günaydın kızlar erkenciyim ben yine
kahvaltımı yaptım
nestle nesfit sütle beraber
aslında çok uykum var ama bugün site yönetimi bugün ilaçlama yapıcakmış onları bekliyorum. bizim buralarda son günlerde abuk subuk böcekler türedi özelliklede kırkayak salgını var

cam pencere heryer kapalı böceklerden hem çok korkuyorum hemde tiksiniyorum. hatta onlarla bir sürü de anım var bitanesini anlatayım

şimdi uzuuuuuun zaman oldu bu olay olalı gece uyandım kan ter içinde nasıl susamışım ama sanki rüyamda olimpiyatlara katılmışım o derece:86: gözümüde açamıyorum uyku tatlı elimi uzattım şişe geldi elime az doğruldum diktim şişeyi kafama oh içiyorum içiyorum küt bişi yuttum hissettim onu ama rüya gibi geldi sonra iki üç yudum daha derken yine ağzıma bişi gelir gibi oldu onu yutmadım azımda duruo gözümü açtım biden bişi kıpırdanıo ama hiç aklıma gelmio ki böcek fırladım yataktan anında ayıldım ışığı açtım koşa koşa banyoya ağzıma baktım dudaklarımın arasından bacak sallanı gözlerim açıldı tükürdüm lavobaya sekiz çizio bizim kara fatma lavobada

hadi unu çıkardımda diğerini yuttum artık karafatma dul kaldı kocasını yemiş bulundum

kusuyorum ama kendimi tutamıyorum kustukça coşuyorum ıııııy sabah sabah herşeyi çıkardım kadının kocası çıkmadı bir türlü işte böyle. ilk böyle başladı şimdi bir sinek bile bana değmesin anında duş alırım yıkarım koşarım kaçarım artık o anda ne yapabiliyorsam sabah sabah nerden anlattım
dediğim gibi ilaçlama yapılcakmış evden çıkmam gerekiomu akşama kadar eve girmeyin demezler herhalde nasıl yapcaklar bilmiom hazırlandım giyindim her ihtimale karşı bekliyorum