Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende gidiyorum..çamaşır yıkandı onları asayım ..evin geri kalanını toparlayayımyarısını toparlayıp buraya bakmaya geldim..sizlersiz olmuyor...sonra görüşürüz..:9:
hahah ben de öyleyim:1:evin birazını topluyorum, sonra bir burya bakıyorum:) sonra yeniden:76:
kolay gelsin sana canım.:80:

günaydın canım:16:

maşallah:nazar:

sana da günaydın deryacım.:16:

yapma yaw:53: niye oğlun geceleri uyumuyor mu?

canım, her gün tartılma. haftada bir gün tartıl. sonra tartıyı ortadan kaldır. bir de yani tartıdaki rakama endekslenme. sen diyetine uy, muhakkak sonucu alırsın.

benim bildiğim kadarıyla yasak değil.
maşallah ya kuzucuklarına, Allah bağışlasın. oğlunun ilk resimdeki ifadesine bittim:9:

hayırlı işler canım:79:
saolo canım..doğduğu gün hastaneyei yıkmıştı sabaha kadar ağladık yan odalardan gelip bakıyorlardı o derece yani..ve şu anda en uzun uyuduğu sabit 3 saat..4 saati çok nadir gördük....1.5 senedir böyleyim:50:..ve hep yanlız baktım..:14:1 saat birisine bırakayımda uyayaım iş yapayım yada bir yere gideyim gibi bir şansım hiç olmaDI..Ama şikayetçi değilim bu günlerde geçiyor..hemde çok hızlı geçiyor..:10:

saolo canım..doğduğu gün hastaneyei yıkmıştı sabaha kadar ağladık yan odalardan gelip bakıyorlardı o derece yani..ve şu anda en uzun uyuduğu sabit 3 saat..4 saati çok nadir gördük....1.5 senedir böyleyim:50:..ve hep yanlız baktım..:14:1 saat birisine bırakayımda uyayaım iş yapayım yada bir yere gideyim gibi bir şansım hiç olmaDI..Ama şikayetçi değilim bu günlerde geçiyor..hemde çok hızlı geçiyor..:10:
zormuş senin işin gerçekten. ama haklısın geçiyor bu günler. bir de anne olunca Allah sabrını veriyor. başka birine bu kadar sabır gösterebilir miyiz bilmiyorum.

:13::29:....buraya bakmayınca aklımda kalıyorsunuz yav..:kkk:
benim de öyle:60:

kızlar selam bu cuma kılomu bıldırerek başlıycam tekrar :)

Dün : Sabah : yarım simit
Öğlen : az çorba,domatesli tavuk,yoğurt
Ara : sabahdan kalan yarım simit
Akşam : Biraz makarna ve salata
------------------------------------------------------
Sıcak Suyun Faydaları

1.Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2.İç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3.Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflü semptomlarını rahatlatır.
4.Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5.Kabızlığı giderir.
6.Kilo verme: yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse, yağ yakmak için hiper - oksijenlenme sağlar.
7.Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, balgamı sulandırır, zatürreyi önler.
8.Günde 3 kez 1 fincan sıcak su için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.

bütün fıstıklaraa günaydınn evini toplayanlara da kolayy gelsin dün akşamki menümü yazamadım abimin yüzündenn:30:
sabah yarım simit
arada yeşilçay
öğlen bi kase çorba bi dilim kaşarlı pide
arada türk kahvesi
akşam 2 yk haşlanmış tavuk göğsü ve 2 yk yoğurt
arada 1 elma
2 lt su
bu sabahta işe gelirken 3 4 durak önce indim 15 dk kadar yürüdümm ayy alışkın deil ya vücut nasıl yanıyodu sormayın kızlar ya:27:her sabah yaparım inşallahh:8:

fredicim protein diyeti sıkıcıdır ya.ben ekmek yemediğim bir öğünü düşünemiyorum
kız çok zevkli acayipte tok tutuyoo
protein diyeti namı değer karbo diyeti..bana uyar protein ağırlıklı beslenmeyi seviyorum..hatta bu gün hafiften başladım gibi..
akşam öğünü ona göre yedim.
2 adet yumurta haşladım
yanına peynir ve domates salatalık doğrayıp ekmeksiz yedim ..:))
suyumu 3 litreye tamaladım..

