Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hafif bir yemekse kaçamak saymana bence gerek yok. yazmama kararına şöyle katılıyorum, kaçamakları detaylı yazmak özendirici oluyor. kaçamak sayılıp sayılmayacağı konusunu kişiye bırakalım bence.
ayrıca üstüne güzel yürümüşsün tebrik ederim.:46:
sebze yemeği de gayet iyi fikir. ben yemek yapmayı düşünmüyorum:) acıkırsam salata yiyeceğim.

yok dombilim hiç kusura bakma.3 gün öyle ne istediğimi yiyeceğim yok. bugünkü iskenderi yemişsin, tamam. ondan başka diyete uygunsuz bir şey görmek istemiyorum. burası bir diyet grubu canım. kilo vermek istiyorsan burdasın. diyetten hepimiz sıkılabiliyoruz ama çaresi yemek değil.
yemeğim aslında hafifti ama yanında kola vardı bence büyük kaçamak :((
yürüdüm eve geldiğimde kilom aynıydı içim rahat
ama yarın böle olmamalı
dombilimde benim gibi bazen sapıtıyo :)) yarın bişi kalmaz...şimdi benim gibi kaçamağın vicdan azabını çekiyo

ve kızım geldi..spor vakti...:8::10:

hadi canım bol bol ter ve yağ gitsin

diyet düşmanı bu eşler yaw:)) onlar olmayınca diyet işliyor:27:
eveeeeet eşler bu işi bozan varlıklar
bu arada neysecim seni tebrik ediyorum ve kendimden utandım valla :((

yemeğim aslında hafifti ama yanında kola vardı bence büyük kaçamak :((
yürüdüm eve geldiğimde kilom aynıydı içim rahat
ama yarın böle olmamalı
dombilimde benim gibi bazen sapıtıyo :)) yarın bişi kalmaz...şimdi benim gibi kaçamağın vicdan azabını çekiyo

eveeeeet eşler bu işi bozan varlıklar
bu arada neysecim seni tebrik ediyorum ve kendimden utandım valla :((
senin kaçamak şimdi anlaşıldı. umalım da sayıca 2'de kalsın kaçamaklar:)
utanmayı falan bırakıyorsun, nisan ayı sonunda dereceni yükseltiyorsun dosbam, tamam mı? bu aylık sonuçlar daha gerçekçi bence.

senin kaçamak şimdi anlaşıldı. umalım da sayıca 2'de kalsın kaçamaklar:)
utanmayı falan bırakıyorsun, nisan ayı sonunda dereceni yükseltiyorsun dosbam, tamam mı? bu aylık sonuçlar daha gerçekçi bence.

canım nisan sonuna 68.5 hedefim var daha fazlası da ii olur ama kendimi biliyorum ulaşılabilir hedef koymak istiyorum
ozaman çok istediğim bişi var onu ödül olarak vereceğim
mayısta zayıflamam lazım çnk alışveriş yapmayı hedefliyorum (inş.)

Ben bugün ki listemi yazmak istiyorum size
sabah
1 çavdar ekmekli tost (az yağlı peynir)
yarım kase buğdaylı çorba
1 hurma

öğlen
1 kase buğdaylı yoğurt çorbası

akşam
4 kaşık bulgur pilavı...

şuanda bitirmiş oldum günümü 7den sonra birşey yemiyorum..

sabah aynı 2 bardak su..
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin.
3 dilm domates..
3 dilim salatalık..
yarım bağ maydanoz.. tere
1 kk peynir..
yeşil çay
ara
3 bağdem
1 kuru incir..
öğle
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 dilm ekmek..
2 kornişon turşu..
ara yok..
akşam
5 te yedim..:)))
4 kaşık biberli domatesli bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt..pul biberlii
2 kornişon turşu..
kızm arkadaşında oynuyor gelince spor yapıcam..
leslie 3 mil..
su 2 litre oldu yatana kadarda içerim..

tebrik edrim menünü çok beğendim. darısı benim de başıma. ne yesem konusunda kararsız kalıyorum genelde.

ne mükellef kahvaltıysa tüm gün tok tuttu:9:
tokken yemek yapmak çekilmiyor kesinlikle. kayınvaldenler niçin sizde canım? gezmeye mi gelmişler?

haftada 2 gün ile başlaman daha iyi olur. vücut azar azar alışır. havalar ısındıkça artırırsın bence zaten canım. yazın insanın içi içine sığmıyor.:52:

evet, deryadan süper menü:nazar:
hadi bakalım dombilim, sen de gayrete gel.

kayınvalidemler 1 haftadır bizdeler gezmeye geldiler kırklarelide oturuyorlar . bu gün gideceklerdi biz ısrar ettik gitmesinler diye. kayınvalide demek yemek temiz ev demek. tabi sadece bunlar değil ama geldiğinden beri rahat ettim. her ne kadar kayınbabam pek huzur vermese de kayınvalide iyidir sağolsun.

bu arada ben de 2 gün diye düşünüyorum tabi dediğin gibi yaza doğru arttırırız. güneş bir açsın içim içime sığmaz zaten durarmam.

akşam yemek yapmadık. bizimkiler dünden kalan yemeği yediler ben de kocaman bir tabak yağsız salata yedim. kayınvalide sen ekmek yemediğin için güçsüz kalıyorsun dedi. ben de anne bi boğayı devirmeme gerek yok gücüm bana yetiyor dedim.

bu öğleden sonra evdeydik ve çok başım ağrıdı nedense...

sabah
1 hurma

öğlen

akşam
4 kaşık bulgur pilavı...

tatlım menüde ara öğünler eksik akşamüstü ve gece ara öğünün yok. bu metabolizmanı yavaşlatır. 7den sonra yememen çok güzel ama mideni ve beynını harekete geçirecek küçük bir ara ver bence...

