ay canim benim düşünmen yeter

benim patlıcanlarım bitti. bugün pazarda güzel patlıcan gördüm aslında ama almadım. bu hafta kabak düşünüyorum.
amin canım, cümlemizin evladını.
Allah size de hayırlısıyla verir inşallah canım. yeni mi evlisin?
çok güzel dolaşmışsın, maşallah. biz de oğlum ve annemle pazara gittik yürüyerek. bayağı iyi geldi.
canım, adetinden dolayı şişkinlik vardır. tartıdaki rakama takılma. bence çok güzel gidiyorsun.
yok yok, ekmeği kesinlile sıfırlama. dosbam çok güzel yazmış zaten. günlük belirli miktar ekmek ver kendine ve onu aşma yeter.
kendini sevdiğin için kilo veriyorsun ve vücudun da daha hafif hissedecek kendini kilo verince
20 dk olsun yürü canım. çok faydalı yürümek.
kıskanma kız:)) pilates çok zevkli. evde cd oynatıcı veya bilgisayar varsa yapabilirsin. ebru şallının cd leri rahatlıkla bulursun netten:)
leslie, eviçi yürüme egzersizi. olduğun yerde yürüyorsun. bacak çekiyorsun falan. çok rahat yapılabilen ve faydalı bir spor.
afiet olsun.
afiyet olsun canım.
kuş kadar yemişsin hakikaten.
teyzesi de gelirmiş, oh oh gezmeler var ha.
ben de tek yemeyi sevmezdim eskiden şimdi takmıyorum:) hatta ben milleti izliyorum zevkli oluyor:76:
çok çok güzel

minikler de bize ayak uyduracaklar diye heba oluyorlar:)))
soğuk olduğundandır canım:) ben kesinlikle soğukken içemiyorum. sıcak sıcak iç. mis olur mis.
iyi akşamlar canım. senin durumunu biliyoruz, üzülme paylaşım açısından. sen telafi edersin.
bugünkü menün çok güzel canım

kerevizler, patlıcanlar