kız pek fazlan yokmuş senin. biraz göbek galiba. benim fotoyu görseniz biraz popo galiba dersiniz.
photoshopçu seniiii

ya bikini ile göbiş,popo,simitler bıldır bıldır ediyor.. :83: balık etliyiz yaa zaten şişko değiliz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız pek fazlan yokmuş senin. biraz göbek galiba. benim fotoyu görseniz biraz popo galiba dersiniz.
photoshopçu seniiii
evet kendimi deşifre etmeyeyim dedim..
ya bikini ile göbiş,popo,simitler bıldır bıldır ediyor.. :83: balık etliyiz yaa zaten şişko değiliz![]()
ama doğruya doğru şişko diyince aklıma obez tipli insanlar geliyor. balık etliyiz tabi. aslında ben bu tabirede uymuyorum. :26:
evet kendimi deşifre etmeyeyim dedim..
ya bikini ile göbiş,popo,simitler bıldır bıldır ediyor.. :83: balık etliyiz yaa zaten şişko değiliz![]()
ama doğruya doğru şişko diyince aklıma obez tipli insanlar geliyor. balık etliyiz tabi. aslında ben bu tabirede uymuyorum. :26:
neyse şeker az kaldı, insanlar arkamızdan ne şişko ne obez ne balık etli diyebilecekler... şu zayıf, çıtır kızlaar diyecekleeer...![]()
ne demek istiyorsunuz bize siz bakimmmm:82:
ne demek istiyorsunuz bize siz bakimmmm:82:
bonjour şekerimbonjornoooo kaptan :79:
yok yok kovulmak yok, ondan şüphen olmasınkaptanım alsan da almasan da ben psikolojik olarak bu takımdayım. beni kapıdan kovsan bacadan gircem zaten.![]()
egzersize devam ben de bugün başlıyorum. normal hayata dönüş yaptık çok şükür.
ay çok alemsin vallagünaydınn kaptanım. esas duruş
akşam kaptan açıklamış takımdaymışız, yarışmada değilmişiz. önemli olan takımda olmak
ben yaptım sana beste ;
ben şişko bir kadınımmmmmm
sporumu yapmam tıkınırımmmmmmm
bu göbek kalça ne diyenlereeee
hayat kısa derim fıstığımmmmmmmm![]()
afiyet olsun canım.kızlar selam herkese
sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 tatlı kaşığı kadar orta yağlı beyaz peynir
Ara : kiraz saplı bitki çayı
Öğlen : mercimek çorbası,tavuk döner (pilavsız),ayran
Akşam : light ton balığı
bu arada dediğim diyet burada var zaten burda gördüm
Karbonhidrat Diyeti ve Deneyimlerimiz 'de bulabilirsiniz
curcuna da olsa keyfinin yerinde olmasına sevindimşu anda sınıfta bir curcuna. ders boştu( öğretmenleri gelmedi eşi doğum yaptı da) biz de çocuklarla şu anda 23 nisan için aldırdığım teflerin etrafını rengarenk kurdeleler ile süslüyoruz. bir de kızlara tüylü çırtlak renkli bir toka ve şakira kemeri sipariş verdim. hadi bakalım bu gün keyfim yerinde:80::86:
evet, şimdi doğru yola girdin bak. sen bize ne yedin ne içtin hep yaz. biz de seni yalnız bırakmayız canımhayırlı sabahlar herkese,dün gerçektende haklıydınız,karar verdim daha sağlıklı bir şekilde zayıflayacam.zaten doğumdan beri yanlış diyetler yüzünden 3verdim 5aldım.markete gidip sağlıklı bir alış veriş yapcam,beni yalnız bırakmayan.
bence bu aşçı kafayı sana takmış:) başaramaman için elinden geleni yapıyor. tulumbayı reddettiğin için sana en kocamanından bir nazar boncuğu vermem lazım.az önce öğle yemeğimi yedim. 1 tabak pırasa, 2 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt, yarım dilim ekmek.
aşçı diyetimi sabote etmeye devam ediyor kızlar. yemekten önce yanıma geldi tulumba tatlısı aldım dedi. yemicem, senin dünkü pilav yüzünden gece aç kaldım dedim. (kaptanım cool olamadım, çok üzgünüm).yemek bitti tulumba tatlısı geldi masaya. anam o da ne, çok güzel görünüyorlardıııııııııııı. baktım baktım yemicem dedim. masadakiler şok oldu. nasıl böyle bir tatlıyı red ettim diye. hahayyy
birde kızlar ben çok su içtiğimi sanıyordum ama içtiğim bardak sayısını hesapladım ve meğersem 1 litre bile içmiyormuşum :78:.
su içmemi sağlamak için bakkaldan 1,5 lt su aldım. şişeyi koydum masaya. ne kadarda çokmuş yaaaa. iki günde bile ben bu kadar içmiyorum. işteyken hergün bu şişe kadar içeceğim. akşam evde yarım litre içerim heralde. böyle bir uygulamaya geçim kızlar. duyrulur.
