Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:9: burcunun şiri çok hoşuma gitti yetenek işte maşalalh :nazar:
kızlar malesef erken kalkamıyom ben ya .halbuki gece 1.5 da yatıyorum sabah enesi kreşe yollayıp sonra tekrar yatağa yatıyorum taa 12 de kalkıyorum gözlerim açılmıyo ama sonra akşama uyku basıyo tekrar buralara takılınca 1.5 -2 e dogru ancak uyuyorum düzene koymam lazım .yata yata büyüyom sonra :30:
ancak öğlen 1 bucuktata mama yedim çok gıcık bir hava var ,hiçbirşey yapmadan oturup tv bakmak istiyom.
3 dilim ekmek içine 2 dilim domates ve 1 kk peynir koydum tost yaptım yağsız yedim.
1 tane portakal yedim 1 litre su içtim
sabah tartıldım tartı aynı buda güzel akşama tavuk yemepi yapcam fırına torbayla atıcam .
canım hiçbirşey istemo aha gidim de dizime bakıyım hiç bakmadım bu hafta :34:

kaptanım bitanem bende anlamıyorummmmmmm, hiçbirini anlamıyorummmmmmm :84:

son şiirimi diyetimi engellmeye çalışan herkese yolluyorum :47::47:

patron, aşçı, anne, kardeş, koca
bozmayacam diyetimi anlasanıza
kıyafetlere giremeyen benim
ne zorunuz var benle anlatsanıza

patron bırak artık diyetimin peşini
merak etme düşürmez diyet verimimi
eşin hamile ona yedir herşeyi
beni rahat bırak yapayım rejimimi

aşçı güzel kurabiye yapıyorsun
benim selilütleri hiç düşünmüyorsun
sağol şekeri az, yağsız tuzsuz ama
benim popo büyüyor görmüyor musun?

kocacım k..ın sandalyeden taşıyor diyorsun
abur cuburları gözümün önünde yiyorsun
eğer sabah sporumu engellersen
bacaklarımdaki kraterlerde boğulursun

:52::52::52::52:

herşey takım için. spor yoksa yemekte yok. :39:

şiir süpeeeeeeeeeeeeeeeer

kızlar 48 bedel etek bana dar geliyordu bu gün46 bedel denedim az sıktı.
hemde her zamanki gibi adetim geçikti onun şişliği var,1buçuk litreye yakında su içmiştim.:kkk:

çok güzel söyledin kaptanım bermuda üçgeninin ortasındayım. kesinlikle diyet kimseyle paylaşılmaması gereken bir sırmış. :50:
sağol asumancım. önceki yazdıklarımdan başıma gelenleri bir okusan. bıktırdılar yahu. şair oldum, bir mecnun gibi çöllere düşmediğim kaldı. :60: inşallah zayıflayacağız ve hepsi günlerini görecek. :66:
canım ozaman bu komplolara iyi dayanıyorsun tebrik etmek lazım seni. inşallah kiloları atarak en güzel cevabı verirsin arkideşlere. bencede diyete girince kimseye diyetteyim demiceksin. gerçekten insanlar bi tuhaf oluyor. ben o yüzden etrafımdaki kimseye diyetteyim demiyorum artık. gerçi spora gidiyorum desende aynı bu millete. ay sen şimdi diyet yaparsın falanlar filanlar uufff deli oluyorum ozaman.
asumancım hala bıraktığın gibiyiz,ben günümü bekliyorum daha belli değilim ,seyyahım bu ay düşünücek inşallah dosbam tatile çıktı .sen de dönüver gayri kız 56 larrdan 58 lere uçtun az daha kalsan 60 ları görüceksin :18:
hadi hayırlısı medinecim.inşallah güzel haberlerini alırız canım senin ve tüm bebiş isteyenlerin.
valla tok karnına 60.3 görüyorum zaten hayatım,anlayacağın feci durumdayım. takıma dönme konusunda çok kararsızım. eskisi gibi aktif olamam biliyorum,aralarda fırsat buldukça gelir yazarım böyle.
kızlar malesef erken kalkamıyom ben ya .halbuki gece 1.5 da yatıyorum sabah enesi kreşe yollayıp sonra tekrar yatağa yatıyorum taa 12 de kalkıyorum gözlerim açılmıyo ama sonra akşama uyku basıyo tekrar buralara takılınca 1.5 -2 e dogru ancak uyuyorum düzene koymam lazım .yata yata büyüyom sonra :30:
ancak öğlen 1 bucuktata mama yedim çok gıcık bir hava var ,hiçbirşey yapmadan oturup tv bakmak istiyom.
3 dilim ekmek içine 2 dilim domates ve 1 kk peynir koydum tost yaptım yağsız yedim.
sabah tartıldım tartı aynı buda güzel akşama tavuk yemepi yapcam fırına torbayla atıcam .

