Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım ben doğru olanı söyledim.sağol ayyıldızım beni mutlu ettin. tabi ne kocalar var çok şükür rabbime.
neyneyse sanada teşekkür ederim canım. haklısın 30 lu yaşlar kadın olmanın doruk noktası bence.
bu arada çok su içtiğim için bir düğme daha açtım :86:
burcu sen bugün sanırım en dar pantolonunu giydin?? kaç beden canım :))sağol ayyıldızım beni mutlu ettin. tabi ne kocalar var çok şükür rabbime.
neyneyse sanada teşekkür ederim canım. haklısın 30 lu yaşlar kadın olmanın doruk noktası bence.
bu arada çok su içtiğim için bir düğme daha açtım :86:
gitmedim canım kuzucuğum diş sıkıntısı ve hafif soğuk algınlığı karıştı benimde öyle miğdeyi üştmüşüm..yan gelip yattık..tamam ağlatma:) çocuk senle zaten kavitasyon yollarında yoruluyor:)
bugün gitmediniz mi kaviye?
mamaları kaçırma..eğlenmeye bak..allahım ne gündü mahvoldum yarın ve pzt de devam eder bu tempo ay sonu ay başı herşey birbirine karıştı. arasıra gelyorum topiğe ama muhabbet okadar koyu kı hepsini okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum cevap yazamıyorum malesef şu başımdakı insan fazlalığı bi gitse bende eskısı gibi katılmak istıyorum size bol bol.
bugun kahvaltıda 2 dilim mınık kek yemiştim.
ara yapmadım
öğle tavuk döner yedım yanında dometes marul vardı
ara 2 parça bitter çıkolata yedım yolda kan şekerım düştü
akşam barbunya yıyecem yanında bulgur pilavı yapacam sonra yürüyüşe çıkacam spor yapacam sonra annemlere gidecem. yarın günü ar pasta börek falan yapacaz bugunden. yemem ama hiçbirini merak etmeyın zaten yarına.
bu arada yarın arkadaşımın nişanı var evde olacak ama ne giyecem hiç bilmıyorum. aslında izin alıp gıdebılecekmıyım onu da bılmıyorum saat 3 de olacakmış çok erken ya( saçlarımı falan bugunden şekle sokmam lazım. ayy öyle işte bugunde akşam oldu 20 dk ya çıkıyorum ben arkadaşlar çok muhabbet etmeyın ya sonra okuması zor oluyo
hepinizi öptüm yarın görüşürüzzzzzz:79::80:
ankarada sen ,stanbuldaymışsın..işe yaıryormu..benim ikinci doğumdna dolayı sarkma olduğu kanatine varılarak kaviden pasife geçiş yaptırıldım..bakalım ..ilk gün 5 cm gitti.kaviden daha etkili olucakmış..toparlanma adına yani..tam bittiğinde siznle paylaşırım..daha 3 seansım var..Aaaa nerde gidiyor kavitasyona? işe yarıyormuymuş banada bilgi verebilirmisiniz?
sakaleynmaster gidiyor canım. şimdi bebişi uyanmış. müsait olunca gelip o deneyimlerini yazar. ankarada gidiyor bu arada.
öylemi dosbaya sorayım bende..benim deneyimim yok ama takımdan bilenler deneyimlerini paylaşırlar canım. dosbam da pasif jimnastiğe gitmiş sanırım.
yağı parçalıyormuş kız karedeşimde kaviye gidiyor onunda sonucu yazarım.evet neysecim önemli olan yememek :)) belki bu yöntemler zayıfladıktan sonra denenebilir vücudu düzeltebilmek için....ben bunun içinde spor diyorum...kavi yağ yakmak için sanırım ama doğal yöntemler çok daha kalıcı...
menü güzel sporunda var..senin menülere pek yorum yapamıyorum rabia..k.öncesi: ballı, limonlu su ve 2 günkurusu
kahvaltı: ıspanak kavurması, 3 zeytin, biraz peynir, 1 küp helva ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 kase tavuk çorbası, bir tabak z.yağlı kabak, 1 dilim ekmek.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: sütlü şekersiz neskafe, 2 hurma
akşam: salata ve üzerine bir parça fırın somon.
bir meyve aram daha olabilir.
su: 1,5 lt
spor: 45 dk pilates
menün gayet iyi..süt veya ayranlı ara öğün tok tutar..güldürdün beni Allah da seni güldürsün....