seni en iyi diyetisyenin rahatlatır.Kızlaaar bugünlerde acaba diyetimin her anını bukadar didik didik etmekle hata mı ediyorum diye düşünüyorum.Bir taraftan hiç tartılmadan,hiç ölçülmeden sadece diyetimi ve sporumu yapmak bunları günlük bir aktivite haline getirmek daha mantıklı geliyor.Bir taraftan ilerlemeyi merak ediyorum.İlerlemeyi bilmek motivasyonu kötü etkiler mi? Yarın diyetistyenime sorucam bir karar varmamı sağlar umarım.:44:
kolay yolu denebilir mi bilmiyorum ama şöyle bir yolu var bir seferde çok su içersen o hemen tiş olur. azar azar içersen wc sıklığı azalır. yudum yudum içmek iyi bir yöntem yani. yalnız 2-2,5 lt su her halükarda çok sayıda wc demek. gülü seviyoruz dikenine katlanıyoruz:))yav siz nasıl günde 2 - 2,5 litre su içiyorsunuz?? 1,5 litrelik şişemin daha yarısı bitmediiiii saat 3 ü geçiyor. karnımın içinde su dolu balon var sanki. wc ile odam arasında mekik dokuyorum. kolay yolu olan anlatsın Allah rızası için. :84:
çok bir kilon yok canım. bölgesel fazlalıklar var. aslında en güzel çaren spor senin. pilates yapsan çok güzel toparlarsın.Eki Görüntüle 173622
kızlar resmimi ekledim.. geçen yıl haziranda.. 64 kiloydum zaten şimdi de aynıyım![]()
güzel sözlerin için teşekkür ederim canımkaptanların en güzeliiiii, neyneysem sen kilo vermede şampiyon olmuşsun![]()
![]()
listeye bugün baktım. ne kadar şanslı bir takımız ki kaptanımız sensin.
son suyumu içiyorum. çıkışta sıkışmak istemiyorum. bu akşam eşimle seminere gitcez. eğer salon soğuksa ben çok fena sıkışırım. ordan babamlara gitcez. annem ablamla beraber istanbula gezmeye gitti. babamda yemek yapmış (kesin bol kalorili) bütün aileyi çağırdı. çaktırmadan az yicem gene![]()
güzel sözlerin için teşekkür ederim canımtakımımız daha çok birinciler çıkarır inşallah.:97:
soğuk ortamda direk wc ihtiyacı doğuyor.eve gittiğinde de biraz su içersin, 1.5 lt olur canım.
hadi bakalım akşamki sofrada da senden irade bekliyorum. yarın tartıda güzel rakamlar göresin inşallah.
merhaba sekerler
dosba
rabıa
esma
burcu
emvacilbhr
plastc
dıva
deya
kızlar nasıl gıdıyor umarım ıyıdır
dun ogle gezmeye gıtmeden maden suyu ıctımbutun gun basım agrıdı
akşam cok hastalandım
sabah kahvaltıya mısafrm geldı sımdı yolladım hemen pc basına ....
dungezmede
borek 2 kurabıye 1 dılım pasta
akşam 2 yk kavurma 1 tabak salata
bugun
kahvaltıda 1 dılım beyaz ekm tereyaglı
avuc ıcı kadar gozleme
ögle
3 tk z. yaglı engınar 1 dılm ekm
akşam 4 yk engınar yogurt1 dılım ekm
merhaba sekerler
dosba
rabıa
esma
burcu
emvacilbhr
plastc
dıva
deya
akşam cok hastalandım
dungezmede
bugun
avuc ıcı kadar gozleme
ögle
beni nie yazmadın![]()
gezginciye bak benide unutmuşmerhaba sekerler
dosba
rabıa
esma
burcu
emvacilbhr
plastc
dıva
deya
akşam cok hastalandım
dungezmede
bugun
avuc ıcı kadar gozleme
ögle
geçmiş olsun canım umarım sınavların güzel geçmiştir.sen tam benim yoğun haftamda geldin şeker yoksa hepinize verilicek bir cevabım varmrb kızlar bugün 2 tane sınawım wardı daha yeni girebiliorum..benim bi sorunum war ben hepinize cwp weriorum herkese bise yazmaya destek olmaya calısıorum o kadar yorum yapıorum menülerimi yazıorum ama kimse bana cwp wermiosewmediniz mi beni
![]()
aferim güzel beslenmşsin de kız sabah sabah biberli yoğurt mu yedin sen miden nasılcinim benim öle deme gıı bak benide yazmamışş hehe bide eşim olcak haaniye sevmiyekk deli kız
diğer arklarada çok yorumlar yapcaktım ama fare bozulmuşş diğerinide ben sevmiyorum yazamıyom onla çaktırmayın hehe:)))
bugünkü menüm
sabah 4yk yoğurt içine pul biber
1 kayısı 4 5 tanede dut kurusu
1tane simit öğlene kadar böyle
öğlen 5 yk kıymalı taze fasulye 1yk yoğurt 1dilim ekmek
3yk pulbiberli yoğurt
akşam 3yk fasulye yine
biraz öncede 1 su bard. yy süt bu kadar ama canım tatlı bişiler ççekiyoo bakalım sabah kaç çıkcazz kaçamakk yapmadım ama son pilavları ve ekmekleri saymazsaköptüm hepiniziii