• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

orti nerelerdesin:3:
benim bugünkü son menüm sabah klasik kahvaltı (yukarda ayrıntılı)
öğlen peynirli ufak tost
akşam 5 gibi 1 muz
akşam 1 tabak bezelye
1kase semizotlu yoğurt
18 sarma:59:
fazlamı olmuş galiba sanırsam:43::43::43:
canım akşam bu kadar yükleme yapmasaymışsın keşke güne yaysan iyi olurdu:31:

kızlar mrb.öncelikle yenigelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.kızlar misafirlerim biraz alışverişe gittiler,bende sizlere yazayım dedim:)şimdi geçmişi okuyacağım biraz..yalnız bir arkadaşım kim olduğunu hatırlayamadım geçmişe bakim yazacağım kavitasyona başlıcaktı.seansı 100 tl demişti.bugün arkadaşım 4 seansı 50 tlye anlaşmış:52:bir site varmış orda herşey %60 dan fazla indirimliymiş.bakalım cuma günü görüşmeye gidiyor.bende gideceğim beraber.belki banada bir kıyak geçerler:1:yani kızlar sizede bişe söylicem.okulda bir arkadaş var çoookkk zayıflamıştı.bende sormuştum altın çilek yedim falan demişti.sizede söylemiştim,meğersem kavitasyona falan gitmiş yaaa:47:bana yedirdi altın çilekleri söylemedi kavitasyonu.bugün bunu işte cuma randevusu olacak arkadaşım söyledi.şuna bak ya .zayıflamasının sırrını saklıyor.sanki kocasını alcaz elinden:27::35:kızlar bakalım.cuma gideyim sizide bilgilendiririm.öptm.

Kızlar karın çatlağı derdi olan var mı :18:
varr balımm napcamı bilmiyomm sence?
oluya ferdıcı ama en yakında toplanamk lazımm
bayrama 10 kg versem super olur

bencede dusurme omzunu vucuudun dırenıyor
sabret
kı bende senı gorem toplayam kendımı

ayyyyyyyyyy ne sınır bozucu durum rabıa allah yardımcın olsun ev dandını cocluk cocuk offffffff

bebekler oyle uykuları geldımı hiç bişi dınlemıolar sımdık benımkınıde sallaıyorum uyusun dıe

1 kase yogurt a 3 salatalık rendele tok tuyor guzelde oluyooo

evet dunde guzeldı butun halıları dıldım suan yazı bıle yazamıyorum
halı perde cam 1 gunde yaptım
toparlan kızzz noluyo bize yaaa:24:haydi bismillahhh
öğlen peynirli ufak tost
akşam 5 gibi 1 muz
akşam 1 tabak bezelye
1kase semizotlu yoğurt

abovvv 18 sarma mıı :37:nettinn kız senn sen sarmaları bende seni yerim görürsünnn:57:görmimm bidaaa hııııı:52::1:

canlarım hoşgelmişsiniz :9:

nasılsınız neler yaptınız.. kimler burda elleri göreyim :9:

karın çatlağı şikayeti olan varmı?? demin yazdım ama kimsede yok sanırım :68:

canım benim karın çatlağı değilde ,kollarımda var.böyle koltuk altına doğru kalın yerlerde:)noldu bir formülmü var bildiğin.:44:

bugün
sabah
4 dilim ekmek
ara
çikolata.çok
öğle
yok
ara:
yok
akşam
tavuklu,peynirli sandviç
1 kase yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
su:az ya 1 litre anca

kimse yok bugün bakıyom da herkesin işi var galiba:97:

canım akşam bu kadar yükleme yapmasaymışsın keşke güne yaysan iyi olurdu:31:

evet cnm ya haklısın nie öle oldu bende anlamadım ceza olarak yarım saat koşu bandına binicem sabahta ebru şallıyla pilates yapmıştım
bu arada NEYNEYSE benim hedef kilomu cuma mı belirticeksin?? 60 olarak ekler misin onu cnm:16:

bugünkü menü 1dilim ekmek 1 domates yarım salatalık1kk peynir 2 zeytin
ara kalan yarım salatalık
öğlen 5yk bamya 2yk yoğurt 2dilim kepek ekmeği
ara 2yk yoğurt yarım salatalık yarısı 1çatal karpuzz
akşam 1bardak süt içine 4 yk nesfit 2 sarma