inşallah bende ufaktan ufaktan başlıyorum canımm

selma kızlaar
beni çağırmışsınız şimdi ben kilomu cuma günümü yazcam.
bide diyet ne öneriyorsunuz ben yeniyimde yönlendirirseniz sevinirm

kızlar selam bu cuma kılomu bıldırerek başlıycam tekrar :)

Dün : Sabah : yarım simit
Öğlen : az çorba,domatesli tavuk,yoğurt
Ara : sabahdan kalan yarım simit
Akşam : Biraz makarna ve salata
------------------------------------------------------
Sıcak Suyun Faydaları

1.Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2.İç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3.Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflü semptomlarını rahatlatır.
4.Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5.Kabızlığı giderir.
6.Kilo verme: yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse, yağ yakmak için hiper - oksijenlenme sağlar.
7.Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, balgamı sulandırır, zatürreyi önler.
8.Günde 3 kez 1 fincan sıcak su için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.
sıcak su mükemmel bişi yaa benim içtiğim su hep ılıkktan az daha sıcak kilo pek gitmiyo ama yağ yakmaya gerçekten iyi geliyoo kilo aynı ama incelme var:27:
selma kızlaar

hoşgeldin suna sen kilonu cuma yazarsın sanırım yediklerine dikkat et bol su iç yapabiliyosanda spor yapmaya çalış gereken detayları rabiş vericektir :61:

kızlar gunaydın
sonunda big rım oldu
ama kadınlar klubune gırmıyo
bugun
kalktım
2 kayısı 2 bardak su
saat 9 da kahvaltı 1 dılım ekm 1/2 kk peynır
ara 1 portakal
spor 1 saat yurume ve spor sonrası 1 kase yogurt spor yapmaya gdem hazır oglum uyumusken
sonrada evi supurup silerim yemegımı yer dısarı cıarım ınsalalh

öglen 4 yk kereviz 1dilm ekm ptt ye gıdıp gelen kargomu alacagım gıdebılırsem
ara 1 meyve
akşam 1kase merc corbası 1 dilim ekm
20.30 gıbı salep

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar sabahtan temizlik yaptık büroda oyuzden gelemedım hemen menumu yazayım
dün sabah yarım kase kellogs üzerine 7-8 taen yabanmersını altın çilek üstüne süt
öncesınde kuru kayısı ve su içmiştim
ara : 6-7 tane balık kraker
öyle kızarmıs tavuğun yağsız göğüs kısmından bır parça. yanında domate ssalatalık ve 2 dilim kadar ekmek. dilimli değildi elimizle böldük ekmeyı oyuzden tam ölçüsü yok
akşam 1 kepçe nohut yemeği yanında bir yemek kaşığı bulgur pilavı. ekmek yok yemekten sonra yarım saat yürüyüş.
annemlerde 1 bardak çay ve bir avuç çekırdek
yarım elma yarım portakal

bu sabah 1 haşlanmış ymurta 1 çay bardağı süt 2 lokma ekmek

kızlar gunaydın
sonunda big rım oldu
bugun
kalktım
2 kayısı 2 bardak su
ara 1 portakal
spor 1 saat yurume ve spor sonrası 1 kase yogurt spor yapmaya gdem hazır oglum uyumusken

ara 1 meyve
20.30 gıbı salep
:nazar:sporunuza bayılıyorum yaa bende yürüyebilsem keşkee akşama kadar totom yer görmüyo ama:1:o sayılmıyo tabiiufaktan başlıyorum bende inşş

ayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummm:27::23::32::32::8:gaza geldimmm:32:

gözün aydın ayyıldızım kurtulmuşun sütten ve muzdan.yemeğe başlamışın gayet güzel menün.benim diyetisyenimde izin vermiyodu birçok şeyi yememe.taa 2 ay sonra haftada 1 tatlı ile başlamıştık.oda 10 kilo vermiştim.bence kaçamakla kilo daha az veriliyo.ve insan bir süre sonra v eremiyorum deyip sıkılıyo ve bırakıyo.ama kaçamak yapmadığın zaman tartıdaki ibre hızla iniyo buda seni psikolojik olarak motive ediyo.
teşekkür ederim canım inşallah bugün daha da iyiyim ve başka tatları tadabiliyorum.acıda azaldı sanırım kaynıyo dikişler :nazar:

13 mart pazar menüm:

sabah:5-6 kaşık domatesli biberli sos(az zeytinyağ ile yapılmış),2 dilim ekmek,1 bardak çay

ara: 1 türk kahvesi

ara: 1 elma

öğle: 4 ızgara köfte,2 dilim ekmek,bol yeşil salata ve 2 çatal kaymaksız ekmek kadayıfı

ara:1 dondurma

ara: 1 elma,1 dilim armut

14 mart pazartesi menüm

sabah: 2 dilim ekmek,1 kk peynir ve yeşil çay

ara : 1 elma

öğlen: 3 tane közlenmiş biber,2 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt

ara: 1 elma

ara: 1 şekersiz neskafe

akşam: küçük bir kepçe mercimek çorbası,1 dilim ekmek,3 kaşık kadar yoğurt ve 2 dilim domates

ara: yarım elma,1 dilim armut
afiyet olsun canım

günaydın..
uykusuz her gece yorgun ölesiye..
oğlum rahatsızlandı sabaha kadar mzır mızır tam ayılmadıda ağrı kesicide veremedim..yavrum tam dalıyor bir yeri ağrıyor başlıyor inlemeye sıçrayıp uyanır gibi oluyor geri dalıyor sabaha kadar böyle geçti..tam balı bakıp pışpışlyıyorum yattığım vakit kızım kalkıp kalkıp geldi 4 kerede o yatmadan kaldırdı anne korkuyorum diye....en son saat 5 te ben geldim diye odaya bir girdi..:52::27:sanki saat 8 tam uyandık oda eksik kalmış gibi..neyse macare dolu bir gece geçridim yine...:60::52:..
Allah kolaylık versin canım zor uyumayan bebek.ama sen alışmışsın gerçi ben dayanamayordum eneste baygın yatıyordum uykusuz kaldığımda

kızlar ya şimdi tartıya çıktım moralim bozuldu.dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum.bayağı bir canım sıkıldı.acaba regl den dolayı mı.cuma yada cumartesi regl olcam.şişliğim var çok ama buda kilo almışım gibi duruyo.
eee olacağı buydu tabi dikkat etmediğin 2 haftan var unutma şimdi hemen kilo düşmez ki .demekki iyi cozutuksun sen :27: bir de regldendir şişmişindir geçer merak etme .

maşallah onlara.bayağı da yaş farkı varmış.benim kızım 3 yaşını 3 ay geçiyo ben de işte aralarında 4-4,5 yaş olsa iyi olur diyodum ama erken daha o zaman senin kızın bayağı büyükmüş maşallah ona rağmen zorlanıyosan biz allahın izniyle tabiiki önce nasip olması lazım olursa canımız çıkar herhalde
pehlivan senin kızla benim oğlan aynı sanırım 19 aralık 2007 doğumlu oğluşum .sende arayı açma bence şimdi düşünsen cocuk olur 4 yaşında diğeri 1 yaşında gelince diğeri 5 yaşında olur.en azından ilk okula başlarkan büyük 2. olan 3 yaşında gelirde ses ,bağırma vs sorunları kalmaz .ilkokula giderken kücük bebek büyük bir sorun bence ses açısından :1:
bütün fıstıklaraa günaydınn evini toplayanlara da kolayy gelsin dün akşamki menümü yazamadım abimin yüzündenn:30:
sabah yarım simit
arada yeşilçay
öğlen bi kase çorba bi dilim kaşarlı pide
arada türk kahvesi
akşam 2 yk haşlanmış tavuk göğsü ve 2 yk yoğurt
arada 1 elma
2 lt su
bu sabahta işe gelirken 3 4 durak önce indim 15 dk kadar yürüdümm ayy alışkın deil ya vücut nasıl yanıyodu sormayın kızlar ya:27:her sabah yaparım inşallahh:8:

kız çok zevkli acayipte tok tutuyoo

inşallah bende ufaktan ufaktan başlıyorum canımm
senin bu abinden çektiğin ne ferdicim ya.güzel beslenmişsin afiyet olsun.

kızlar gunaydın
sonunda big rım oldu
bugun
kalktım
2 kayısı 2 bardak su
ara 1 portakal

ara 1 meyve
20.30 gıbı salep
bende tam dombilim yok sanırım diyordum en sonda gördüm yazını.güzel beslenmişsin canım.bende bugün mercimek çorbası içiçim .diyette iyiymiş mercimek.