57kg olana kadar diyeti bırakmayacağıma yemin ediyorum
:15::15: Ay yeminimide ettim.Allahım bana sabır versin artık.Benim için yeminden öte söz yoktur.Yandım da yandım:9:
anammm bizim fıstıkk yemin de etti hadi hayırlısı:27:
sabah:1 kaynamış yumurta,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara yok
öğlen:3 dilimden oluşan tost içine az kaşar,beyaz peynir ve domatesle yapıldı yenildi yanında 1 sb bardağı meyve suyu içtim.
ara olarak 1 tane soyulmuş mandalinam duruyor olmadı tarhanamı yesem ki blmiyorum akşama tavuk çıkarttım patatesle fırına sürücem ekmek hakkım bitti 4 dilim olarak ayarlasak.ayran içicem ,
bu arada günlük 1 bardak süte başlıcam ayran olduğunda içmesem olur mu ki yav?
bu arada yarım saat kadar ütü yapıcam.
afiyet olsun balımm ütüü çok iyii ama ben hiç sevmim yaww:50:

kızlarrrr ben geldim...
herkese günaydın demeyi plnlıyordum ama çooook geç kaldık. dışarıaydık. kayınvalidemleri dışarı kahvaltıya götürdük. anca geldik.

tatlım bir gün sadece aynı sebze ya da aynı meyve ile vücudunu şaşırtırsın ama sağlıklı bir zayıflama yöntemi değil. bir yerde okudum her gün sadece simit yeseniz yine zayıflarsınız fakat kalıcı olmaz diyordu.

menü güzel, afiyet olsun canım. reçel ve makarna yan yana pek yakışmamış bence. su süper...

ben de pazarda bayağı oyalandım dün ama terleme sıfır. bi işe yaramadı yani. ne yapalım nası kandıralım eşleri kanka?

divam benim, benim de 2 mi ne? sanki uzun zamandır sizinleyim yaaa....

bir arkadaş 20. gününü görürsün demiş inşalllahhhhhh diyorum ben de. hep beraber.

oğluşunla olmanın tadını çıkar tatlım. oynayın, oynayın, oynayın... onların bize ne kadar da çok ihtiyacı var. bu arada kaçç yaşında oğluşun?

30-40 yaş arası bir kadının bence kendini e iyi tanıdığı , farkındalığının arttığı yaşlar. ayrıca daha sexi olunan yaşlar bence:9: kıymetini bil. tadını çıkara çıkara yaşa yaşını güzelimmmm

menün güzel canım ama ara aynı saatte mi yedin muz badem ve inciri yoksa birer saat ara ile falan mı sanki üçü atom enerjisi gibi durmuş yan yana:)

burdayımmmm naber şekerim nasıl gidiyor bugün? bu arda dün öğleden sonra öğrencimin doğum gününü kutladık ve bu arkadaşın pasta YEMEDİ:)
bilgilendirdiğin için tşk ederim canım benimm bende bilmiyorum napsam ki ya
afıyet olsun canım bızde oyle olduk .....

gecmıi olsun

dersen gelır sonra kara kuzu :52:

ıyıyım dosbacım

bu arada yoruldugumu bıktıgımı hıssedıyorum sıkıldım artık
cmartesı --pazar-pazartesı kendıme ara verecegım
kaçamak olarak degıl canım ne ıstıyorsa yıyecegım
benım bir sn once toparlanmam lazım !!!!!
bugun
4 dılım yumurtalı ekmek
5 kayısı
öğlen 1 ıskender doner mercimek corbası
akşam mercımek corbası
dombilimmm kızz noldu bize ikimizde bugün protein ağırlıklı yemişiszz sende benim gibi yumurta ekmeğee hücumm:27:noluyok yaww :44:topla bacım kendiniii vazgeçmek yokk hele 3gün hiç olmaz :95:kendine yarın izin ver mesela aşırıya kaçmadann :69:
sabah aynı 2 bardak su..
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin.
3 dilm domates..
3 dilim salatalık..
1 kk peynir..
yeşil çay
ara
3 bağdem
1 kuru incir..
öğle
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 dilm ekmek..
2 kornişon turşu..
ara yok..
akşam
2 kornişon turşu..
leslie 3 mil..
oooooooooooooo maşallahhhh:nazar:çok güzel menü bacımm darısı başımaa:53:
sabah
1 hurma

öğlen

akşam
4 kaşık bulgur pilavı...

7den sonraya da 1 ara öğün ekleyebilirsin kuşumm sankim öğlenle akşam biraz hafif mi ne düşüpp bayılcan kızz :17:

vee bugünkü menümm
kahvaltı öncesi 3 günkurusu
kahvaltı 2dilim ekmek 3 zeytin yarım haşlanmış yumurta 1kk peynir 3 çay kaşığı pekmez
arada 1 günkurusu 5 6 dut kurusu
öğlen 1 porsiyon dönerr:17:1 kaşık pilav domates biber 1dilim tuzsuz ekmek
ara yok
akşam 8de eve gelince 2yk haşlanmış tavuk gögsü yarım kase salata
misafir vardı sonra börek çörek hazırladım pastada vardııı:27::27:ama yemedim çay içtim sonra 1 tanede yeşilelma yedimm günün kapanışı yapıldıı

canım nisan sonuna 68.5 hedefim var daha fazlası da ii olur ama kendimi biliyorum ulaşılabilir hedef koymak istiyorum
ozaman çok istediğim bişi var onu ödül olarak vereceğim
mayısta zayıflamam lazım çnk alışveriş yapmayı hedefliyorum (inş.)
bence hedefin gayet mantıklı canım. vücudunu tanıyorsun. bir de hep diyoruz azar azar da gitse kalıcı gitsin. inşallah 68.5 rakamına ualşırsın. ben de artık 60'ı göreyim inşallah nisan sonuna. mart çok dalgalı geçtiğinden kendime güvenemiyorum ama dur bakalım.

