kız 1 kuple durabılıyorsan ıyı ben 1 taak yıyorum cok sevıyorumk.öncesi: ballı, limonlu su ve 2 günkurusu
kahvaltı: ıspanak kavurması, 3 zeytin, biraz peynir, 1 küp helva ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 kase tavuk çorbası, bir tabak z.yağlı kabak, 1 dilim ekmek.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: sütlü şekersiz neskafe, 2 hurma
akşam: salata ve üzerine bir parça fırın somon.
bir meyve aram daha olabilir.
su: 1,5 lt
spor: 45 dk pilates
menunde ıyı
gayet ligt
spor ıyı olmustur somon balıgını nasıl yapıyorsun pek beceremedım ben
selam kızlarr bugünkü menüm
sabah 4 dilim ekmek 2 zeytin 1yumurta 1kk peynir yarım çay kaşığı tereyağ [/COLOR]3 çay kaşığı pekmez
arada bişi yok
öğlen yarım kase çorba 5yk ıspanak üstüne 3yk yoğurttt
arada 5i 1 arada çay 7 8 fındık
akşam yok 1 bardak yy süt 1 elma
2lt suyumuda tamamladımm![]()
tereyaglı pekmezli 4 dılım ekmeklı
yarım ekmek 6 dılım ekmege mukabil dusun artık 4 dılım yemıssın !!!!!

2 dılım ekmek yıyıp terayag yemeyıp ara yapıp akşama adam akıllı yemek yee
olmuyor grupdasım

kıbarlık yok bırbırımıze karsı
kırılmaca gucenemce yok
bu arada cumartesı akşam annemler gelecek pazartesı akşam a gıdeceker pazartesı olmayabılırım burada
başım ağrıyodu yemek yapamadım
3 parça pirzola yedim 1 kasede yoğurt
1 dilimde ekmek
sağol tatlım
evet sabahları kalkıp tabak şeklinde hazırlıyorum eşimle kendime az peynir zeytin 1 yumurta haşlıyorum bazen omlet falan herşeyden az az koyuyorum ben galetayı çok seviyorum ekmek yerine onu tüketiyorum.portakal suyu sıkıyorumm oh diyet yemeği demeye şahit lazımeşim,nde çok hoşuna gidiyor hemde çok doyuyorum valla öğlen yoğurt ne yemeği varsa 2 galetayla ara öğünlerdede meyve yiyince aç kalınmıyor zaten ama ekmeğiiiiiiiiiiiiiiii çok seviyorum hep bu kiloların suçlusu o
ama bu ara saldım tekrar disipline girmem gerek
![]()
ben portakal sıkmak yerıne yemeyı daha cok sevıyorum kı lıflı gıda tok tutyor beni meyve suyu nun nereye gıttını anlamıyorum
ekmek yememyede alsınca yemıyorsun ekmek yedırcek yemekler yapma taze ekmek tutma evde