01 nisan menüsü (şaka gibi)
sabah 7.30
limonlu su
2 dlm sucuk
1 dminik domates yarım dilim ekmek
2 zeytin 2 dilim peynir
ara yeşil çay
ara normal çay ve 4 adet eti form
öğle 1 bardk yeşil çay
1 brdk ayran 3 kaşık pilav 2 kaşık tavuk
ara elma yarım dilim ekmek ( midem kazındı da)
19.00 akşam yemeği
yarım kase kuru fasulye yarım kase yoğurt
salata bir dilim kepek ekmeği
ara 21.00 şekersiz çay
2 lt suyumu içtim....
elmayı yedikten sonra midm çok kazınıyor. haftaya okula süt götürmeyi düşünüyorum. arkadaşlar yarım yağlı süt ile ara öğünü alınca tokluk hissi oluşturuyor süt. ben de yapacağım siz de deneyin kızlar.
ah bu eşler..neysecim bana kızabilirsin hayatım
hatta ceza verin bana(
akşam eşim geç gelecem deyince ben yemeğimi yemiştim
gelirken benim için börek almış
sabah yiyeyim dedim kırıldı( çay demledim 1 dilim yedik
( çok üzgünüm
balımm hergün tartılma çünkü bi gün çok düşük bi gün çok yüksek çıkabiliyoo sonrada haliyle morali bozuluyo insanın haftada 1 idealdirr:97::13:bende ciddi ciddi diyete girmeyi başardım halada devammm durmak yokkk zayıflamaya devamm fıstıklarrr![]()
olur uygundur daha kolay takip ederiz..kelime ne olsaki..hatta ben bir genelleme yapayım. bundan sonra herkes kaçamak miktarını hafta boyunca yazsın. her mesajın altında yazalım. ne dersiniz?
yalnız öyle tek rakam değil de yanına bir kelime bulalım![]()
sen baya sevdin bu tarhanayı..az tüket az..cuma menüm
sabah:yarım çay bardağı süt içine 1yk kadar kellogs tahıllı gevrek
ara:2 tane minik lokum boyutu tırnak boyunda işte ufak ufak
öğlen:2 dilim ekmek arasına kaşar ,domates,beyaz peynirden tost yaptım,1 sb meyve suyu
ara:1 kase maraş tarhanası
akşam:1 dilim fırında makarna yanında 1 çay içtim ,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara:1 kase maraş tarhanası
ara:1 tane mandalina
tarhanayı abarttım sanki amaçok canım istedi
toplam :3 litreye yakın su tükettim
menün iyi öyle abratı bişey yok..sporunuda yapmışsın bu zaten en önemlisi..günaydın kızlar kımse glmeden menümü yazayım
sabah 2 dilim kek
ara yok
öğle tavuk döner salata
ara 2 parça bitter çıkolata( yolda kan şekerim düştü sanırım çok yürüdüm dün marketten aldım 2 parça yıyıp çekmeceye jkaldırdım.
akşam 1 kaşık barbunya 2 çatal erişteden aldım canım bişey istemedı. adetım yaklaşıyor sanırım midem bi tuhaf şu sıralar
ara: 1 muz yarım elma 2 dilim portakal
akşam yemeğinden sonra parktakı pakurda 3 tur yürüdük. 20 dk kadar bacak ve yan yağların erimesi için çalıştık.
