Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlık kısmınada yazabilirizhatta ben bir genelleme yapayım. bundan sonra herkes kaçamak miktarını hafta boyunca yazsın. her mesajın altında yazalım. ne dersiniz?
yalnız öyle tek rakam değil de yanına bir kelime bulalım![]()
teşekkür ederim canım.
hayatından ekmeği çıkaralım bir koçiş koyalım :) kalori miktarı pek değişmiyor ama... koçiş de ne yese zorla sana da yedirmeye çalışıyor![]()
hımm başlık iyi fikirbaşlık kısmınada yazabiliriz
olabilir aslında ama daha üniv bi kazanam inş sonra okuyayım bu arada zayıflıyayımmsonra bulam bi kocişşş:98:
kaçamak diyebilirizhımm başlık iyi fikiryanına bir de kelime bulursak süpper
![]()
canım sana güveniyorum sen hepsiciğini de başarırsın. baksana 80den 67ye gelmişsin aslanlar gibi. sana ünv. mi dayanır ...
kaç yaşındasın ve ne kadar oldu diyete başlayalı merak ettim de?
kızlar ben gider... kayınvalidem ve kayınbabam benim bilgisayarda okul ile ilgili işler yaptığımı sanıyor bu saate kadar
biraz kitap okuyayım. sonra yatacağım.
tatlı rüyalar![]()
ferdici deneyebilirsin metabolizmayı şaşırtmak amaçlı ama yinede saağlıklı beslenmel gibisi yok
bende yatıyorum kızlar ii geceler diliyorum
güzel bi haftasonu olsun inş.
kesinlikle katılıyorum. yeri geliyor annem bile destek olmuyor. nedense kilo vermeye çalışana engel olmak adettenneyneyse teşekkür ediyorum. ben mezun olsam da devam takılmaya. konuk oyuncunuz olurum artık gelir gelir size destek olurum.
türk milleti kilolu olmak istemiyor ama biri diyetteyim diyince hemen ye bişi olmaz diyo çok kızıyorum. nerden bu konuya geldim bilmem ama size de kendime de tüm diyet yapanlara saygım sevgim ve desteğim sonsuz....
insan kendini mutlu hissetmeli. bunun için çaba göstermek kadar doğal bir olay yok ama anlamıyorlar.
şimdilik kaçamak diyelim. ya da pis boğazlık desek ayıp olur değil mi? kara yağlara ek nasıl?kaçamak diyebiliriz
ceza diyebiliriz
bilmem ne diyelim
sana da iyi geceler canım. ben de kitap okumalıyım. çok iyi oluyor.kızlar ben gider... kayınvalidem ve kayınbabam benim bilgisayarda okul ile ilgili işler yaptığımı sanıyor bu saate kadar
biraz kitap okuyayım. sonra yatacağım.
tatlı rüyalar![]()
sağlıklı beslen canım. ekmeği azalt sen yeter bence. bol hareket et.20 yaşındayım balım diyete başlayalı 10.ayda başladım 1.ayda bozdum son 72olmuştum sonra baktım 74e gidiyomm14şubatta geri başladımm azimle devam ediyomm ekmeği saymazsakk
bu arada 5 günde 5kilo diyeti diyo kızlar 1gün patates 1gün sebze 1gün et diğerlerini hatırlamıyorum bu şek,ilde sabah öğlen akşam acıktıkça yiyosun serbestsinn 1hafta bunu yapayım diyorum ne dersinizz!!!?_????
iyi geceler.ferdici deneyebilirsin metabolizmayı şaşırtmak amaçlı ama yinede saağlıklı beslenmel gibisi yok
bende yatıyorum kızlar ii geceler diliyorum
güzel bi haftasonu olsun inş.