sabah
1 hurma

öğlen

akşam
4 kaşık bulgur pilavı...

tatlım, hiç ara öğün yok. 3 ana 3 ara kuralı var biliyorsun. metabolizmanı hızlandıran formül.
ayrıca çok karbonhidrat olmuş. çorba, pilav..bir tek peynirin var o da az anladığım.
kayınvalidemler 1 haftadır bizdeler gezmeye geldiler kırklarelide oturuyorlar . bu gün gideceklerdi biz ısrar ettik gitmesinler diye. kayınvalide demek yemek temiz ev demek. tabi sadece bunlar değil ama geldiğinden beri rahat ettim. her ne kadar kayınbabam pek huzur vermese de kayınvalide iyidir sağolsun.

bu arada ben de 2 gün diye düşünüyorum tabi dediğin gibi yaza doğru arttırırız. güneş bir açsın içim içime sığmaz zaten durarmam.

akşam yemek yapmadık. bizimkiler dünden kalan yemeği yediler ben de kocaman bir tabak yağsız salata yedim. kayınvalide sen ekmek yemediğin için güçsüz kalıyorsun dedi. ben de anne bi boğayı devirmeme gerek yok gücüm bana yetiyor dedim.

bu öğleden sonra evdeydik ve çok başım ağrıdı nedense...
anlaşabildiğin ve sana yardımcı bir kayınvaldenin olması büyük nimet bence. nazar değmesin. gerçi ben de kayınvaldemle iyiyimdir. ancak eve birileri gelince düzenim bozuluyor, onu sevmiyorum.
boğayı devirmeme gerek yok kısmı da süper olmuş:60::60:
baş ağrısı belki bahar yorgunluğundandır canım. benim de canım bir şey yapmak istemiyor.:97:

vee bugünkü menümm
kahvaltı 2dilim ekmek 3 zeytin yarım haşlanmış yumurta 1kk peynir 3 çay kaşığı pekmez
ara yok
misafir vardı sonra börek çörek hazırladım pastada vardııı:27::27:ama yemedim çay içtim sonra 1 tanede yeşilelma yedimm günün kapanışı yapıldıı
bence menün güzel. döner ekmeksizdi anladığım kadarıyla. yoksa yanında ekmek yemezdin muhtemelen:44: akşamki pasta börekten yemediğin için de sana kocaman bir:nazar::46:

k.öncesi: ballı, limonlu su ve 2 günkurusu
kahvaltı: ıspanak kavurması, peynir, 3 zeytin, 1 küp helva ve 1 dilim ekmek. 2 kupa adaçayı.
ara: 10-12 çilek, fındık + nohut (küçük bir kaseden az gelir), 1 bardak ayran
öğle:(saat 3'te) fırın somon ve patates + salata
ara: 2 kupa yeşilçay, oğluşun fındıktan az bir şey:78:
ara: sütlü, şekersiz neskafe
akşam: 4 köfte ve bol salata

su: 2 lt kadar
spor: yok

suratım sivilce oldu, sanki ergenlik geçiriyorum. fındık mı yapıyor böyle kızlar ya? ama yani çok yemiyorum. listede 2 yerde göründüğüne bakmayın. pek fındık düşkünü değilimdir.

Ben ara öğünleri yazmadım yani aralarda yarım elma biraz ceviz falan yedim mutlaka 6 öğün yapıyorum ama az diye yazmadım
1.ara
3 4 ceviz
2.ara
yarım elma
şeklinde...

birde benim içtiğim çorba soğuk yoğurt çorbası...

afiyet olsun canım.
menün güzel. annenlerde de çok kaçmazsa harika bir şey olur.

az da olsa gidiyor canım. bünyeden bünyeye değişiyor. sen sporu nasıl yaptın? devam ediyor musun?
bu arada işte yaz gelince burası da kaynıyor:)) bir neşe bir hareketlilik var. başındakilerden kurtulursan ortam gayet hoş oldu:97:

81 de gayet güzel bir not ama herhalde 90 falan tabi daha iyidir. sana 1 ay daha ders yolu gözüktü o zaman sanırım:) hayırlısı artık.
bizimki de açıköğretim sınavına gitti. ordan da toplantısı varmış. çalışacakmış. oğlanla ben de gribiz mümük silip oturduk evde.:97:
evet canım 90 olunca başvuru yapabiliyor ama bakalım kısmet ilk deneme için iyi diyor cünkü ilk başta bocalamış biraz geç kalmış falan bir de kalabalık sınıfta girmiş bu sefer daha az sınıfta giricek .iyi iyi eşin de sanırım kariyer peşinde bu kocalar bizi de yoruyolar ama eşinde çok yoruluyordur koşturuyo cidden ordan oraya allah kolaylık versin herkese.bir ay daha çalışıcak hatta başladı bugünden :27: hani ben kazansın istemiyordum artık kazansın bitsin bu ders kabusu önüne baksın bende onla gezip tozayım diyorum .
AFİYET OLSUN. ütü için kolay gelsin herhalde şu sıralar ütü yapıyorsundur. inşallah ütü yapmak da kalori yakar:)

burcum çabuk çorbalar çok sağlıklı olmuyor yaw.

