• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm alt komşu uyumuştur bugün yarım oldu artıkın

kıyamam sana ya akşama kadar nasıl durdun öyle hasta olcaksın bak benden demesi erkek arkadaşınla durumları bilmiyorum ama hiç bişiy sağlığından kıymetli dil hepsi hallolur

sorma canım hem başağrısı hemde mide bulantısı yüzünden böyle oldu erkek arkadaşım hımm alıştım ben ayrılalı 1 ayı geçti artık sankinliğimi koruyorum:34:

sorma canım hem başağrısı hemde mide bulantısı yüzünden böyle oldu erkek arkadaşım hımm alıştım ben ayrılalı 1 ayı geçti artık sankinliğimi koruyorum:34:

hayırlısı canım kendini üzme herşey olcağına varıyo sonunda....
hala ordaysan kanal d de şanslı masa var izle ve kop moralin düzelir birascık...

hayırlısı canım kendini üzme herşey olcağına varıyo sonunda....
hala ordaysan kanal d de şanslı masa var izle ve kop moralin düzelir birascık...

kıs aynen bende onu izliodum süper ya birde komedi dükkanı var netten izliorum eskiden trtde oynuyordu ya oralardan başladım izlemeye tolga çevik süper adam:66: kameraman volkanda:97:

evet kızlar kimler burda :8:
dün gece 12 den bu gece 12'ye kadar olan mesajları hesapladım..

bana düşermi bilmiyorum yardımım dokunur diyerekten şeettim :9:

kaptanım öncelikle yarından itibaren olmayacağım için çok ama çok üzgünüm. bilgisayarımızda ciddi bir ısınma sorunu olduğu için servise gidicek ve nezaman geleceğini bilmiyorum :43:

net bulduğum yerlerde mutlaka girip geçmişi vs okurum yazarım..

onun için beni bir kaç günlük izinli yazın yada siz nasıl uygun görürseniz.

dryrgp: 14 :65::65::65:
ozlemtekinn: 13:65::65:
neyneyse: 10:65:
_ferdici_: 8 :46::46::46:
roseking35: 8 :46::46::46:
moonros: 7 :46::46:
dombili85: 5:46:
ebruli_hayat: 4 :20:
yasemin_s: 3 :20:
anofel20: 1 :20:
yagmurcini3: 1 (listedemi bilmiyrum yinede yazdım)
sakaleynmaster: 1 :20::19:
sementa33: 2 (misafiri var)

hayırlı geceler canlarım.. kısa sürede tekrardan görüşmek üzere. kendinize çok iyi bakın. kaçamaklardan uzak durun... Allah hepinizin yardımcısı olsun...
:16::16::16:

kaptanım seni yormayayım malum işin var mesaj sayısını yazayım dedim:51:

dryrgp 14:46::46::46:
ozlemmtekinn 13:46::46:
neyneyse 10:46:
_ferdici_ 8:87:
roseking35 7:87:
moonros 7 :87:
dombili85 5:87:

ebruli_hayat 4:19:
yasemin_s 3:19:
sementa33 2:19:
sakaleynmaster 1:19:
anofel20 1:19:
yagmurcini3 1:19:

evet kızlar kimler burda :8:
dün gece 12 den bu gece 12'ye kadar olan mesajları hesapladım..

bana düşermi bilmiyorum yardımım dokunur diyerekten şeettim :9:

kaptanım öncelikle yarından itibaren olmayacağım için çok ama çok üzgünüm. bilgisayarımızda ciddi bir ısınma sorunu olduğu için servise gidicek ve nezaman geleceğini bilmiyorum :43:

net bulduğum yerlerde mutlaka girip geçmişi vs okurum yazarım..

onun için beni bir kaç günlük izinli yazın yada siz nasıl uygun görürseniz.

dryrgp: 14 :65::65::65:
ozlemtekinn: 13:65::65:
neyneyse: 10:65:
_ferdici_: 8 :46::46::46:
roseking35: 8 :46::46::46:
moonros: 7 :46::46:
dombili85: 5:46:
ebruli_hayat: 4 :20:
yasemin_s: 3 :20:
anofel20: 1 :20:
yagmurcini3: 1 (listedemi bilmiyrum yinede yazdım)
sakaleynmaster: 1 :20::19:
sementa33: 2 (misafiri var)

kalplerimiz birmiş:66: sende yapmışsın bende bu arada bana 1 mesaj kıyakmı geçtin:62: yoksa benmi eksik saydım:90:

hayırlı geceler canlarım.. kısa sürede tekrardan görüşmek üzere. kendinize çok iyi bakın. kaçamaklardan uzak durun... Allah hepinizin yardımcısı olsun...
:16::16::16:

sanada iyi geceler tatlım inşallah pc hemen gelir benimde aynı sorun vardı geçen sene 1 ayda anca gelmişti servisten:95: inşallah o kadar uzun sürmez seninde

herkese iyi geceler:54:

günaydın kızlar erkenciyim ben yine:66:

kahvaltımı yaptım

nestle nesfit sütle beraber

aslında çok uykum var ama bugün site yönetimi bugün ilaçlama yapıcakmış onları bekliyorum. bizim buralarda son günlerde abuk subuk böcekler türedi özelliklede kırkayak salgını var:52: cam pencere heryer kapalı böceklerden hem çok korkuyorum hemde tiksiniyorum. hatta onlarla bir sürü de anım var bitanesini anlatayım:66: şimdi uzuuuuuun zaman oldu bu olay olalı gece uyandım kan ter içinde nasıl susamışım ama sanki rüyamda olimpiyatlara katılmışım o derece:86: gözümüde açamıyorum uyku tatlı elimi uzattım şişe geldi elime az doğruldum diktim şişeyi kafama oh içiyorum içiyorum küt bişi yuttum hissettim onu ama rüya gibi geldi sonra iki üç yudum daha derken yine ağzıma bişi gelir gibi oldu onu yutmadım azımda duruo gözümü açtım biden bişi kıpırdanıo ama hiç aklıma gelmio ki böcek fırladım yataktan anında ayıldım ışığı açtım koşa koşa banyoya ağzıma baktım dudaklarımın arasından bacak sallanı gözlerim açıldı tükürdüm lavobaya sekiz çizio bizim kara fatma lavobada:52: hadi unu çıkardımda diğerini yuttum artık karafatma dul kaldı kocasını yemiş bulundum:52: kusuyorum ama kendimi tutamıyorum kustukça coşuyorum ıııııy sabah sabah herşeyi çıkardım kadının kocası çıkmadı bir türlü işte böyle. ilk böyle başladı şimdi bir sinek bile bana değmesin anında duş alırım yıkarım koşarım kaçarım artık o anda ne yapabiliyorsam sabah sabah nerden anlattım:27:

dediğim gibi ilaçlama yapılcakmış evden çıkmam gerekiomu akşama kadar eve girmeyin demezler herhalde nasıl yapcaklar bilmiom hazırlandım giyindim her ihtimale karşı bekliyorum:34:

merhaba canım hoşgeldin hiç girmeyince kızdın gittin sandım bayağı yoğun günler seni bekliyor anlaşılan elinden geldiğince girmeye çalış canım güzel haberlerini bekliyoruz :54:

canım regl öncesi olabiliyor öyle bozma moralini belki ondandır

canım düzenli olarak korse giymenin vücudu sarkmalara karşı koruduğunu biliyorum ama spor yaparken bir faydası olurmu bilmem sanki daha çok rahatsız eder gibi geliyor bana

kolay gelsin canım badana işi zor iş her yer her yerde oluyor :52: sen git eşinle bebiş görmeye hava almış olursun

vayyy ortim birinci olmuşsun tebrikler:46::46::46:
rahatsız etmiyo beni gülüm korse artık alıştımm çok rahat hareket ediyorum :66:

kahvaltımı yaptım

aslında çok uykum var ama bugün site yönetimi bugün ilaçlama yapıcakmış onları bekliyorum. bizim buralarda son günlerde abuk subuk böcekler türedi özelliklede kırkayak salgını var:52: cam pencere heryer kapalı böceklerden hem çok korkuyorum hemde tiksiniyorum. hatta onlarla bir sürü de anım var bitanesini anlatayım:66: şimdi uzuuuuuun zaman oldu bu olay olalı gece uyandım kan ter içinde nasıl susamışım ama sanki rüyamda olimpiyatlara katılmışım o derece:86: gözümüde açamıyorum uyku tatlı elimi uzattım şişe geldi elime az doğruldum diktim şişeyi kafama oh içiyorum içiyorum küt bişi yuttum hissettim onu ama rüya gibi geldi sonra iki üç yudum daha derken yine ağzıma bişi gelir gibi oldu onu yutmadım azımda duruo gözümü açtım biden bişi kıpırdanıo ama hiç aklıma gelmio ki böcek fırladım yataktan anında ayıldım ışığı açtım koşa koşa banyoya ağzıma baktım dudaklarımın arasından bacak sallanı gözlerim açıldı tükürdüm lavobaya sekiz çizio bizim kara fatma lavobada:52: hadi unu çıkardımda diğerini yuttum artık karafatma dul kaldı kocasını yemiş bulundum:52: kusuyorum ama kendimi tutamıyorum kustukça coşuyorum ıııııy sabah sabah herşeyi çıkardım kadının kocası çıkmadı bir türlü işte böyle. ilk böyle başladı şimdi bir sinek bile bana değmesin anında duş alırım yıkarım koşarım kaçarım artık o anda ne yapabiliyorsam sabah sabah nerden anlattım:27:

dediğim gibi ilaçlama yapılcakmış evden çıkmam gerekiomu akşama kadar eve girmeyin demezler herhalde nasıl yapcaklar bilmiom hazırlandım giyindim her ihtimale karşı bekliyorum:34:

anammm sabah sabahh nerden anlattın yaww iştahım kaçtıı haa:60:ayy çok kötü bi durum kötü oldumm:26:

herkese günaydınnn fıstıklarrrr nasılsınızz bu sabah bakayımm

günaydın..dün bir günaydın dedim gerisi gelmedi çünkü SABAH KAHVALTI HAZIRLARKEN ANİDNA BELİM TUTULDU..OĞLANKUCAĞIM ÇIKMAK İSTEDİ EĞİLİP KUCAĞIM AALDIM ..şimid İDARE EDERİM KAS GEVŞETİCİ ALDIM..dünden beri her fırsatta uzanıyorum.daha öncede böyle oldum şükür fıtık felan değil mr film herşeye bakıldı..kas tutulması..spor sonrası duştan çıktığımda sırtım çok üşüdü üstüme birşey giymeyi,nce durum ortada..:17::37:
1 mesaj yazdım ama bu seferlik mecburen böyle oldu..otursamm oturamıyorum ayakta hiç duramıyordum..şimdi şükür az açıldı..:62:az geçmişe bakayım menümü yazayım.:9:.

kahvaltımı yaptım

gülşah ne yaptın yav miğdem ayağa kalktı...iğğğğğğğğğğğ.:27::84:bende ilşk evlendiğim evde çok akrşılşrıdım kendileriyle birde hamileyim gece gece karşıma çıkarlardı iyiki çocuk düşmedi.:52:

evet geçmişe baktım ve geldim bugün sabah kalktım yine erkenden banka işlerimi hallettim ordan bir kaç işim daha vardı en son kaynanama gittim nolcak sizin haliniz böyle seneye düğün yapıcaz die heveslenirken ben sizin bu haliniz nolcak dedi bana:20: bende dedim oğluna sor benlik bişi yok o yaptı ne yaptıysa ne ararım ne sorarım senin hatrın olmasa seni ziyaretede gelmem dedim :47: tabi bunları söylerken cadılık yapmadım sakin ses tonuyla alttan alttan kırmadan üzmeden neyse bayağı konuştuk işte dedim ben kalkayım artık konuşucak biri varsa o konuşsun benle seninle bişi çözemeyiz konuştukça moralim bozuluyor dedim canım benim oda yarın yine gel tamammı dedi:26: gelemem dedim işlerim var ne zaman gelirim bilmiom dedim artık çıktım geldim

hoş birgün değildi açıkçası bugün menümde saçma sapan oldu hep zaten yazmaya utanıom valla

sabah
1 bardak su

ara
1 bardak su

öğlen
4 bardak su

ara
3 bardak su

akşam
5 tane sardalye balığı
bol salata
1 bardak acai çayı

suya devam hala

neden böyle oldu miğde bulantısıyla feci bir baş ağrım vardı sanırım bende migren var annemdede var ondan biliyorum. akşama kadar anca kendime geldim onuda yemicektim birden dank etti ben bugün bişi yemedim :63:
erkek arkadaşındna ayrıldınmı..?aslında en matıklı kararı şimdi verebilisin..yanlız kaynana adayıınla görüşmelerin sonunda kendini gelin olarak bulablirisn..
menü çok kötü bu kadar aç durulurmu başının ağrısı açlıktanda olur..:47::20:

sağolasın canım:16:
bebiş görmeye de gitmedim. evin hali sinirlerimi bozdu:59: neyse çok şükür badana yapılıyor şimdi.:81:
:70:en azından badanan bitmiş.bu gün herşey düzelir ..
ayyy yok cnm nerdeee keşke bulsam direk söylerim.. aslında bir krem var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. alıp kullansammiki bilmiyorum :43:

teşkr ederim balım :16:

ayy benim hem karnımda hem kollarımda var gebelik döneminde oldu :43:
karın çatlağı selülit saç bakımı cilt bakımı aklınza gelen herşeyi bana sorablirsiniz engin bilgi ve deneyimler,me dayanarak yardımcı olmaya çalışırım..:34:
bugünkü menü 1dilim ekmek 1 domates yarım salatalık1kk peynir 2 zeytin
ara kalan yarım salatalık
öğlen 5yk bamya 2yk yoğurt 2dilim kepek ekmeği
ara 2yk yoğurt yarım salatalık yarısı 1çatal karpuzz
akşam 1bardak süt içine 4 yk nesfit 2 sarma

