben-m naptılar sana yaçok kötü 2 gün geçirdim.
burdayım tatlım geldim. ben hafta sonları giremıyorum nete evde net yok. bilgisayar bıle yok :76:sağol ferdicim valla ihmale gelmez şeyleri ertelememek lazım o kadar erteleyince olacağı buydu.
müstehak aslındabana.off
seyyahım nerdesin gülüm ya kız rakibem .
nisan grubuna katılmışın bende oraya girdim listeye gerçi seninki 8 nisanmış sen çalışmalara başladınız mı ki bacım gı![]()
ayy inanmıyorum size gelecek kadar çok aktı demekkı o su yazık günah yaa .. sizin de gecenız mahvolmuşgünaydın..
bu gecede kabus gibi geçti ama çocuğum iyi uyudu kabusun adı yan binadan sabaha kadar açık kalan ve tam gaz akan su sesi..inanamıyorum akan suyamı yanayım çocuğum hazır uymuşken dinlenme fırsatım kaçtı onamı..deli oldum resmen insanlar ölüm uykusunamı yatıyor ya..bir ara uykuya daldım rüyamda o evi su basmış içeri giriyoruz kızımda yanımda ayak bileklerimize kadar su dolmuş ve..az uyudum ondada orayla uğraştım..neyse şükür sabah saat 5 te uyanıp kapattılar..bizim bina olsa gider kapısını çalarız yan bina bizim yatak odasına duvarı bitişik kim gidecek hem kimin kapsını çalıcaz..neyse sabah sabah işte böyle bir gece geçirdim..(
47:
dünkü menümü yazayım..
14 mart menüm..
sabah kalkınca 2 kayısı kurusu ve 2 bardak su..
1 dilim tam buğday ekmeği
1yumurta
yarım domates
yarım salatalık..
1 kk.yy peynir..
2 zeytin.
yeşil çay
ara
1kuru incir
4 adet badem.
öğle
dışarı halı bakmaya çıktık saat 4 te anca yiyebildim ve malesef
yarım kıymalı pide
bol salata
az haşlanmış tavuk göğsü..
bir bardak liomonata.
akşam
fazla acıkmadım
1 dilim kıymalı pide yedim..
gecede 1 kuru incir
çay bardağı süt..
hatunlar nerdesiniz yaww uyanmadınız mı hala.. bende şöyle öğlene kadar yatsam ne iyi olacak aslında karnım ağrıyo bugun benım üşüttüm mü ne. pazar günü banyo yapmıştım öğleden sonra dışarı çıktım kafa tasımın donduğunu hissettim rüzgardan.
kafa tası dedimde aklıma geldı sabah gazeteleri bi açtım ibrahım tatlısesi vurmuşlar kafasındankendı adıma pek şaşırmadım uzun namlulularla vurulduğun asu testisi misali.. ama yıne de üzüldüm allah şifa versin çoluğu çocuğu var