3lt belkide daha fazla su ve 45 dk sporr

cnm aslında biyoloji öğretmeni olmak istiyorum kpss den 75 aldım normal memur yada biyolog olarak atansamda razıyım ama en az 86 almak lasım yarın ki iş sanırım satışla ilgili ama tam bilmiyorum gidince öğrencem
hayırlısı olsun canım. kpss'ye çok çalışmak lazım.

Bugünümü toparlayım sonra muhabbet ederiz sizler teşrif edince :52:

Kahvaltım:
Yeşil çayım bittiği için bitki çayı demleyemedim bugün.

- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA
- 6 yeşil zeytin

ara bol su

öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe (Köfteli bezelye yemeği) (susuz)

ara bol su...

akşam yemedim.. 3 salatalık yedim.

3 litre su içtim.
25 dkk yürüyüş yaptım..

sonra dışarı çıkamayınca biraz daha spor yapmak istedim..
15 dkk yürüdüm..
50 x 2 ip atladım.
50 zıplayarak twist hareketi yaptım
200 normal sabit twist
100 iki yana hareket (nasıl tarif ediyim :9:)

yaklaşık 1 saat spor yaptım yani... :)
valla cuma günü korkun benden :9:
gayet güzel:46:

ayyyyyyyyyy ne sınır bozucu durum rabıa allah yardımcın olsun ev dandını cocluk cocuk offffffff
kesinlikle çok sinir bozucu dombilim.

bende karın çatlağı yok çok şükür. selülit derdim var.:59:

öğlen peynirli ufak tost
akşam 5 gibi 1 muz
akşam 1 tabak bezelye
1kase semizotlu yoğurt
yok ya bence çok değil. sarmalar minicik oluyor zaten.

kızlar mrb.öncelikle yenigelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.kızlar misafirlerim biraz alışverişe gittiler,bende sizlere yazayım dedim:)şimdi geçmişi okuyacağım biraz..yalnız bir arkadaşım kim olduğunu hatırlayamadım geçmişe bakim yazacağım kavitasyona başlıcaktı.seansı 100 tl demişti.bugün arkadaşım 4 seansı 50 tlye anlaşmış:52:bir site varmış orda herşey %60 dan fazla indirimliymiş.bakalım cuma günü görüşmeye gidiyor.bende gideceğim beraber.belki banada bir kıyak geçerler:1:yani kızlar sizede bişe söylicem.okulda bir arkadaş var çoookkk zayıflamıştı.bende sormuştum altın çilek yedim falan demişti.sizede söylemiştim,meğersem kavitasyona falan gitmiş yaaa:47:bana yedirdi altın çilekleri söylemedi kavitasyonu.bugün bunu işte cuma randevusu olacak arkadaşım söyledi.şuna bak ya .zayıflamasının sırrını saklıyor.sanki kocasını alcaz elinden:27::35:kızlar bakalım.cuma gideyim sizide bilgilendiririm.öptm.
tamam canım.
kavitasyonu sakaleyn master denedi bizde.