3lt belkide daha fazla su ve 45 dk sporr
:46::9:süpersin..
bugün
sabah
4 dilim ekmek
ara
çikolata.çok
öğle
yok
ara:
yok
akşam
tavuklu,peynirli sandviç
1 kase yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
su:az ya 1 litre anca

kimse yok bugün bakıyom da herkesin işi var galiba:97:
ekemği azaltırsan ve öğleb güzle ve dengeli beslenip akşama haifi geçririsen çok güzel kilo vermeye başalrsın..çiko kaçamakları az gibi görünsese diyeti sabote ediyor..ona göre tüket derim yada hiç tüketme..bir dönem tatlıdan uzak durunki kilo dirneciniz kırılsın..
spor güzel..su çok az..

kahvaltımı yaptım

ay canım çok feci bişi olmuş ya bi daha gözün kapalı bişey yememişsindir eminim :50:
rahatsız etmiyo beni gülüm korse artık alıştımm çok rahat hareket ediyorum :66:

anammm sabah sabahh nerden anlattın yaww iştahım kaçtıı haa:60:ayy çok kötü bi durum kötü oldumm:26:

herkese günaydınnn fıstıklarrrr nasılsınızz bu sabah bakayımm
iyiyiz cnm sen nasılsın:34:
günaydın..dün bir günaydın dedim gerisi gelmedi çünkü SABAH KAHVALTI HAZIRLARKEN ANİDNA BELİM TUTULDU..OĞLANKUCAĞIM ÇIKMAK İSTEDİ EĞİLİP KUCAĞIM AALDIM ..şimid İDARE EDERİM KAS GEVŞETİCİ ALDIM..dünden beri her fırsatta uzanıyorum.daha öncede böyle oldum şükür fıtık felan değil mr film herşeye bakıldı..kas tutulması..spor sonrası duştan çıktığımda sırtım çok üşüdü üstüme birşey giymeyi,nce durum ortada..:17::37:
1 mesaj yazdım ama bu seferlik mecburen böyle oldu..otursamm oturamıyorum ayakta hiç duramıyordum..şimdi şükür az açıldı..:62:az geçmişe bakayım menümü yazayım.:9:.

geçmiş olsun canım...

bulucam artıkın bi çaresini.. hele bir istediğim kiloya geleyim de gerisi kolay :34:
istediğin kiloya inmeden işlemlere başalmalısın yoksa dahada artar..
kızlar mrb.öncelikle yenigelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.kızlar misafirlerim biraz alışverişe gittiler,bende sizlere yazayım dedim:)şimdi geçmişi okuyacağım biraz..yalnız bir arkadaşım kim olduğunu hatırlayamadım geçmişe bakim yazacağım kavitasyona başlıcaktı.seansı 100 tl demişti.bugün arkadaşım 4 seansı 50 tlye anlaşmış:52:bir site varmış orda herşey %60 dan fazla indirimliymiş.bakalım cuma günü görüşmeye gidiyor.bende gideceğim beraber.belki banada bir kıyak geçerler:1:yani kızlar sizede bişe söylicem.okulda bir arkadaş var çoookkk zayıflamıştı.bende sormuştum altın çilek yedim falan demişti.sizede söylemiştim,meğersem kavitasyona falan gitmiş yaaa:47:bana yedirdi altın çilekleri söylemedi kavitasyonu.bugün bunu işte cuma randevusu olacak arkadaşım söyledi.şuna bak ya .zayıflamasının sırrını saklıyor.sanki kocasını alcaz elinden:27::35:kızlar bakalım.cuma gideyim sizide bilgilendiririm.öptm.
ositeler çokm uyugn ama gittiğin yerin bilindik ve cihazının iyi olması gerek..ve öyle mucize bekleme ucuz ama kısa süreli tutuyorlar..
orti nerelerdesin:3:
benim bugünkü son menüm sabah klasik kahvaltı (yukarda ayrıntılı)
öğlen peynirli ufak tost
akşam 5 gibi 1 muz
akşam 1 tabak bezelye
1kase semizotlu yoğurt
18 sarma:59:
fazlamı olmuş galiba sanırsam:43::43::43:
18 sarmamı..:53::45:......

bu gün halılarımı yıkamaya gönderiyorum..ev iş tenizlik dağınıklık bizdede mevcur olucak..arada girmeye çalışacağım..menümü yazamadım..

Back
X