ceee eeeeselam kızlar napiyonuz bakim kilo bildirimlerinize baktım çok güzel vermişsiniz maşallah
![]()
teşekkürler,sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceee eeeeselam kızlar napiyonuz bakim kilo bildirimlerinize baktım çok güzel vermişsiniz maşallah
![]()
bizim apartman yeni ve herkeste yeni eve yeni bebek mantığı var. ikinci kattakinin bebeği 5 aylık. 1 kattaki 3 aylık hamile dün bahçede biraz oturduk orda öğrendim. bnen de istiyorum. kaptanım ben yakında mezun olurum inşallah bu topikten . 2 haftaya 50 olur muyum ki?
eşim o kadar değil ama ben sürekli bebiş düşünüyorum. Allahım sen aklıma mukayet ol![]()
günaydın,hayırlı cumalar herkese.
geçen hafta:84.500
bu hafta:82
takımiçi sıralamayı size bırakıyorum kızlar. yalnız takımiçi sıralama haftalık oluyor, yani file76'nın bu haftaki oranını alacaksınız.
file76 (84.5 / 82 / 2.5 / 2.96%) şeklinde
ve
haftalık sıralamaya, bildirim yaparsa, roseking'i de alalım derim.:97:
roseking (70 / / / %)
ah canım ya çok üzüldüm şimdi ben nasılsa haftaya kaldım diyorum öyle demiştin ya neyse sağlık olsun ama geçerli bir sebebim vardı sabahın köründe amcam kapıya dayandı senelerdir süren bir miraslık dava vardı mahkeme dün sonuçlanmış paylaşım yapılmış hani kaç gündür annemin emeklilik işleriyle uğraşıyorum diyordum ya işleri bitirmiştim bir tek para kalmıştı malum oda yok bide biz ev aldık yeni 4 ay oldu onun borcu bunun borcu derken çok açılmıştık para alcağımı duyuca annemi emekli yapıcam hevesine evden nasıl çıktığımı bilmiyorum bir oraya bir buraya daha yeni geldim eve bütün gün sadece bir tane hamburger yedim bide fırsat yoktu bişiler yiyeyim evet bugünkü menüm bir hamburger 5 küçük pet şişe sugerçi dün kilo bildirdim 68im neyse bugüün annemi hayırlısıyla emekli yapabildim kusura bakmayın yinede olurmu
![]()
canm kaptanımız rabia sehir dısında ben yardımcısı olarak sölüorum kurallarda yazıo 11 30 a kadar bekledm gelmedgn icn sıralamaya alamadık ama bu senin motiwasyonunu asla düsrmesin böle gidersen büyük ihtimal haftaya seni takıma alırız die düsünüorum sen olabildgnce cok katıl aramıza kacamak yapma kaptanımız en ii kararı weririslernde allah kolyalık wersnn canmmm
![]()
canm kaptanımız rabia sehir dısında ben yardımcısı olarak sölüorum kurallarda yazıo 11 30 a kadar bekledm gelmedgn icn sıralamaya alamadık ama bu senin motiwasyonunu asla düsrmesin böle gidersen büyük ihtimal haftaya seni takıma alırız die düsünüorum sen olabildgnce cok katıl aramıza kacamak yapma kaptanımız en ii kararı weririslernde allah kolyalık wersnn canmmm
![]()
sağol canım motivasyonun için valla kendi kendime kızıp duruyordum ama gerçekten yapabileceğim hiç bişi yoktu sağlık olsun ne yapalım ayaklarım su toplamış:93: yorgunluk üstüne yatıcam şimdi çok yorulmuşum bu arada canım yarın malum 23 nisan görümcemin kızının saçlarını yapıcam:86: sabah 7 de onlarda olmam lazım ufaklığın müsameresi varmış ordan okuluna gidicem onun oyun bittikten sonra eve mi gelirim onlaramı giderim belli değil yarın durum göstericek. ya öğleden sonra yada akşama kesin girerim gerçi yarın bir çoğumuz sanırım 23 nisanda olucakgidelimde çocukların heyecanına karışalım
![]()
