• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

erkek arkadaşındna ayrıldınmı..?aslında en matıklı kararı şimdi verebilisin..yanlız kaynana adayıınla görüşmelerin sonunda kendini gelin olarak bulablirisn..
menü çok kötü bu kadar aç durulurmu başının ağrısı açlıktanda olur..:47::20:

:70:en azından badanan bitmiş.bu gün herşey düzelir ..

karın çatlağı selülit saç bakımı cilt bakımı aklınza gelen herşeyi bana sorablirsiniz engin bilgi ve deneyimler,me dayanarak yardımcı olmaya çalışırım..:34:

:46::9:süpersin..

ekemği azaltırsan ve öğleb güzle ve dengeli beslenip akşama haifi geçririsen çok güzel kilo vermeye başalrsın..çiko kaçamakları az gibi görünsese diyeti sabote ediyor..ona göre tüket derim yada hiç tüketme..bir dönem tatlıdan uzak durunki kilo dirneciniz kırılsın..
spor güzel..su çok az..

karın çatlağı selülit saç bakımı cilt bakımı hepsini istiyorummm:52::52::52:

kızlar kahvaltı menüm
1 yumurtadan peynirli biberli omlet
1 domates
1 salatalık
1 dlm peynir
1 dlm çavdar ekmeği ve beşi bi yerde çay

bende bugün iş görüşmesine gidiccemmm 3te , akşamada eşimin müdürünün türk sanat müziği korosu var mış oraya gidicez gidene kadar ve dönünce buradaym tabiki:9:

gunaydın gercı ben 08.00 da uyandım 9 da kahvaltı yaptım 1 dılm ekm domates 1/4 dılm peynır patateslı omlet
ara 2 yk muhallebı (akşama mısafırım varpasta muhallebısınden tencerenın dıbını sıyırdım bu ardada 17 kısı gelecek kosturuyorum )
bugun pek bakkamam sanırım
daha evı temızleyecegım dun gece borek yaptım
pataeslı
ugun aglayan pasta yaptım akşama kısır
3 cesıt yapacagım belkı kurabıyede ekleyebılırım herkes sısgo cesıtlerı azaltmak lazım
kılo omasa bıle saglıksız
kolesterol e tavan yaptırır
ınsulun dırencını sekıllendırırı ılerıde potansıyel sekr hastalıgı cıkıoo
hıc gerek yokk

merhaba ancak gelebildim sabah dersim vardı. öğlen geldim eve çocuğu bakıcıya götürdüm getirdim yürüyerek, oradan tabiiki iş yerinede yürüyerek. akşamada yine ders var. bu arada ev işelri ve kişisel temilik işlerim var.
sabah
1 domates ve 1 salatalık söğüş doğradım biraz zeytinyağ ekleyip 2 dilim tuzsuz kepekli ekmelkle yedim
arada okulda 1 fincan kahve içitm
öğlen yaklaşık bir tabak peynirli makarna yedim.
şu ana kadar daha 4 bardak su içtim.
ara yok yapmayı düşünmüyorum bol bol su
akşamada
1 kase yoğurt 5-10 kaşık nohutlu bulgur pialvı yiyip derse giderim
akşam 10 gibi evde olurum
saat 5'e kadar yazmaya çalışıcam yine
burada 5,5 ta okul öncesi şenlikleri var kızı oraya götürmeyi planlıyorum. bu arada unutmadan söyleyeyim dün akşam tartıldım yaklaşık br kilo inmişim
cuma günü diyetisyene gidiyorum sabahtan akşama kadar yokummmm

canı sen dersanede mi öğretmenlik yapıyosun akşaları derse gidiyosun ya ondan sordum bu arada cuma saat 11.30 dan önce kilo bildirimi yapmamız lasım haberin olsun cuma yokum demişsin..olmadı erken girersin:34:
bu arada bende çıkıyorum iş görüşmesine bana şans dileyin:18:

geçen yıl ilköğretimdeydim ama halk eğitimde tayinlerde kadro açılınca oraya tayin istedim. yani kadroluyum ama halk eğitimde olunca kursum olunca gidiyorum bilgisayar öğretmeniyim. hadi inşallah iş görüşmen iyi geçer.

