Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canım

haftasonum cok güzeeldi calısıodum yorucuydu biraz ama iidi bugün de ii aklıma takılan tek bi soru war ben iswec diyeti yapıorum ya bugün sabah arastırdım iice adet döneminden sora yapılmazsa wücut su topluormus kilo werme duruomus ben de bu yüzden bırakıp adet dönemimden sora mı yapsam diorum cnkü bu hafta icinde olucamm..sen nasılsıın kaptanımm
haftasonunun güzel geçmesine sevindim. o diyet hakkında hiç bir fikrim yokk canım. :50:

günaydın..canlar nasılsınız..hafta sonu pek katılımım olmadı..her fırsatta dinlenmeye baktım ..kuzucuklar iyi şükür..:)))
bu gün geç kalkatık 8'de:52:kahvaltıda gecikti...görüşmek üzere...:9::16:
çok şükür. Allah iyilik versin onlara. hadi afiyet olsun size.:56:

kızlar çooooook sıkıcı olmuş burası nerdesiniz hadi gelin artık
canım haftasonu kaçamak yapmadık ama kkdan kaçtık:1:

sizlerden hafta sonu uzak kaldım hepinizi çok özledim. nasıl geçti haftasonunuz. inşallah kaçamaksız bol sporlu geçmiştir.
az önce bir arkadaşımın annesinin vefat ettiği haberini aldım. okuldan izin alabilirsem öğleden sonra için cenazeye katılmayı düşünüyorum. Allah yardımcısı olsun. anne hiçbirşeye benzemez ama ölüme de çare yok. Rabbim evlat acısı göstermesin diyorum her zaman dediğim gibi.
amin canımmm basınız saolsun allah sabır wersn yakınlarınaaa allah rahmet eylesin :(
kahvaltı
domates
salatalık
3 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara yarım muz

akşam 1 tabak bakla
yarım kase yoğurt
domates salatalık
1 dlm ekmek

spor: bol bol yürüyüş ( daha doğrusu sürünme)
su: 2 litreyi geçti

17/04/2011 menüm

sbh limonlu su+ ılık su ve 2 gün kurusu 1 incir (çok işe yaradı):17:

kahvaltı
tavada az yağda yumurta
domates salatalık dere otu maydanoz
az peynir 3 zeytin
1 çay kaşığı pekmez
2 dlm ekmek

ara yarım muz

akşam yemeği saat 5te yendi::66:
1 haşlanmış but salata 1 dlm ekmek
su 1.5 litre
spor:50:
16 nisan menünde ekmek cok olmus we yumurta yemissn ayrıcaa :50:
günaydın..canlar nasılsınız..hafta sonu pek katılımım olmadı..her fırsatta dinlenmeye baktım ..kuzucuklar iyi şükür..:)))
ii olmalarına sewndmm canım gözün aydınnn hadi görüsürrüüzz :38:
günaydın canım

haftasonunun güzel geçmesine sevindim. o diyet hakkında hiç bir fikrim yokk canım. :50:

ben daha önce yaptım canım biliorummm diyeti ama adetmden sora dewam edicemmm

çocukların iyi olmasına sevildim,sen nasıl oldun?
sizlerden hafta sonu uzak kaldım hepinizi çok özledim. Nasıl geçti haftasonunuz. Inşallah kaçamaksız bol sporlu geçmiştir.
Az önce bir arkadaşımın annesinin vefat ettiği haberini aldım. Okuldan izin alabilirsem öğleden sonra için cenazeye katılmayı düşünüyorum. Allah yardımcısı olsun. Anne hiçbirşeye benzemez ama ölüme de çare yok. Rabbim evlat acısı göstermesin diyorum her zaman dediğim gibi.

amin allah hiç bir anneye evlet acısı göstermesin.
Allah arkadaşına sabır versin.

kekin eminim çok güzel olmuştur ama sen yeme.
ben azeri değilim ama,buranın yarısı azeri.

azerileri seviyorum yaa :66:

rabişşş hoşgeldin gülümm

bu arada herkese günaydın dünkü menümü yazmadım akşam sadece 2 dilim ekmek zeytin ve peynir yedim:53:dün sohbet dönüşü aldım tatlıları çok güzeldi yaa:27: de factoya falan gittikk çok güzel şeyler var uygundaa eteklerr falan çok hoştu yaa:69:baya yürüdük alışveriş için 2 saat kadar:46:

amin canım. müdür yardımcısı izin verdi gidiyorum inşallah cenazeye. ilk defa gideceğim bir cenazeye

sabah ılık su+ yeşil çay
kahvaltı
domates slatalık
1 kk peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle semizotu getirdim ama yiyemeyeceğim gidiyorum ya