iyi geceler.bende kaçarr fıstıklarrr iyi gecelerrrrr öptüm hepinizii![]()
yok canım ben aslında cetveli değiştirmek istedim sadece hamile sayfalarına da takılıyorum ya değişiklik olsun dedim yoksa o tarihe bakmıyorum kafama göre takılıcam .bu arada ben sakız çignediğim için o an yemek isteğim olmuyor cünkkü bol su içiyorum bugün 3 litreye yakındı sanırım.sakız gerçekten gıdığı eritiyor eger şikayetin varsa çignemeni öneririm.canım ovulasyonunu takıp edersen bu stres olustururu oluruna bırak
ben yaz tatılım burnumdan gelmesınn zaten olmaz dedım o ay oldu sankı bıraz stres yapmıssın gıbı
burcu
sakız cıgnemek mıdeyı uayrır
mıdedekı hıdrı klorık asıt salgısı yanı mıde ozsuyunu artırırı bu salgı acıktıgımızda vede mıdeye uayarı yaptıgımızda artar
sakız cıgneyerek dıyorsunkı mıdene sana yıyecek yolluyorum !
tukruk salgında artıyor o da mıdenı tetıklıyor ve bır zaman sonra kazınma hıssı olacak
acıkacaksın cunku mıde ozsuyu yedıgımız esınlerı sındırmeye yonelık
dıyet suresınce sakız cıgneme derım
acıkırsın
bana da çok sempatik geliyor o şişgo karıdombilim haklısın sakız konusunda ama bak arkadaşın gıdığı erimiş hem yüz kaslarınada iyi geliyormuş sakız çiğnemek, hazır bu ara tokluk hissi varken bende sakıza devam edeyim diyorum.
hayal olayına gelince; galiba çok gerçekçi hayal kuruyorum bende işe yarıyor.
ya senin resmin benim sinirimi bozuyor :84: acaba hırs yapmak için böyle şişman resimleri mi koymak lazım yoksa manken resmi mi koymak lazım nedersiniz?
yürüyüşün ve suyun çok kgüzel menünde oldukça iradeli bir menü canım.kızlar selaaamkilo veren arkadaşları tebrik ederim.. veremeyenlerin daha da azimli olmasını dilerim..
yoğunluktan uğrayamadım :126: şimdi geçmişe bakacağım..
31 Mart Menüm
Sabah:2dlm köy ekmek arası kaşar peynir
Ara:Yeşil Çay,Elma
Öğle:Şinitzel,salata
Ara:Yeşil çay
Akşam:salata+bir elin yarısı kadar peynirli tost
Ara:bir avuç badem
dün akşam 40 dk trmpolu yürüdüm..2ltre su içtim
merhaba canım.o çöreği denersen bizde deneriz faydalı olacaksa eger.5i1 arada çay çok iyi geldi bana da çok güzel metabolizma çalıştırıyor.slm kızlar,febecim dosbanın peşinden geldim baktım konu başlığı tamda benim ilgi alanım.
Bende 60 kilodan 65- 70 en son 75 i gördüm. Tabi bunda hormon iğneleri ilaçlar v.s etkisi büyük geçen yaz zayıflama hapıyla 65 e düştüm ama çok sağlıksız haftada 3 kilo verdiriyor ama çarpıntı sıtma gibi kötü etkileride vardı.