sağol canım motivasyonun için valla kendi kendime kızıp duruyordum ama gerçekten yapabileceğim hiç bişi yoktu sağlık olsun ne yapalım ayaklarım su toplamış:93: yorgunluk üstüne yatıcam şimdi çok yorulmuşum bu arada canım yarın malum 23 nisan görümcemin kızının saçlarını yapıcam:86: sabah 7 de onlarda olmam lazım ufaklığın müsameresi varmış ordan okuluna gidicem onun oyun bittikten sonra eve mi gelirim onlaramı giderim belli değil yarın durum göstericek. ya öğleden sonra yada akşama kesin girerim gerçi yarın bir çoğumuz sanırım 23 nisanda olucakgidelimde çocukların heyecanına karışalım
kızlar geçmişe çok baktım bulamadım,biriniz bir detoks çorba tarifi vermişti.tekrar yaza bilirmi
ahhhhhhh ahhh ben iste olucammmm
canm 2 litre suya 4 yk yesil mercimekk 4 yk nohut 4yk yarma (asurelik bugday) bunları haslıosun salatalıkk koyuosun bunları 2 litre suda karıstırıosun corba haline getiriosun icne baharat koyablrsn tuz ddeil tabi sabah kahwaltını normal b sekilde yapıosun yumurta da yiebilrsn 2 saat aralıklarla bu corbayı icmeye baslıosun diyet yöntemleri we denemlermizde de bulabilrsn
yağmurcini liste güzel olmuş. bu listeyi güzelleştirmek için tüm hafta yemeyip içmeyip spor yapıp su içen tüm arkadaşlar tebrik ediyorum. elinize emeğinize sağlık. genel olarak herkes emeğinin karşılığını görmüş. bu hafta daha iyi oluruz inşallah.
file76 (84.5/82/2.5/2.96%)
burcuxxx (62.1/60.4/1.7/2.74%)
neyneyse (62.8/61.6/1.2/1.91%)
emvacilbihar (52.6/51.6/1.0/1.90%)
sakaleynmaster(63.2/62.5/0.7/1.11%) :44:
dombili85 (68.0/68.2/-0.2/-0.29%)
yagmurcini3(87.5/88.0/-0.5/-0.57%)
_ferdici_(66.2/66.8/-0.6/-0.91%)
kilo veren herkesi tebrik edermmm![]()
hoşgeldin canım. bol bol katılımını bekleriz.selam arkadaşlar bende geldim =))
kız sen benim gönlümün birincisisin.olsun güzel olmuş, eline sağlık
hoşgeldin. biraz kendinden bahseder misin?
kızz sen nerden çıktın ya, bu hafta ben 1. olacaktım. yemedim içmedim at gibi koşturdum yine 2. oldum.
tebrik ederim canım. hakettin bunu![]()
canım tebrik ederim birinci olmuşsuntebrik ederim.darısı başımıza inşallah bizlerde mezun oluruz burda
canım altın çileklei ne zaman yiyorsun ve kaç tane yiyorsun. malum çok değerliler ya. merak ettim.kızlar herkese merhaba sabah bımde kı altın cılekelr ıcın gıttım malesef kalmamıs
3 pk alabıldım
neyse bugun basladım gercekten ıstahı kesıyor
bugun sabh :1 dılım ekm 1 dılm peynır domates salatalık 1/2 cay kasıgı recel
öğlen 4 yk muslı 1 yk kuru uzum 1 tatlı kasıgı gaju berry 2 kuru ıncır 1 cay bard sut
ara elma
akşam 3 kofte semızotu salatası
1 dılm ekm
bu arada bugun ev temızlıgı
yarın mısafrm gelecek kosusutrmayla gececek
çok güzel spor yapmışsın tebrik ederim.bu sabah
2 kayısı kurusu balık yağı su..
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir..
ara
yok
öğlen
azıcık tavuk döner
1 bardka ayran
3 kaşık ıspanak yemeği..
ara
krom hapı
2 kuru kaısı
1 ceviz..
akşama
ıspanak yemeği
yoğurt
şşu ana kadar
1.5 litre su
1 litresi tarçınlı
yarım litresi karbonatlı..
spor
60 yarım mekik
50 sağ 50 sol oklava hareketi..
50 sağ 50 sol yanlara yatma
15 *2 bacakları çalıştırdım..
10 tanede yalancı sandalye hareketi havada oturur gibi duruyorsunuz ya .onu çok yapamdım..niye koşu bandında yürümüyorum oğlum hiç yemek yemiyor ikidebir uyanıyor..beni görmezse kalkıyor..koşu bandıda kızın odasında..((akşamada misafirm var spor yapamam..