evet cnm ya haklısın nie öle oldu bende anlamadım ceza olarak yarım saat koşu bandına binicem sabahta ebru şallıyla pilates yapmıştım
bu arada NEYNEYSE benim hedef kilomu cuma mı belirticeksin?? 60 olarak ekler misin onu cnm:16:
tamam canım eklerim:16:

günaydın kızlar
dünkü menümü vereyim
sabah: klasik kahvaltı
ara: yarım elma,1 portakal
öğle:1 tbk mercimek, salata,2 dilim ekmek
ara:dondurma, 5-6 erik
akşam:1 tbk mercimek, 2 dilim ekmek, salata

su içmedim, çok mu kaçamak yapmışım, kendimi yerken sürekli suçlu hissediyorum

2 dilim ekmekleri 1 dilim yapsaydın daha iyi olurdu canım çok kaçamak yok öyle bide dondurma var tabi:45:

kızlar dünkü menümü verip geçmişi didikleyecem.Çok halsizim ve midem çok bozuk.kusmaktan korktuğum için de kusamıyorum.:59:

galiba müsliden oldu :59:

Sabah:
müsli+süt
Ara:
Big milk
Öğlen:
haşlanmış bezelye + havuç ve kefir
Ara:
2 avuç tuzsuz fıstık
Akşam:
Müsli 1 bardak süt.

Akşamı böyle kapatı caktım.Mangala çağırdı arkadaşlar.Tadımlık herşeyden aldım.Azdı yediklerim ama kesin kötü olmuştur.
Spor:frizbi oynadık,koştum zıpladım.
Su: 1.5 litre

geçmiş olsun canım mangal dedin canımızı çektirdin :87:

canım benim karın çatlağı değilde ,kollarımda var.böyle koltuk altına doğru kalın yerlerde:)noldu bir formülmü var bildiğin.:44:

ayyy yok cnm nerdeee keşke bulsam direk söylerim.. aslında bir krem var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. alıp kullansammiki bilmiyorum :43:

gayet güzel:46:

bende karın çatlağı yok çok şükür. selülit derdim var.:59:

teşkr ederim balım :16:

ayy benim hem karnımda hem kollarımda var gebelik döneminde oldu :43:

günaydın kızzlar napıosunuz bakalım nasılsınızz :):) ben kc gündür giremedm bura sürekli elekrik kesilde elektrik geldgnde de acılmadı inernet hatlardan kaynaklanıomus giremedm haber veremedm o yüzden.rabia ben listede yer almak istemiorum cnkü sınawlarım basladı giremicem doru düzgün ondan sora tasınma isimiz olcak net baglancak flan derken yine giremicem ya okulum war staja baslıcam flan derken cok katılımda bulunamıcam we biliosun yeni bi diyetteyim o yüden tartılmıorum da ama gruptan cıkmak istemiorum hep burda olcm sizleri takip etcem yine hep paylasımda buluncam deisen tek sey listede adımın yer almamsı olcak sora zayıfladıkca resmlerimi bile koycam y,ne de kararı sen ver cnm :)

merhaba canım hoşgeldin hiç girmeyince kızdın gittin sandım bayağı yoğun günler seni bekliyor anlaşılan elinden geldiğince girmeye çalış canım güzel haberlerini bekliyoruz :54:

tükendi benide tüketti..öyle tabi hayirlisi olsun,saol..:71:

seminecim memnun oldum bende:16: hayirlisi olsun..is olsun artik ne olursa olsun devir bu devir..bende gelicem is bakicam is secmiyorum..gerekirse temizlik bile yaparim..almanyada özellikle biz türkiyeliler her isi yapiyoruz..temizlik dahil.. ama kendi ülkemizde is seciyoruz..bizler burda calistigimiz gibi kendi ülkemizde calissak 2 deil 3 türkiye olur..
söyle alman mutfagi bizim mutfagimiza göre hafif..fast foot disinda asil alman mutfagi soslu ve haslama agirlikli..ama inanin bizim damak tadimiza göre hic deil.. alismisiz,salcali,yagli yemeklere..:61:

yaaa bisi dicemm..sabah kalkar kalkmaz tartiya gittim..nerden esti bilmiyom normalde cumadan önce tartilmazdim..:43: olamaz 77 cikti.. 1 haftada verdiklerini insan 3 gunde alirmi ya..:50: oysaki görüyosunuz aksam 5 ten sonra bisi yemiyom..:59:moralim bozuldu,gelde düsmesin bu omuzlar..:43:

canım regl öncesi olabiliyor öyle bozma moralini belki ondandır

kızlar size bi sorum varr!!
benim vücudumda korse var şu bütün olanlarda zıbın gibi alttan çıtçıtlı sizce spor yaparken onu çıkarayım mı kalsın mı yada spor yaparken + mıdır - midir ????