Aslında dikkat etsem vereceğimde mesele 1 aydır sabah namaza kalktığımda 1 bardak su içmek, yemeklerden önce özellikle günde 2 litre içmek, öğün atlamamk çünkü çok acıkmayı beklemek tam bir felaket oluyor, aralarda meyve 3kilo verdim şu anda 72 kiloyum 40 bedenim hedefim 65 kilo olup 38 bedene düşmek inşallah bakalım olur diyorum. çekilmiş çörek otunu duydum sabahları 1 tatlı kaşığı onada başlayacağım.![]()
afiyet olsun dombişime menünde epey kısma olmuş bu hafta daha azimlisin belli inşallah güzel verirsin diğer haftalar gibi.dun gecenn telafısı ıcın
bugun 4 tane kayısı ıle kahvaltı ettım 1/2 dlm ekm
1 dım peynır
ara :1 bardak y.cay 1 kakaolu kurabiye
öögle yemegı olarak yulaf ezmesı 5 yk
1 kae yogurt ve pulbıberle karıstırdm
19.00 gıbıbuyuk kase ıle salata ve 4 yk barbunya ekmeksz
ne güzel tavsiyeler oy oy .bende böyle yapam bari .hos geldın canım
bende dogumsonrası 75 e cıktım
suan 67 kg yım ılk hedef 60 kılo
1 hazıranda 60 kg olmamlazım
tam 2 ay
1 agstos ramazanı serıftede 55
ahsen
ekmeği azalt
1 dılım ekm ıle kahvaltını yap
oglen 1 tabak salata hzırla akşamdan kaln yemegın ıle 4-5 yk ye 1 dılım ekm
akşam da
oglengıbıbeslen ıraz spor yaparsan daha hızlı olur
ben namaza kalkına2 kayısı-ıncır 2 bardak su ıçıp yatıyorum
sabah 10 gıbı kahvaltı
13 gıbı ole yemeği
15 meyve
18.00 akşam yemegı
20.30 mmeyve
yıyerek kılolarımı verdım
gercı benım ev gezmelerım cok fazla boylece
kacamaklar oluyor
hoşbulduk kaptanım dediğin gibi çok gezdik.gün boyu bir kere oturduk o da gidicekleri gündü.allahtan çok aşırı yemedim ama çok gezdik belki düzensiz beslenmemin de eksisini ordan karşıladı .gezmekten gece 10 da yemek yiyorduk dışarda üstelik .birde eve gelip kuruyemiş vs tabakları gece 5 te uyuyorduk o vakte kadar eriyormuş demekki çene çal çal gözler yorgun hala konuşup koptukşükür kavuşturana Medinecim ya. Hoş geldin canım. Ankara kazan sen kepçe oldun sanırım:)
canım, işte asıl sorun olacak olan şey de bu zaten. Fazla paylaşımda bulunamazsan seni listeye alamam. Liste dışından bizimle beraber olabilirsin ama listeye girmenin ilk ve en önemli kuralı paylaşımdır.
Sana ilk geldiğin zaman ben kurallarımızı yazdım. Geçmiş sayfalarda bulabilirsin.
Canım, 2 hafta deneme süreniz var. Yalnız tabi paylaşımlarınıza göre ben bunu 1 haftaya çekebilirim ya da paylaşımı iyi olan arkadaşlar haftaya Cuma listeye girerler. Diğer arkadaşlar 1 hafta daha deneme süresinde devam ederler. Kimler listede olur, bu ancak Cuma günü belli olur.
Sen de boğazımı tutabilsem burada işim ne deseydin:) Anladığım kadarıyla esprili bir diyetisyenin var.
bir haftada 2.5 kg çok değil mi canım?
Geçmiş kırgınlıkları üzerinde taşıma, bırak gitsin. Hafiflersin. Ayrıca isteyip de yapamayacağın şeyler değil yazdıkların. Geçen haftanın birincisi sendin, gayret edersen yine 1. olursun.
aslında seyyahla biz uyumluyuz da benim yokluğum onunda işi girdi yoksa kara kedi yok .keserim o kedişieşler birbirine yakın durmuşbir medine ile seyyahın arası açılmış, kara kedi mi girdi aranıza hu
bu arada eş değerlendirmesi yapan olmadı sen ve dosbadan başka? senin rakibe nereye kayboldu?
ne güzel nişan var dostum güzel güzel eglen tabi gidebilirsen.bu arada karşılıklı paylaşımlarda azalma varmış bak rabiş diyo bir düzene koyalım okey pazartesiden başlayalım.allahım ne gündü mahvoldum yarın ve pzt de devam eder bu tempo ay sonu ay başı herşey birbirine karıştı. arasıra gelyorum topiğe ama muhabbet okadar koyu kı hepsini okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum cevap yazamıyorum malesef şu başımdakı insan fazlalığı bi gitse bende eskısı gibi katılmak istıyorum size bol bol.
bugun kahvaltıda 2 dilim mınık kek yemiştim.
