Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı ben annemleredeyim eskişehirde
bol bol yiyorum nasıl kilom bilmiyorum ama görenler zayıflamışsın verme yeter diyolar tam iyi olmuşsun diyorlar
rabia,dosba asağıda nasılsınız kızlar asuman nasıl göremedim
fazla int giremiyorum ama bu hafta spora başlıyorum koşmaya inş beceririm:),
öpüyorum tüm takımı bol bol kilo vermeler:46:

ben o grupta değilim gülüşüm benim bir arkadaşım o grupta :52: ben ne yesem yarın hemen ortaya çıkar benim anlatmak istediğim şey çok farklı şeylerdi.yani diyetisyenin verdiğini bilmesek polye poğça var simit var dicem anladın mı mesela bir arkadaşım diyetisyenin yardımıyla kilo verdi ama bu kız her sabah siyah bitter çiko ile başlıyordu ben arada yesem birileri birşey der diyom kendim kendime yani birinin eleştirdiğini diğeri hoş görüyor benim anlatmak istediğim buydu.:16:

afiyet olsun sen sabah ne kadar erken kalkıyorsun maşallah valla cuma günü sabahtan görüyorum ben seni ama ben hiç uyanamıyorum 11den aşağı :nazar:
haklısın medinecim. sadece takımda değil, diyetisyenlerde de var o. birinin olmaz dediğine biri izin veriyor mesela. yani bazı şeylerin çok açık olmadığını düşünüyorum. yeri geliyor yoğurtla makarna yemeyin kilo yapar deniyor. yeri geliyor yiyebilirsiniz deniyor. %100 hakim olamıyoruz maalesef ama işte elimizden geldiğince bir şeyleri uyguluyoruz.
yatabilsem ben de yatarım canım ya:1:oğlum erken kalkıyor, ne yapayım:15:
saat:6 :yarım çay bardağı süt
saat:11.20 1 tane muz
saat:14.20 1çay bardağı haşlanmış kepekli makarna içine 3yk kadar yğurt az sarımsak az tuz
ara:10 tane antep fıstığı 10 tane kuru siyah üzüm,2 tane badem,1 tane fındık
akşam:2 tane et köfte,1dilim ekmek,2yk kadar mercimek çorbası,1 su bardağı meyve suyu 100% 100 karışık olandan
1litre kadar su .
afiyet olsun canım. zorlukla da olsa azar azar yemeye başladın sanırım. inşallah bugün dünden daha iyi hissedersin.

yine süper bir liste.bayılıyorum sana rabia.kaçamaksız ve dengeli yemekler.et de var sebze de var.süper.
sağol canım. haftaiçi dengeyi sağlıyorum da haftasonu bir sürdürebilsem.

13 mart pazar menüm:

sabah:5-6 kaşık domatesli biberli sos(az zeytinyağ ile yapılmış),2 dilim ekmek,1 bardak çay

ara: 1 türk kahvesi

ara: 1 elma

öğle: 4 ızgara köfte,2 dilim ekmek,bol yeşil salata ve 2 çatal kaymaksız ekmek kadayıfı

ara:1 dondurma

ara: 1 elma,1 dilim armut

14 mart pazartesi menüm

sabah: 2 dilim ekmek,1 kk peynir ve yeşil çay

ara : 1 elma

öğlen: 3 tane közlenmiş biber,2 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt

ara: 1 elma

ara: 1 şekersiz neskafe

akşam: küçük bir kepçe mercimek çorbası,1 dilim ekmek,3 kaşık kadar yoğurt ve 2 dilim domates

ara: yarım elma,1 dilim armut
dondurma sütlü tatlı yerine geçebilir. çok sorun edilen bir tatlı değil, diye biliyorum. tabi az yenirse:1:asıl ekmek kadayıfı problemli oluyor. bunlardan başka menülerin gayet güzel:nazar:

günaydın..
uykusuz her gece yorgun ölesiye..
oğlum rahatsızlandı sabaha kadar mzır mızır tam ayılmadıda ağrı kesicide veremedim..yavrum tam dalıyor bir yeri ağrıyor başlıyor inlemeye sıçrayıp uyanır gibi oluyor geri dalıyor sabaha kadar böyle geçti..tam balı bakıp pışpışlyıyorum yattığım vakit kızım kalkıp kalkıp geldi 4 kerede o yatmadan kaldırdı anne korkuyorum diye....en son saat 5 te ben geldim diye odaya bir girdi..:52::27:sanki saat 8 tam uyandık oda eksik kalmış gibi..neyse macare dolu bir gece geçridim yine...:60::52:..
canım, bu aralar senin geceler yok oldu gibi bir şey:) Allah sabır versin ya üst üste böyle.:96:
oğluş nasıl şimdi?