havanın rehaveti iyice çökmüşş üstüne. havalar düzeldikçe sende düzelirsin hayatım tabi hamile değilsen. :29:

kaptanım bitanem bende anlamıyorummmmmmm, hiçbirini anlamıyorummmmmmm :84:

son şiirimi diyetimi engellmeye çalışan herkese yolluyorum :47::47:

patron, aşçı, anne, kardeş, koca
bozmayacam diyetimi anlasanıza
kıyafetlere giremeyen benim
ne zorunuz var benle anlatsanıza

patron bırak artık diyetimin peşini
merak etme düşürmez diyet verimimi
eşin hamile ona yedir herşeyi
beni rahat bırak yapayım rejimimi

aşçı güzel kurabiye yapıyorsun
benim selilütleri hiç düşünmüyorsun
sağol şekeri az, yağsız tuzsuz ama
benim popo büyüyor görmüyor musun?

kocacım k..ın sandalyeden taşıyor diyorsun
abur cuburları gözümün önünde yiyorsun
eğer sabah sporumu engellersen
bacaklarımdaki kraterlerde boğulursun

:52::52::52::52:

herşey takım için. spor yoksa yemekte yok. :39:
oyo yyyyy bacıma şiir de yazdırdılar sonunda:27::9::9:çokkk güzel yaa :nazar:

uykucuu ablam benimm havalardandır kuşum yaa bahar yorgunluğu olabilir bebişş olabilir herbişi olabilirrr:17::27::9::60:

hemde her zamanki gibi adetim geçikti onun şişliği var,1buçuk litreye yakında su içmiştim.:kkk:

elif tebrik ederim canım. :64: şiirimi beğendiğin içinde teşekkürler. :46:

canım ozaman bu komplolara iyi dayanıyorsun tebrik etmek lazım seni. inşallah kiloları atarak en güzel cevabı verirsin arkideşlere. bencede diyete girince kimseye diyetteyim demiceksin. gerçekten insanlar bi tuhaf oluyor. ben o yüzden etrafımdaki kimseye diyetteyim demiyorum artık. gerçi spora gidiyorum desende aynı bu millete. ay sen şimdi diyet yaparsın falanlar filanlar uufff deli oluyorum ozaman.:

kesinlikle doğru. insanlar sadece obezlerin diyette olabileceğini düşünüyor :50:

oyo yyyyy bacıma şiir de yazdırdılar sonunda:27::9::9:çokkk güzel yaa :nazar::

sağol seminem. ne hale getirdiler beniiiiii :35:

yeşil çay aldırdım. artık siyah çay yerine içeceğim. yeşil çay sevmiyorum ama yapmışken tam yapalım şu diyeti :66:

dun girememistim yediklerimi yazmaya.. malum önemli bi görev,geciktigi icindee ayrica pardon.. :74:
sabah;bi sandevic domates marul salatalik peynirden olusan..(hepsinden 1 er dilim tabi)
aksam;1 tabak eristeli yesil mercimek.. ama öglen cok atistirdim abur cubur.. :57: gun boyuda 3 fincan yesil cay ictim,öglen yag yakici ve zayilama iksirinden ictim..bu kadar..sporu hala hayatima dahil edemedim ama yarindan itibaren ölcülerimide yazip buraya egzersizlere baskicam..daha önce kk egzersizleri vardi..bakim bulursam onlara baslicam..sevgiler.. :71:

bugun yedilerimide aksam gec gelicem ama gecte olsa girip eklerim..

dun girememistim yediklerimi yazmaya.. malum önemli bi görev,geciktigi icindee ayrica pardon.. :74:
sabah;bi sandevic domates marul salatalik peynirden olusan..(hepsinden 1 er dilim tabi)
aksam;1 tabak eristeli yesil mercimek.. ama öglen cok atistirdim abur cubur.. :57: gun boyuda 3 fincan yesil cay ictim,öglen yag yakici ve zayilama iksirinden ictim..bu kadar..sporu hala hayatima dahil edemedim ama yarindan itibaren ölcülerimide yazip buraya egzersizlere baskicam..daha önce kk egzersizleri vardi..bakim bulursam onlara baslicam..sevgiler.. :71:

bugun yedilerimide aksam gec gelicem ama gecte olsa girip eklerim..

kızzz ebruu, o kadar iksir miksir içeceğine o abur cuburları yemeseydin ya :50:
bak burda açlıktan şair olduk hiç mi örnek almıyorsun. tarkanın şarkısı geldi aklıma kış güneşi hani diyor ya (tabi o sevgiliye diyor ben böreklere çöreklere diyorum)

