herkese selam
inşallah iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür.bu arada bende takım üyesiyim ama izinliyim. :))
eskilerden kim var kim yok bilmiyorum ama masalı gördüm,ferdiciyi gördüm,rabiş zaten daimi
ayyıldız,dosba neerdelerki.:44: seyyah izne ayrılmıştı. sakaleynmaster yok sanırım. neyse yeni gelen bacılar tekrar hoşgeldiniz. inşallah istediğiniz kilolara erişirsiniz.
bu arada bende dün nihayet sporuma başladım.sevinçliyim azimliyim,gerçi olmayıpta ne yapıcam üzülerek söylüyorum ki 59.1 olmuşum. ama itiraf ediyorum ekmek ve pilavı çok yedim. akşam yemeklerinde özellikle düzensizdim. günde nerdeyse 7-8 dilim ekmek yedim,akşam yemeğinde hatta öğle yemeğinde pilav yedim. aralarda tatlı kaçamaklarda oldu. çayın yanı boş kalmasın diye. gerçi tüm bunları spora başlıcam ve diyete giricem nede olsa diye yaptığımıda itiraf ediyorum. aslında 15-20 gün önce başlamalıydım spora ama bir türlü şartları oturtamadım. yine oturmuş değil ama kapadım gözümü attım kendimi spor salonuna. diyetede bugün itibariyle tam olarak başlamış bulunmaktayım.
gerçekten başladım yaaaa.
neyse inşallah bu ayın sonunda enaz 3 kilo vemiş olurum. bu arada hafta sonu lahana çorbası hazırlayayım bir hafta ondan içeyim diyorum becerebilirmiyim bilmiyorum. ama bu ay birşeyler görmek istiyorum kendimde o yüzden hevesliyim.
neyse ciciler, şimdilik kaçıyorum,kalın sağlıcakla.![]()
hayırlı olsun diyet spor.