azerileri seviyorum yaa :66:

rabişşş hoşgeldin gülümm

bu arada herkese günaydın dünkü menümü yazmadım akşam sadece 2 dilim ekmek zeytin ve peynir yedim:53:dün sohbet dönüşü aldım tatlıları çok güzeldi yaa:27: de factoya falan gittikk çok güzel şeyler var uygundaa eteklerr falan çok hoştu yaa:69:baya yürüdük alışveriş için 2 saat kadar:46:
ewet canım bahar geldi her yer cıvıl cıvıl oldu. ben de ctesi gezdim biraz mağazaları. çok güzel bir ceket aldım kendime. şimdi de rengarenk elbieseler ve etekkler almak istiyorum. bakalım artık ne zamana kısmet olursa:12:

sen tatlı mı yedin yoksa:53:

günaydın canlarımmm

inşallah hepiniz iyisinizdir. h.sonu giremedim. özledim sizi.

c.tesi yemekli misafir vardı ve yemeklerimiz çok güzel olmuştu. fazla fazla yememek için zor tutttum kendimi. 3 yk et sote sebzeli, 3 yk domatesli biberli bulgur, salata, yarım bardak gazlı içecek, 1 adet küçük şerbetli bir tatlı. misafirler gittikten sonra 1 saate yakın egzersiz yaptım. :61:

pazarda klasik kahvaltı yaptım. yarım dilim ekmek yedim. akşama kadar ara öğün olarak 1 bardak ayran içtim. akşamda 1 kase mercimek çorbası içtim. eşimi ikna ettim dışarda spor yapalım diye. saatler sonra kabul etti. giyindik dışarı çıktık yağmur başladı eve döndük :84: dedi ki sen çok şanssızsın bu spor konusunda, baksana hiç çıkamıyoruz. bu lafa yorum yapmıcam. sinirleniyorum. ardından adet oldum. bir halsizlik çöktü. sporumu yapamadım. eşimde biraz çikolata yedirdi bana. hasta olduğum için baya zorladı.

sizlerden hafta sonu uzak kaldım hepinizi çok özledim. nasıl geçti haftasonunuz. inşallah kaçamaksız bol sporlu geçmiştir.
az önce bir arkadaşımın annesinin vefat ettiği haberini aldım. okuldan izin alabilirsem öğleden sonra için cenazeye katılmayı düşünüyorum. Allah yardımcısı olsun. anne hiçbirşeye benzemez ama ölüme de çare yok. Rabbim evlat acısı göstermesin diyorum her zaman dediğim gibi.

canım allah rahmet eylesin. seninde menün güzelmiş. sporu telafi etcez inşallah.

günaydın canlarımmm

c.tesi yemekli misafir vardı ve yemeklerimiz çok güzel olmuştu. fazla fazla yememek için zor tutttum kendimi. 3 yk et sote sebzeli, 3 yk domatesli biberli bulgur, salata, yarım bardak gazlı içecek, 1 adet küçük şerbetli bir tatlı. misafirler gittikten sonra 1 saate yakın egzersiz yaptım. :61:

pazarda klasik kahvaltı yaptım. yarım dilim ekmek yedim. akşama kadar ara öğün olarak 1 bardak ayran içtim. akşamda 1 kase mercimek çorbası içtim. eşimi ikna ettim dışarda spor yapalım diye. saatler sonra kabul etti. giyindik dışarı çıktık yağmur başladı eve döndük :84: dedi ki sen çok şanssızsın bu spor konusunda, baksana hiç çıkamıyoruz. bu lafa yorum yapmıcam. sinirleniyorum. ardından adet oldum. bir halsizlik çöktü. sporumu yapamadım. eşimde biraz çikolata yedirdi bana. hasta olduğum için baya zorladı.

canım allah rahmet eylesin. seninde menün güzelmiş. sporu telafi etcez inşallah.

ayyy aşkımmm hoşgeldin. çok geçmiş olsun . spor konusunda bayağı şanssızsın be kanka. olsun pes etmek yok:45:

sen geldin ben gidiyorum tatlışım.
arkadaşlar hepinizi öpüyorum. bugün akşamüstü oğluşuma cciler almaya gitcez. hava ısınmadı yağışlı burda ama dün kışlıklarını ayırdım. yazlıkları yerleştirme vakti geldi dolaba.
burcum sen hangi semttesin?