kıs biz de yemin edelim mi bak divama nasıl da yemin etti. maşallah. hadi biz de edelim de dönemeyelim. sonuç mutluluk olsun:1:

burcum biz neden senle denk gelemiyoz yaw. sabahtan ben yoktum tam ben gelmişim yorumları okuyordum sen gitmişsin. güle güle. biz de seni öptük kk ailesi olarak

geçmiş olsun kıyamam ben size.
canım sauna niyetine geliyo sanki üstüm başım terliyor güzel oluyor hış oluyorum .6 tane gömlek ütüledim çok değil ama ısıttı beni diyebilirim.

kızlar bugünkü menümü anlatayım azıcık

sbh limonlu ılık su

dışarda kahvaltıdaydık:26:

2 dilim ekmek 3 dilim peynir
3 zeytin 1 çay kaşığı tereyağ 4 dilim domates salatalık
bbol şekersiz çay ve kaçamak olan kısmı 2 y kaşığı kadar KAVURMA

ara eve gelince şekersiz türk kahvesi içtik

tatlılar daha neler neler menü çok genişti. o mekana gitmemizin sebebi de kahvaltılarında farklı olarak kavurma olmasıydı. eşim ve ailesi eti çok sever de. yukarıda yazılı olan kahvaltıyuı yaptıktan sonra devam etmedim ama tıka basa doydum. kayınvalidem neden yemiyorsun dedi oğlana yumurta yedirir ken midem bulandı dedim.(yumurta kokusu midemi bulandırır)
afiyet olsun tatlı yememende güzel bir şey.

rabia geçmiş olsun..mümüklenmişiniz temiz hava iyi gelir aslında ama dinlenmek daha iyi..
ya muz badem peşpeşe yazdım ama 1 saat arayla yedim..öğlen çok hastaydım sandeviç el ayası kadar var yoktu kı..öğün atlamayayım diye vede boş geçmesin diye zoraki yedim..:37::27:bugünde miğdme ağzımda..eşime bir sürü soru sordum hiç birisine yanıt vermedi bilgisayarda işi vardı..arada oğlum hastayım miğdem bulanıyor dedim ona hen atladı ne bulanıtsı neden diye sormaya başladı..oğlum sarışın babamız esmer ben kumral arada kara kuzu geliyor bir tanede dedim gülüyor..aman yok tabi alaksı yok geçen kavide odada cam açıktı tabi 45 dk makinada terlemişitim kalkınca üşüdüm..direk göbiş dondu..sonuç bu yani...:53::27:
dikkat et canım ya elektrikde kalmışın kız oranı buranı sonra agrıtıcan kalkamıcan biz sensiz naparız loo .

yeni arkadaşlardan utandım valla bu nedenle kaçamağımı yazmayacağım... dışardaydık :(( ama yinede hafif bi yemekti....
sonrasında bu delice yağan yağmurun altında 1.5saat yürüdük...artık ıslanacak başka yerimiz kalmadı :))
eve geldim tartıldım sabah ile aynıyım umarım yanılmıyorumdur...
şimdide sebze yemeği pişireceğim çnk eşim acıkmış :))
utanma canım bizde hiç utanma var mı bak birazdan ben kaçamağımı yazıcam :27: allah beni napsın ayy bir de gülüyom pişmiş kelle gibi rabiş geberticek beni .güzel olmuş yürüyüşünüzde canım.toprak kokusuda çektiysen içine ohh miss valla .kaldırım kokuyo buralar çok özledim toprağın kokusunu .

afıyet olsun canım bızde oyle olduk .....

gecmıi olsun

dersen gelır sonra kara kuzu :52:

ıyıyım dosbacım

bu arada yoruldugumu bıktıgımı hıssedıyorum sıkıldım artık
cmartesı --pazar-pazartesı kendıme ara verecegım
kaçamak olarak degıl canım ne ıstıyorsa yıyecegım
benım bir sn once toparlanmam lazım !!!!!
bugun
4 dılım yumurtalı ekmek
5 kayısı
öğlen 1 ıskender doner mercimek corbası
akşam mercımek corbası
hoyttt ne oluyo laaa :30: dombilim sebebini hemen ben açıyorum iyi oku bak.
sen hedefi yükselttikten sonra bıktın hee az hedefi aşağı in bakalım.ulaşılmaz rakamlarla uğraşma .bir ayda 3 kilomuydu ,5 miydi blmiyorum tam hatırlamadım ama sen gram bazında düşün bakalım önce bu haftayı atlatt :53:

kızlar kahvaltımı görmüştünüz. bu kahvaltıdan sonra evde kimsenin canı bişi yemek istemedi 3 gibi bi çay içtik( benimki şekersiz) 6 bardak su içtim bu arada. 5 gibi bir muz yedim. ara öğünümü atlamayayım diye. hala acıkan yok. ben de bu akşam salata yapıp yemeyi düşünüyorum. dua edin kayınvalidem yemek yapsın:27:( benim canım hiç istemiyor da. tokken hiç çekilmiyor yemek yapmak)
kahvaltını hatırlamıyorum canım ya menüyü geceye yakın bir son güncelle toptan yani ben de öyle yapıyorum arkadaşlar sabahı ögleni ayrı ayrı hatırlayamayabilir çok kişiyiz malum.
sabah aynı 2 bardak su..
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin.
3 dilm domates..
3 dilim salatalık..
1 kk peynir..
yeşil çay
ara
3 bağdem
1 kuru incir..
öğle
4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 dilm ekmek..
2 kornişon turşu..
ara yok..
akşam
2 kornişon turşu..
leslie 3 mil..
turşu turşu bende yedim ohhh misss misss ama cıs cıs şişiyorum şuanda :27:afiyet olsun .bulgur pilavı ekmek hakkını ii değerlendirmisin afiyet olsun .