rahatsız etmiyo beni gülüm korse artık alıştımm çok rahat hareket ediyorum :66:

anammm sabah sabahh nerden anlattın yaww iştahım kaçtıı haa:60:ayy çok kötü bi durum kötü oldumm:26:

herkese günaydınnn fıstıklarrrr nasılsınızz bu sabah bakayımm

zaten sabah kaçamak falan yaparsınız iştahınızı kapatmak için anlattım moivasyon havası yarattım tuzağıma düştün güzel iştah kapandığına göre kaçamak yok:62::62::62:

günaydın..dün bir günaydın dedim gerisi gelmedi çünkü SABAH KAHVALTI HAZIRLARKEN ANİDNA BELİM TUTULDU..OĞLANKUCAĞIM ÇIKMAK İSTEDİ EĞİLİP KUCAĞIM AALDIM ..şimid İDARE EDERİM KAS GEVŞETİCİ ALDIM..dünden beri her fırsatta uzanıyorum.daha öncede böyle oldum şükür fıtık felan değil mr film herşeye bakıldı..kas tutulması..spor sonrası duştan çıktığımda sırtım çok üşüdü üstüme birşey giymeyi,nce durum ortada..:17::37:
1 mesaj yazdım ama bu seferlik mecburen böyle oldu..otursamm oturamıyorum ayakta hiç duramıyordum..şimdi şükür az açıldı..:62:az geçmişe bakayım menümü yazayım.:9:.

geçmiş olsun canım ya çok zordur bel ağrısı voltren di galiba adı öyle bir krem var o çok iyi bak ağrıyı çekiyor rahatlatıyor

gülşah ne yaptın yav miğdem ayağa kalktı...iğğğğğğğğğğğ.:27::84:bende ilşk evlendiğim evde çok akrşılşrıdım kendileriyle birde hamileyim gece gece karşıma çıkarlardı iyiki çocuk düşmedi.:52:

:66::66::66:

erkek arkadaşındna ayrıldınmı..?aslında en matıklı kararı şimdi verebilisin..yanlız kaynana adayıınla görüşmelerin sonunda kendini gelin olarak bulablirisn..
menü çok kötü bu kadar aç durulurmu başının ağrısı açlıktanda olur..:47::20:

:70:en azından badanan bitmiş.bu gün herşey düzelir ..

karın çatlağı selülit saç bakımı cilt bakımı aklınza gelen herşeyi bana sorablirsiniz engin bilgi ve deneyimler,me dayanarak yardımcı olmaya çalışırım..:34:

:46::9:süpersin..

ekemği azaltırsan ve öğleb güzle ve dengeli beslenip akşama haifi geçririsen çok güzel kilo vermeye başalrsın..çiko kaçamakları az gibi görünsese diyeti sabote ediyor..ona göre tüket derim yada hiç tüketme..bir dönem tatlıdan uzak durunki kilo dirneciniz kırılsın..
spor güzel..su çok az..

ayrıldık bitti gibi kelimeler geçmedi canım işte 1 ayı geçti ne beni aradı ne ben onu bende ondan ayrıldık diyorum annesi çok iyi biri ya ben aramıyorum hiç 2 güne bir arıyor ağlıyor dayanamıyorum hadi diyorum bir gün iki gün işim var üçüncüye mecbur gidiyorum:43:

ay canım çok feci bişi olmuş ya bi daha gözün kapalı bişey yememişsindir eminim :50:

iyiyiz cnm sen nasılsın:34:

geçmiş olsun canım...

tövbe orti yermiyim hiç saçımdan bile huy kapıyorum artık:1:

bu gün halılarımı yıkamaya gönderiyorum..ev iş tenizlik dağınıklık bizdede mevcur olucak..arada girmeye çalışacağım..menümü yazamadım..

kolay gelsin tatlım:80:

kızlar kahvaltı menüm
1 yumurtadan peynirli biberli omlet
1 domates
1 salatalık
1 dlm peynir
1 dlm çavdar ekmeği ve beşi bi yerde çay

bende bugün iş görüşmesine gidiccemmm 3te , akşamada eşimin müdürünün türk sanat müziği korosu var mış oraya gidicez gidene kadar ve dönünce buradaym tabiki:9:

ortim menün çok güzel . iş görüşmen hayırlı olur inşallah akşamada eşin gezdiricek oh daha ne:66:

gunaydın gercı ben 08.00 da uyandım 9 da kahvaltı yaptım 1 dılm ekm domates 1/4 dılm peynır patateslı omlet
ara 2 yk muhallebı (akşama mısafırım varpasta muhallebısınden tencerenın dıbını sıyırdım bu ardada 17 kısı gelecek kosturuyorum )
bugun pek bakkamam sanırım
daha evı temızleyecegım dun gece borek yaptım
pataeslı
ugun aglayan pasta yaptım akşama kısır
3 cesıt yapacagım belkı kurabıyede ekleyebılırım herkes sısgo cesıtlerı azaltmak lazım
kılo omasa bıle saglıksız
kolesterol e tavan yaptırır
ınsulun dırencını sekıllendırırı ılerıde potansıyel sekr hastalıgı cıkıoo
hıc gerek yokk

