sabah aynı 2 kuru kayıs 2 bardak su.
kahvaltı.
1 dilim tam buğday ekmeğii
1 yumurta
2 zeytin.
yeşil çay.
ara
2 ceviz..
öğle..
yoğurt çorbası..
akşam
hasta olduğum için dışardan söyledik..
2 adet adana köftesini yedim. 2dilimde pidesinden yedim..
salata .spor sabah öğle akşam gece yarsı sabah karşı her daim ayakt oğlan sallama popom taş gibi oldu.ama göbek.......![]()
2 gün de az yemişsin canım. Bazı öğünlere yüklenilmiş sadece. Normal zamanlar geçirmiyorsun, normal bir menü beklemiyorum zaten.sabah aynı..
kahvaltı..
1 domates..
1 dilm tam buğday ekmeği
1 yumurta..
yarım bardak süt..
ara yarım ceviz..
2 kaysı..
öğle
2 tavuk burger.
salata..
ara.
yarım ceviz.toplam 1 adet ediyor..günlük..
2 kuru kaysı..
ayran çorbası..
akşam..
ayran çorbası..
aman az yemişim yav buraya yazınca daha iyi anlaşılıyor..
sadece cumartesi pasta kaçağım oldu..1 dilimde az yağlı lor peynirli börek..
katılımım düştü ama..rabia az idare et kuzu.yavurcanlar bi toparlasın aynı hızda devam edeceğim..inan elim kolum bağlı geçmişe bakamıyorum kuzu dizimde yatıp ağlıyor..![]()
Senin durumunu biliyorum canım, idare ederim. Kuzular iyileşince katılımın artar zaten.
canım, esmer şekerin beyaz şekerden çok bi farkı yok. Ayrıca kaç bardak çayı kaç tane şekerle içiyorsun? Bunu bilmemiz lazım. Mümkünse şekeri sıfırlamanı öneririm. Mümkün değilse azaltmanı ya da çay içmemeni. Şeker boş kalori senin için. Onun yerine meyve ye daha iyi.11nisan menü
kahvaltı:domates, satalık,biber 1 dilim k.ekmek çay
ara:elma
öglen:2orta boy haşlanmış patates,bol yeşillikli salata,1dilim k ekmek
ara:çay esmer şeker atıyorum
akşam:2küçük rendelenmiş havuç,1dilim k.ekmek çay
2 litre su,yarım litresi önümde onuda içiyorum
spor:1saat tempolu yürüyüş
adetim yaklaştı için canım tatlı istiyordu,bende esmer şekerle çay içtim.o yüzden bu gün yeşil çay yok.
Havucu da seviyorsun sanırım ama biraz şekerli bir sebzedir. Salata olarak havuç yiyorsan önerim yeşil yaparaklıları tercih etmen: marul, maydanoz gibi yeşillikler daha iyi ve az kalorili.
Adet dönemi tatlı krizi için muz çok iyi gelir. Tek başına yiyebileceğin gibi 2 tane ceviz ve biraz tarçınla güzel bir tatlı haline getirebilirsin. Süte veya yoğurda tarçın karıştırıp yemek de önerilmişti.
çok karmaşık olmuş, ben senin düzenli menülerine alışmışım. Bir de öğün atlamanın acısını çekmişsin. Ancak abartılacak bir şey yememişsin, kaçamak da yapmamışsınçooookkk yorgunum
çok yüklenmişim kendime(
sabah klasik kahvaltımı yaptım azıcıkta omlet yedim (1 dilim ekmek ile)
ara greyfurt suyu içtim
ara 10tane badem
sonra bi ara daha yaptım 1 anamur muzu yedim minicikti
işe kaptırmışım öğle yemeği yoktu
akşamda 1 kase çorba içtim 1 dilim de ekmek yedim sanırım(
4yk pilav
2minicik parça hindi ve 2 dilim patates
bol bol salata yedim
şimdi de yeşil çayımı içtim
ayyy çok kötü beslenmişim kendimi hiç beğenmedim
son olarakta çilek yerim sanırım

İyi kız maşalahvebugünkü menüü
sabah 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir
gün boyu 3fincan yeşilçay
4 yeşilelma ara ara yedim oyüzden acıktığımı hissetmedimm yani 4e bölll birini ye sonra birini daha zaten ekşi ya insan yemekte istemiyoo
sonra 2yk haşlanmış karnıbaharr 1dilim ekmek elmalarla birlikte tabi ekmeğimizz
2lt su şimdi 1 elma daha yicem

Yeşil elma diyetini ciddi ciddi yapıyorsun, hadi bakalım.
hayırlısı diyorum Medine:) bu gidişle menü yazmanı yasaklayabilirim:)pazartesi menüm.
uyanış 1 bardak ılık ballı süt saat 8de
kahvaltı:1 dilim ekmek ,1 haşlanmış yumurta,1 fincan ıhlamur çay saat 11 bucuk
ara yok.
öğlen :3 dilim ekmek,1 kk peynir,4 ince dilim sucuk,2 dilim domatesten tost yaptım ,1 fincan ıhlamur çay içiyorum saat 14.40 da
ara:yarım kase maraş tarhanası
akşam:yarım bardak şekersiz çay,1 tane elim kadar börek,2 tane bardak agzıyla hamuru kestim içinde peynir yoktu işte ondanda yedim,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,2 tane zeytin
ara:muzun 5 te 1 i kadar yedim.bir lokma desek yeridir.
hamurlar ve tost yanyana oldu sanki .
kızlar belim kopuyo resmen sırta doğru ilerliyo noluyo la![]()