Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dombili geçmiş olsun..kuzucuğa geçmesişn ya yaızk helak oluyorlar..
evide boşver ne yapackasın durum belli..
ewma nerdesin adına şiirler bilem yazıldı...:52::60:
canım elifte eşsiz diva -sen ben -elifte olablir fark etmez yani..rabia hatun bakıversin bana hepsi uyar..
ben çıkıyorum.oğlum arada azda olsa yoğurt yedirdim..
akşam giremem..

şimdi anlatırsam çok kızgınım,ağzımdan her şey çıkabilir sonra anlatırım.

amanınnnnnnnnnnnn , sonra anlat şekerim :53:

saol bitanemmm diwa ne dicek bu duruma die düsünüorum tabi :77:

emwa kactı bence 2 kilo werdi ya :60::60:

tatlım inş en yakın zmnda cözersiniz

3 kg verdi canım :52: gelir gelir o bensiz yapamazzzzz

canım yıne sabotajlar oluyor bakalım ben sıze donerım cumaya bıldırımımı yaparım

aynen yatıom ev dagınık b........k goturuyor komsum geldı rezıl oldum

1 haftada 2-3 kılo cok sen gunde 150 gr haftada 1000 gr vermen lazım saglıksız kılo verme kas kaybı
sende hos geldın

burcru emvacil
kızlar nasılsınız

canım iyiyiz. sen nasılsın? emwa bugün yoğundu acil çıkış yaptı. güzelim sen temizlik yapıyorsun hergün. nasıl komşuya yakalandın kız?

Su mu bak unutmuşum içmeyi tşk.

anammmm :60: sen beni öldürcen kız elif. susuz diyet mi olur. unutmuşum diyor ya :52:

Su mu bak unutmuşum içmeyi tşk.

canım elifte eşsiz diva -sen ben -elifte olablir fark etmez yani..rabia hatun bakıversin bana hepsi uyar..
akşam giremem..

valla sen bilirsin sekerim sen teklif ediorsun sora sen vazgeciorsun esli ya da essiz de dewa ederm bnm icn hic sorun deil kilo werim deee

Sabah iki bardak içmiştim,bardağım koçamal öğleden sonra unutmuşum ,birini içtim ikinçisi elimde.

selam kızlar arkamdan ütü muhabbeti yapılmış ama ben ütü yapmadım :1:
ayyy çok kötüyüm adet oldum :(( çok üşüdüm yattım uyudum
öğle yemeği de ara da yine kaynadı
menümü yazayım hemen
sabah melemen 2 dilim ekmek ile
ara greyfurt suyu
ara 10 badem
ara 1 anamur muzu
şimdilik bu kadar
akşam menümde
çorba pilav hindi+patates
gözüm alırsa salata da yaparım
kızlar kansılıktan ölmem dimi :58:
bu kadar çabuk beklemiyordum?? 41 gün kanamam olmuştu aradan 15 gün geçti adet oldum...kan bitti donuyorum...bi de bizim burda kar yağdı :27:

neysecim seni rüyamda gördüm çok zayıflamıştın
veee foto koyuyordun :)) hadi artık mezun olcan biz seni hala göremedik kaptan??

menümü yazayım hemen
ara greyfurt suyu
ara 10 badem
ara 1 anamur muzu
şimdilik bu kadar
akşam menümde
bu kadar çabuk beklemiyordum?? 41 gün kanamam olmuştu aradan 15 gün geçti adet oldum...kan bitti donuyorum...bi de bizim burda kar yağdı :27:

geçmiş olsun. ölmezsin merak etme. :61:

çıkıyorum ben arkadaşlar. akşama dün eşimle beraber yaptığımız karnıbahar yemeğimiz var. ayran ile beraber yerim. yarın tartılcam bakayım nasıl gidiyom :52:

hepinizi öpüyorum. kaçamaksız geceler dilerim. byeeeeeeeeee :80:

suan nesfitimi yiorum aksam yemegm olarak hafif gecsn istiorum cnkü bir saat önce bi paket eti form yedm cok yedgmi hissettm aksamları böle hafif geciricem we artık 6 dan sora da yemek yemiorum :64::64: bundan sora böööle :1: eger cok acıkırsam elma flan yiebilirmm

bakkkk bakk ben yokkenn kaynatmışş bizim hatunlarr:9:geçmişi okuyamadımm ama dombilimm nerdesinn eşimmm beni eşsiz bırakma yaaa topla gıı kendiniii o komşunada söle azcık yardım etsin sana zatii hastalık varr:5::5:eline mi yapışcakk aaaaa:52:kilo alma kızz bak ben senden zayıf olcam sonra karışmammmm:27::27:

burcuuu şiirineee bayıldımm canım cüpperrr:27::60:
öptüm şimdilik hepiniziii 1saat sonra çıkcamm eve gidince yazarım zati koca da yok abide işte:32::17:

bugünkü menüm
1 yumurta 1kk peynir
4 yeşilelma 1 dilim ekmek
2yk karnıbahar yemeği
2lt su
2fincan yeşilçayy
yakında bende yeşercem bu gidişleee:60::60:
bu nasıl elma diyeti yaa yumurta var yemek var hheehehee:24:
şimdi bitane daha yicemmm

dosbammm kansızlık kötü gülümm okadar kanama sonrasıı gittin mi gıı doktoraa kan hakkett kalmamıştırr düşer kalırsınn biyerde allah korusunn

size akşam sporumu anlatayım,saat 6tıda ev sahibim elif 2 gün sular akmayacak hazırlıklı ol dedi.hem başladım elime ne geçtiyse doldurdum,sonra tuvalet,banyo falan yıkadım,balkonu yıkadım sonra aklıma yarın yiyeceğim ıspanak geldi onu yıkayayım dedim ne ıspanakdı çamurdan görülmüyordu.sonra dolaptaki mantarları gördüm kararmak üzereydi,bu gün yaptığım yemek hiç yenilmemişti onu attım dolaba yarın işin eşimede mantarları yaptım akşam yedi işim bittiğinde saat 9du.az bir bulaşığım kaldı onlarıda biazdan yıkarım.

Son düzenleme:
ayyyy bu cay ben yerimde durdurmuorr sürekli wc de yasıorummm :1::1:
Eh ne güzel wc sorunun yok :1:

canlarım sizlerde harikasız. bu topikteki herkes hatta onların eşleride çok renkli :66:
:118:
haşlanadığım nohutları öglen yemeyi olarak yedim o yüzden çorba yapamadım.yemek yaparken çok canım çekti bende haşlanmışıyla idare ettim.
Haşlanmış nohuta bayılırım ben:56:

eş konusundaki fikirlerini üzerime almıyorum,tabiri caizse benimkisi tam bir oduuuuuuuun.
Niye yaw, daha önce abur cubur sevmiyor diye takdir etmiştik biz senin eşini:112:

bana orti yokmu.
Sana da bulalım bir orti. Bu hafta yalnız izinliler, yeniler derken kafam karıştı biraz. Ortisi kalmayan arkadaşlardan teklifleri toplayalım.

eş meş diyorsunuz canım çekti. :85: nerde benim eşimm, emwammmmmmmmm nerdesin, kaçamak mı yaptın kız? utanıyonda mı gelmiyon? ceza vermicem sözzzzz, affetcem gel sözzzzz :60: allam ne yapıyorum ben :86:

bak şiir bilem yazdım. öhüm

çektin gittin birden emwaaa
yalnız bıraktın beni burdaaaa
eğer kaçamak yaparsannn
görürsün beni bak rüyandaaa

aklıma televizyonda karısını eve böğüre böğüre ağlayarak çağıran adam geldi. hani diyordu ya:
tülayyyyyyyy nolur geri dönnnnn :60:
deli:60:
emvanın gözleri yaşaracak:86:

1.5 litre oldu suyum tammm :64: ictikce icesim gelioo :66::66:
Maşallah:nazar:

canım yıne sabotajlar oluyor bakalım ben sıze donerım cumaya bıldırımımı yaparım
Şekercim sen sadece 1 hafta mı izinli kalacaksın? Eğer sadece 1 haftaysa hiç girdi çıktı yapmayım. İdare edeyim böyle. Yok eğer uzun sürecekse izinli yazmak mantıklı tabi.
Geçmiş olsun bu arada.

yese toparlıyacakta..yok..yemiyor:50:..akşam öğününe katıcam ..

akşam giremem..
Meyveyi yemese de az biraz yoğurt yemiş, çok şükür.
Eş olayında ben çok yönlendirme yapmak istemiyorum. Herkes birbirini bulsa daha iyi oluyor. Benim açımdan üçlü olmanızın hiç sakıncası yok.

valla sen bilirsin sekerim sen teklif ediorsun sora sen vazgeciorsun esli ya da essiz de dewa ederm bnm icn hic sorun deil kilo werim deee
Canım vazgeçmemiş ki, elif de bize katılsın mı demiş.

menümü yazayım hemen
ara greyfurt suyu
ara 10 badem
ara 1 anamur muzu
şimdilik bu kadar
akşam menümde
ben senin adet olacağını düşünmeye başlamıştım. Beslenmen o sinyali veriyordu. Artık birbirimizi bu kadar tanıyoruz yani:60:
kan testlerine bakılmıştı sanırım, bir sorun yoktu diye hatırlıyorum. İstersen tekrar kontrol ettir. Çok uzun bir süreyi kanamalı geçirdin.

neysecim seni rüyamda gördüm çok zayıflamıştın
veee foto koyuyordun :)) hadi artık mezun olcan biz seni hala göremedik kaptan??
:60:
Ya ben foto özürlüyüm, hep başkalarını çekerim. Beni çekin diye istemek aklıma gelmez. Ama şimdiki halimi çektiricem inşallah. Önceki halimi bulabilir miyim bilmiyorum.

çıkıyorum ben arkadaşlar. akşama dün eşimle beraber yaptığımız karnıbahar yemeğimiz var. ayran ile beraber yerim. yarın tartılcam bakayım nasıl gidiyom :52:

hepinizi öpüyorum. kaçamaksız geceler dilerim. byeeeeeeeeee :80:
Hadi iyi geceler canım. Güzel bir sabaha uyaninşallah.

suan nesfitimi yiorum aksam yemegm olarak hafif gecsn istiorum cnkü bir saat önce bi paket eti form yedm cok yedgmi hissettm aksamları böle hafif geciricem we artık 6 dan sora da yemek yemiorum :64::64: bundan sora böööle :1: eger cok acıkırsam elma flan yiebilirmm
Akşamları erken saatte yemeyi kesip kilo verenler çok oldu. Başarabilirsen güzel bir yöntem. Bir paket bisküvi çok tabi, ondan fazla gelmiştir. Yarım paket yeterli olurdu.

Bunu anladım keloggos benim işim değil,anam ilk defa hem karnım aç,hem gözüm.
Evet, işte kellogsdaki temel sorun bu: gözün de doymuyor. Ara öğün olarak tüketirsin canım.

bugünkü menüm
1 yumurta 1kk peynir
4 yeşilelma 1 dilim ekmek
2yk karnıbahar yemeği
2lt su
2fincan yeşilçayy
yakında bende yeşercem bu gidişleee:60::60:
bu nasıl elma diyeti yaa yumurta var yemek var hheehehee:24:
şimdi bitane daha yicemmm
amanin yeşillim gelmiş:)için dışın yemyeşil oldu ha:1:
akşam biraz pilav et yemeği ve püre yedim:56: hepsinden 1 jaşık kadar yanında 1 dilim k.ekmek ve ayran :D sankı abarttım bıraz
Bence abartmamışsın güzel gayet. Gündüzki tostların abartıydı. Okula yanında elma vs götür. Sağlıklı ara öğünler yap derim.