Azar coşar deli gönül
Bu gözler ah neler görür
Hasret bana göre değil
Özlemin içimde
Yine seni büyütür

sende o incecik elbiseleri giymek istersin dimi? mayonda güzel görünmek? bunun bir bedeli var. oda irade, spor ve sabır. bundan sonraki menülerinde güzel şeyler duymak istiyorum. tamam mı canım. :61:

bu günkü menüm..
sabah aynı değilllllllllll:))))
sadece su içebildim ateş ter ..
kahvaltı kuış kadar
1 parmak kadar peynir.
1 dilm ekmek
1 yumurta
ve yine su içebildim..
ara
yok
öğlen eşimle az kahvaltılık tarzı yedim.
ama kaçamak var..
fındık ezmesi 2 tatlı kaşı kadar..
ara
1 ceviz
2 kuru kası
azcuk ton balığı yedim.çatal ucu kadar..:((
akşamı bilemiyorum..
su 2 litre oldu..

kızlar çıkıyorum. akşama ne yicem bilmiyorum. kesinlikle az yicem. yarın hafif çıkmak ümidiyle.
hoşçakalınnnnnnnnnnn:130:

doktora gittim..sinüzit+faranjit ve antibiyotiğe başladım..:))))iyikide sabahı beklememişim ateşim çıktı ..:43:
yarın kilo bildirimine kadar hoşçakalın..:58:

hoşbuldum rabişim. sağol canım başladık çok şükür. takım dönüşmüü eeee kem küm bilmiyorum kiiii.:78:
valla rabişim şimdilik gerçekten böyle iyiyim hayatım. :69: ben aralarda böyle geleyim güzel gelişmelerimi yazayım olmazmıııı. :70: (kısma bana)
bu arada medine hamiş kaldımı,yada dosbacım hamiş kaldımı,seyyahda bebiş istiiyordu. sen ne zaman çalışmalara başlıyorsun varmı birşeyler. :10:
tamam canım, sen ne zaman istersen o zaman dönersin:97:
ben hala doktora gidemedim:) ne tembelim ben ya. o yüzden o konu bekliyor. ya bir de zayıfladım ya tekrar kilo alasım da pek yok, her ne kadar bebiş istesem de:97:

ay benim de canım bir şey istemiyor. bizi bu havalar çok etkiliyor ya.

bak gördün mü inceliyorsun. sabah da tartının oynamadığından bahsediyordun. bazen tartı oynamaz ama incelme olur. ve bence incelme daha önemlidir. maşallah canım sana:nazar:

kızzz ebruu, o kadar iksir miksir içeceğine o abur cuburları yemeseydin ya :50:
bak burda açlıktan şair olduk hiç mi örnek almıyorsun. tarkanın şarkısı geldi aklıma kış güneşi hani diyor ya (tabi o sevgiliye diyor ben böreklere çöreklere diyorum)

Azar coşar deli gönül
Bu gözler ah neler görür
Hasret bana göre değil
Özlemin içimde
Yine seni büyütür

sende o incecik elbiseleri giymek istersin dimi? mayonda güzel görünmek? bunun bir bedeli var. oda irade, spor ve sabır. bundan sonraki menülerinde güzel şeyler duymak istiyorum. tamam mı canım. :61:
Allahım aklına gelen şarkıya bak:60::60:
sen aklıma mukayyet ol yarabbi:27:

bu günkü menüm..
sabah aynı değilllllllllll:))))
sadece su içebildim ateş ter ..
kahvaltı kuış kadar
1 parmak kadar peynir.
1 dilm ekmek
1 yumurta
ve yine su içebildim..
ara
yok
öğlen eşimle az kahvaltılık tarzı yedim.
ama kaçamak var..
fındık ezmesi 2 tatlı kaşı kadar..
ara
1 ceviz
2 kuru kası
azcuk ton balığı yedim.çatal ucu kadar..:((
akşamı bilemiyorum..
su 2 litre oldu..
kuş kadar yemişsin ama ağzının tadını bilen kuş:27:fındık ezmesinden dolayı diyorum:60:bunca hastalık tatsızlığına iyi geldiyse ye be canım. helaldir sana bence.

kızlar çıkıyorum. akşama ne yicem bilmiyorum. kesinlikle az yicem. yarın hafif çıkmak ümidiyle.
hoşçakalınnnnnnnnnnn:130:
hoşçakal burcum:79:

doktora gittim..sinüzit+faranjit ve antibiyotiğe başladım..:))))iyikide sabahı beklememişim ateşim çıktı ..:43:
yarın kilo bildirimine kadar hoşçakalın..:58:
hah bak, doktora şükür gittin. ilaçlarını kullanınca daha iyi olursun inş.