canım düzenli olarak korse giymenin vücudu sarkmalara karşı koruduğunu biliyorum ama spor yaparken bir faydası olurmu bilmem sanki daha çok rahatsız eder gibi geliyor bana

selamlar kızlar:79:
ne var ne yok? benim badanacı bizi ekti. evimde her şey üst üste sıkış tıkış duruyor. çok sinirliyim açıkçası. bir arkadaşın da bebeği oldu. eşim arıyor, ona gidelim diye. hiç canım istemiyor şu durumda ama ne yapacağım bilmiyorum.

mesaj sayımı yapılmamış sanırım. sayayım ben.

kolay gelsin canım badana işi zor iş her yer her yerde oluyor :52: sen git eşinle bebiş görmeye hava almış olursun

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

ozlemmtekinn : 17
roseking35 : 15
dryrgp : 10
ferdici : 7
sakaleynmaster : 6

moonros : 4 :63:
ebruli_hayat : 4 :63:
yasemin_s : 3 :19:
neyneyse : 2 :20:
file76 : 2 :10:
dombili: 1 :67:
sementa33 : 0 (misafiri var)

vayyy ortim birinci olmuşsun tebrikler:46::46::46:

meraba kızçeler :9:

sabah kahvaltımı yazıyorum DİKKAT DİKKAT !!! :9:

- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA :78:
- 6 yeşil zeytin

ara bol su

öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe (Köfteli bezelye yemeği) (susuz)

ara bol su...

Akşamı yiycem birazdan. saat 5-6 gibi. şimdi yürümeye gidiyorum :8:

görüşürüz bebeklerim :82:

güzel canım menü çikolatayıda gördüm:63: canım çekti bugün ne hikmetse canım tatlı istiyor hep reglimde yeni bitti ondanmı nedir

üff rekor kırmışım:66::1:
ama evde tek başımayım canım sıkılıyor bu forum bana arkadaş oldu, bu arada bugün bi arkadaşıma gittim zayıfladın mı dedi komşumda sen hiç 75 göstermiyon dedi az önce ama tartım cumadan beri 300 gr almış gösteriyo delircem rejimin dibine vurdum cumaya kadar insin die :59:neden kilo düşçeği yere artıyokine:84:

ortim regl olabilirsin belki bide hergün tartılma moralin bozulmasın

bacaklarımda var benimde:26:

öğlen peynirli ufak tost
akşam 5 gibi 1 muz
akşam 1 tabak bezelye
1kase semizotlu yoğurt

dün 10 bugün 18 naptın orti sen fazla kaçırmışsın sonra tartı fazla gösterir tabi:50: nerde benim sopam:9:

bacak çatlağı var canım olmaz mı:1:

benimde malesef bacaklarımda var:31:

ay cnm bende bilmiyorum inanki :(
İstediğim kiloya gelince gerdirsemmiki acaba :(
Off o çok sıkıyo canımı :43:

ne çatlağı olursa olsun cnm farketmez kafa çatlağı olmasın yeter :1:
aman napcaz kiiii :(

:60::60::60:

yarım saat az ortim neden çünkü vücut 20 dakikada ısınıyor ilk 20 dakikadan sonra kalori yakmaya başlıyorsun gel sen 1 saat yap düz hesap

güzel canım menü çikolatayıda gördüm:63: canım çekti bugün ne hikmetse canım tatlı istiyor hep reglimde yeni bitti ondanmı nedir

benimde malesef bacaklarımda var:31:

:60::60::60:

kız arada minnak kaçamaklar yapiyorum ama akşama mutlaka dengeliyorum.. diyet yapmıyorum dengeli besleniyorum diyette çiko yasak ama bende değil :52::52::52:

ayy bakalım bi çaresi bulur elbet :60:

evet geçmişe baktım ve geldim bugün sabah kalktım yine erkenden banka işlerimi hallettim ordan bir kaç işim daha vardı en son kaynanama gittim nolcak sizin haliniz böyle seneye düğün yapıcaz die heveslenirken ben sizin bu haliniz nolcak dedi bana:20: bende dedim oğluna sor benlik bişi yok o yaptı ne yaptıysa ne ararım ne sorarım senin hatrın olmasa seni ziyaretede gelmem dedim :47: tabi bunları söylerken cadılık yapmadım sakin ses tonuyla alttan alttan kırmadan üzmeden neyse bayağı konuştuk işte dedim ben kalkayım artık konuşucak biri varsa o konuşsun benle seninle bişi çözemeyiz konuştukça moralim bozuluyor dedim canım benim oda yarın yine gel tamammı dedi:26: gelemem dedim işlerim var ne zaman gelirim bilmiom dedim artık çıktım geldim

hoş birgün değildi açıkçası bugün menümde saçma sapan oldu hep zaten yazmaya utanıom valla

sabah
1 bardak su

ara
1 bardak su

öğlen
4 bardak su

ara
3 bardak su

akşam
5 tane sardalye balığı
bol salata
1 bardak acai çayı

suya devam hala

neden böyle oldu miğde bulantısıyla feci bir baş ağrım vardı sanırım bende migren var annemdede var ondan biliyorum. akşama kadar anca kendime geldim onuda yemicektim birden dank etti ben bugün bişi yemedim :63:

yarım saat az ortim neden çünkü vücut 20 dakikada ısınıyor ilk 20 dakikadan sonra kalori yakmaya başlıyorsun gel sen 1 saat yap düz hesap
cnm alt komşu uyumuştur bugün yarım oldu artıkın
evet geçmişe baktım ve geldim bugün sabah kalktım yine erkenden banka işlerimi hallettim ordan bir kaç işim daha vardı en son kaynanama gittim nolcak sizin haliniz böyle seneye düğün yapıcaz die heveslenirken ben sizin bu haliniz nolcak dedi bana:20: bende dedim oğluna sor benlik bişi yok o yaptı ne yaptıysa ne ararım ne sorarım senin hatrın olmasa seni ziyaretede gelmem dedim :47: tabi bunları söylerken cadılık yapmadım sakin ses tonuyla alttan alttan kırmadan üzmeden neyse bayağı konuştuk işte dedim ben kalkayım artık konuşucak biri varsa o konuşsun benle seninle bişi çözemeyiz konuştukça moralim bozuluyor dedim canım benim oda yarın yine gel tamammı dedi:26: gelemem dedim işlerim var ne zaman gelirim bilmiom dedim artık çıktım geldim

hoş birgün değildi açıkçası bugün menümde saçma sapan oldu hep zaten yazmaya utanıom valla

sabah
1 bardak su

ara
1 bardak su

öğlen
4 bardak su

ara
3 bardak su

akşam
5 tane sardalye balığı
bol salata
1 bardak acai çayı

suya devam hala

neden böyle oldu miğde bulantısıyla feci bir baş ağrım vardı sanırım bende migren var annemdede var ondan biliyorum. akşama kadar anca kendime geldim onuda yemicektim birden dank etti ben bugün bişi yemedim :63:
kıyamam sana ya akşama kadar nasıl durdun öyle hasta olcaksın bak benden demesi erkek arkadaşınla durumları bilmiyorum ama hiç bişiy sağlığından kıymetli dil hepsi hallolur

Back
X