senin günaydınlı mesajını ancak akşam cevaplıyabiliyorum:) iyi akşamlar diyim bari:)günaydıııınnnnn
geç kalktım bugün yumurta ve bol yeşillikle kahvaltı yaptım
hala çay içiyorum
kahvaltın güzel olmuş, afiyet olsun.
sen menüleri toplu yazsan iyi olmaz mı? unutuyor musun akşamları?
divam bugün geç gelmiş:) bizi fashion tv ile aldatmışsın, okudum5.4.2011
Sabah
2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
maydonoz,tere,roka
yeşil biber
1 çay kaşığı bal

kahvaltın çok güzel, afiyet olur inş.
esma hanım, noluyor yaw? silkin at üstünden bu ataleti. bahar gelince kanların kaynaması lazımKızlar tünaydın
bahar yorgunluğu mudur, adetten midir nedir, canım hiçbişey yapmak istemiyor.. sabahları zor uyanıyorum.. işe gelmek, çalışmak istemiyorum.. evde kös kös yatmak istiyorum.. yemek bile aramıyorum.. yani bu sıkıntılılı dönem çabuk bitsin.. akşam eve gittim direk yattım.. bu hafta da 1 kilo vermiş olarak görürsem kendimi çok motive olacağım.. ama spor olmadan zor olsa gerek![]()

paylaşımı da biraz artır canım. geçen haftalarda daha iyiydin.:97:
derya durdu durdu kaçamağı gözünden vurdugeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...şimdilk iyi.öksürüyor..okula gidecek sınavı var..bende kaviye gideceğim tabi....yanlız ..leslie yapıyordum ya hani..yürüyüş daha etkili gibi geldi..onuda dipnot eklyeyim dedim..leslie+yürüyüş hafta içi harmanlamıyı düşünüyorum..
bu arada KAÇAMAĞIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTIM..KESİN CEZA VERİLMELİ..
3 ADET BAKLAVA VE 1 ADET AA TATLININ ADINI UNUTTUM..HAHA KADAYIF..eşim akşam almış gelmiş bir çığlık attım ne yaptın sen sabotaj bu dedim..gülüyor. senin kilon yokki bu kadar çaba niye diyor birde..
( ilk ağzıma koymadım..ama epeydir yemiyordum çiko bile yemediğim için canım çekmedi..ama sonra az ucundan aldım tadı berbat geldi..ama işte kötü alışkanlık beyin hatırladı hemen ..ye dedi yedim.içim yeme dedi ama yedim yav..
.oy kafayı yiyeceğiz kilo vereceğiz derken ..neyse zaten geceden uykusuzm iki sıpada sırayla kalktı hatta bazen aynı anda o yüzden sabaha kadar ayaktaydım desem yalan olmaz..
şimdilik benden bu kadar..
oğlum gözlerini ufalıyor ..daha çıkmaya 1 saat var..kesin otobüste uyuyup beni 2 katı yoracak..![]()

dosbamın sana verdiği cezayı çok beğendim. 1 hafta süreyle tatlı namına hiçbir şey olmasın menünde. reçel, bal, helva, çayına şeker atıyorsan şeker. hepsi gitti. şekerli sebzeler de yok. havuç, bezelye..
o kocişin de kaçamağın en büyüğü zaten:)
maşallah canım. sen de güzel gidiyorsun.sabah kalktım bir yeşil çay
ardından bir kase kelloggs..
ve 2 mile yürüdüm
afiyet olsun.bugün ara menüsü olarak yarım mu yarım paket diyet bisküwi we 5 i 1 yerde cayı ictim
ay közlenmiş patlıcanı çok severim:) afiyet olsun.kızlar ben simdi yemek yapıcam ögle yemeklerimi size de söleim hemen sehriye corbası , közde patlıcan , pul biberli yogurt