Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyneyse cnm 36 yaşımdayım samsunda yaşıyorum bekarım bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim boyum 1.63 dedi ama biraz daha uzun olduğumu düşünüyorum 3 4 cm kadar neyse 110.8 dim geçen evvel hafta pazartesi diyetisyene gittim bu pazartesi tartıldım 109.3 olmuşum fena değil geçen hafta yürüyemedim bu hafta başladım yürüyüşe su içemiyorum ama zorluyorum kendimi her gün soda içiyorum şekersiz çay tüketiyorum işte böyle aranıza geldim çok hoşuma gitti site bir arkadaşım tavsiye etti bende üye oldum destelerinizi bekliyorum sevgilerimle:79:

hoşgeldin aramıza hep beraber sağlıklı zayıflıycaz inş. hep destek :8:[/QUOTE]

ay utandım ha:78:
darısı başınıza canım. çıtır olmak çok güzel bir duygu, senin de çok yolun yok aslında. az gayret, sen beni geçersin çıtırlıkta:34:
utanma rabısım gozumun onundekı azmın ornegısın
ınsalllah herkes ıstedıgı kıloya ıner cıtır olur hatta kıtır olur

kendini biraz tanıtır mısın?
beslenmen de güzel gayet.

çizelgeyi düzeltmek için, çizelgeyi oluşturduğun sayfada sana bir link vermiş olması lazım. onu kaydetmiş miydin?

neyneyse cnm 36 yaşımdayım samsunda yaşıyorum bekarım bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim boyum 1.63 dedi ama biraz daha uzun olduğumu düşünüyorum 3 4 cm kadar neyse 110.8 dim geçen evvel hafta pazartesi diyetisyene gittim bu pazartesi tartıldım 109.3 olmuşum fena değil geçen hafta yürüyemedim bu hafta başladım yürüyüşe su içemiyorum ama zorluyorum kendimi her gün soda içiyorum şekersiz çay tüketiyorum işte böyle aranıza geldim çok hoşuma gitti site bir arkadaşım tavsiye etti bende üye oldum destelerinizi bekliyorum sevgilerimle:79:[/QUOTE]
hos geldın dıyetısyene bbaslaman ıyı olmus
25 yasındayım vermem gereken 13 kg var
dogum kıloları
anaokulu ogretmenı olak zevklıdır
cocuklarla gercı yorucu dur da
mınıkler ....

evet bencede ama bı an aldım bayadır yemedım dıye :) haftada bır kendıme ödül vercem kg verdiğim zamanlar bı cikolata acımasız olmayalım hem bu ödül sistemi çok işe yarıyor ben kendı kendıme bak kaçamak yaparsan 1 hafta sonra yıyemezsın falan yemıyordum :)
1 tane yedım cnm o yuzden başka yıyebılecegım yemek yoktu kuru fasulye vardı hıc sevmem pılav makarna zaten yemıyorum
altınbaşak yarım paket canım hatta 1 tanesıde duruyor halen yarım paketın 1 adeti :)

brova plasıc canım
mecbu kalmıssın onemlı olan odulu abartmamak
sende durmayı bılıyorsun
yok sabah onu zor yedim hatta :) cnm bılmıyorumkı bayadır yemedım cıkolata ondan yemek ıstedım :17: yoksa açıktıgım ıcın falan değil ama bugun yurudum baya dışarı çıkmıştım

ohhh spor olmustur
aslında ıyı olmus devamı gelmesın yeter

hoşgeldin aramıza hep beraber sağlıklı zayıflıycaz inş. hep destek :8:[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim ben de mutlu oldum aranızda olmaktan artık sürekli burdayım

neyneyse cnm 36 yaşımdayım samsunda yaşıyorum bekarım bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim boyum 1.63 dedi ama biraz daha uzun olduğumu düşünüyorum 3 4 cm kadar neyse 110.8 dim geçen evvel hafta pazartesi diyetisyene gittim bu pazartesi tartıldım 109.3 olmuşum fena değil geçen hafta yürüyemedim bu hafta başladım yürüyüşe su içemiyorum ama zorluyorum kendimi her gün soda içiyorum şekersiz çay tüketiyorum işte böyle aranıza geldim çok hoşuma gitti site bir arkadaşım tavsiye etti bende üye oldum destelerinizi bekliyorum sevgilerimle:79:
tekrar hoşgeldin canım. zannediyorum sana yazdığım kuralları da okumuşsundur. inşallah paylaşımların güzel olur ve listemizde yeralırsın. diyetisyenle başladığına göre bu konuda kararını vermişsin. hayırlısıyla gitsin kilocuklar, kalmasın fazlalık.
ben de 28 yaşındayım. evliyim, ankaradayım. bir oğlum var.
su içmeyi zamanla alışkanlık haline getirebilirsin. belli saatlerde içersen vücudun o saatlerde su istemeyi öğrenir.

