o zaman dediğin gibi kaçamaksız bitirmeliyiz deee benim misafirlerim val valla 3 gün burdan 2 günde perşembe cua 5 gün dikkat ederim kesinlikle .sorma ya 200 gr cık ıykkkkk utanalım kendımızden. dombilicim tebrikler canımmm
kımselere vermem helebıde spora baslayabılsem
tatıma cıvı cakaraım daaa belım daha ıyı
ıyı akşamlar ıyı tatıller asuman yoklugun hıssedılıor dıyet yapmadını soylemıssın barı kılo alma
oglanlar annelre duskun oluyooo benım kuzumm daha 1 yasında ama cok duskun annelık dunyanın en guzel seyı
akşamesımede soyledım dun kopekler saldırınca normalde kımse ıcın kendımı one atmam ama evladımı arkama aldım dedımkı onu ısırmasın benı ısırsın ..
bunu soylerlerdı anlayamazdım dun basıma gelınce evladım bı yana dunya bıyana
kaptancıgım bole guzl olmus super
canım bu hafta ıkımızde hıc kacamak yapmayalım bı sınayalım kendımızı

anam demir eksikliğidir du bakim benim tahliller vardı demirle alakalı .hahahaha çok güldüm kızzdombilimin tahtına göz diktimm 2,olmakta güzell böle daha iyi olmuşş yaa bacım sen ver gazıı bende kilocukları verem yoksa evde kalcam gıı hakkatnn neyse yaş daha 20 buçuk ama
kız kanım yokmuşş ki kaynasınn
ne kaaaaa güzelll yaaa dombilimm sana yaklaşıyom kız az kaldı bi sabit dur hele
bu arada bugün gittim tahlil sonuçlarımı aldım şükürr 20 dk kadar da yürüdümm kıpkırmızı oldum gelene kadar yaa bide beyaz tenliyim siz düşünün gerisini....kan tahlilime gelince bana yine kan değerlerim normal gözüküyomuş ama yapısında bozukluk varmışş rdw mch mcv anam bunlar hp düşük yaw ne hikmtse bi tanesinin normal değeri 80le 100 arası olması gerekiyo benimki 65 hehe 6 ay ilaçtan sonra 2 sayı yükselmişşş ne dirençli bi bünyem varrr dua edin kızlarr akdeniz anemisi de olabilir demir eksikliğide![]()
karşılaştırım sana soylerim.
bu hafta sıkı tut da daha ver tamam mı?
ilaç verdimi doktor ne verdi ferra sanol içiyom bende. dr arıcam ya almak istemiyom mu desem acep?