ara yapmadım
öğle tavuk döner yedım yanında dometes marul vardı
ara 2 parça bitter çıkolata yedım yolda kan şekerım düştü
akşam barbunya yıyecem yanında bulgur pilavı yapacam sonra yürüyüşe çıkacam spor yapacam sonra annemlere gidecem. yarın günü ar pasta börek falan yapacaz bugunden. yemem ama hiçbirini merak etmeyın zaten yarına.
bu arada yarın arkadaşımın nişanı var evde olacak ama ne giyecem hiç bilmıyorum. aslında izin alıp gıdebılecekmıyım onu da bılmıyorum saat 3 de olacakmış çok erken ya( saçlarımı falan bugunden şekle sokmam lazım. ayy öyle işte bugunde akşam oldu 20 dk ya çıkıyorum ben arkadaşlar çok muhabbet etmeyın ya sonra okuması zor oluyo
hepinizi öptüm yarın görüşürüzzzzzz:79::80:
güzel olmuş ama akşam yememişsin kız zaten öglen az yemişsin bir ögünden bir ögüne çok fark var bayılma sonraselam kızlarr bugünkü menüm
sabah 4 dilim ekmek 2 zeytin 1yumurta 1kk peynir yarım çay kaşığı tereyağ 3 çay kaşığı pekmez
arada bişi yok
öğlen yarım kase çorba 5yk ıspanak üstüne 3yk yoğurttt
arada 5i 1 arada çay 7 8 fındık
akşam yok 1 bardak yy süt 1 elma
2lt suyumuda tamamladımm![]()
afiyet olsun canım.bu arada bende merak ettim 1.8 kilo diğer haftaların birleşimi sanırım demi bir çok çıkmıştın bir de sanırım az gitmişti ama mart sonu tahmini kiloyu tutturdumk.öncesi: ballı, limonlu su ve 2 günkurusu
kahvaltı: ıspanak kavurması, 3 zeytin, biraz peynir, 1 küp helva ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 kase tavuk çorbası, bir tabak z.yağlı kabak, 1 dilim ekmek.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: sütlü şekersiz neskafe, 2 hurma
akşam: salata ve üzerine bir parça fırın somon.
bir meyve aram daha olabilir.
su: 1,5 lt
spor: 45 dk pilates
abartı birşey göremedim ben .diyete yeni başlayan için gayet güzel hatta az bile ben başlarken daha çok tüketiyordumgüldürdün beni Allah da seni güldürsün....
01 nisan menüsü (şaka gibi)
sabah 7.30
limonlu su
2 dlm sucuk
1 dminik domates yarım dilim ekmek
2 zeytin 2 dilim peynir
ara yeşil çay
ara normal çay ve 4 adet eti form
öğle 1 bardk yeşil çay
1 brdk ayran 3 kaşık pilav 2 kaşık tavuk
ara elma yarım dilim ekmek ( midem kazındı da)
19.00 akşam yemeği
yarım kase kuru fasulye yarım kase yoğurt
salata bir dilim kepek ekmeği
ara 21.00 şekersiz çay
2 lt suyumu içtim....
elmayı yedikten sonra midm çok kazınıyor. haftaya okula süt götürmeyi düşünüyorum. arkadaşlar yarım yağlı süt ile ara öğünü alınca tokluk hissi oluşturuyor süt. ben de yapacağım siz de deneyin kızlar.
cok abartma tatlımmmcuma menüm
sabah:yarım çay bardağı süt içine 1yk kadar kellogs tahıllı gevrek
ara:2 tane minik lokum boyutu tırnak boyunda işte ufak ufak
öğlen:2 dilim ekmek arasına kaşar ,domates,beyaz peynirden tost yaptım,1 sb meyve suyu
ara:1 kase maraş tarhanası
akşam:1 dilim fırında makarna yanında 1 çay içtim ,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara:1 kase maraş tarhanası
ara:1 tane mandalina
tarhanayı abarttım sanki amaçok canım istedi
toplam :3 litreye yakın su tükettim