gün içinde 1 kere muhasebeye gittim geldim 3 km - 1 kere bankaya arabayla gittim yürüyerek döndüm 1,5 km . 4-4,5 km yürümüş oldum. su miktarım 2 litreyı bulmamıştır malesef
günaydın..20. günlerinide gör inşallah..Günaydın kızlaaarrNasılsınız bugün ? Ay diyetimin 2.günü bugün
![]()
günaydınlar kızlar:79:
kahvaltımı yaptım, eşim dışarıda. bugün oğluşla evdeyiz. hava da kapalı.
canım bence bunda üzülücek birşey yok eşin senin vücuduna adapte olmamış yani sen kilolusun diye seni eleştirmiyor ve üstüne rahatsız olmadığınıda belirtiyor ya sana sürekli çok şişgosun ver böyle yakışmıyor sana falna dese psikolojik olarak seni hasta eder zaten.bir erkeğin karısını bu yönde eleştirmesi çok kötü ,kadınlar vücuden begenilmediğinde kendilerini hem çirkin hem de dışlanmış hissederler.ne mutluki eşin bundan memnun yani sende belli etme ona karşı ,zayıflamam lazım vs demezsin kendi kendine miktarlarda ayarlama yaparsın ,o an canım pek istemiyor dersin olur biter.yani benim eşimde aldım mı verdim mi pek anlamaz her halinde seviyorum seni der.
hatta bak arkadaşım vardı yani kocası çok kızıyordu ver kilolarını bu ne hal falna diyodu.eşim duydu şok oldu bu adam onu vücudu için mi seviyor gözü dışarı kayar bu tiplerin diyodu bir erkekten duyulan bir söz emin ol yani seni ruhun,benliğin için seviyor daha ötesi var mı yaa
illaki her kadın şişgoda olsa sevilcek diye birşey yok tabi ama senin kilon çok aşırı abartı değil rahat ol biraz verirsin kalıcı olsun gram gram olsun![]()
Canım aman yanlış anlamayın ben kocası kendini yormasını komplex yapmasını istemediği ve onu çok sevdigi için umursamıyordur diye düşündüm.Yanlış anlamayınDışarı çıkmam gerekti açıklayamadım olayı.
ankarada sen ,stanbuldaymışsın..işe yaıryormu..benim ikinci doğumdna dolayı sarkma olduğu kanatine varılarak kaviden pasife geçiş yaptırıldım..bakalım ..ilk gün 5 cm gitti.kaviden daha etkili olucakmış..toparlanma adına yani..tam bittiğinde siznle paylaşırım..daha 3 seansım var..
günaydın..20. günlerinide gör inşallah..![]()
ama divacım, bak sabah bana olmayan kotumu giydim. üstten bir füğme açık kapanmıyor. gittim eşime gösterdim nasıl kotum olmuş mu diye. o düğmenin açık olduğunu ordan göbeğimin sarktığını gördüğü halde " çok güzel olmuşsun, ne kadar zayıfsın " dedi yaaaaaaaa :84:
eşin seni gaza getirmek için kalınlaşmışsın felan demiş..seni ölçmek için sakın alınma ..yaşında çok genç hatta en güzel yaşlar ...bir ay sonra hiç bir yerinden bişey sarkmaz..zaten öyle aman aman bir kilon yokki..
Teşekkürederim canım.Evet pasifjimlastik sıkılaşma toparlanma için çok daha iyi.Pasifjimlasiğin göğüs için olanları var.Ben göğüsüme yaptırıcam onu.Ayak bileklerim içinde kavitasyon daha uygun sanırım.Bir kilolarımı vereyimde...inşallah 1.günü gördügüm gibi 100. günüde görücem sizlerle.
![]()
güzel beslenmişsin canım.ama şu ara var ya muz ve badem incir olan orası 150 kaloriyi geçmesin dikkat et muz 100 kalori zaten,akşam hafif olmuş susamlı cubukta çok olmamış bence.sabah 2 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğdya ekmeğine tost..
yarım domates..
yarım salatalık..
2 zeytin..
yeşil çay.
ara
3 badem..
öğle çeyrek ekmeğe sandeviç yapıp yedim oda zorla miğdem hala çok kötü..
ara
5 badem
1 kuru incir
1 muz..
akşam
2 kaşık ıspanak yemeiğ..
