Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13 nisan
kahvaltı:domates salatalık biber y.yumurta 3zeytin az peynir 1dilim k.ekmek yeşil çay
ara.yok kahvaltı geç yapmıştım.
öğle.1kaşık zeytin yağında kavrulmuş ıspanak,1domates 2kaşık acılı yoğurt,1dilim k.ekmek
ara.yarım avuç tuzsuz leblebi,2 grisssini
akşam:bol yeşillikli salata,1dilim k.ekmek şekersiz çay
3litre su
40 dk yürüyüş

akşam bişey yiyemedim..çeyrek ten küçük ekmeğe az lor peyniri ve yarım domates koyup yemeye çalıştım.burnum tıkalı nefes almaya çalışıyorum.:(((çocukları erken yatırmaya çalışacağım.eşim gece görevinde yanlızım:14:..hepinize iyi akşamlar..:58:

kızlar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.boyum 168 kilom 100 3 rakamlı kabus gibi.
şu an yaptığım bir diyetim yok.sadece yürüyüş var bende .şimdi çıkmam lazım.akşam girip geçmişi okurum.aranızda olmak çok güzel.davet eden neyneyse ye teşekkürler (nickini inş doğru yazmışımdır):34:
Hoşgeldin canım.:79:
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

oy oy çok fenalardayım ya..ara öğün yerine kaçamak yaptım..1 tatlı kaşığı fındık ezmesi ve az çatal ucu nutella yedimyanındada 1 dilim beyaz ekmek...ama tadlarıda yok niye yedim bilemedim.:17::77:bu arada adet öncesi dönemdeyim :(((:53:
:125: oyy oyy. Ben de kaçamak yaptım ses edemiyciim.:111:

saol canım..ne bielyim bu hafta pasta yemiştim en azından telafi babında olsun dedim.tamda iyi kötü bir randımanda giderken hastalılar uykusuzluk vurdu yine..canım sıkılmıyor desem yalan olru.ama yapacak birşeyde yok sağlık önce geliyor..
çıkmarmıki bilemiyorum uyuyamadığım hafta ve hastada olmuştum yine artı çıkmıştım..:(((
:104: korkunun ecele faydası yok. Cuma ak koyun kara koyun çıkacaz yine meydana. Bence de en önce sağlık gelir.

4 etiform biraz peynirle ara öğün yaptım. canım sürekli bişiler yemek istiyor ama yemiyorum tabiki. akşam dünden kalan karnıbahar yemeğini yiyecem. eşim dün uyuzluk yaptı yemedi. koca bir tencere var. ona yedirmem lazım bir şekilde yoksa yarında aynı yemeği yemek zorunda kalıcam. :25:

dün akşam hava iyidi ama kayınpederin işi vardı çıkamadık. ben bir türlü dışarıda spor yapamıyorum hep bir engel çıkıyor. kısmet değil sanırım. bu akşam bizim orda pazar var yine çıkmayacağız. perşembe diye sözleştik ama kesin yağmur yağar bu defa. akşamları yemekten sonra evde egzersiz yapıcam. kalçamın güzel bir şekle girmesini istiyorum. aynı jennifer lopez gibi benim popom. yıllardır anlamadığım birşey var? bu popoyla nasıl ünlü olunur, insanlar nasıl beğenir. ben iğreniyorum ya :83:
maşallah burcum sana:nazar:kaçırmadan gidiyorsun. Nazarımız değmesin.
Dışarıda spor yapabilmek için havalar bir türlü iyileşemedi ki canım.. kısmet artık.:112:
Bu arada bence j lo’nun poposu gayet hoş:111:gerçek böyle napalım:96people dergisi dünyanın en güzel kadını seçmiş kendisini:108:

ben çıkıyorum. güzel bir akşam diliyorum. byeeeeee :119:
İyi akşamlar canım:107:

:) lolipop yokta 1 nisandan beri ağzıma şeker çukulata sürmedim ya:43: çok fena oldum bitanecik yedim:9: hedef kilom 50 tam 20 kilo vermem lazım öümde uzuuuuuun bir maraton var çünkü ben hızlı kilo veremiyorum nedense spor yapmaya vaktim olmuyor ama ben akşamları hiç olmazsa 20 tane düz mekik 20 tane sağ karın kasları için yan mekik ve sol yan için birde 20 tane hani şu kalça dikleştirme hareketi diyorlar ya çömelme hareketi onu yapıyorum her tarafımda et bölündü nasıl ağrım var bilemezsin. buna rağmen 70 kg. da takıldım kaldım. pes etmek yok ama dediğim gibi uzun bir maraton olucak benimkisi bu arada bugün yediklerim

sabah:
1 adet portakal
1 adet kepekli kızarmış ekmek
ara
yarım paket eti form
öğlen
1 kase special k sütle beraber
ara
1 elma 1 portakal
Gün boyunca oldukça az beslenmişsin canım. Çok az şey yersen de metabolizman yavaşlayabilir ve bu yüzden de yavaş gider kiloların. Hedef kilonu da not aldım.:112:

13 nisan
kahvaltı:domates salatalık biber y.yumurta 3zeytin az peynir 1dilim k.ekmek yeşil çay
öğle.1kaşık zeytin yağında kavrulmuş ıspanak,1domates 2kaşık acılı yoğurt,1dilim k.ekmek
3litre su
40 dk yürüyüş
Çok güzel, maşalah:nazar:

ben şimdiden bildireyim kaptanım benı bu hafta saymayıer daha yenı basladım kilo vvermedim daha dogal olarak:27:
Şekercim seni zaten bu hafta saymıycam ama bana Cuma günü kilon lazım. Ya Perşembe akşamdan bildir ya da Cuma gün içinde, tamam mı?

akşam bişey yiyemedim..çeyrek ten küçük ekmeğe az lor peyniri ve yarım domates koyup yemeye çalıştım.burnum tıkalı nefes almaya çalışıyorum.:(((çocukları erken yatırmaya çalışacağım.eşim gece görevinde yanlızım:14:..hepinize iyi akşamlar..:58:
İyi akşamlar canım. Dinlen biraz da enerji topla:106:

akşam yemeğimi şimdi yedim

5 kaşık menemen
1 adet kızarmış ekmek
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt
1 bardak şekersiz çay

çok az yemek yiyorum doğru hatta etrafımdakiler yemeden nasıl kilo alıyorsun böyle der hep.
son 4 yıldır kilo problemlerim var hayatım boyunca hep zayıf oldum. sanırım buna sebep 4 yıl önce bazı kişisel problemler yaşadım 20 günde 16 kilo verdim üzüntüden ve hastanelik oldum. sonrasında aldığım ilaçlar ve aklıma gelirse yemek yemekten böyle oldu . bazen diyordum ben bugün yemek yedimmi ya.. 1 yıl böyle geçti 1-2 yıl içinde kilo almaya başladım hızlada alıyordum. ilaçları kestim hemen ne aldım ne verdim sonrasında bir gün şirinyerde bir eczanede kilo analizi yapalım diye bir yazı gördüm ve hemen içeri girdim. oradan bana diyetsiyen bir liste yaptı ve reductil isminde bir zayıflama ilacı verdi kullandım. yan etkisinide görmedin 1 ayda 15 kilo verdim o ilaçla tabiki sonra ilacı kesince yine aldım. zaman zaman diyete kalkışsamda hep 1-2 kilo verip bir yerde takıldığım için şuan olduğu gibi 70 te taakıldım bıraktım diyeti ama bu sefer kararlıyım az önce tartıldım bu arada 69.5 gösterdi tartı hassas tartım olmadığı için net gram söyleyemiyorum. pes etmicem

Bende yediklerimi yazayım
Sabah
-nesfit-
ara:elma
Öğlen: 1dilim kıymalı pide (oops),domates,salatalık, azıcık yağsız tavuk
ara:yok
akşam:kahvaltı tarzında hafif atıştırmalık:30:

13 nisan
3litre su
40 dk yürüyüş

:nazar:çok güzel bi menü cnm tbr ediyorummmm:27:

ve bugünkü menümm
sabah 1yumurta
gün boyu 4 büyük elma 2dilim ekmek
2fincan yeşilçay
2lt su
bugünde hep ikilerle geçti yaaa:9:

akşam ki doğum gününde de hiç bişiii yemedimmm:23::65::65:sadece 1 fincan siyah çay içtimm:65:zaferrrrr benimdirrrr yuppiiiiiiiiiiiiii:9:abimde eve gelince bana diyo sen bu kadar şeye rağmen diyetini bozmadın bida bozmazsın diyee:27:pastalarrr böreklerr bide karşımda yediğiii çikolatalarr :9::66:şurdaa 60 a ne kaldı kiii aslında daha da zayıflamamm lazım boy 158 160 arasıı 55 falan olunca iyi olurdaa çok zayıf olurum o zamanda yaa :1:neyse bakalımm
bu aradaaa bugün iş çıkışı bi müşteri abla gördü benii geldi öptü falan:27:üstümde badi kazak mont varken bana ne güzel kilo vermişsin dedii :27:gazaa geldimm bide onlar olmadann görse demekkk:32:çokkk mutlu oldum yaaa:64::64::64::64:

akşam yemeğimi şimdi yedim

5 kaşık menemen
1 adet kızarmış ekmek
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt
1 bardak şekersiz çay

