günaydınnnn canım arkadaşlarımmmmm
inşallah iyisiniz. hepinizi çok özledim. h.sonlarını diyet açısından sevmiyorum. çünkü mutlaka bir yerlere gidiyoruz ve kaçamaklar oluyor.
cuma akşamı arkadaşımda kaçamak yapmadım. bir lokma ıspanaklı börek, bir lokma elmalı pasta yedim. onlardan gece saat 2 de döndük ve ben 3 e kadar callan ablayla çalıştım.

bende kendime hayret ediyorum. sonuçları gördükçe daha çok hırslanıyorum.
c.tesi geç kalktık ekmeksiz klasik bir kahvaltı yaptım. sonra eşimle dışarı çıktık. pazar günkü fenerbahçe maçı için ona forma aldık. 2 saat yürüdük. akşam yemeğe kayınvalidelere gittik. içki içmedim. haşlama et yedim tek kaçamağım dondurmalı minik bir dilim pasta oldu. eve geldik callanla buluştuk.
pazar canım hiç bişi yemek istemedi. eşim kepekli ekmekten tost yaptı. ısrar etti yedim. sonra maça beraber gideceği arkadaşı geldi. onlar maça ben annemlere gittim. annem sağolsun yiyemiyorum diye içli köfte yapmış. allahtan haşlama olanından 4 adet yedim. akşamda eşim arkadaşıyla maçtan sonra yemeğe geldi. 1 minik tavuk bonfile, 1 kaçık bezelyeli pilav, 3 küçük parça fırın patates yedim. sonra arkadaşı gitti. ben yine callanetics yaptım. ya bu spor çok yorucu. onu yaparken başka spor yapamıyorum. son hareketten sonra halının üzerinde uyuyakalmışım.
canım kahvaltı istemiyor şuan. birazdan acıkınca yapacağım.