Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hesaplaman daha iyi tabiiki canım. bir de benim de dikkatimi çekti, meyveden kesip hurma yiyorsun. meyve yerine yemiş oluyorsun yani, bu da bence sorun olmamasına yardımcı olur. hem meyve hem hurma yesen belki fazla gelir diyebilirdik.
ya ben biraz da akşamları yemek hazırlamaya üşeniyorum. üşengeçliğim bir işe yarıyor:76:eşime de öğlen yediğimden koyuyorum biraz işte. salata tembel işi zaten:76:

banada slata yapmak cok zor gelıyor esım çok sever salatayı
yıka teker teker sonra salata yap ooooooooo zor ıs

hesaplaman daha iyi tabiiki canım. bir de benim de dikkatimi çekti, meyveden kesip hurma yiyorsun. meyve yerine yemiş oluyorsun yani, bu da bence sorun olmamasına yardımcı olur. hem meyve hem hurma yesen belki fazla gelir diyebilirdik.
ya ben biraz da akşamları yemek hazırlamaya üşeniyorum. üşengeçliğim bir işe yarıyor:76:eşime de öğlen yediğimden koyuyorum biraz işte. salata tembel işi zaten:76:

ya şimdi çok hesap yapıyomuşum havasına girmeyeyim :1: toplamda 3 gündür dikkat ediyorum :78:
meyve sadece ilk arada muz yedim akşam yemeyebilirm başka meyve
üşengeç değilsin hayatım bence en iyisi...zaten bende yemeği sabahtan yapmayı sevenlerdenim...

sabah ıctım yok akşam 1 tanedeha ıctım kuru kayısım bıttı ama ıncır var

acve hurması peygamberımızın kendı elıyle dıktıgı hurma malesef kı onunda taklıdı var gercegının cekırdegını suya koydnmu 3-4 gun bekle sankı bırırısı oyarak allah ıslemıs arapca yazı ıle
kayınvalıdemedesoylemıstım oda hacdan getırdı sua koydum cıkmadı ama dahaonce bır aıle dostumuzda getırdı cok pahalı olanı geercek dedı bak suya koyun dedı denedık cıktı cuzdanımda saklıodum kaybettım:43:

rabıacım bende senın gıbı salataya donecegım
daha once bahsettım arkadas varya
lahana suyunu denemıs 12 kg verdı
ıstah vermıo hergun 4 yaprak lahanayı hasla sabah 1 bardak akşam 1 bardak dıo
gercı lahanayı kım ıcerse kımsede ıstah kalmaz öğğğğğ:52::52::52:

canım ben onun suya konmamış haliyle direk okunabilcek şekilde gördüm... bilgisayardan çıkmış gibi çok netti... şimdi de yedikten sonra bakarım hemen :))
şifa olsun inş. sabah aç karnına yersen şifa oluyormuş...
evet biraz pahalıya almışlar :)) eee bugünlerde ben pek ii değilim diye sanırım en çok ondan koymuşlar :1:

enginar bizim pazarda fena olmuyor canım ben beğeniyorum
lahana suyu içenler tiroidine dikkat etmeli sanırım... zarar veriyo diye biliyorum
yok anacım ben onu hem hastalıktan hemde kokudan içemem sanırım

canım ben onun suya konmamış haliyle direk okunabilcek şekilde gördüm... bilgisayardan çıkmış gibi çok netti... şimdi de yedikten sonra bakarım hemen :))
şifa olsun inş. sabah aç karnına yersen şifa oluyormuş...
evet biraz pahalıya almışlar :)) eee bugünlerde ben pek ii değilim diye sanırım en çok ondan koymuşlar :1:

enginar bizim pazarda fena olmuyor canım ben beğeniyorum
lahana suyu içenler tiroidine dikkat etmeli sanırım... zarar veriyo diye biliyorum
yok anacım ben onu hem hastalıktan hemde kokudan içemem sanırım
masallah canım zem zemle ye
cekırdeklerınıde sakla
hımmm lahananın o etkısını ılmıodum benım mıdem pişpirıklıdır kaldrmaz ole kolulu seyleri
içemem sanırım

kzılar yaa biri beni takıma alsın diyet yapmam gerek boş yeriniz varmı:31:

sabah ıctım yok akşam 1 tanedeha ıctım kuru kayısım bıttı ama ıncır var

acve hurması peygamberımızın kendı elıyle dıktıgı hurma malesef kı onunda taklıdı var gercegının cekırdegını suya koydnmu 3-4 gun bekle sankı bırırısı oyarak allah ıslemıs arapca yazı ıle
kayınvalıdemedesoylemıstım oda hacdan getırdı sua koydum cıkmadı ama dahaonce bır aıle dostumuzda getırdı cok pahalı olanı geercek dedı bak suya koyun dedı denedık cıktı cuzdanımda saklıodum kaybettım:43:

aaaaaaaaa bak onu bılmıodum poly ındedıgı tam bugday ekemk bıtmıs esımde kepek almıs

ahhhh burada kıpada godum hevesle gıttım engınar dıe kıpa ızmır fırması yaaa tazecıktır dıe oradan gelmıstır dıe kart seklı kaymıs karramıs almadan dondum
rabıacım bende senın gıbı salataya donecegım
daha once bahsettım arkadas varya
lahana suyunu denemıs 12 kg verdı
ıstah vermıo hergun 4 yaprak lahanayı hasla sabah 1 bardak akşam 1 bardak dıo
gercı lahanayı kım ıcerse kımsede ıstah kalmaz öğğğğğ:52::52::52:

hurmanın öyle olduğunu yeni öğrendim gerçektenn:30: lahanaya gelincee ben bi ara çorbasını yapıp içmiştim 3 4 kilo vermiştim ama hızlı verdiğim için aynı jet hızıyla geri almıştım:27:o yüzden suyunu bilemiiicemm bacımm:53:

yaş 23 kilom 73 le 74 arasında gidiyo hep kaptanınız kim inşallah benide alırlar aranıza :97:

yaş 23 kilom 73 le 74 arasında gidiyo hep kaptanınız kim inşallah benide alırlar aranıza :97:

boy kaç ki bacım sende bende senin kilolardaydım yavaş yavaş veriyorum bakalım...kaptanımız ad1 yardımcısı neyneyse kaptancığımızın işleri olduğundan pek giremesede neyneyse hatun bizle uğraşıyo iştee :1:ahh görse neler dicek bana :52::1::18:

banada slata yapmak cok zor gelıyor esım çok sever salatayı
yıka teker teker sonra salata yap ooooooooo zor ıs
e canım bütün malzemeyi bir seferde yıkayıp, dolaba kaldırıyorum. yoksa ben hayatta uğraşmam, aç gezerim daha iyi:76: bir seferde cebelleşmek kolay oluyor.

ya şimdi çok hesap yapıyomuşum havasına girmeyeyim :1: toplamda 3 gündür dikkat ediyorum :78:
meyve sadece ilk arada muz yedim akşam yemeyebilirm başka meyve
üşengeç değilsin hayatım bence en iyisi...zaten bende yemeği sabahtan yapmayı sevenlerdenim...
çok yapmıyorsan bile güzel yapıyorsun:) bu işi gerçekten iyi bildiğini düşünüyorum. nazar değmesin şimdi de çok güzel gidiyorsun.:nazar:

boy kaç ki bacım sende bende senin kilolardaydım yavaş yavaş veriyorum bakalım...kaptanımız ad1 yardımcısı neyneyse kaptancığımızın işleri olduğundan pek giremesede neyneyse hatun bizle uğraşıyo iştee :1:ahh görse neler dicek bana :52::1::18:
yok niye kızayım:) ne güzel yardımcı oluyorsun canım:70::71:

kzılar yaa biri beni takıma alsın diyet yapmam gerek boş yeriniz varmı:31:
canım, takımlara dahil olmak için aşağıdaki linke yazman lazım:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/71509-cuma-zayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-97.html#post18200052
bu başlığa yazarsın, sonra takımındaki üye sayısına göe seni kaptanlardan biri davet eder. davet edilmek de kabul edilmek olmuyor. 1 veya 2 hafta deneme süresinde olursun. paylaşım durumuna göre listeye girersin.

boyum 1,66 canımm:61:senin boyun kaç ki:26:
160 cnm:1:
e canım bütün malzemeyi bir seferde yıkayıp, dolaba kaldırıyorum. yoksa ben hayatta uğraşmam, aç gezerim daha iyi:76: bir seferde cebelleşmek kolay oluyor.

çok yapmıyorsan bile güzel yapıyorsun:) bu işi gerçekten iyi bildiğini düşünüyorum. nazar değmesin şimdi de çok güzel gidiyorsun.:nazar:

yok niye kızayım:) ne güzel yardımcı oluyorsun canım:70::71:

rabişim korkuyom senden yaw napimmm:1::1:

yazdım canım ilgin için teşekkür ederim ama takımın ismini yazmadım yazmalımıydım :26:

1 saat önce yarım yağlı oalndan 1 bardak süt içtim birazdan yatıcamm herkesee iyi gecelerr hanımlar tatlı tatlı uykularrrr:kkk:

Back
X