ayyy maşallah kuzulara ya allah bağışlasın :nazar:
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı ben annemleredeyim eskişehirde
bol bol yiyorum nasıl kilom bilmiyorum ama görenler zayıflamışsın verme yeter diyolar tam iyi olmuşsun diyorlar
rabia,dosba asağıda nasılsınız kızlar asuman nasıl göremedim
fazla int giremiyorum ama bu hafta spora başlıyorum koşmaya inş beceririm:),
öpüyorum tüm takımı bol bol kilo vermeler:46:

hoşgeldın hemşo naber

ayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummm:27::23::32::32::8:gaza geldimmm:32:
:52: iyi etmişsin canım yazı getirdin desene .dikkat et bari hasta olma güzel görünücem ince görünücem diye :1:

selma kızlaar
öncelikle hoşgeldin.
takım kurallarımızı yazacağım. bundan önce bize biraz kendinden bahseder misin?
bir de seni henüz tanımıyoruz, şu anda şunu ye bunu yeme demek uygun olmaz. sen bu başlığa her gün menülerini yaz ve biz de buna yaptığımız yorumlarla sana bir fikir vermeye çalışalım.

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kuralların toplu hali bu.

slm canlar nasılsınız.
inşallah herşey yolundadır ve iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür. yoğun çalışmaya devam ediyorum. 2010 incelemelerim hala bitmedi. yaşadığım sıkıntıdan henüz ses seda yok,bakalım en düşük şekilde halletmeye çalışacak muhasebeci. tabi ne şekilde olursa olsun ucu bana dokunacak.
neyse. diyet konusunda herhangi birşey yaptığım yok bu sabah 57.4 düm. şu kafamdaki işlerden sıyrılsam çok mutlu olucam gerçekten. bu arada spor olayımı askıya falan almadım. inşallah bu ayın sonunda gidip başlıyorum.
bu arada eşim ankarada. şirket eğitim amacıyla gönderdi. merkeze çoook uzak bir otelde kalıyorlar.
pazar günü gitti,çarşamba akşamı gelecek inşallah. anlayacağınız yalnızız oğlumla.
bu arada havaların baharın geldiğini hissettirmesi gönlümü şenlendirdi. çok mutlu oluyorum,malesef çalıştığım yerde bir pencerem bile yok,sinir oluyorum yapcak birşey yok malesef.
canlar buralarda olmaya çalışacağım. hepinizi çok öpüyorum.

sabah :1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin sadece içini yedim.
bugün daha agrısızım ama agzımı yine açamıyorum yerken yine yamuluyorum resmen :14:
eşimin cumartesi sınavı var çarşamba,perşembe,cuma izin alıcam dedi sabah kızdım bende 3gün senle uğraşamam dedim.enesle hep kumanda kavgası yapıyolar bende sesimi yükseltiyom ikisinede. bu acıyla ikinizlede uğraşamam cuma izin al dedim.zaten bir enes bir eşim derken sürekli konuşma ihtiyacı doğuyo hatta enes beni bağırttırıyor o yüzden sürekli dikişlerim acıyor bir de eşim sürekli ikram bekliyor valla sabahtan kızdım yolladım.:50: hem canım sıkkın hem de izin almaması benim için iyi olur enes yokken yatıyorum eşim olunca kendiyle uyanıp kahvaltı,çay bilmem birşeyler yapıcam izin alıp dinlenicekmiş napim valla cuma alsın dinlensin sonrada gitsin sınavına girsin poff.

ayyıldızım ben de 19 aralık doğumluyum :)) yerinde duramayan bi çocuktur eminim :))
kızlar hadi bana kızın diyecem ama dün tam diyete uygun beslendim
acaba makarnayı akşam yedim diye mi fazla çıkıyorum anlamadım
suyumu da içmiştim??
neyse bulacağız sorunu zamanla...
ama tam diyet havasındayım dün gece düşündüm :)) ama düşünmek ii gelmedi :))
diyette kararlı mıyım evet ama ne kadar sınırlarımı zorlaycağım bilmiyorum
haftasonu kaplıcaya gidiyoruz eşimin iş arkadaşlarıyla kalabalık bi ekip...
ve ben mayo giyeceğimi düşündükçe kendime kızıyorum
bence sık sık böle ortamlara girsem kesin zayıflarım :))

sabah klasik kahvaltımı yaptım
sonra büssürü ev işi yaptım akşama abim geliyo...
sonrada ara olarak 1 bardak ayran (sütten sıkılmışım ii geldi) 9 tane fındık yedim

Back
X