ewet canım bahar geldi her yer cıvıl cıvıl oldu. ben de ctesi gezdim biraz mağazaları. çok güzel bir ceket aldım kendime. şimdi de rengarenk elbieseler ve etekkler almak istiyorum. bakalım artık ne zamana kısmet olursa:12:

sen tatlı mı yedin yoksa:53:

ayyy aşkımmm hoşgeldin. çok geçmiş olsun . spor konusunda bayağı şanssızsın be kanka. olsun pes etmek yok:45:

sen geldin ben gidiyorum tatlışım.
arkadaşlar hepinizi öpüyorum. bugün akşamüstü oğluşuma cciler almaya gitcez. hava ısınmadı yağışlı burda ama dün kışlıklarını ayırdım. yazlıkları yerleştirme vakti geldi dolaba.
burcum sen hangi semttesin?

canım ben alsancakta çalışıyorum. evimde bostanlıda. alışveriş yapmışsın güle güle giy aldıklarını. kilom düşmeden kendime bişi almıcam. ben senin oğlunu yerim hemde cicileriyle beraber. :86:

kendine dikkat et.. öptüm seni. :54:

öğle yemeğim : 1 tabak patatesli kıymalı yemek, 2 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek. hastayım diye yedim ekmeği , kendimi çok güçsüz hissediyorum. :5:

selam kızlar internetim bağlandı birkaç gün sürer diyordum ama çok şükür hemen geldi gün içerisinde kopmalar olabilirmiş neyse bugünkü menüm

sabah saat 6 da
special k sütle beraber 1 bardak form plus çay

2 saat sonra
1 domates
küçücük peynir
kızarmış kepekli light ekmek

ara
1 portakal 1 maden suyu

öğlen
yarım paket etiform 1 bardak form plus çay

şimdilik bu kadar

selam kızlar internetim bağlandı birkaç gün sürer diyordum ama çok şükür hemen geldi gün içerisinde kopmalar olabilirmiş neyse bugünkü menüm

sabah saat 6 da

2 saat sonra
1 domates
küçücük peynir

ara
1 portakal 1 maden suyu

öğlen

şimdilik bu kadar

selam canım. kahvaltın , ara menün güzel de öğlen az değil mi?

kızlar selam hafta sonu taşınmayla geçti öyle kaçamağım olmadı hatta yemek yıyemedım bile az yiyorum artık bunye alıştı sanırım :) bide reglde bitti oburluk geçti normale döndüm ne yedin derseniz sayamam karmakarışıkdı ne yaptım bılmıyorum yorucuydu pazar 17:00 kadar uyumuşum :)

bugun : sabah - kahvaltı yapamadım koşuşturmaca geçti
öğlen : yarım çorbanın çeyreği :),patatesli köfte yemeği 6-7 kaşık,salata
bir kısım eşya diğer evde kaldı buna yıyeceklerımde dahil o yüzden bugunden sonra düzelecek

kızlar selam hafta sonu taşınmayla geçti öyle kaçamağım olmadı hatta yemek yıyemedım bile az yiyorum artık bunye alıştı sanırım :) bide reglde bitti oburluk geçti normale döndüm ne yedin derseniz sayamam karmakarışıkdı ne yaptım bılmıyorum yorucuydu pazar 17:00 kadar uyumuşum :)

bir kısım eşya diğer evde kaldı buna yıyeceklerımde dahil o yüzden bugunden sonra düzelecek

kolay gelsin sana, taşınmak zor gerçekten. diyetinide bozmamışsın, sporda olmuş ohhh :64:

kızlar kusura bakmayın hafta sonu fırsatım olmadı.dün de elektirik kesintisi vardı.hafta sonu malum dağıttım biraz.diyet yapmakta çok zorlanıyorum.karbonhidrat diyeti vardı önceden yaptığım.onunla devam edebilirim.
menüm:
sabah peynir salatalık domates yeşillik
öğle:salatalık domates 8-9 yaprak sarma yeşillik
akşam yumurta ya da kızarmı tavuk olabilir.

herkese merhaba
gunlerım yogun gecıyor
ben hasta oldum oglum sımdıde esım hasta evde yatoyor
hafta sonu
cumartesı gunu
sabah 1 dılm ekm 1yk kadar menemen ıhlamur
ara kaju ve soya sosouna batırılmıs leblebi
ögle
3 dılım ekm(beypazarında ufak yuvarlak pıde ) domates peynır salatalık y. bıber lı sandwich
ara 4 dılım beypazarı ev baklavası
akşam yemek yemedım
yatmadam 4yk yulaf ezmesı sut 2 kuru ıncır(bagırsaklar ıcın)
pazar 1 dılm ekm 1 dılm peynır 1 catal omlet
ara yok
öğle 1 kızarmıs alabalık 1 dlm ekm salata kola
ara yok
akşam 4 tane kızarmıs ıclı kofte
cok canım ıstıyordu dun akşam hadı dedım yapayım yapıncada yedım2 snedır yemıyordum nerdeyse
bugun
sabah 2 dilm ekmek aradı domates 1 yesıl bıber peynır
ara - yok
ara 5 tane buyuk cılek
akşama 1 yesıl bıber kozleme
yogurt 3 kofte

bu arad beypazarına gıtmeden esıme dedımkı resteuranta gırmek yok ben dıetteyım dedım ama baklava ısı bozdu
bıraz gecmıse bakayım
ögle 7 yk bulgur pılavı 1/2 kucuk akse yogurt (pul bıberlı)

