inşallah canım 54 kilo görürsün tartıda balıkta iyi fikir haftada bir güzel oluyor gerçi ben alabalık yapıyorum ama havuz balığı olduğundan pek vitaminli olmuyo sanırım .misafirlerin için sütlü tatlı yap çerezle geçitirme yeni gelinsakaleym kardeş lafı gediğine oturtmuş . 'kilo vermek için burdayız almak için değil' yorumuyla! buda bana kapak olsunnnnnnnnn :78:
akşam nohut yiyecem
yarın ve perşembe günü spora gidecem allah nasıp ederse
mısafırım gelır kesın bhafta eşim evde diye onlara da cerez dayayacam kek börek yapmak yok
eşim evdeyken nasıl yapacam bilmıyorum ama ls yıde yapmaya calısacam
en iyisi bütün hafta ne yemekler yapacağıma hafta başından karar vermek
bu haftaiçi bir günde balık yersem süper olur.
cuma günü 54 olacam haedefim bu. eğer olamazsam da ceza verin bana

baharda kilo vermek bir başkadır havalar güzelleştikçe bizde ciiclerimizi giyicez ana bakıcaz fazlalıklar var daha istekli olcaz öyle birşey mi deryacımadım derya..gerçekten hepimizde bir gevşeklik söz konusu ..ama bahar havası bizi motive edicek inanıyorum....:13:

neysecim ben senin anlattıklarına katııyorum ama bazen diyorum ki çikolata yemiceksem bazen kaçamak yapamıcaksan bu hayat nasıl geçiyo yavvv.birgün içinde olsa kaçamak tadınca güzel oluyor bilmiyorum başka arkadaşlar belki bana kızabilir dışarı çıkıyorsam kaçamak çok tatlı geliyor ben şuanda sürekli yediklerime dikat ettikçe yediklerimden zevk almıyorum ne yalan söylüm.
hesaplamalar vs çok aşırı sıkıyor beni düzenli yürüyüşler ve kanaatinde kaçamak sonrası onu eritebiliyorsam bu benim için önemlidir.bir arkadaşım var ne isterse yer ama kilo almaz 47 kilo kendisi benim kaçamak dediklerimden yer almaz ben az yesem alırım .azıcık çikolata vs derken onu bile irdelediğimde tadı kalmıyor .yalnış düşünüyor olabilir kesinlikle haklısınız ama kaçamak olunca ağız tadıyla yenildikten sonra eritebilmenin yollarını bulmamız lazım işte orda ne yapcaz