Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlar. uyku tutmadı size bugün pek bakamadım . ilgilenemedim. o yüzden uyuyamadım. ama maşallah çok iyi gidiyor grubumuz. sabahdan bu yana 14 sayfa ilerlemiş. okuyabilir miyim bilmiyorum ama bakacağım biraz.

12/04/2011 menüm

ılık limonlu su+ 1 elma

kahvaltı
domates 2 parça peynir
3 zeytin 1 dlm ekmek

ara şekersiz nescafe
ara elma

öğle
1 tabak salata
1 dlm ekmek
3 çatal kıymalı yumurta

ara yok

akşam mevsim türlüsü
1 dlm ekmek

ara 1 brdk süt

su 1.5 litre geçti. gerisini saymadım dostlar
spor: 1 saat 1o dk yürüyüş oğlanla:8:

kızlar hastalık derecesinde bağlandım size. hepinize. amaaaaa burcum yerin başka. eşim benim canım benim yerim seni yerim.

merhaba arkadaşlar ben yeniyim 24 yaşındayım 1.58 boy 70 kg.yum:25: geçen ay 76 kilodaydım. 4 kiloyu farkında olmadan verdim 1 ayda. daha doğrusu şu fazlalıklarım yüzünden aşırı derecede üzülüyordum. Sıkıntıdan verdim sanırım. Sonra canım annem sen zayıfladın bu aralar dediğinde koşarak tartıya çıktım ve 72 kilo olmuşum. bi sevindim bi sevindim:66: kendi kendime dedimki tamam başlıyorum artık yaza kadar kurtulucam bu kilolardan ve internette araştırma yaptım o kadar çok yöntem varki denk geldi siteyle tanıştım. çok hoş bir yer burası ya herkes o kadar samimi ki. inanılmaz enerjiniz başarılarınız beni buraya çekti. umarım bende sizin gibi başarırım. zaten siteyle tanıştıktan sonra hemen bir konu açtım ve diyete başladım şok bir diyet uyguladım 10 günde 5 kilo diyeti mutlaka duymuşsunuzdur. Gerçi ben 10 günde 2 kilo verebildim. Diyeti harfiyen uyguladım ama beni biraz zorladığı için spor yapamadım.buda ilk konumun linki ve şimdiki halime ait bir kaç fotoğraf

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3-diyetle-3-gunde-2-kilo-verdim-simdilik.html

şimdi belli bir diyet uygulamadan yediklerimin kalorilerini hesaplayarak hem diyet yapıp hemde sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum.

bugünkü menüm
sabah : 1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar ezine peyniri
1 adet etiform kepekli light kızarmış ekmek
öğlen : 1 kase sütle karıştırılmış special k

aramıza hoşgeldin. fotolarına baktım çok tatlısın. bence hoş görünüyorsun ama sen daha zayıf olunca daha mutlu olucam diyosan biz sana desteğiz.

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..
ikinci kasemide içtim.
arada
1 ceviz
1 kuru kaysı yedim..
ama akşama annemlere gideceğiz orada yemek yemem ara öğün yaparım..ban kıızyorlar bu kadar sıkma diye ama iki haftdır hastalıklar çok yavaşlattı hatta bu sabah bu detoks öncesi tartıldım ve durmumu beğenmedim..:50:
bence detoksa sürekli devam etme. bilmiyorum tek günlük müydü ama bana pek sağlıklı gelmedi . sürekli olursa yaniii:20:

anam ya nasılsınız kızlar :27: bugün sabah tartıldım fazlalıklarım gitmiş 56.5 olmuşum sanırım ballı süt mü beni dinç tutuyor bilmiyorum hoşuma gitti eger menümde sizi cozutturucak birşeyler olursa paylaşmıcam ,yok güzel menü çıkartırsam paylaşıcam sanırım rabiş beni dövecek :33:
sabah:3 dilim ekmek arası ,1kk kadar peynir,2 dilim domates ile tost yaptım yağ yok.sucuk yok :35: nasıl oldumu rabiş 1 fincan ıhlamur çayıyla yedim.
ara :yok.
öğlen:yok şayet niye yok bunlar çünkü 12 bucukta yedim tostu
saat .15.00 1 bardak ılık süt içine bal kattım içiyorum.
göbeğim falan indi çok şükür gögüslerim hala dolgun adetim yaklaşıyor malum hafifçe şişişe geçebilirim.hedefim cuma gününe kadar dikkat edip 56.2 falan olmak dün 3 litre su içmiştim bugün 2.5 litre içiçem artık wc çıkabiliyorum demir ilacını gece yatarken alınca 2-3 gün sorun yaşıyordum ,tekrar sabahtan almaya başladım.onun etkisi olabilir.