bebeklermmmm ben geldmmmmmm benii özledniz miiiiiiii ben cok özledmmm siziiiii :9::9: sınawlarım bitti artık rahatımmmm özgürümmmm sizlerleymmmmm artık daha ii spor yapıcammmm daha ii diyet yapıcamm her sey daha güzel olucaaaaakkkkkk :46::46::46: bugün sabah sekersiz kahwe öglen sehriyeli tawuk corba makarna cacıkk kadınbudu köfte yedmmm aksam da bamyaaa we kabak yemegi 1 bucuk dilim ekmeeek bu kadar dün de sabah 2 dilim kepek ekmek peynir yedm öglen salata cok az profiterol aksam cubuk kraker yedmm bi de mini magnummm :1:

14 nisan menü
kahvaltı.1yumurta,1domates,1k zeytin yağıyla yapılmış menemen 1dilim k.ekmek yeşil çay.
ara.elma 2ceviz
öğlen.haşlanmış tavuk göğsü,1dilim k.ekmek
ara.1kivi
akşam.1kase kremalı tavuk çorba,dünden kalan az ıspanak,1domates
ara. Daha yapmadım.
3ltre su
yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv buda oğlumun menüsü

bebeklermmmm ben geldmmmmmm benii özledniz miiiiiiii ben cok özledmmm siziiiii :9::9: sınawlarım bitti artık rahatımmmm özgürümmmm sizlerleymmmmm artık daha ii spor yapıcammmm daha ii diyet yapıcamm her sey daha güzel olucaaaaakkkkkk :46::46::46: bugün sabah sekersiz kahwe öglen sehriyeli tawuk corba makarna cacıkk kadınbudu köfte yedmmm aksam da bamyaaa we kabak yemegi 1 bucuk dilim ekmeeek bu kadar dün de sabah 2 dilim kepek ekmek peynir yedm öglen salata cok az profiterol aksam cubuk kraker yedmm bi de mini magnummm :1:

sınavlar için gözün aydın,bittide sen yemedik bi şey bırkmamışsın.bende 7li rakamları göreyim ilkiş kendimi ödünlendirip magnum yiyecem.

cok az profiterol aksam cubuk kraker yedmm bi de mini magnummm :1:
noldu yaw zincirleme kaza mı:60:
sınavın da bitmiş, geçmiş olsun. artık daha bol katılım beklerim.:97:
14 nisan menü
kahvaltı.1yumurta,1domates,1k zeytin yağıyla yapılmış menemen 1dilim k.ekmek yeşil çay.
ara.elma 2ceviz
öğlen.haşlanmış tavuk göğsü,1dilim k.ekmek
ara.1kivi
akşam.1kase kremalı tavuk çorba,dünden kalan az ıspanak,1domates
ara. Daha yapmadım.
3ltre su
yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv buda oğlumun menüsü
senin menün de güzel ama oğlunun menüsüne bittim:1:

akşam yemeğimi şimdi yedim

5 kaşık menemen
1 adet kızarmış ekmek
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt
1 bardak şekersiz çay

çok az yemek yiyorum doğru hatta etrafımdakiler yemeden nasıl kilo alıyorsun böyle der hep.
son 4 yıldır kilo problemlerim var hayatım boyunca hep zayıf oldum. sanırım buna sebep 4 yıl önce bazı kişisel problemler yaşadım 20 günde 16 kilo verdim üzüntüden ve hastanelik oldum. sonrasında aldığım ilaçlar ve aklıma gelirse yemek yemekten böyle oldu . bazen diyordum ben bugün yemek yedimmi ya.. 1 yıl böyle geçti 1-2 yıl içinde kilo almaya başladım hızlada alıyordum. ilaçları kestim hemen ne aldım ne verdim sonrasında bir gün şirinyerde bir eczanede kilo analizi yapalım diye bir yazı gördüm ve hemen içeri girdim. oradan bana diyetsiyen bir liste yaptı ve reductil isminde bir zayıflama ilacı verdi kullandım. yan etkisinide görmedin 1 ayda 15 kilo verdim o ilaçla tabiki sonra ilacı kesince yine aldım. zaman zaman diyete kalkışsamda hep 1-2 kilo verip bir yerde takıldığım için şuan olduğu gibi 70 te taakıldım bıraktım diyeti ama bu sefer kararlıyım az önce tartıldım bu arada 69.5 gösterdi tartı hassas tartım olmadığı için net gram söyleyemiyorum. pes etmicem
canım benm kilo wermek icin insan neler yapıor dimi ama ilk defa hepimiz doru olanı yapıoruzz :46:
herkese günaydın şimdi kahvaltımı yaptım

