Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selammm herkesee:16:
bugun yedıklerım
sabah 8.10 gibi tost
öğlen 12 gibi yine tost :D kepek ekmeğine tabı.yağsız peynirle.Arada yeşil elma.
şuan daha birşey yemedim akşam üstüne doğru belki:26:

haklısın kaptanım o fiyatlara olanlarda vardı. napayım hediye olunca fiyatlarına baktım, eflatunlu ucuzdu bende bunu istiyorum dedim. :61:. kayınvalidem bana demişti rahat edersin diye abartıyor demiştim içimden. kullanınca aradaki dağlar kadar farkı gördüm. dua ettim kadına valla. :71:
canım ne kadar güzel, hem hesaplı almışsın hem de işine yaramış:81:
ben de bir araştırmaya başlayım. küçük bir eşya da olsa ha deyince alınmıyor.

Nasip olursa mayıs sonu izmire gitmek istiyorum,o zamana kadar biraz kilo atsam iyi olacak.arkadaşın verdiği çorba tarifini begimdim kellogos belli açıktıracak aralarda yapsam içsem iyi olurmu.
bence kellogs ara öğün olsun. hatta olmasa da olur. bu çorba gayet besleyici duruyor. gönül rahatlığıyla içebilirsin. içind bir sürü bakliyat var. yalnız eğer detoks olarak çorbayı içeceksen deryacım dikkat edilmesi gerekenleri yazmış. onları göz önünde bulundur.

kaptanım foto bulimm sana gösterimm dedim bulamadım. rengi kırmızı ahapota benziyor. ortada bi yuvarlak var çevrede kolları var her tarafa doğru var ve uçlarında mandal var. senin askı kırıştırır. fotosu yok ama:
neyse ben çıkıyorum kızlar. bu gün öğle yemeğim neolur bilmiyorum bu gün çok yoğunum ben çıkıyorum. öpüyorum hepinizi:54:
ikea henüz ankarada yok ama açıldığı zaman bakarım canım bu bahsettiğine.
sana kolay gelsin günün geri kalanında.

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..
ikinci kasemide içtim.
arada
1 ceviz
1 kuru kaysı yedim..
ama akşama annemlere gideceğiz orada yemek yemem ara öğün yaparım..ban kıızyorlar bu kadar sıkma diye ama iki haftdır hastalıklar çok yavaşlattı hatta bu sabah bu detoks öncesi tartıldım ve durmumu beğenmedim..:50:
işte o akşam işi sakat canım. bence de sana çok ısrar ederler ye diye.

öğlen 1 tabak kıymalı domatesli patates yemeği. 2 yk makarna. 1 dilim ekmek (kimse ekmeğime laf etmesin :47:) :60:
ben alıştım o ekmeğe hiç bişi demiyorum:1: afiyet olsun:16:

kahvaltı öncesi:greyfurt suyu büyük bi bardak
kahvaltı:2 dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz helva bir bardak sekersiz cay
ara:3 cilek,3 hurma,yogurt
öglen:mercimek corbası,yogurt,salata

menüm smdilik bu kızlarr bugün spor yapmaya baslıorummm yaptıgım sporları aksam bildircem size 3 litre su icicem bide bugün aksam hepsini bildiririmmm :66:
gayet güzel beslenmen. sporları da yaparsan tamam olur canım:)
sınavlar nasıl gidiyor? perşmbe mi vardı?

merhaba arkadaşlar ben yeniyim 24 yaşındayım 1.58 boy 70 kg.yum:25: geçen ay 76 kilodaydım. 4 kiloyu farkında olmadan verdim 1 ayda. daha doğrusu şu fazlalıklarım yüzünden aşırı derecede üzülüyordum. Sıkıntıdan verdim sanırım. Sonra canım annem sen zayıfladın bu aralar dediğinde koşarak tartıya çıktım ve 72 kilo olmuşum. bi sevindim bi sevindim:66: kendi kendime dedimki tamam başlıyorum artık yaza kadar kurtulucam bu kilolardan ve internette araştırma yaptım o kadar çok yöntem varki denk geldi siteyle tanıştım. çok hoş bir yer burası ya herkes o kadar samimi ki. inanılmaz enerjiniz başarılarınız beni buraya çekti. umarım bende sizin gibi başarırım. zaten siteyle tanıştıktan sonra hemen bir konu açtım ve diyete başladım şok bir diyet uyguladım 10 günde 5 kilo diyeti mutlaka duymuşsunuzdur. Gerçi ben 10 günde 2 kilo verebildim. Diyeti harfiyen uyguladım ama beni biraz zorladığı için spor yapamadım.buda ilk konumun linki ve şimdiki halime ait bir kaç fotoğraf

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3-diyetle-3-gunde-2-kilo-verdim-simdilik.html