yok sabah onu zor yedim hatta :) cnm bılmıyorumkı bayadır yemedım cıkolata ondan yemek ıstedım :17: yoksa açıktıgım ıcın falan değil ama bugun yurudum baya dışarı çıkmıştım
kaçamak hanene yazdım o halde:) sen, ben ve dosba eşiz ona göre. perşembe karşılıklı değerlendirme yapıcaz:)

utanma rabısım gozumun onundekı azmın ornegısın
ınsalllah herkes ıstedıgı kıloya ıner cıtır olur hatta kıtır olur
inşallah canım:70:

hoşbuldum arkadaşlar evet kuralları okudum neyneyse cnm sürekli net başındayım evde okulda sık sık katılırım:) evet diyetisyene gittim dur demek lazım sürekli uğraşıyorum ama kendi kendime olmadı verdim aldım verdim aldım vücut dengem bozuldu profesyonel yardım almam lazımdı başladım hayırlı olsun bakalım...

hoşbuldum arkadaşlar evet kuralları okudum neyneyse cnm sürekli net başındayım evde okulda sık sık katılırım:) evet diyetisyene gittim dur demek lazım sürekli uğraşıyorum ama kendi kendime olmadı verdim aldım verdim aldım vücut dengem bozuldu profesyonel yardım almam lazımdı başladım hayırlı olsun bakalım...

tekrar hoşgeldin :71:
en önemlisi karar vermek ne güzel karar vermişsin hatta bizi de bulmuşsun :))
canım hipotiroid var mı?? neden birikti bu kadar tabii özel bi soru değilse...istersen cevaplamayabilirsin
bende hipotroid var ve ilaç kullanıyorum herkese göre çok yavaş gidiyo ama gidecek inanıyorum
en iisi diyetisyen eşliğinde yapılan diyet...bu konuda tecrübelerim oldu sıra bana uygulaması kaldı...
en kısa zamanda istediğin kiloya sağlıkla ulaşman dileğiyle

plastic sende benim eşimsin demek...gözümden kaçmış hayatım...
çok az yemişsin çikolata da bu haftaki kaçamağın olsun
zaten çok az yiyosun...dikkat et dengen bozulmasın canım

neysecim sen ne yedin ne içtin bakem?? sesin çıkmıyo kaçamk mı var yoksa :1:

bana gelince bugün ki menüm
sabah
klasik kahvaltı
ara 1 yeşil çay 1 hurma
öğle
1 kase balık çorbası
1 ızgara levrek
salata
bi kaç lokma ekmek
ara 1 bitki çayı 1 elma 1 yeşil çay 1 zeytin (marketten geince ağzıma attım :))
akşam
1 kase çorba
6-7yk taze fasülye
3yk yy yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ayyyy çok uzun bi menü oldu son aramda da 1 meyve yerim inş.
veeee 1 saat yürüyüş

iyi akşamlaar!
öğlen gezmedeydim ama kendimi tutmayı başardım tatlıya hiç dokunmadım(bu benm için çok zor bişey normalde! ama tutum kendimi) :))
2 tane zeytnyağlı yaprak sarma,
1 kase çorba ve yarm börek yedm
biraz öncede yürüyüşden geldim 40 dk tempolu yürüdm inşallah hergün yürycem!
:29::8::8::8:
yürüyüşten sonrada akşam yemeği olark 3 kaşık sebze yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı ve yanında bol salata yedm bugünlük bu kadar kızlar! günden güne eriyip gitsin şu yağlar inşallah!

iyi akşamlaar!
öğlen gezmedeydim ama kendimi tutmayı başardım tatlıya hiç dokunmadım(bu benm için çok zor bişey normalde! ama tutum kendimi) :))
yürüyüşten sonrada akşam yemeği olark 3 kaşık sebze yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı ve yanında bol salata yedm bugünlük bu kadar kızlar! günden güne eriyip gitsin şu yağlar inşallah!

devacım tebrik ederim tatlı yememişsin
börekte çok kararında olmuş
ama akşam keşke pilavı yemeseydin...alternatif olarak yanına bol salata ve yoğurt tavsiye ederim
ama genel olarak çok başarılı bi menü :nazar:
yürüyüşe başlaman harika olmuş...eriyecek canım bu yağlar inanıyorum

ama akşam keşke pilavı yemeseydin...alternatif olarak yanına bol salata ve yoğurt tavsiye ederim

pardon canım zaten salata yemişsin :)) kusura bakma gözümden kaçmış

iyi akşamlaar!