3 kaşık sarımsaklı yoğurt ile..
..
2 litre su sporum yok hastayım..
akşam çaya abimlere gittik ve
2 adet susamlı çubuk yedim..kaçamak 1
yok gülüşüm ondan yazmadım hani başımızdan geçenleri yazdım ,yoksa tabiki gaza getirmek içinde iyi bir çözüm oluyor ama erkek kadına diyince değil kadın kadına diyince hafif şiddetliCanım aman yanlış anlamayın ben kocası kendini yormasını komplex yapmasını istemediği ve onu çok sevdigi için umursamıyordur diye düşündüm.Yanlış anlamayınDışarı çıkmam gerekti açıklayamadım olayı.
![]()
rica ederim canım ben doğru olanı söyledim.
morelin yüksek olursa kendin için daha güzel kilolar verirsin ,senin boy kaçtı bu arada ?
burcu sen bugün sanırım en dar pantolonunu giydin?? kaç beden canım :))
olsun yeter ki su iç... düğmeler zamanla nasıl olsa kapanacak
eşin seni gaza getirmek için kalınlaşmışsın felan demiş..seni ölçmek için sakın alınma ..yaşında çok genç hatta en güzel yaşlar ...bir ay sonra hiç bir yerinden bişey sarkmaz..zaten öyle aman aman bir kilon yokki..
Aynen bende böyle düşündüm burcuxxx'cum.İnşallah yanlış anlamamışsındır
görürüz görürüz.:13: kilo verme işi sabır işi..şimdiyi değil 1 ay sonraki halinizi düşünün..![]()
Evet kesinlikle sabır..Hayal ediyorum ama bir sene sonra missTurkey'de hayal ediyorum.İyice taktım kafaya galiba buaralar:78:
Diva seninle aynı başlamışız hedefimizde aynı yeni gördüm birlikte tüm fazlalıkları veririz inşallah..
aaaaa :44: sen bence çok aşırı takmışsın canım .o boya o kilo gayet güzel fazla bile değil .boyum 172,dışarıdan zayıf görünüyor bile olabilirim. ama kıyafetlerimin sıkması beni deli ediyor.
pantolon 30 beden ama en darı bu değil, 28 var ona hiç giremiyorum. bide belim ince, basenlerim var, aldığım 8 kilo onları dahada genişletti. direk basenden alıyorum maalesef
divacım, yanlış anlamadım hayatım. o ne derse desin vazgeçmeyeceğim. haftasonu kaçamak yapmadan atlatırsam süper olacak. bugün kesin kayınvalideye yemeğe gideriz. kadın süper yemek yapıyor ve alkol alıyoruz hep birlikte. diyetteyim diyip içmice, yemektende azıcık yicem.
hadi bak iyisin almostta aynı başlamış sende vermişte 5 kg. demek oluyor bak. burası hedefimize inanmamız için olağan üstü bir yer. verenler bize örnek oluyor ve yardım ediyor. 20 kilo veren var inanılır gibi değil. sakın vazgeçme şekerim. hadi sen gir şu yarışmaya kazan. dicem bu kız benim arkadaşım![]()
Ay canım yok iyisin yaKesinlikle haklısın artık hem kalbimle hem beynimde bu işin mümkün olduğuna inanıyorum.Geçen topiclerde 40-43 kilo vermiş bir kıza rastladım.İnanılır gibi değil.Demekki bu iş oluyor.Kilolarımdan kurtulana kadar KK'dan kopmıycan.Sizleri çok seviyorum valla ya
Hım buarada buakşam için çok dikkatli ol canım.Bu senin için büyük bir sınav olucak.Yarın sabah yorumlarını merakla bekliycem![]()
57kg olana kadar diyeti bırakmayacağıma yemin ediyorum
Ay yeminimide ettim.Allahım bana sabır versin artık.Benim için yeminden öte söz yoktur.Yandım da yandım
![]()