şimdi belli bir diyet uygulamadan yediklerimin kalorilerini hesaplayarak hem diyet yapıp hemde sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum.

bugünkü menüm
sabah : 1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar ezine peyniri
1 adet etiform kepekli light kızarmış ekmek
öğlen : 1 kase sütle karıştırılmış special k
hoşgeldin canım.
kurallarımızı paylaşayım seninle:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

kahvaltı öncesi:greyfurt suyu büyük bi bardak
kahvaltı:2 dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz helva bir bardak sekersiz cay
ara:3 cilek,3 hurma,yogurt
öglen:mercimek corbası,yogurt,salata

menüm smdilik bu kızlarr bugün spor yapmaya baslıorummm yaptıgım sporları aksam bildircem size 3 litre su icicem bide bugün aksam hepsini bildiririmmm :66:

menün güzelmiş canım. ne tür spor yaptın merakla bekliyorum. 3 litre içebilirsen helal olsun. :46:

bugun yedıklerım
sabah 8.10 gibi tost
öğlen 12 gibi yine tost :D kepek ekmeğine tabı.yağsız peynirle.Arada yeşil elma.

kuzum sen akşamda tost ye madem. :20:. akşam et yada sebze yede sağlıklı büyü. sen gelişme çağındasın. herşeyden yemelisin sebze meyze et özellikle balık. annen ne yemek yapıyor sor bakalım :61:

ben alıştım o ekmeğe hiç bişi demiyorum:1: afiyet olsun:16:

bak işte, kaptanım kalbimi fethettin. :46::46: sen tayfasını anlayan, onun alışkanlıklarına göre yönlendiren bir lidersin. senin gemin hiç batmaz kaptanım. :54:

@burcu xxx
ay evet öyle bugun tost tost tost :D
annem ıspanak yapıyormuş:59:
Birde beni bu cuma saymayın yenı başladım çünkü.Birden bben okuldan 12.30 da çıkıyorum nasıl buraya bildirim yapacağımki:50:

@nerneyse
merhaba sen kaptansın sanırım :)
bende deneme süresindeyim o zaman sanırım.kuralları okudum.Ama isterseniz beni listeye almayın.Ben sadece girip sohbet edeyım.Çünkü cuma günleri okuldan geç çıkıyorum bildirim yapmam 11.30a kadar.Birde SBS var malum,her gün pc ye giremeyebilirim .Takım ruhunu etkılemeyeyım,ben burada sıhbet eder arada size yazarım tabi izin va<rsa:70:

bugun yedıklerım
sabah 8.10 gibi tost
olmamıss dengeli beslenmelisinnn
bence kellogs ara öğün olsun. hatta olmasa da olur. bu çorba gayet besleyici duruyor. gönül rahatlığıyla içebilirsin. içind bir sürü bakliyat var. yalnız eğer detoks olarak çorbayı içeceksen deryacım dikkat edilmesi gerekenleri yazmış. onları göz önünde bulundur.

gayet güzel beslenmen. sporları da yaparsan tamam olur canım:)
sınavlar nasıl gidiyor? perşmbe mi vardı?

ewet kaptan persembe varr we sonn sınawım bundan sora daha aktif olucagım kesindirrr :65: detoksu bende yapmayı düsünüorum bu cuma kilodan fazla gitmis görmek istiorummmm

sabah ebru şallı ödem attırıcı çay tarifi verecekti ama alamdım..
ama baak kanalda diyet salata tarifi aldım:))
kırmızı lahanyla yapılıyor..
malzemeler:
1 adet orta boy kırmızı lahana
1 adet haşlanmış yumurta
3 kaşık yoğurt
1-2 diş sarımsak..
yarım bağ maydanoz..
1 demet dere otu..
yapılışı:
yarım kımızı lahana küçük doğranıp rondodan geçiriliyor..
sonra başka yerde 1 diş sarımsak ve 3 kaşık yoğurtla karıştırlıyor..
içine yarım bağ maydanoz..ve dere otu eklenip karıştırılıyor.. salatanın üzerine dökülüyor..
1 adette haşlalnmış yumurta doğranıp üstüne ekleniyor..afiyet olsun tam benlik..akşam için ideal bence..:56:

@nerneyse
bende deneme süresindeyim o zaman sanırım.kuralları okudum.Ama isterseniz beni listeye almayın.Ben sadece girip sohbet edeyım.Çünkü cuma günleri okuldan geç çıkıyorum bildirim yapmam 11.30a kadar.Birde SBS var malum,her gün pc ye giremeyebilirim .Takım ruhunu etkılemeyeyım,ben burada sıhbet eder arada size yazarım tabi izin va<rsa:70:

perşembe akşamı bildirim yaparsın :34:kaptanda kabul ederse tabi..:1:

kilo cizelgemi yapamıoum ya daha önceden yapmıstım ama artık olmuoo :( ikide bir yapıorum öngörülen formatta deildir dio kafayı yicemmmmm

anam ya nasılsınız kızlar :27: bugün sabah tartıldım fazlalıklarım gitmiş 56.5 olmuşum sanırım ballı süt mü beni dinç tutuyor bilmiyorum hoşuma gitti eger menümde sizi cozutturucak birşeyler olursa paylaşmıcam ,yok güzel menü çıkartırsam paylaşıcam sanırım rabiş beni dövecek :33:
sabah:3 dilim ekmek arası ,1kk kadar peynir,2 dilim domates ile tost yaptım yağ yok.sucuk yok :35: nasıl oldumu rabiş 1 fincan ıhlamur çayıyla yedim.
ara :yok.
öğlen:yok şayet niye yok bunlar çünkü 12 bucukta yedim tostu
saat .15.00 1 bardak ılık süt içine bal kattım içiyorum.
göbeğim falan indi çok şükür gögüslerim hala dolgun adetim yaklaşıyor malum hafifçe şişişe geçebilirim.hedefim cuma gününe kadar dikkat edip 56.2 falan olmak dün 3 litre su içmiştim bugün 2.5 litre içiçem artık wc çıkabiliyorum demir ilacını gece yatarken alınca 2-3 gün sorun yaşıyordum ,tekrar sabahtan almaya başladım.onun etkisi olabilir.

bak işte, kaptanım kalbimi fethettin. :46::46: sen tayfasını anlayan, onun alışkanlıklarına göre yönlendiren bir lidersin. senin gemin hiç batmaz kaptanım. :54:
ay canım teşekkür ederim:16:
gemimiz batmıycak inşallah, hepimiz sağ salim kiloları vericez. gemide hafif hafif seyahat ederiz sonra:10:

ewet kaptan persembe varr we sonn sınawım bundan sora daha aktif olucagım kesindirrr :65: detoksu bende yapmayı düsünüorum bu cuma kilodan fazla gitmis görmek istiorummmm
çalışmaların nasıl gidiyor diye sınavı sordum canım:16:katılımdan değil:) bu hafta katılımın daha iyiydi. zaten bence sendeki sorun senin kankinin de paylaşımının azalması oldu. burcu ve emva iki kanki birbirini güzel götürüyor. sen de bence yeni bir kanki kestirebilirsin gözüne, önemli olan motivasyon.
detoks ara ara yapılabilir. vücut için de iyi bence. dinlendirmiş oluyorsun.

sabah ebru şallı ödem attırıcı çay tarifi verecekti ama alamdım..
ama baak kanalda diyet salata tarifi aldım:))
kırmızı lahanyla yapılıyor..
malzemeler:
1 adet orta boy kırmızı lahana
1 adet haşlanmış yumurta
3 kaşık yoğurt
1-2 diş sarımsak..
yarım bağ maydanoz..
1 demet dere otu..
yapılışı:
yarım kımızı lahana küçük doğranıp rondodan geçiriliyor..
sonra başka yerde 1 diş sarımsak ve 3 kaşık yoğurtla karıştırlıyor..
içine yarım bağ maydanoz..ve dere otu eklenip karıştırılıyor.. salatanın üzerine dökülüyor..
1 adette haşlalnmış yumurta doğranıp üstüne ekleniyor..afiyet olsun tam benlik..akşam için ideal bence..:56:
kırmızı lahanayı çok severim ben. malzemeler de tam benlik. kırmızı lahana alınca deneyebilirim.:56:

uzantısı .png olan yeri kopyalıyacaksın canım.
profilinde de imza değil, çizelge diye bir yer var. oraya kopyalamalısın.

cizelge olan yere kopyalıorum ama her seferinde aynı yazı cıkıo bir daha denicemmm..bir de bugün öglenn yogurt yemedm dünden kalan cok az balık wardı onu yedm bol salata we mercimek corbasıı

Birde beni bu cuma saymayın yenı başladım çünkü.Birden bben okuldan 12.30 da çıkıyorum nasıl buraya bildirim yapacağımki:50:
perşembe akşamdan bildirim yapabilirsin.

@nerneyse
evet, kaptan benim:)
evet, deneme süresindesin:)
sbs olduğu için ben de senin hakkında şüpheliydim. böyle açık yazman iyi oldu. gruba her zaman gelip sohbet edebilirsin. sadece menü ve diyet değil, her konuda paylaşım yapıyoruz:70: kilo bildirimlerini perşembe akşamları yap yalnız. kilo takibini yapalım. sbs geçince listeye de girebilirsin. ne zaman uygun olursan yazarsın.
başarılar canım.

Back
X