ara ara donem donem oluyor sanrım yoruldum
sen bakma
bana
2-3 gun sonra duzelırım
beraberce zayıflarız
bıraz yedımde kacırıyorum kılo aldım gıbı gelıyor kı kıloda alıyorum o zman dıyorumkı nereye kadar

ayyy ne bılem yaaaaa
1 hafta dıyet yapıyorum 1 gun yedımdekılo alıyorum moralım bozuldu sanırım 68 olmusum
yarın a bakalım artık sporda yapamıyorum kuyruk sokukum yıne agrıyor 10gun bel 1 hafta bacak bu haftada kuruk sokumu agrısı hamılelıkten kalma normal dogum olsaymıs kopacakmıs sanırım

menun ıyı ıyı gıdıyorsun :64::65:
olmaz 2-3 gün sonra düzelirim benim tanıdığım dombiş ilk sırayı tekrar alırr mıı alırrrrrrrrrrr usta :37:

BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? :nazar:

1 . neyneyse ( 19,60 / 23,96% ) @ 24.09.10 # 81,80 # 62,20
2 . uruz ( 16,60 / 18,16% ) @ 08.10.10 # 91,40 # 74,80
3 . pinkcat87 ( 14,40 / 18,00% ) @ 23.07.10 # 80,00 # 65,60
4 . azerikizi ( 11,90 / 17,00% ) @ 05.11.10 # 70,00 # 58,10
5 . turab571 ( 10,90 / 16,64% ) @ 03.12.10 # 65,50 # 54,60
6 . hasretim34 ( 13,00 / 16,35% ) @ 01.05.09 # 79,50 # 66,50
7 . meden ( 12,00 / 16,22% ) @ 10.12.10 # 74,00 # 62,00
8 . hatice_84 ( 10,20 / 15,69% ) @ 25.06.10 # 65,00 # 54,80
9 . banusultan ( 12,50 / 15,63% ) @ 03.12.10 # 80,00 # 67,50
10 . safinaz84 ( 10,20 / 15,22% ) @ 24.09.10 # 67,00 # 56,80
11 . Naz ( 10,00 / 15,15% ) @ 16.01.09 # 66,00 # 56,00
12 . akrep33 ( 11,10 / 14,80% ) @ 15.08.08 # 75,00 # 63,90
13 . tutku2012 ( 9,30 / 13,38% ) @ 27.08.10 # 69,50 # 60,20
14 . innuk ( 9,60 / 12,89% ) @ 24.09.10 # 74,50 # 64,90
15 . takyon ( 9,60 / 12,80% ) @ 02.07.10 # 75,00 # 65,40
16 . giz3mmm ( 9,20 / 12,78% ) @ 03.09.10 # 72,00 # 62,80
17 . makeup ( 9,50 / 12,47% ) @ 13.08.10 # 76,20 # 66,70
18 . kirmizigül06 ( 12,90 / 12,06% ) @ 05.11.10 # 107,00 # 94,10
19 . minnoş prenses ( 8,60 / 11,94% ) @ 27.07.07 # 72,00 # 63,40
20 . cemre2010 ( 7,20 / 11,08% ) @ 03.09.10 # 65,00 # 57,80
21 . nuvanda ( 7,20 / 11,03% ) @ 21.01.11 # 65,30 # 58,10
22 . anşaaa ( 9,90 / 10,42% ) @ 24.12.10 # 95,00 # 85,10
23 . hindirella ( 7,10 / 10,29% ) @ 17.12.10 # 69,00 # 61,90
24 . bitanesii ( 7,90 / 10,08% ) @ 10.12.10 # 78,40 # 70,50
25 . bucakmagduru ( 8,00 / 9,88% ) @ 24.09.10 # 81,00 # 73,00
26 . mai beyaz ( 6,00 / 9,45% ) @ 15.10.10 # 63,50 # 57,50
27 . julia_ ( 5,90 / 9,37% ) @ 24.12.10 # 63,00 # 57,10
28 . dombili85 ( 6,80 / 9,21% ) @ 08.10.10 # 73,80 # 67,00
29 . kumsal ( 5,50 / 8,87% ) @ 03.12.10 # 62,00 # 56,50
30 . yasafat ( 10,30 / 8,71% ) @ 11.02.11 # 118,20 # 107,90
31 . elifezgi ( 5,80 / 8,66% ) @ 23.07.10 # 67,00 # 61,20
32 . shelly ( 6,40 / 8,53% ) @ 05.11.10 # 75,00 # 68,60
33 . nidah ( 5,80 / 8,26% ) @ 04.02.11 # 70,20 # 64,40
34 . zulaley ( 6,60 / 8,22% ) @ 07.01.11 # 80,30 # 73,70
35 . meyvenull ( 5,10 / 8,15% ) @ 28.05.10 # 62,60 # 57,50
36 . handerya ( 6,10 / 8,02% ) @ 07.05.10 # 76,10 # 70,00
37 . cumbo ( 5,10 / 7,94% ) @ 08.10.10 # 64,20 # 59,10
38 . batuhanim ( 7,90 / 7,94% ) @ 28.01.11 # 99,50 # 91,60
39 . secdenur ( 5,50 / 7,89% ) @ 31.12.10 # 69,70 # 64,20
40 . tgull ( 5,40 / 7,87% ) @ 19.03.10 # 68,60 # 63,20
41 . Anna_maria ( 5,40 / 7,51% ) @ 31.12.10 # 71,90 # 66,50
42 . sevgilim_benim ( 4,80 / 7,49% ) @ 07.01.11 # 64,10 # 59,30
43 . ceyce ( 6,30 / 7,41% ) @ 15.10.10 # 85,00 # 78,70
44 . seyyah2806 ( 4,30 / 7,23% ) @ 07.01.11 # 59,50 # 55,20
45 . _ferdici_ ( 5,30 / 7,16% ) @ 11.02.11 # 74,00 # 68,70
46 . papatya89 ( 4,40 / 6,77% ) @ 14.01.11 # 65,00 # 60,60
47 . begümd ( 5,70 / 6,50% ) @ 29.10.10 # 87,70 # 82,00
48 . lethem ( 3,20 / 5,98% ) @ 13.08.10 # 53,50 # 50,30
49 . nev81 ( 6,00 / 5,97% ) @ 18.02.11 # 100,50 # 94,50
50 . umuts76 ( 4,60 / 5,41% ) @ 11.03.11 # 85,00 # 80,40