adet mi bebiş mi hadi hayırlısı:1: ballı sütler senin kiloları almışşş götürmüş. çok güzel. şaka bi yana bayağı yoruldun son günlerde:14:

eş konusundaki fikirlerini üzerime almıyorum,tabiri caizse benimkisi tam bir oduuuuuuuun.
öyle deme kızz kocana. aaaa sana bi söz söliyim gerisini düşün. bütün erkeklerin burcu farklı farklı olabilir ama hepsinin yükseleni ÖKÜZDÜR. :60::60::60:
tabi ben bu kadar insafsız bakmıyorum hayata ama hoşuma gitmişti bu söz.

Minik çorba kaseleri var artık bitene kadar ara olarak yerim.
elifcim bu daha iyi bir ara. ama neden meyve ya da kuru yemiş yeşil çay denemiyorsun aralarda.

sen neymişsin be kankam . seni veren RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN. GÖKKUŞAĞIM OLDUN HAYATIMI RENKLENDİRDİN.

o ne şiirler o ne sözler.

kız bak nazar boncuğu takalım kıskancaklar bizi:nazar::1:

eşin hiiiiiiiç yaşlanmaz sen varken yanında. tatlım benim benim en büyük kaçamağım sen olcaksın. hop diye yiyivercem seni. :52:

aşçıdan eşinden kaçayım derken benim kucağıma düşcen. acımam yerim :56:

bu hafta diyete daha sadık daha fazla sporla destekliyorum. ama geçen haftadan bu yana pek ilerleme göremiyorum kendimde. bahar yorgunluğum azaldı. baş ağrılarım geçti. bakalım cuma ne getirecek bize. hayırlarla gelsin inşallah. . şimdi siz uyuyorsunuz. hepinize tatlı rüyalar canlarım:70::71:

ebruli_hayat,
canım, kurallarımızı sana da yazdım. okudun mu? teyit almam gerekiyor. bu konu önemli. ayrıca hedef kilonu da yazar mısın?

evet okudum..pardon begenmistim,yeterli olabilecegini düsünmüstüm..kabul ediyorum..

yas 27
boy 168
kilo 80
hedef kilo 65..

ayrica bugun yediklerimide ekleyim;
sabah:iki dilim ekmek.beyaz beynir 2 dilim ve 2 dilim salam yesil cay..
ögleden sora 3 gibi: 1 tabak corba,salata,3 dilim siyah ekmek (cok biliyorum)
5 gibi 1/4 kek.. o kadar.. kahvaltidan sonra zayiflama ve yag yakici kür (kk'dan) normalde sabah aksam yemeklerden sonra icmek gerekiyomus ama cok gec geldigim icin icemedim..tok tutuyor ilgilenen olursa..

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...akici-metabolizma-hizlandirici-formuller.html

Günaydınnnnnn güzel bayanlarrrrrr

İnşallah herkes iyidir. eşimiz, işimiz hepizin ayrı ayrı sorunları var. napalım hayat bu. birbirimize moral vermeye devam.:54:

kızlar hastalık derecesinde bağlandım size. hepinize. amaaaaa burcum yerin başka. eşim benim canım benim yerim seni yerim.

öyle deme kızz kocana. aaaa sana bi söz söliyim gerisini düşün. bütün erkeklerin burcu farklı farklı olabilir ama hepsinin yükseleni ÖKÜZDÜR. :60::60::60:
tabi ben bu kadar insafsız bakmıyorum hayata ama hoşuma gitmişti bu söz.

kesinlikle harika bir söz. kimi az kimi çok ama her erkekte biraz öküzlük var mutlaka. hele benimki tam bir çocuk öküz değil buzağı yani :60:

sen neymişsin be kankam . seni veren RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN. GÖKKUŞAĞIM OLDUN HAYATIMI RENKLENDİRDİN.

o ne şiirler o ne sözler.

kız bak nazar boncuğu takalım kıskancaklar bizi:nazar::1:

eşin hiiiiiiiç yaşlanmaz sen varken yanında. tatlım benim benim en büyük kaçamağım sen olcaksın. hop diye yiyivercem seni. :52:

aşçıdan eşinden kaçayım derken benim kucağıma düşcen. acımam yerim :56:

ah canım. bu kadar sevdirmeseydin kendini. :54: sen özletmeye devam ettikçe benden çok şiir gelir sana. şiirimi beğenen arkadaşlara teşekkür ederim.

