canım aslında tam değil. çocuk öncesinde de kilo aldım ama düşükle sonuçlanan gebeliklerim sayesinde aldım onlarıda. Evlendiğimde 51 kilo kadardım. 2,5 sene sonra hamile kaldım ama bilmiyordum. Akşam 8 de yemek yiyip sonrasında hemen yatıp sabaha kadar uyuyordum ki bu 10 gün boyunca böyle sürdü. Sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük oldu falan filan. Yani geldim 54 kiloya o kiloylada 3. Kez hamile kaldım. Gebeliğim devam etti, ve 65 kiloyla doğum yaptım. Aslında doğum sonrası kilolarımın çoğunu atmıştım 56 ya kadar düştüm ama stres yüzünden kilo aldım 62 ye çıktım,burada bir verip bir alıyorum işte. Ben strese endeksli bir insan olduğum için moralim bozukken yerim gerçekten yerim,çünkü rahatlayıp nefes almamı sağlıyor. şaka gelebilir ama gerçektende öyle.Ama çok şükür artık birşeyler yoluna girdi hayatımda birde yaş ilerledikçe artık daha az sorun etmeyi başabiliyorum sanırım. Sporumada başlıcam inşallah, sıkı bir vücut istiyorum kendime.
Sporsuz diyet diyetsiz spor olmaz,yaptığın diyette verdiğin kiloları geri almak istemiyorsan onlardan oluşan boşluğu kasla doldurmalısın ki bunun için spor şart. Bu sayede hamilelik sonrasıda vücudun hemen toparlanır.Bu kadar sıkıntı yaşamazsın.
Imkanın varsa çocuk olayını erteleme kesinlikle canım. Bu arada yaş kaç sunacım(belkide yazmışsındır bakarım) oğluşu öperim hayatım sağol.
canım benim geçmiş olsun sen baya bi sıkıntı geçirmişsin bende canım sıkıldıkça yerim ve yemeyi çok seviyorum çocuk olayıda sanırım korkuyorum şimdide kiloyu bahane ettim yaşım 26
spor yapmayı bende istiyorum saat 6 da işten çıkyorum eve git yemek çay derken saat dokuz oluyo sonrada bi tembellik geliyo kalkamıyorum yerimden havamda olursam ip atlıyorum sen spor için salonlara mı gideceksin evdemi yapacaksın