saol cnm benım yaparsın cok güzelde dınlendırıo
Günlerden birgün bir adam bir kadına ‘benimle evlenir misin?’ diye sordu, kadın ...‘hayır’ dedi.
Ondan sonra da kadın hep mutluluk içinde yaşadı;
Rahatça alışverişe gidebildi, arkadaslarıyla martini içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pişirmesi gerekmedi, her zaman giysi ve ayakkabılarla dolu bir gardrobu oldu, hep zayıf kaldı ve hiç aldatılmadı!
kızlar ben kotuyum ıcım tıtrıo sobanın dıbınde :S spora bugunde gıdemıycem :S bu hafta kg veremem herhalde :S Sağlık olsun...
geçmiş olsun canım, aslında terleme şansın varsa terlemeye çalış, hastalığı o şekilde üzerinden atabilirsin, sobanın başından kalkma.
ah kendimize malesef işten,evden,kocadan vakit ayıramıyorz

evlenince insanın sorumlulukları artıyor, ama hayat böyle yanlızlık allaha mahsustur..
Memnun oldum ben de Elif. 28 yaşındayım. o zaman bu gübkü menümü anlatıyım hemen:)
saat 7:30 ıkı dılım kepek ekmek , iki dilim peynir, iki zeytin, kaynamış yumurta, ir tatlı kaşığı bal ve ıhlamur
saat 11:30 k-fleks meyveli
saat 15:00 kocaman bir tabak salata ve adından meyveli süt (emziriyorum da iki de bir süt)
akşam yemeğine misafirlige gidiyoruz dayanacağimm:))
aa ne güzel emziren annelerin daha rahat kilo verebileceğini duymuştum, sağlıklı beslenirsen tabi, bebişini de allah analı babalı büyütsün
kızlar selam kımse ugramamıs sanırım ben geldım cok hasyaım ejderha gelsın benden ders alsın
ateş cıkıo heryerımden puff cok kotu oldum ben kg veremezsem bana kızmak yok
3 gundur hastayım dahada kotuledı hıc bu kadar grıp olmazdım ben ya pofff kecı grıbı ölsün istiyorum sürekli yenılıyor kendını pis mikrop
baharla birlikte soğuk algınlığı ve gripler kendini gösteriyor

bol bol C vitamıni,su iç.. ben hastayken bişi yiyip içemediğimden direk kilo veriyorum

aman gene de sağlık en güzeli, çok şükür..
sabah 2 kaysı kurusu
2 bardak su
kahvaltı
1 domates
1 yumurta
kk beyaz peynir..
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay
ara
1 kur incir
4 badem..
öğle
yoğurt çorbası..
1 dilim ekmek
ara
1 bardak süt..
3 adet muzlu rondo bisküvi..
2 adet zyetin..
minik tavuk kanat haşlama..
akşam ,
1 kase yoğurt ve salatalık
..sporumu yaptım..
leslie 5 mil..
3 litre su içtim..
sabah çok eken kalktığım için akşama kadar 3 litre su bitiyor..
menün çok güzel şekerim, rondo yerine elma veya portakal yeseydin tam süper olacakmış
ıyı akşamalr ırım varelif hosgeldın saglıklı olarakistedıgındı kıloya ınersın valtıya mısaf
bugun resmen sacmaladımm
sabah kahvaltıya mısafırım vardı oglenede kaldı
17 de gıttı anca yazdım
yarında akşam gelırım sabahtan gıdecegim
dun gece 2 kase cerez(nohut kaju fındık badem karısımı)
sabah 1 kase cerezabak bulgu
kahvaltı 1 dılım ekm
peynır slatalık
öğle
2 tabak bulgur pılavı 2 bardak ayran ve tursu
akşam 1 tabak bulgur pılavı
metro cıkolata
ay o kuruyemişler yokmu insan bi başladımı paket bitmeden bırakamıyor, en güzeli hiç başlamamak
2 tabak bulgur pilavı mı

kötü bi menü olmuş, sağlıksız
keyfimi eşim kaçırdı..kilo verme işimden sıkılmış..ne zaman son bulacakmış mış mış..boş boş konuşup canımı sıktı...sizler olmasanız ne yapardım bilemiyorum..ama şimdi iyiyim ..

eşine sağlıklı beslendiğini diyet yapmadığı söle, ben öle dedim hep, baktım bana ayak uyurmaya başlamış, iş yerinde ekmeksiz yiyirum, akşamları da hafif yemekler yap diyor

karı koca birbirine destek olmalı
sudan çıkarıp sıkıyosunya patlıcanları yağsız teflon tavaya dizdim hafif kendinden geçti bunlar biraz daha tuttum kızarmaya başladı çok güzel kıymasına da azcık yağ koydum mis oldu tavsiye ederimm
hem ev kızartma da kokmaz, süper

