Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anam ya nasılsınız kızlar :27: bugün sabah tartıldım fazlalıklarım gitmiş 56.5 olmuşum sanırım ballı süt mü beni dinç tutuyor bilmiyorum hoşuma gitti eger menümde sizi cozutturucak birşeyler olursa paylaşmıcam ,yok güzel menü çıkartırsam paylaşıcam sanırım rabiş beni dövecek :33:
sabah:3 dilim ekmek arası ,1kk kadar peynir,2 dilim domates ile tost yaptım yağ yok.sucuk yok :35: nasıl oldumu rabiş 1 fincan ıhlamur çayıyla yedim.
ara :yok.
öğlen:yok şayet niye yok bunlar çünkü 12 bucukta yedim tostu
saat .15.00 1 bardak ılık süt içine bal kattım içiyorum.
göbeğim falan indi çok şükür gögüslerim hala dolgun adetim yaklaşıyor malum hafifçe şişişe geçebilirim.hedefim cuma gününe kadar dikkat edip 56.2 falan olmak dün 3 litre su içmiştim bugün 2.5 litre içiçem artık wc çıkabiliyorum demir ilacını gece yatarken alınca 2-3 gün sorun yaşıyordum ,tekrar sabahtan almaya başladım.onun etkisi olabilir.

bebişde geleblir ama değilmi..:emir_bebek::nazar::34:

anam ya nasılsınız kızlar :27: bugün sabah tartıldım fazlalıklarım gitmiş 56.5 olmuşum sanırım ballı süt mü beni dinç tutuyor bilmiyorum hoşuma gitti eger menümde sizi cozutturucak birşeyler olursa paylaşmıcam ,yok güzel menü çıkartırsam paylaşıcam sanırım rabiş beni dövecek :33:
sabah:3 dilim ekmek arası ,1kk kadar peynir,2 dilim domates ile tost yaptım yağ yok.sucuk yok :35: nasıl oldumu rabiş 1 fincan ıhlamur çayıyla yedim.
ara :yok.
öğlen:yok şayet niye yok bunlar çünkü 12 bucukta yedim tostu
saat .15.00 1 bardak ılık süt içine bal kattım içiyorum.
göbeğim falan indi çok şükür gögüslerim hala dolgun adetim yaklaşıyor malum hafifçe şişişe geçebilirim.hedefim cuma gününe kadar dikkat edip 56.2 falan olmak dün 3 litre su içmiştim bugün 2.5 litre içiçem artık wc çıkabiliyorum demir ilacını gece yatarken alınca 2-3 gün sorun yaşıyordum ,tekrar sabahtan almaya başladım.onun etkisi olabilir.
saç saça baş başa girecez yoksa değil mi:60::60:ay yok kıyamam kız ben sana, o kadar emek çektin, az tut güzel boğazı diye diyorum.:16:
sabah olmuş:129:
şişkinliğin de gitmiş sevindim:81:
böyle menü yaz canımı ye:124:

yeşil çayımı içtim:68:..yanında kara üzüm yedim.:56:.acil doktora gitmem gerek unutkanlık ileri boyutta..sabahki ilk çorbamı kaçta içtiğimi unuttum.:17::37:.ve dönüp mesajlara baktım:35:..acil hastane yolu göründü..:84:

yeşil çayımı içtim:68:..yanında kara üzüm yedim.:56:.acil doktora gitmem gerek unutkanlık ileri boyutta..sabahki ilk çorbamı kaçta içtiğimi unuttum.:17::37:.ve dönüp mesajlara baktım:35:..acil hastane yolu göründü..:84:
ay ilahi, sendeki unutkanlık kesinlikle doktorluk olmuş. kuzular hastalanınca senin kan testleri de kaldı değil mi? gidersen onu da bi hallet canım.

simdi kaptanım her seyi yapıorumm en sonuna kadar geliorum kilo cizelgesinde sora bb code die bir kısım da url ile baslayanı kopyalıorum sonu .png ile btiio onu da kontrol panelimdeki profil bilgilernden cielge olan kısma kopyalıorum deisiklikleri kaydet diorumm cizelge öngörülen foratta deldir dio we en az 50 kez yaptımm

perşembe akşamdan bildirim yapabilirsin.