:nazar::74::64::64::65::65:
devacım tebrıkler bbu sekılde gıdersen azın elınden kurtulamayacak bu yaglar
maslalh dıyorum tatlıya hayır demıssın anlasılan snede tatllıcısın
yuruyusunde harıka
yag yakmakıcın en az 20 dk yuruyecekmısız
5 dk tempolu yurume guzel kılo verdırıyor 5 dk daha atırırıssn hsrıks olur nette en az 45 dk dıyorlar
pilavda 2 yk = 1 dılım ekmek yapmıs
sebze yemıssın akşam gayet guzel

dosbacım tam motıvasyon harıkasısın ERIYECEK BU YAGGLAR ne guzel bı cumle

en guzelını yapmıssın bılınclı saglıklı bıkkınlık vermeyen kalıcı dıyetlerle kalıcı kılo vrmek en ıyısı
bence dıyteısyene gıtmen ne kadar ısteklı oldunu gosterıyor
ınsallah neyneyse(rabia) en guzel ornek poly en guzel ornek gercı ızınlı
sende bızlere ornek olursun ınsallah plasticwomen da basarılı

bana gelince bugün ki menüm
sabah
klasik kahvaltı
ara 1 yeşil çay 1 hurma
öğle
1 kase balık çorbası
1 ızgara levrek
salata
bi kaç lokma ekmek
ara 1 bitki çayı 1 elma 1 yeşil çay 1 zeytin (marketten geince ağzıma attım :))
akşam
1 kase çorba
6-7yk taze fasülye
3yk yy yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ayyyy çok uzun bi menü oldu son aramda da 1 meyve yerim inş.
veeee 1 saat yürüyüş
sporun pırlata gıbı goz kırpıyor ona kocaman :nazar::nazar::nazar:
dıyorum
menunde cok ıyı dosbam tatıl donusu senı cok ıddal gordum kararlısın tebrıkler
sen dıyetısyenını bıraktın mı ?

rabia cım egelıfatos ıcın acıklamaarın ıcın saol derya ve medıne ugramıyorlar yoklukları hıssedılıyor

dombili canım evet diyetisyeni bıraktım 2 ayrı diyetisyene uzun süre gittim ve işin özünü anladım ama önemli olan uygulamakta... evet diyetisyende tartılmak motivasyon sağlıyor ama bana takımım da destek oluyor...
inanın yerken burda ne diyeceksiniz diye yemiyorum yersemde miktarını az tutuyorum
aslında yavaş yavaş yaşam tarzı haline geldi ama biliyosun son zamanlarda ruhsal olarak zor bi dönemden geçtim halada bazı sıkıntılarım var :(( ama şimdi yeni yöntemim sabah kalkıp önce kendime bakım yapıyorum takılarımı takıyorum hafif bi makyaj bile yapıyorum güzel giyiniyorum
kendime böle özen gösterince güne 1-0 önde başlıyorum
sonrada diyete devam eee yaz geliyo dimi artık mezun olmak istiyorum

dombili canım evet diyetisyeni bıraktım 2 ayrı diyetisyene uzun süre gittim ve işin özünü anladım ama önemli olan uygulamakta... evet diyetisyende tartılmak motivasyon sağlıyor ama bana takımım da destek oluyor...
inanın yerken burda ne diyeceksiniz diye yemiyorum yersemde miktarını az tutuyorum
aslında yavaş yavaş yaşam tarzı haline geldi ama biliyosun son zamanlarda ruhsal olarak zor bi dönemden geçtim halada bazı sıkıntılarım var :(( ama şimdi yeni yöntemim sabah kalkıp önce kendime bakım yapıyorum takılarımı takıyorum hafif bi makyaj bile yapıyorum güzel giyiniyorum
kendime böle özen gösterince güne 1-0 önde başlıyorum
sonrada diyete devam eee yaz geliyo dimi artık mezun olmak istiyorum

canım gune onde baslamak ıyı oluyor vede sosoyal cevre olusurmakta ıyı gelıyor
bende makyaj yapıyordum esım çok destek verıyordu
kı kılo vermeye takmıstım 66-dan 60 dusmustum hatta 1.5 aylık hammıleyken 58 kılo bıle olmus um o ara dıyetı bırakmıstık karedenız turundaydım herseyı yedım
kılo verdıkce mutlu luyordum burada yuruyus yoluna gıdıyordum 1.5 saat yuruyordum eve gelıp nıvea body ıle dınamık sabhlar yapıyordum ısınma hareketını gecıyordum ana hareketlerı yapıyordum yaklasık 2 saat suruyordu dus alıp pazartesı cuma emızlık yapıyordum ıyı gelıyordu
sımdık bebekle yemek yaparsamm sukur

bugun butun perdelerı yıkadım mutfak duvarlarını sıldım dolaplar kaldı oda yarına
yarın gezmem var
13.30 gıbı gıdecegım 13.30 kadar buradayım

Son düzenleme:
Back
X