51 . saferan ( 7,10 / 5,13% ) @ 29.10.10 # 138,50 # 131,40
52 . doga3 ( 5,00 / 5,08% ) @ 31.12.10 # 98,40 # 93,40
53 . ferihann ( 5,00 / 4,90% ) @ 30.04.10 # 102,00 # 97,00
54 . elif190 ( 3,00 / 4,60% ) @ 18.02.11 # 65,20 # 62,20
55 . Ayyildizim ( 2,70 / 4,56% ) @ 04.02.11 # 59,20 # 56,50
56 . Soffty ( 2,90 / 4,50% ) @ 11.03.11 # 64,40 # 61,50
57 . fdm ( 3,30 / 4,50% ) @ 18.02.11 # 73,40 # 70,10
58 . xetrax ( 3,00 / 4,48% ) @ 14.01.11 # 67,00 # 64,00
59 . ervamm ( 3,70 / 4,24% ) @ 31.12.10 # 87,20 # 83,50
60 . lifegoeson ( 2,30 / 4,20% ) @ 25.02.11 # 54,80 # 52,50
61 . gulsenbasak ( 3,00 / 4,00% ) @ 28.01.11 # 75,00 # 72,00
62 . 06an ( 2,40 / 3,90% ) @ 04.03.11 # 61,60 # 59,20
63 . roseberry ( 2,90 / 3,84% ) @ 18.02.11 # 75,60 # 72,70
64 . petunyaaa ( 2,30 / 3,76% ) @ 25.02.11 # 61,20 # 58,90
65 . irras ( 3,50 / 3,68% ) @ 18.02.11 # 95,00 # 91,50
66 . haticekar ( 2,30 / 3,65% ) @ 04.03.11 # 63,00 # 60,70
67 . pamukcuk ( 2,80 / 3,55% ) @ 29.10.10 # 78,80 # 76,00
68 . karcicegi71 ( 2,40 / 3,44% ) @ 14.01.11 # 69,80 # 67,40
69 . triendy21 ( 2,50 / 3,26% ) @ 11.02.11 # 76,80 # 74,30
70 . vafers ( 2,00 / 3,23% ) @ 04.02.11 # 62,00 # 60,00
71 . esraersoy ( 2,40 / 3,20% ) @ 25.02.11 # 75,00 # 72,60
72 . Arseda ( 2,60 / 3,14% ) @ 11.03.11 # 82,80 # 80,20
73 . sakaleynmaster ( 1,90 / 2,92% ) @ 11.02.11 # 65,00 # 63,10
74 . ganfed ( 1,70 / 2,81% ) @ 11.03.11 # 60,50 # 58,80
75 . ali_ye ( 1,80 / 2,69% ) @ 18.02.11 # 66,80 # 65,00
76 . gerbera1987 ( 2,30 / 2,67% ) @ 04.03.11 # 86,00 # 83,70
77 . lamamma ( 2,30 / 2,64% ) @ 04.03.11 # 87,00 # 84,70
78 . Hoppidicik ( 2,40 / 2,58% ) @ 11.03.11 # 93,00 # 90,60
79 . frangipani ( 1,80 / 2,55% ) @ 11.03.11 # 70,70 # 68,90
80 . Fitsema ( 2,00 / 2,31% ) @ 11.03.11 # 86,50 # 84,50
81 . fulias ( 1,10 / 1,95% ) @ 18.03.11 # 56,50 # 55,40
82 . AySeCeYlİn ( 1,20 / 1,85% ) @ 06.11.09 # 65,00 # 63,80
83 . samanyolu ( 1,20 / 1,79% ) @ 31.12.10 # 67,00 # 65,80
84 . vintage ( 1,10 / 1,69% ) @ 18.03.11 # 65,10 # 64,00
85 . banucan1975 ( 1,50 / 1,67% ) @ 04.03.11 # 90,00 # 88,50
86 . dosba ( 1,10 / 1,52% ) @ 13.02.09 # 72,30 # 71,20
87 . Mütedeyyin ( 1,20 / 1,50% ) @ 11.03.11 # 80,20 # 79,00
88 . ozgurdu ( 0,90 / 1,49% ) @ 04.03.11 # 60,40 # 59,50
89 . Lilav ( 1,10 / 1,45% ) @ 25.03.11 # 76,00 # 74,90
90 . Fadime02 ( 1,40 / 1,39% ) @ 11.03.11 # 100,50 # 99,10
91 . Demettuba83 ( 1,10 / 1,37% ) @ 11.03.11 # 80,10 # 79,00
92 . nur_tuanna ( 1,00 / 1,37% ) @ 25.03.11 # 73,00 # 72,00
93 . reyhansx ( 1,00 / 1,30% ) @ 11.03.11 # 76,90 # 75,90
94 . Fangy ( 1,00 / 1,17% ) @ 11.03.11 # 85,50 # 84,50
95 . shryvz ( 0,80 / 1,14% ) @ 18.03.11 # 70,00 # 69,20
96 . Etg ( 1,00 / 1,10% ) @ 25.03.11 # 91,00 # 90,00
97 . taydin ( 0,70 / 0,88% ) @ 25.03.11 # 79,50 # 78,80
98 . clementineee ( 0,60 / 0,87% ) @ 25.03.11 # 69,00 # 68,40
99 . Edda1985 ( 0,50 / 0,73% ) @ 25.03.11 # 68,50 # 68,00
100 . <Nervous-AngeL> ( 0,20 / 0,29% ) @ 25.03.11 # 69,00 # 68,80
101 . imseval ( 0,30 / 0,27% ) @ 25.03.11 # 110,60 # 110,30
102 . senemmesut ( 0,00 / 0,00% ) @ 25.03.11 # 105,00 # 105,00
103 . Duyguzeyno ( -0,20 / -0,25% ) @ 11.03.11 # 78,80 # 79,00
104 . blackandwhite ( -0,60 / -0,90% ) @ 23.07.10 # 66,40 # 67,00
105 . kirazz_z ( -0,90 / -1,20% ) @ 31.07.09 # 75,20 # 76,10
106 . plasticwoman ( -1,50 / -1,99% ) @ 22.01.10 # 75,30 # 76,80
107 . triptofan ( -1,70 / -2,19% ) @ 17.12.10 # 77,60 # 79,30
108 . aynalar ( -3,60 / -3,71% ) @ 08.05.09 # 97,00 # 100,60
109 . pinup ( -2,40 / -4,07% ) @ 17.09.10 # 59,00 # 61,40
110 . TuRuNcU ( -4,90 / -8,02% ) @ 07.12.07 # 61,1 # 66,00
111 . jnaz ( -10,50 / -17,80% ) @ 19.10.07 # 59,00 # 69,50