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı ben annemleredeyim eskişehirde
bol bol yiyorum nasıl kilom bilmiyorum ama görenler zayıflamışsın verme yeter diyolar tam iyi olmuşsun diyorlar
rabia,dosba asağıda nasılsınız kızlar asuman nasıl göremedim
fazla int giremiyorum ama bu hafta spora başlıyorum koşmaya inş beceririm:),
öpüyorum tüm takımı bol bol kilo vermeler:46:
hoşgeldin eminecimm:70:
özlettin kendini kız:) gezmekten bize hiç vakit ayırmıyorsun:)
ben kendi adıma iyiyim şükür. bildiğin gibi diyet halleri:1:
sen de iyi vakit geçiriyorsun belli, nazar değmesin canım. tadını çıkar.

güne 2 kuru kaysı ve 2 bardak suyla başladım
kahvaltım..
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği.
1 yumurta
yarım domates
yarım slatalık
2 zeytin..
1 kk.yy peynir..
yeşil çay
ara 5 badem..
öğlen haşlama tavuk göğsü
4 adet marul ve limon eşliğinde sandeviç şeklinde yedim..ekmeğin içini çıkarttım çeyrek ekmek bu arada.
1 bardak ayran..
kuzuyu uyutup leslie 3 mil yaptım..spor sonrası 3 kaşık y.y yoğurtla kırmızı toz biber katıp yedim..
2. arada y.y beyazpenir yedim çok az 1 adette zeytin..
2 litre suyumuda içtim..
akşam öğünü..
2 adet yumurta haşladım
yanına peynir ve domates salatalık doğrayıp ekmeksiz yedim ..:))
suyumu 3 litreye tamamladım..
bu gün sporda yapabildim günü kazasız atlattık..:52::62:

haklısın medinecim. sadece takımda değil, diyetisyenlerde de var o. birinin olmaz dediğine biri izin veriyor mesela. yani bazı şeylerin çok açık olmadığını düşünüyorum. yeri geliyor yoğurtla makarna yemeyin kilo yapar deniyor. yeri geliyor yiyebilirsiniz deniyor. %100 hakim olamıyoruz maalesef ama işte elimizden geldiğince bir şeyleri uyguluyoruz.
yatabilsem ben de yatarım canım ya:1:oğlum erken kalkıyor, ne yapayım:15:

afiyet olsun canım. zorlukla da olsa azar azar yemeye başladın sanırım. inşallah bugün dünden daha iyi hissedersin.

sağol canım. haftaiçi dengeyi sağlıyorum da haftasonu bir sürdürebilsem.

dondurma sütlü tatlı yerine geçebilir. çok sorun edilen bir tatlı değil, diye biliyorum. tabi az yenirse:1:asıl ekmek kadayıfı problemli oluyor. bunlardan başka menülerin gayet güzel:nazar:

canım, bu aralar senin geceler yok oldu gibi bir şey:) Allah sabır versin ya üst üste böyle.:96:
oğluş nasıl şimdi?

AMİN çok zor ama rabbim gücünüde veriyor ..
canım benim geceler oğlan doğuduğundan beri hemen hemen böyleydi.yeni değil.asıl bugün uyuduk dersem şaşırın..:52::37:

kızlar ya şimdi tartıya çıktım moralim bozuldu.dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum.bayağı bir canım sıkıldı.acaba regl den dolayı mı.cuma yada cumartesi regl olcam.şişliğim var çok ama buda kilo almışım gibi duruyo.

kız 7.5 oğlan 1.5 yaşında 6 yş var ablası..

maşallah onlara.bayağı da yaş farkı varmış.benim kızım 3 yaşını 3 ay geçiyo ben de işte aralarında 4-4,5 yaş olsa iyi olur diyodum ama erken daha o zaman senin kızın bayağı büyükmüş maşallah ona rağmen zorlanıyosan biz allahın izniyle tabiiki önce nasip olması lazım olursa canımız çıkar herhalde

buraya resim eklemek yasaksa silerim kızlar...
$105923.webp$105924.webp

maşallah onlara.bayağı da yaş farkı varmış.benim kızım 3 yaşını 3 ay geçiyo ben de işte aralarında 4-4,5 yaş olsa iyi olur diyodum ama erken daha o zaman senin kızın bayağı büyükmüş maşallah ona rağmen zorlanıyosan biz allahın izniyle tabiiki önce nasip olması lazım olursa canımız çıkar herhalde

yaş farkı çoğaldıkça sorunda çoğalıyor aslında..daha doğrusu her yaşın kendine göre sorunu oluyor..en iyisi fazla ara vermeden yapmak..

bende gidiyorum..çamaşır yıkandı onları asayım ..evin geri kalanını toparlayayımyarısını toparlayıp buraya bakmaya geldim..sizlersiz olmuyor...sonra görüşürüz..:9:

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr
günaydın canım:16:

bu gün sporda yapabildim günü kazasız atlattık..:52::62:
maşallah:nazar:

hepinize günaydınnnnnnnnnnn..:16:
sana da günaydın deryacım.:16:

AMİN çok zor ama rabbim gücünüde veriyor ..
canım benim geceler oğlan doğuduğundan beri hemen hemen böyleydi.yeni değil.asıl bugün uyuduk dersem şaşırın..:52::37:
yapma yaw:53: niye oğlun geceleri uyumuyor mu?

kızlar ya şimdi tartıya çıktım moralim bozuldu.dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum.bayağı bir canım sıkıldı.acaba regl den dolayı mı.cuma yada cumartesi regl olcam.şişliğim var çok ama buda kilo almışım gibi duruyo.
canım, her gün tartılma. haftada bir gün tartıl. sonra tartıyı ortadan kaldır. bir de yani tartıdaki rakama endekslenme. sen diyetine uy, muhakkak sonucu alırsın.

benim bildiğim kadarıyla yasak değil.
maşallah ya kuzucuklarına, Allah bağışlasın. oğlunun ilk resimdeki ifadesine bittim:9:

kızlar ben kaçtım akşama görüşürüzzzz
hayırlı işler canım:79:

Back
X