çok şükür. Allah iyilik versin onlara. hadi afiyet olsun size.:56:

canım haftasonu kaçamak yapmadık ama kkdan kaçtık:1:
saol canım...AMİN AMİN..bende hafta sonu karma karışık oldu ..:17:
amin canımmm basınız saolsun allah sabır wersn yakınlarınaaa allah rahmet eylesin :(

16 nisan menünde ekmek cok olmus we yumurta yemissn ayrıcaa :50:

ii olmalarına sewndmm canım gözün aydınnn hadi görüsürrüüzz :38:

ben daha önce yaptım canım biliorummm diyeti ama adetmden sora dewam edicemmm
saol canım şükür bende az daha toparlansam iyi oluucak..:85:

teşekkür edim :9:..bende hala burnum tıkalı genzi dolu antibiyotiğe devam..ama daha iyiym en azından ağrı kesiciyi içmiyorum artık..
günaydın canlarımmm

senin dışarda spor işin hep yatıtor ama az kaldı havalr açılınca kimse tutamaz değilmi..:34:
öğle yemeğim : 1 tabak patatesli kıymalı yemek, 2 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek. hastayım diye yedim ekmeği , kendimi çok güçsüz hissediyorum. :5:
geçmiş olsun..adetliyken el kol güçten düşüyor ya başlaması dert olması dert ..:24:

sabah saat 6 da

2 saat sonra
1 domates
küçücük peynir

ara
1 portakal 1 maden suyu

öğlen

şimdilik bu kadar
öğlen dolu dolu yesen akşama daha az acıkırsın..hemde daha hafifi atlatırsın..

plastic menün çok kız..kahvaltısız niye güne başladın..:47:
taşınma zor yorucu atlattın ama arada reglde geçti..bu hafta iyi bir bildirim yap artık..:34:
kızlar kusura bakmayın hafta sonu fırsatım olmadı.dün de elektirik kesintisi vardı.hafta sonu malum dağıttım biraz.diyet yapmakta çok zorlanıyorum.karbonhidrat diyeti vardı önceden yaptığım.onunla devam edebilirim.
menüm:
sabah peynir salatalık domates yeşillik
öğle:salatalık domates 8-9 yaprak sarma yeşillik
akşam yumurta ya da kızarmı tavuk olabilir.
çok az ve dengesiz olmuş..akşama bol salat ve haşlama tavuk ye kızarmış değil.karbo yapıyorsanda tavuk ölçünü artır salatayı azalt..
herkese merhaba
gunlerım yogun gecıyor
ben hasta oldum oglum sımdıde esım hasta evde yatoyor
hafta sonu
cumartesı gunu
sabah 1 dılm ekm 1yk kadar menemen ıhlamur
ara kaju ve soya sosouna batırılmıs leblebi
ögle
3 dılım ekm(beypazarında ufak yuvarlak pıde ) domates peynır salatalık y. bıber lı sandwich
ara 4 dılım beypazarı ev baklavası
akşam yemek yemedım
yatmadam 4yk yulaf ezmesı sut 2 kuru ıncır(bagırsaklar ıcın)
pazar 1 dılm ekm 1 dılm peynır 1 catal omlet
ara yok
öğle 1 kızarmıs alabalık 1 dlm ekm salata kola
ara yok
akşam 4 tane kızarmıs ıclı kofte
cok canım ıstıyordu dun akşam hadı dedım yapayım yapıncada yedım2 snedır yemıyordum nerdeyse
bugun
sabah 2 dilm ekmek aradı domates 1 yesıl bıber peynır
ara - yok
ara 5 tane buyuk cılek
akşama 1 yesıl bıber kozleme
yogurt 3 kofte

bu arad beypazarına gıtmeden esıme dedımkı resteuranta gırmek yok ben dıetteyım dedım ama baklava ısı bozdu
bıraz gecmıse bakayım
ögle 7 yk bulgur pılavı 1/2 kucuk akse yogurt (pul bıberlı)

geçmiş olsun..:70::71:
öğle menümüz aynı olmuş..:9:

Back
X