NOTLAR:
  • Tabloda yer alan bilgiler sırasıyla şu şekildedir:
    Toplam yarışmacılar arasında kaçıncı olduğu
    Yarışmacının adı
    Yarışmaya girdiği ilk günden bugüne kadar verdiği / aldığı toplam kilo
    Yüzde olarak kaybettiği kilo oranı (sıralamada bu bilgi baz alınıyor.)
    Yarışmaya giriş tarihi
    Yarışmaya girdiği tarihteki kilosu
    Tablonun hazırlandığı etap tarihindeki kilosu
  • Verilen toplam kilo; "200. Etap kilosu - Yarışmaya kayıt tarihindeki kilo" formülüyle hesaplanmaktadır.
  • Listede sadece, listenin yapıldığı haftada mevcut olan üyeler yer alır. Geri dönmek üzere ayrılan üyeler listede görünmezler.
  • Sıralama, "Toplam Kilo Kaybı (%)" baz alınarak yapılmaktadır.
  • Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.
  • Sözkonusu liste NİSAN ayı sonunda güncellenecektir.

vay bee demek 55 . sıradayım çok kötü hemen birşeyler yapmam lazım nino nino :14:

k.öncesi: ballı, limonlu su ve 2 günkurusu
kahvaltı: ıspanak kavurması, peynir, 3 zeytin, 1 küp helva ve 1 dilim ekmek. 2 kupa adaçayı.
ara: 10-12 çilek, fındık + nohut (küçük bir kaseden az gelir), 1 bardak ayran
öğle:(saat 3'te) fırın somon ve patates + salata
ara: 2 kupa yeşilçay, oğluşun fındıktan az bir şey:78:
ara: sütlü, şekersiz neskafe
akşam: 4 köfte ve bol salata

su: 2 lt kadar
spor: yok

suratım sivilce oldu, sanki ergenlik geçiriyorum. fındık mı yapıyor böyle kızlar ya? ama yani çok yemiyorum. listede 2 yerde göründüğüne bakmayın. pek fındık düşkünü değilimdir.
afiyet olsun canım.kız erginleşiyosundur hee :27: minyon tipliyiz napcan işte olucak böyle böyle hallerimiz çaktırma daha 18 lerdeyiz ne olsa gıı :51:

sabah:1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı vişne reçeli
ara yok
öğlen:3 dilim ekmek kadar içine az kaşar,az beyaz peynir,az domatesten tost yanında 1 sb meyve suyu karışık olandan
ara:1 mandalina
1 saat sonra ara:1 kase maraş tarhanası
akşam:1 adet baget fırında pişmişti ,3 dilim kadar halka yuvarlak patates yedim.1 sb ayran içtim
2-3 dilim kadar havuç halka şeklinde turşu yedim.
sonra misafirliğe gittim dananın kuyrugu kopuyor veeeeeeeeeee
1 bardak çay yanında 5-6 çatal kadar tavuk gögsü tatlısı
sonra 1 fincan neskafe yanında 5 adet antep fıstığı ve 2 badem
su miktarım :2.5 litre

bu arada herkes hedef koymuş kendine .
bende hedefimi açıklıyorum bu hafta 56.2 olmak istiyorum :1:
spor olmayınca 200 gram gidiyor bu sefer 300 gram vericem inşallah .küsürüde haftaya nasipse tabee.:24:

ferdican ablacığın seni gördü ama acil gidiyor şimdi.
pazartesi msnde sonbetleşelim seni bekliyorum haberin olsun okey balım.bir türlü karşılaşamıyoruz randevu verdim bak :24: rabiş sende ortaya şenlik katılmak istersen pazartesi bekleriz balım.

pazartesi msnde sonbetleşelim seni bekliyorum haberin olsun okey balım.bir türlü karşılaşamıyoruz randevu verdim bak :24: rabiş sende ortaya şenlik katılmak istersen pazartesi bekleriz balım.