en kısa zamanda deneyeceğim, teşekkürler ciciç
bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 3 günkurusu 2 bardaK su
kahvaltı 2dilim kepek ekmeği 1kk peynir 4 zeytin
arada yeşilçay 6 fındık
öğlen 2 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 4 yk musakka
sonra doğum gününe gittim 4:30 gibi
ordada 1 dilim pasta 1 yk patates salatası 3 yaprak sarmasıı 8de eve geldim hiç bişi yemedim bu kadar şeyin üstüne 1 yeşilçay içerimm
fena değil,ama daha iyi olabilirdi, zararlı olanlar doğumgünü partisinde yediklerin, yemezsen darılırlar, yersen kilo alırsın zor işler vallahi :95:
kızlar,
takımdaki motivasyondan memnun değilim. geçen hafta da konuştuk. sanki hepimiz acaba hangimiz daha çok kaçıracak modundayız. benim bu takıma başladığımda gördüğüm tablo bu değildi. ben kaçamağımı yazmaya utanıyordum çünkü herkes çok güzel menüler yazıyordu. şimdi ise iyi menü yazanı zorla buluyoruz. bu durumda bir önerim var, bu şekilde kaçamaklarında ısrarcı olanları ve cuma listesinde de 3 hafta üstüste kilo alanları listeden çıkaralım. kurala ben de dahilim. kaptan olmam bir şeyi değiştirmez. listeye girmek ve listede varlığını sürdürmek bir yarış olsun artık. kuralımız hastalık durumlarını kapsamıyor. hastalık veya geçerli bir mazereti olmaksızın 3 hafta üstüste kilo alanları ve menülerinde ısrarla kaçamaklara yer verenleri izne ayıralım diyorum. haftalık kaçamak hakkımız 1 kere ve 1 çeşit şey olsun. 1 kereden başka kaçamağı alışkanlık haline getirenleri de listeden çıkaralım. günleri, doğum günlerini, ikramları bir kenara bırakın artık ya.
bu önerime "evet" diyenler lütfen bu mesajı alıntılayarak yazsınlar. "hayır" diyenler de aynı şekilde. bu kararı oyunuza sunuyorum. ayrıca bu öneriyi geliştirmek isterseniz de buna açığım. puanlama sistemi de yapabiliriz. her kaçamk başı şu kadar puan düşer ve 0 olunca listeden çıkar gibi vs vs.
Evet katılıyorum kaptancım

biz buraya yarışmaya geldik, bende dahilim kaçamak yapıyorum utanmadan yazıyorum.. böle gidersem daha da kilo alacağım.. :26: en güzelini düşünmüşsün kaçamak yapanları liste dışı bırakın
kahvaltı: 1 tane minik bazlama ekmeğine tost yaptım. içine çok az kaşar ve bolca beyaz peynir koydum.
ara: 1 elma, 1 bardak ayran ve 3 parça tarhana
öğle: 1 tabak barbunya, bir parça haşlanmış tavuk göğsü + 1/2 dilim ekmek
ara: 2 kupa adaçayı, yarım kase beyaz leblebi
akşam: 1 tabak barbunya, salata(üstüne 2 köfte atılmış) + 1/2 dilim ekmek
bir meyve yerim sanırım ara olarak. inşallah.
çok güzel olmuş beğendim, bu yarışmada favorimsin, seni örnek alıyorum canım
sabah:1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek saat:11-bucukta
ara:1 kase maraş tarhanası saat :13 bucukta
akşam:1 tane simit,2 zeytin,yarım kk peynir, 2 yudum çay
misafirliğe gittik ya hani benim kanepeler yıkancaktı orda arkdaş çay verdi 2 bardak çay içtim yanında 2 tane elmalı bir şey yapmış poğça gibi şekli var ondan yedim zorladı çok zorladı bende sana gelirsem yemem falan dedi ki hep kızar bana ondan zorla yedim.
su miktarım 2 litre
sonrasında kahve,meyve vs getirdi almadım .
yarın daha güzel menü inşallah son güne giriyoruz
yarın tartılıcam bu arada cuma rakamıda takip ediyorum o yüzden .
gerçi hergün tartılanlar kervanına katılıverdim ben.
enesi yatırp geliyorum rabiş gelir bu saaatten sonra .
cevap yazmadımda arkadaşların yediklerine şöyle ki gelince yazcam ay bulgur pilavı krizine giren dostuma da burdan bir şut

oklava gösteriyom ona
eş dost da artık şöle kurabiye yapmasa herkes sağlıklı gıdalar tüketse ne güzel olurdu, mesela o kurabiyenin yerine kuru meyve + çerez olabilir, meyve olabilir.. karbonhidrattan iyidir..
menüne geleyim canım akşam için keşke sebze yemeği yeseydin, kuru kuru olmaz ki, öğlende az olmuş çorbanın yanında başka bir alternatif daha olabilirdi(yeşilik,salata vb)
sabah 06:00 1 adet muz 07:00 1 kk peynır ve bır bardak kayısı suyu 10:00 da yarım boğaca 12:00 cok az ızgara tavuk ve bıraz pılav 15:00 yarım bogaca 18:00 yıne az bır mıktar kırmızı et 20:00 1 adet kıvı cokkkk muuuuuuuu yedımmmmmm yada sızce hıc yememem gereken ne ymısım fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım ıyı aksamlar

sabah kalkar kalkmaz muz yerine ılık su ve 2 ad kayısı yiyebilirsin, kayısı suyun hazır mı bilmiyorum öyleyse onlardan (hazır meyve suları) uzak durmanı tavsiye ederim.. boğaca dediğin bildiğimiz poğaça mı? öyle ise

al sana .. kepekli ekmek, tam buğday ekmeği niye yemiyorsun ki

neyse yeni başladın arkadaşım üstüne gelmiyim çok, yavaş yavaş alışırsın
selam kızlarnasılsınız dün iştahım yoktu ama bugün maşallah açıldım hehe sabah 1açma yedim meyve suyuyla 1dilim peynir.öğlen 1dilim su böreği yedim çayla kayınvaldeme misafir geldi orda kaçırdım malesef 1kurabiye bide.akşamüstü artık ara öğün yapamadım akşamda 4yk semiz yemeği ve yoğurtlu makarna 1lt de su içebildim
selam canım, açma yasak, meyve suyu yasak

onun yerine sabah kendini daha hafif hissettirecek yiyecekler yemelisin, kepek ekmeğine tost olabilir, meyve suyu yerine çay çok daha güzel olur