şimdi ikinci turlarımı yapayım..![]()
devam caım devam . ben de biraz sonra bakcam callan ve leslie ablaya bakcam. deneyeceğim inşallah. gerçi okulda çok yoruldum. ama olsun durmak yok. bu arada ben bu gün 2 .5 km yürüdüm tempoluohhh maşallah.menü güzel, spor güzel. o sandalye hareketi gerçekten zor. kalçaya bacaklara çok iyi geliyor diye bende yapıyorum ama hiç bir egzersiz callan kadar beni germedi, yormadı. hala düzelemedim. ayağa kalkmak işkence. her yanım ağrıyor. yinede akşam tekrar yapıcam diye heyecanlanıyorum.
![]()
hoşgeldin. ne iyi ettin de uğradın ara ara gel bizi motive et. ayyy canım bebişimiz napıyo ? sen daha hissetmiyorsundur varlığını hareketlerini ama orada olduğunu bilmek bile bence çok güzel bir durum.ceee eeeeselam kızlar napiyonuz bakim kilo bildirimlerinize baktım çok güzel vermişsiniz maşallah
![]()
biz türk insanı alışk değiliz öle dışardan bişiler alcam sizi öyle ağırlayacağım laflarına. sanki bizi önemsemiyomuş gibi geliyo da ondan. boşwer gerçekten samimiymiş de böle açık açık sölemiş. hiiiiiiiiç için burkulmasın. ben de çok yoğunsam ya da evde misafir gidince ikram kalmasını istemiyorsam hazır alıyorum ev yapımı ürünler satan yerlerden. sonra da bunu nasıl yaptın derlerse tarifini veriyorum yaklaşık olarakiyiyiz şekerim. teşekkür ederiz. asıl sen nasılsın? bebek nasıl?
kızlar bu akşam bir okul arkadaşıma çaya gideceğiz. dün akşam aradım diyetteyim fazla yemiceğimi bir şekilde söylemek için. tabi bir taraftan sıkılıyorum yanlış anlar diye samimiyiz ama samimi olunca daha zor oluyor yemek zorunda kalıyorsun. neyse ben bu düşüncelerle boğuşurken ağzımdan laf çıkıverdi. canım ben diyetteyim, fazla yemezsem kusura bakma ne olur. arkadaşımın cevabı : zaten çok yoğunum el emeği bişi yapmıcam, hazır alıcam önemli değil yememencevaba sevindim ama nedense bir buruk sevindim yahu :26: sağol dedim.
![]()
burcu hızlı koşşşş pastalar sana yetişemesin. canım kankam bak biz de yarın piknikteyiz. bize iyi eğlenceler.çıkma vakti geldiiii. yuppiiiiiiii
yarın çalışmıyorum. p.tesiye kadar uğramayabilirim. en son baktığım değerlere göre takım olarak bu hafta 1. olmuşuz galiba. tüm arkadaşlarımı kutlarım. elifcim sende 1. sin sanırım. :82:
bu haftasonu eşimle pikniye gidebiliriz. ona sözüm vardı. tabiki kaçamak yapmıcam.
hepinizi öpüyorum.. kendinize dikkat edin. kaçamaksız haftasonları dilerimmmm.
burcu kaçar, pastalar onu kovalarrrrrr![]()
inşallah canım. 2 ya da 3 haftaya bu kiloya gelsem ii olacak.. ama sizi ykından takip edeceğim inşallah sonrasında fahri olarakallah gönlüne göre versin canım 2 haftada rahat rahat 50 olursun canım
maşallah canım tebrik ederim![]()
canım Allah kolaylıklar versin hem maddi konularda hem de koşturmacalarında. kolay değil.ah canım ya çok üzüldüm şimdi ben nasılsa haftaya kaldım diyorum öyle demiştin ya neyse sağlık olsun ama geçerli bir sebebim vardı sabahın köründe amcam kapıya dayandı senelerdir süren bir miraslık dava vardı mahkeme dün sonuçlanmış paylaşım yapılmış hani kaç gündür annemin emeklilik işleriyle uğraşıyorum diyordum ya işleri bitirmiştim bir tek para kalmıştı malum oda yok bide biz ev aldık yeni 4 ay oldu onun borcu bunun borcu derken çok açılmıştık para alcağımı duyuca annemi emekli yapıcam hevesine evden nasıl çıktığımı bilmiyorum bir oraya bir buraya daha yeni geldim eve bütün gün sadece bir tane hamburger yedim bide fırsat yoktu bişiler yiyeyim evet bugünkü menüm bir hamburger 5 küçük pet şişe sugerçi dün kilo bildirdim 68im neyse bugüün annemi hayırlısıyla emekli yapabildim kusura bakmayın yinede olurmu
![]()