her arkadaşımı çok seviyorum. tabi senin yerin başka. herkesin yazdıklarını okuyorum ama seninkiler parlıyor gözümde sanki. canım benim herşey gönlünce olsun. :16:

bu arada beni sakın yeme. diyetin bozulur kızzzzzzz. bu kadar yağ baya kalori eder :60:

Son düzenleme:
dün akşam menüm:1 tabak karnıbahar yemeği, 1 bardak ayran.

sabah erken kalkıp egzersizlerimi yaptım. kahvaltımda 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim kepek ekmeği, yarım kk peynir vardı.

adetime 1 hafta var ve benim iştahım kabarmaya başladı. sabah gelirken her yerde börekçi, simitçi. kokuları burnuma geliyor ve beynimde poğçalar dans ediyor. şeytan aklıma girmeye çalışıyor ye diyor ki "küçücük börekten ne olur, arkadaşlarına söylemezsin, nerden bilecekler" . burdan şeytanıma sesleniyorum:şeytan efendi sen kiminle dansediyorsunnnnnnnn alooooooooooooo :60:

Kızlar sürekli internete giremiyorum artık.Kusura bakmayın.Bir organizasyon projesi aldım.İş peşinde koşturuyorum.:26:

burcum o ne yaaaasen o şeytanını bana bi yollasana. iki pataklayayım ben onu. ne demek poğaça börek. :47::47::47::41: yumruklarım ben onu hem spor olur:60:

Kızlar sürekli internete giremiyorum artık.Kusura bakmayın.Bir organizasyon projesi aldım.İş peşinde koşturuyorum.:26:

kolay gelsin sana canım. başarılar.

burcum o ne yaaaasen o şeytanını bana bi yollasana. iki pataklayayım ben onu. ne demek poğaça börek. :47::47::47::41: yumruklarım ben onu hem spor olur:60:

:60: döv valla. gece uyuyamamışsın canım. kafanda hep burası var dimi. benimde öyle canım. evde fazla belli etmemeye çalışıyorum. eşim kıskanır valla rahat vermez. kendime özel bir dünya burası. bir nevi kaçamak benim için :60:

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi

kızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi

selam canım. geçmiş olsun. bekleriz her zaman. :61:

Teşekkürederim canım.Buarada az önce ölçüldüm.Ölçülerimi yazayım:52:

Göğüs 105'den 101 cm'ye
Göbek 100'den 96 cm'ye
Basen 113'den 110 cm'ye

İNCELMİŞİMMMMMMMMMMM:52::52::52:

afferim kız manken. göğüs basen normal bence. ölçsem benimde 100 ü geçer bence. göbek fazla. karın egzersizleri yap biraz canım. çok işe yarıyor. :61:

kızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)

gözün aydın :61: senin menüler çok katı anam. kolay gelsin. :5:

kolay gelsin sana canım. başarılar.

:60: döv valla. gece uyuyamamışsın canım. kafanda hep burası var dimi. benimde öyle canım. evde fazla belli etmemeye çalışıyorum. eşim kıskanır valla rahat vermez. kendime özel bir dünya burası. bir nevi kaçamak benim için :60:
bende bağımlılık yaptınız valla. eşim kıskanmıyor benim ama bilgisayar kavgası yapıyoruz. o okulunun okul dergisini hazırlıyr garibim ben de bırak şu bilg benim işim var diyrum. notebook alcam diyorum sırf sizinle daha rahat görüşmek için:27:

gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. ne güzel en azından kilonu koumuşsun o da bir marifet:44:

Teşekkürederim canım.Buarada az önce ölçüldüm.Ölçülerimi yazayım:52:

Göğüs 105'den 101 cm'ye
Göbek 100'den 96 cm'ye
Basen 113'den 110 cm'ye

İNCELMİŞİMMMMMMMMMMM:52::52::52:

çok iyi divacım hem organizasyonlar hem de incelmeye devam çok iyi. tebrikler. göbiş biraz daha fazla incelmeli. mekik falan çek istersen. ben de gidip ölçüleyim bari aklıma soktun:52:

hadi gelmiş geçmiş olsun . yine çok sıkı bir diyettesin. gönlümün birincisisin iradenle:65:

sabah:3 dilim ekmek arası ,1kk kadar peynir,2 dilim domates ile tost yaptım yağ yok.sucuk yok nasıl oldumu rabiş 1 fincan ıhlamur çayıyla yedim.
ara :yok.
öğlen:yok şayet niye yok bunlar çünkü 12 bucukta yedim tostu
saat .15.00 1 bardak ılık süt içine bal kattım içtim
saat:16.00 5te 1 kadar elma
akşam yemeğim: 6 bucukta yedim .
2 kepçe şehriyel çorbası,1 kepçe barbunya yemeği ,yarım dilim ekmek,salata.
ara:yok dışardaydık enesi oyun alanına götürdük 40 dk çıkmadı o ara eşim pasta ve çay götürdü ben ellemedim :23: saat 7 de çıkmıştık 10 bucukta eve geldik enesiordandan dr götürdüm öksürük vardı.neyse sonracığıma iş güç derken 12 de gece yani 1 bardak ılık ballı sütümü içtim.kaçamaksız kapadım naberrrrrrrr :52:
valla yol boyu karnıma agrılar girdi durdu .gögüslerim hala acıyo :24: sakalaynmasterimin dediği gerçek olur inşallahda önümüze bakarız güzelce :nazar:
rabişcim menü güzel olursa paylaşırım hayatım merak etme sen.
cünkü biliyorum kilo derdi zor .insanın canı çekmiyor değil ben bu tost işini dombişten ögrenmiştim domatesli ilk defa onda gördüm uyguluyorumda .ama tadı güzel .acıkcası aman aman canım birşeyler istemiyor sırf yemek olmak adına yiyorum .demir ve folik asit alıyorumya yok onlarıda almasam hiç birşey yemek istemiyorum .:31:
aslında maraş tarhanası yemesem güzel olur.bugün yemedim ne güzel bitsede kurtulsam olayına geçtim şuanda.
haftaya kayınvalidem gelicez diye sordu ne yapim kızıma ne istiyor canı dedi bende mantı istiyorum dedim ki mantı yemeyeli aylar oldu anne eliyle :91: orda dikkat edicem inşallah .cuma 56 olurmuyum ki acep loy loy:1:
oh ohh menüü çok güzelll :nazar:mantı mı dedi biriiiiii benmi yanlış anladımm :52::52:
iyi geceler kızlar. uyku tutmadı size bugün pek bakamadım . ilgilenemedim. o yüzden uyuyamadım. ama maşallah çok iyi gidiyor grubumuz. sabahdan bu yana 14 sayfa ilerlemiş. okuyabilir miyim bilmiyorum ama bakacağım biraz.

12/04/2011 menüm

ılık limonlu su+ 1 elma

kahvaltı
domates 2 parça peynir
3 zeytin 1 dlm ekmek

ara şekersiz nescafe
ara elma

öğle
1 tabak salata
1 dlm ekmek
3 çatal kıymalı yumurta

ara yok

akşam mevsim türlüsü
1 dlm ekmek

ara 1 brdk süt

su 1.5 litre geçti. gerisini saymadım dostlar
spor: 1 saat 1o dk yürüyüş oğlanla:8:
:nazar:çokk güzel görünüyoo şekerr ya:27:
geçmiş olsun canımm :2::2::2:inşş çabuk atlatırsın bu dönemiiii:2:

plactic bacımm senle ben de herbişeyi deniyokk yaaa nolcak kız sonumuzz:9:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn nabersiniz kızlar ben cok iyiyimm birazdan dısarı cıkıcam aksam bol bol yazıcammm saglıkla kalınnn :54:

gözün aydın :61: senin menüler çok katı anam. kolay gelsin. :5:

sağol cnm ödem atsın diye kg verceğimden değil valla 2 gün sıkcam dişimi artık napım çok şiştim çünkü bide olamadım geç oldum ondan :s

hadi gelmiş geçmiş olsun . yine çok sıkı bir diyettesin. gönlümün birincisisin iradenle:65:

sağol canım :16: ödem alsın diye yapıyorum bugun ve yarın sadece sonra normal devam edicem protein yapmıycam cumartesıye kadar cumartesi kız arkadaşımla suadaya gidiceğiz kahvaltıya normal diyet devam edıyımkı yıyebılıyım ayıp olur :)

plactic bacımm senle ben de herbişeyi deniyokk yaaa nolcak kız sonumuzz:9:

valla bilmıyorumki bacım :) ya zayıflıycaz ya zayıflıycaz başka yolu yok :D

yüzyıllardır devam eden ve sonucu merakla beklenen bir savaş : 'Ne yesem kilo alamıyorum vs. Su içsem yarıyor' :)

Back
X