evet, kaptan benim:)
evet, deneme süresindesin:)
sbs olduğu için ben de senin hakkında şüpheliydim. böyle açık yazman iyi oldu. gruba her zaman gelip sohbet edebilirsin. sadece menü ve diyet değil, her konuda paylaşım yapıyoruz:70: kilo bildirimlerini perşembe akşamları yap yalnız. kilo takibini yapalım. sbs geçince listeye de girebilirsin. ne zaman uygun olursan yazarsın.
başarılar canım.
Teşekkrüler anlayışın için :) kilo bildirimlerini yaparım ben gene arada :1: yazın sbs geçince hep aktif olacağım.:D o zaman daha iyi olacak:52::54:

simdi kaptanım her seyi yapıorumm en sonuna kadar geliorum kilo cizelgesinde sora bb code die bir kısım da url ile baslayanı kopyalıorum sonu .png ile btiio onu da kontrol panelimdeki profil bilgilernden cielge olan kısma kopyalıorum deisiklikleri kaydet diorumm cizelge öngörülen foratta deldir dio we en az 50 kez yaptımm
tatlım
bu kodun içini kopyalayacaksın. url'in hepsini değil.

ay canım teşekkür ederim:16:
gemimiz batmıycak inşallah, hepimiz sağ salim kiloları vericez. gemide hafif hafif seyahat ederiz sonra:10:

:54: rica ederim. sen hakediyorsun.

hım iyidik aslında ne olduki izne ayırldı..neyse yeni orti bulucaz yani..:24:.ilk teklif verildi bakalım..:3::74::92:

deryacım bakalım teklif kabul edilecek mi :52: heyecanlandım bana ne oluyorsa artık :60:

benim orti ara verdi sanırım katılımı fazla yok..orti olabliriz ..:13::29:.
png olanı kopyalaycaksın..rabia anlatmış gerçi..
bitanemmm teskkür edermm benimle orti olmak istedgn icin ama ben diwayla oratgım eger oluosa sennle de sewe sewe ortak olur sana sonsuz desteklerimi sunarım diwa da yazmıo zaten bu ara fazla ama kaptna bi sormak gerek en dogru kararı werir :38:

:1: ton balıgı ye kı zihni acar :1:

ay ilahi, sendeki unutkanlık kesinlikle doktorluk olmuş. kuzular hastalanınca senin kan testleri de kaldı değil mi? gidersen onu da bi hallet canım.

evet ama bu hafta içi gideceğim hastane çok yakın arabayla 5 dk ertelemeye gelmez..sezeryan doğum yapanlarda daha çok karşılaşılıyormuş.daha öncede böyle bir durumla karşılaşmıştım..anestezinin yan etkileri olarak söylenmişti..:(((:37::51:
genç kızken göz doktoru hariç doktor yüzü görmedim emme evlenince..heryer açıldı bir açıldı pir açıldı...:52::60::76:

deryacım bakalım teklif kabul edilecek mi :52: heyecanlandım bana ne oluyorsa artık :60:
kıpır kıpırsın için içine sğımıyor ki senin, maşallah:nazar::nazar:

bitanemmm teskkür edermm benimle orti olmak istedgn icin ama ben diwayla oratgım eger oluosa sennle de sewe sewe ortak olur sana sonsuz desteklerimi sunarım diwa da yazmıo zaten bu ara fazla ama kaptna bi sormak gerek en dogru kararı werir :38:
sen çizelgeyle uğraşırken benim sana yazdığımı okumadın sanırım. diva'nın katılımı çok az. sizin kankalık pek yürümedi bu sebepten. bence hiç mahsuru yok, istediğin kişiyi kendine orti olarak seçebilirsin:16:

evet ama bu hafta içi gideceğim hastane çok yakın arabayla 5 dk ertelemeye gelmez..sezeryan doğum yapanlarda daha çok karşılaşılıyormuş.daha öncede böyle bir durumla karşılaşmıştım..anestezinin yan etkileri olarak söylenmişti..:(((:37::51:
genç kızken göz doktoru hariç doktor yüzü görmedim emme evlenince..heryer açıldı bir açıldı pir açıldı...:52::60::76:
bir açınca arkası geliyor işte:17::60::60:

Son düzenleme:

:1: ton balıgı ye kı zihni acar :1:

ya evet bak ben onuda unttuğum için ee normal karşıla ..azcuk idare ediverin..:37::52::27:
dolapta var ..ben balık yağı hapı alıcığim...yoksa bu unutkanlıkla ton ton ton balığı tüketmem gerek..:56::60:

Back
X