çok az yemek yiyorum doğru hatta etrafımdakiler yemeden nasıl kilo alıyorsun böyle der hep.
son 4 yıldır kilo problemlerim var hayatım boyunca hep zayıf oldum. sanırım buna sebep 4 yıl önce bazı kişisel problemler yaşadım 20 günde 16 kilo verdim üzüntüden ve hastanelik oldum. sonrasında aldığım ilaçlar ve aklıma gelirse yemek yemekten böyle oldu . bazen diyordum ben bugün yemek yedimmi ya.. 1 yıl böyle geçti 1-2 yıl içinde kilo almaya başladım hızlada alıyordum. ilaçları kestim hemen ne aldım ne verdim sonrasında bir gün şirinyerde bir eczanede kilo analizi yapalım diye bir yazı gördüm ve hemen içeri girdim. oradan bana diyetsiyen bir liste yaptı ve reductil isminde bir zayıflama ilacı verdi kullandım. yan etkisinide görmedin 1 ayda 15 kilo verdim o ilaçla tabiki sonra ilacı kesince yine aldım. zaman zaman diyete kalkışsamda hep 1-2 kilo verip bir yerde takıldığım için şuan olduğu gibi 70 te taakıldım bıraktım diyeti ama bu sefer kararlıyım az önce tartıldım bu arada 69.5 gösterdi tartı hassas tartım olmadığı için net gram söyleyemiyorum. pes etmicem
afiyet olsun canım akşam yemeğin.
bu arada seni yeni yeni tanıyoruz. ilk aşamada az geldi yediklerin ondan öyle yazdım. diyette epey yöntem denemişsin. bence şu anda yediklerine dikkat etmen en güzel diyet yöntemi.inşallah hedefine ulaşırsın.

Bende yediklerimi yazayım
Sabah
-nesfit-
ara:elma
Öğlen: 1dilim kıymalı pide (oops),domates,salatalık, azıcık yağsız tavuk
ara:yok
akşam:kahvaltı tarzında hafif atıştırmalık:30:
çok az ve düzensiz olmuş canım. kahvaltı da yapmamışsın.:20:evden çıkmadan yağsız bir tost yesem o da olur. amaç kahvaltıyı atlamamak. su ne kadar içiyorsun?

ve bugünkü menümm
sabah 1yumurta
2fincan yeşilçay
2lt su

akşam ki doğum gününde de hiç bişiii yemedimmm:23::65::65:sadece 1 fincan siyah çay içtimm:65:zaferrrrr benimdirrrr yuppiiiiiiiiiiiiii:9:abimde eve gelince bana diyo sen bu kadar şeye rağmen diyetini bozmadın bida bozmazsın diyee:27:pastalarrr böreklerr bide karşımda yediğiii çikolatalarr :9::66:şurdaa 60 a ne kaldı kiii aslında daha da zayıflamamm lazım boy 158 160 arasıı 55 falan olunca iyi olurdaa çok zayıf olurum o zamanda yaa :1:neyse bakalımm
bu aradaaa bugün iş çıkışı bi müşteri abla gördü benii geldi öptü falan:27:üstümde badi kazak mont varken bana ne güzel kilo vermişsin dedii :27:gazaa geldimm bide onlar olmadann görse demekkk:32:çokkk mutlu oldum yaaa:64::64::64::64:
:65::46:
tebrik ederim seni.

kahvaltı: klasik kahvaltı, 1 tane wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak pırasa ve 1 kase yoğurt
1 saat sonra: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase beyaz nohut
ikindi: yaprak sarma ve maalesef 3 küp çekme helva:78:(herkese bık bık konuştum, anneme gidince dayanamadım kendim kaçamak yaptım:83:)

bunlardan başka çayın yanında kuru üzüm, kuru kayısı karışımı yedim.

ve bugünkü menümm
sabah 1yumurta
2fincan yeşilçay
2lt su

balım aferim sana da ya sen bu elmaları napiyon gı hehhehe içindeki elmalar kurt üretirse görün kurtlu olun ha sonra :52: cumayı merakla bekliyorum hadi bakalım inşallah vericen vericen balım.sen bana yetiş boylarımız aynı bak seni 57 kilo paklar.bana yetiş sonra beraber aşağı doğru gideriz senle :27:

kahvaltı: klasik kahvaltı, 1 tane wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak pırasa ve 1 kase yoğurt
1 saat sonra: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase beyaz nohut
ikindi: yaprak sarma ve maalesef 3 küp çekme helva:78:(herkese bık bık konuştum, anneme gidince dayanamadım kendim kaçamak yaptım:83:)

bunlardan başka çayın yanında kuru üzüm, kuru kayısı karışımı yedim.
akşam yemeği niyetine geçmiş canım üzülücek birşey göremedim ben .afiyet bal şeker olsun ama yaramasın emi

12 de 4 dilim ekmek arasına ,1 kk kadar penir,3 dilim domates ile tost,1 fincan şekersiz ıhlamur
ara: 2 de 1 bardak ılık süt
ara:1 adet elma,yarım kase maraş tarhanası
akşam:4 yemek kaşığı acılı şehriyel çorbası,1 servis kaşığı makarna hafif soslu,1 su bardağı ayran,2-3 dilim turşu,
ara:1 fincan ıhlamur çay şekersiz
gece:1 bardak ılık süt
toplam:2 litre su
işte olay budur kaçamak yok en azından öyle itici göze kalorik gelen yoktur inşallah.
kızlar çok kötü karnım falan agrıyo benim ya oyle böyle değil yani.yanlarından ,ortasından bilmem nerden.ani sevinçte ani harekette acıyo gıı :26:

Son düzenleme:
herkese günaydın şimdi kahvaltımı yaptım

1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 adet haşlanmış yumurta
ve limonlu maden suyu

Back
X