tmm ablacımm:)))görüşürzzz müsait olursam inşşş

Son düzenleme:
2.günümde bitti kızlaaaarr:52: 3. günümde çok daha güzel yapıcam diyetimi.Hergün yeni bir gün yeni bir başlangıç gibi düşünücem hep.İlerleyen zamanlarımda işime yarayacağını düşünüyorum.:16:

Çok gaza geldim çoook:89: Bugün barda bir arkadaşla karşılaştım.En son görüştügümüzde hevesle spor yapıyordum.(2.5 haftada 4 kilo verdim.Geri almadım hala.)Konuşurken salonun ayı dolunca bıraktıgımı söyledim."Ben söylemiştim yalan olmasın diye" falan dedi.Eve gelince ağlıcaktım resmen ya:14:

afiyet olsun balımm ütüü çok iyii ama ben hiç sevmim yaww:50:

bilgilendirdiğin için tşk ederim canım benimm bende bilmiyorum napsam ki ya

dombilimmm kızz noldu bize ikimizde bugün protein ağırlıklı yemişiszz sende benim gibi yumurta ekmeğee hücumm:27:noluyok yaww :44:topla bacım kendiniii vazgeçmek yokk hele 3gün hiç olmaz :95:kendine yarın izin ver mesela aşırıya kaçmadann :69:

oooooooooooooo maşallahhhh:nazar:çok güzel menü bacımm darısı başımaa:53:

7den sonraya da 1 ara öğün ekleyebilirsin kuşumm sankim öğlenle akşam biraz hafif mi ne düşüpp bayılcan kızz :17:

vee bugünkü menümm
ara yok

çok güzel bir menü ikinci ara eksik ama kutluyorum akşamki performan süper....

kahvaltı öncesi ılık limonlu su
3 zeytin 2 dilimdi galiba peynir
1 çay kaşığı tereyağ
domates salatalık
2 y kaşığı kadar kavurma 2 dilim ekmek

kahvaltı geç saatte yapıldı öğle yemeği yok o nedenle

ara şekersiz türk kahvesi
ara muz

akşam
kocaman bir tabak salata yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara sekersiz çay

2 litre su zar zor içildi.

spor yok:59:

şimdi ise acıktım uykum da yok :27:

Ben ara öğünleri yazmadım yani aralarda yarım elma biraz ceviz falan yedim mutlaka 6 öğün yapıyorum ama az diye yazmadım
1.ara
3 4 ceviz
2.ara
yarım elma
şeklinde...

birde benim içtiğim çorba soğuk yoğurt çorbası...

az da olsa yazabilirsin canım:)
afiyet olsun. menünün bu hali daha iyi olmuş tabi.

evet canım 90 olunca başvuru yapabiliyor ama bakalım kısmet ilk deneme için iyi diyor cünkü ilk başta bocalamış biraz geç kalmış falan bir de kalabalık sınıfta girmiş bu sefer daha az sınıfta giricek .iyi iyi eşin de sanırım kariyer peşinde bu kocalar bizi de yoruyolar ama eşinde çok yoruluyordur koşturuyo cidden ordan oraya allah kolaylık versin herkese.bir ay daha çalışıcak hatta başladı bugünden :27: hani ben kazansın istemiyordum artık kazansın bitsin bu ders kabusu önüne baksın bende onla gezip tozayım diyorum .

afiyet olsun canım.kız erginleşiyosundur hee :27: minyon tipliyiz napcan işte olucak böyle böyle hallerimiz çaktırma daha 18 lerdeyiz ne olsa gıı :51:
aman işte koşturup duruyor bizim kocişler, sanki dünyayı bunlar kurtaracak.
herhalde ergenleşiyorum:60:bir de patlatıyorum zaten sinrimden, tam oluyor:96:

sabah:1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı vişne reçeli
ara yok
öğlen:3 dilim ekmek kadar içine az kaşar,az beyaz peynir,az domatesten tost yanında 1 sb meyve suyu karışık olandan
ara:1 mandalina
1 saat sonra ara:1 kase maraş tarhanası
akşam:1 adet baget fırında pişmişti ,3 dilim kadar halka yuvarlak patates yedim.1 sb ayran içtim
2-3 dilim kadar havuç halka şeklinde turşu yedim.
sonra misafirliğe gittim dananın kuyrugu kopuyor veeeeeeeeeee
1 bardak çay yanında 5-6 çatal kadar tavuk gögsü tatlısı
sonra 1 fincan neskafe yanında 5 adet antep fıstığı ve 2 badem
su miktarım :2.5 litre

bu arada herkes hedef koymuş kendine .
bende hedefimi açıklıyorum bu hafta 56.2 olmak istiyorum :1:
spor olmayınca 200 gram gidiyor bu sefer 300 gram vericem inşallah .küsürüde haftaya nasipse tabee.:24:
tavuk göğsü dışında sorun yok. o yüzden kaçamak 1 yazıyorsun. senin bünya 300 gr verir. kaçamak yapma yeter.

müsait olursam gelirim inş.
2.günümde bitti kızlaaaarr:52: 3. günümde çok daha güzel yapıcam diyetimi.Hergün yeni bir gün yeni bir başlangıç gibi düşünücem hep.İlerleyen zamanlarımda işime yarayacağını düşünüyorum.:16:
iyi bir düşünce biçimi canım.
divacım menülerini burada da paylaşır mısın? diğer başlığı her zaman takip edemiyoruz.

kahvaltı öncesi ılık limonlu su
3 zeytin 2 dilimdi galiba peynir
1 çay kaşığı tereyağ
domates salatalık
2 y kaşığı kadar kavurma 2 dilim ekmek

kahvaltı geç saatte yapıldı öğle yemeği yok o nedenle

ara şekersiz türk kahvesi
ara muz

akşam
kocaman bir tabak salata yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara sekersiz çay

2 litre su zar zor içildi.