size akşam sporumu anlatayım,saat 6tıda ev sahibim elif 2 gün sular akmayacak hazırlıklı ol dedi.hem başladım elime ne geçtiyse doldurdum,sonra tuvalet,banyo falan yıkadım,balkonu yıkadım sonra aklıma yarın yiyeceğim ıspanak geldi onu yıkayayım dedim ne ıspanakdı çamurdan görülmüyordu.sonra dolaptaki mantarları gördüm kararmak üzereydi,bu gün yaptığım yemek hiç yenilmemişti onu attım dolaba yarın işin eşimede mantarları yaptım akşam yedi işim bittiğinde saat 9du.az bir bulaşığım kaldı onlarıda biazdan yıkarım.
Fena koşturmaca olmuş canım. Ama bir yönden iyi hareket, iyi spor:129:

k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, domates - salatalık, 2 wasa
ara: 1 greyfurt, 1 hurma, 2 bisküvi, 4-5 badem(ayni anda hepsini yemedim.)
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 10 adet kadar yaprak sarma(tam da saymadım ama çok değildi)
ara: 2 kupa yeşil çay, yarım kase beyaz nohut
ikindi: oğluştan artan küçük bir kase tavuk çorbası
akşam:(dışarıda) eşimin kumpirinden 3-4 tatlı kaşığı
ara: starbucks filtre kahve, sütlü

hoşgeldin canım.
kurallarımızı paylaşayım seninle:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

öncelikle herkese güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kuralları okudum.
bugünkü diyetimi
akşam :4 kaşık yoğurtlu makarna ve 1 adet lolipopla kapattım:66:

şimdide bir tane portakal yicem

sabah:3 dilim ekmek arası ,1kk kadar peynir,2 dilim domates ile tost yaptım yağ yok.sucuk yok nasıl oldumu rabiş 1 fincan ıhlamur çayıyla yedim.
ara :yok.
öğlen:yok şayet niye yok bunlar çünkü 12 bucukta yedim tostu
saat .15.00 1 bardak ılık süt içine bal kattım içtim
saat:16.00 5te 1 kadar elma
akşam yemeğim: 6 bucukta yedim .
2 kepçe şehriyel çorbası,1 kepçe barbunya yemeği ,yarım dilim ekmek,salata.
ara:yok dışardaydık enesi oyun alanına götürdük 40 dk çıkmadı o ara eşim pasta ve çay götürdü ben ellemedim :23: saat 7 de çıkmıştık 10 bucukta eve geldik enesiordandan dr götürdüm öksürük vardı.neyse sonracığıma iş güç derken 12 de gece yani 1 bardak ılık ballı sütümü içtim.kaçamaksız kapadım naberrrrrrrr :52:
valla yol boyu karnıma agrılar girdi durdu .gögüslerim hala acıyo :24: sakalaynmasterimin dediği gerçek olur inşallahda önümüze bakarız güzelce :nazar:
rabişcim menü güzel olursa paylaşırım hayatım merak etme sen.
cünkü biliyorum kilo derdi zor .insanın canı çekmiyor değil ben bu tost işini dombişten ögrenmiştim domatesli ilk defa onda gördüm uyguluyorumda .ama tadı güzel .acıkcası aman aman canım birşeyler istemiyor sırf yemek olmak adına yiyorum .demir ve folik asit alıyorumya yok onlarıda almasam hiç birşey yemek istemiyorum .:31:
aslında maraş tarhanası yemesem güzel olur.bugün yemedim ne güzel bitsede kurtulsam olayına geçtim şuanda.
haftaya kayınvalidem gelicez diye sordu ne yapim kızıma ne istiyor canı dedi bende mantı istiyorum dedim ki mantı yemeyeli aylar oldu anne eliyle :91: orda dikkat edicem inşallah .cuma 56 olurmuyum ki acep loy loy:1:

Son düzenleme:
Back
X