1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 adet haşlanmış yumurta
ve limonlu maden suyu

sadece koşu bandında yürüyorum,dün 40dk bu gün,bakalım ne kadar yürürüm.
ne güzel kız benm yeerime de yürü :1:
allahımmmmmmmm patron diyetime taktıııııııııııııııı :47:

arkadaşlar az önce çaycı arkadaşım elinde bir kutu çikolatayla odama geldi. al dedi. ne çikolatası bu dedim. patron dağıttırıyor, eşi hamileymiş dedi. ben yemicem git dedim. sonra patronun sesini duydum ve ardından çaycı arkadaş tekrar geldi. elinde yine çiko kutusu. bu ne dedim. patron tekrar dağıttırıyor dedi. bir yandan kaş göz yapıyor patron arkada diye. ha öyle miiiiii dedim yüksek sesle ver canım bir tane dedim. almadım tabiki sadece alıyormuş gibi yaptım. eeeeee patron biliyor ya rejimdeyim, çaycının hemen arkasından odama geldi. aldınız mı burcu hanım dedi. :53::53::53: aldım dedim. baktı ağzımda bişi çiğnemiyorum. sonra göz ucuzla masamı kontrol etti bende konuyu dağıtmak için hayırlısı olsun dedim. sağolun dedi ve gitti. o kadar sinir oldum ki, çaycıyı çağırdım ver dedim çiko. 2 tane aldım. şu an masamın en görünen yerinde çikolar duruyor, gözüne girsin inşallah senin patron ne diyim ya. bi çık hayatımdan, git yaaaaaaaa :84:
o patron beni sinir etti seni düsünemiom pis adam ona noluosa :47:
burcum canım hoşbulduk. hava gerçekten çok kötü. ben izmir kemalpaşadayım. bir köyünde çalışıyorum ve burada fırtına var şu an. rüzgar insanı uçuruyor.:53:

okulumuzun çatısındaki kiremitler uçuyor o derece kötü:18:
ewlenince izmir de yasıcam bende komsu oluruz belki kızzz :1:
13/04/2011 MENÜM

ılık limonlu su
kahvaltı klasık kahvaltım
peynir zeytin domates salatalık ve 1 dlm ekmek grubu:24:

ara sekersiz nescafe
ara eti form çay

öğle ayran+ çeyrek köfte ekmek

ara 1 brdk süt

akşam
domates salatalık
2 kk light peynir
1 kase kısız(saçma bi menü biliyorum ama şartlar öle gerektirdi)

akşam ara yok( vaktimn de olmadı. )

11den sonra ne yesem die dolanmaya başladım ama çok şükür yemeden yattım

su: 2 litre
spor yok
güzel menü :nazar:
kızlar selam tekrar

sabah kalvaltısından sonra ara öğün yemedim canım istemedi:3: bende 45 dakika spor yaptım duş aldım ve öğlen menüm olarakta bir kase special k yedim. üstünede bir bardak form çay içiyorum.

taze fasulye koydum ocağa akşam menümde taze fasulye ve salata yicem:56:

bir sıkıntım var onu paylaşmak istedim belki benimle aynı dertten muzdarip olan vardır:17: iki bacak arası yakınlığı yada çatım dar derler ya işte benimde çatım dar:15: zayıf zamanlarımdada böyleydi çocukluğumdada pantolon almıyorum artık hep bu yüzden kotu giyiyorum 3-4 aya kalmadan bacaklarımın sürtünmesi yüzünden hep yırtılıyor sonra asla elbiseleri taytsız giyemiyorum ince çorapta çözüm olmuyor hele birde yazın denizde çok kötü oluyor. tuzlu su haliyle denizden sahile gelene kadar pişik gibi oluyor krem sürüyorum yok olmuyor :2:

benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayıp bildiğiniz bir çözüm varmı yoksa ben bacaklarımı yaza kadar bantlıyayımmı:66:
ayyyyyyyyy :43::43: en büyük derdm benimm bacaklarım sürtünüo kilodan yara alıo flan cok üzülüommmm :43:
brawooooooo :46::46:
sınavlar için gözün aydın,bittide sen yemedik bi şey bırkmamışsın.bende 7li rakamları göreyim ilkiş kendimi ödünlendirip magnum yiyecem.

ayy saol canm cok sükür :42: yemedk sey bırakmamıs mıyım ne acımazsızsın kız ilk kacamagımmm :26:

Back
X