of yemeklere bak:66: tatlım bunları yeme sakın :52:

merhaba ancak gelebildim sabah dersim vardı. öğlen geldim eve çocuğu bakıcıya götürdüm getirdim yürüyerek, oradan tabiiki iş yerinede yürüyerek. akşamada yine ders var. bu arada ev işelri ve kişisel temilik işlerim var.
sabah
1 domates ve 1 salatalık söğüş doğradım biraz zeytinyağ ekleyip 2 dilim tuzsuz kepekli ekmelkle yedim
arada okulda 1 fincan kahve içitm
öğlen yaklaşık bir tabak peynirli makarna yedim.
şu ana kadar daha 4 bardak su içtim.
ara yok yapmayı düşünmüyorum bol bol su
akşamada
1 kase yoğurt 5-10 kaşık nohutlu bulgur pialvı yiyip derse giderim
akşam 10 gibi evde olurum
saat 5'e kadar yazmaya çalışıcam yine
burada 5,5 ta okul öncesi şenlikleri var kızı oraya götürmeyi planlıyorum. bu arada unutmadan söyleyeyim dün akşam tartıldım yaklaşık br kilo inmişim
cuma günü diyetisyene gidiyorum sabahtan akşama kadar yokummmm

o bir kilo nasıl moral vermiştir şimdi sana canım sen cuma gidiceksen perşembeden kilo bildirimi yap istersen

canı sen dersanede mi öğretmenlik yapıyosun akşaları derse gidiyosun ya ondan sordum bu arada cuma saat 11.30 dan önce kilo bildirimi yapmamız lasım haberin olsun cuma yokum demişsin..olmadı erken girersin:34:
bu arada bende çıkıyorum iş görüşmesine bana şans dileyin:18:

bol şans tatlım:65:

bu arada bende öğle yemeğimi hazırlıcam yemedim daha evin ilaçlaması bitti bende o ara çıktım dolaştım yürüyüş yaptım

gideyim yemeğimi hazırlıyayım acıktım bayağı

zaten sabah kaçamak falan yaparsınız iştahınızı kapatmak için anlattım moivasyon havası yarattım tuzağıma düştün güzel iştah kapandığına göre kaçamak yok:62::62::62:

geçmiş olsun canım ya çok zordur bel ağrısı voltren di galiba adı öyle bir krem var o çok iyi bak ağrıyı çekiyor rahatlatıyor

:27::27::27:

kızlarrr yorgunumm hiç bişi yapmak istemiyo çokk canım sıkılıyo yaaa bahar havasından mıdır nedirrr

:27::27::27:

kızlarrr yorgunumm hiç bişi yapmak istemiyo çokk canım sıkılıyo yaaa bahar havasından mıdır nedirrr

yatalım uyuyalım başka bişi istemiyorum bende:59: bide hala başağrm var 3 gün oldu bugün ya ateşimde var az bişi avmigren içtim sersem gibiyim

canım karpuz çekiyooo kimden istesem yaaa kime aldırsammm:53:ben alim dicem ama anlamam ki kabak çıkar şansımaa:60::60::60:

şöle karpuzun poposuna iki şaplak at bakalım böyle boş gibi ses geliosa alma bide sert olması lazım:60:

evet güzel moral oldu eşime dedim bir kilo vermişim su kaybıdır diyor bana iki kilo geri alırsın diyor

afiyet olsunnn

çok bilio o alla alla:63: nerde destek nerde moral deseydin hem ne zayıflama hapı nede kendini aç bıraktın sadece az az ve sağlıklı beslenmeye başladığın için kilodan vermişsindir canım bozma moralini yarın sn kilo bildirimini yap cuma olmucaksın madem yarında aynı kiloysa kilodan vermişsindir

çok bilio o alla alla:63: nerde destek nerde moral deseydin hem ne zayıflama hapı nede kendini aç bıraktın sadece az az ve sağlıklı beslenmeye başladığın için kilodan vermişsindir canım bozma moralini yarın sn kilo bildirimini yap cuma olmucaksın madem yarında aynı kiloysa kilodan vermişsindir

o öyle zaten ben artık takmamaya çalışıyorum ama kiloları verip süper olmam lazım arkadaşlar. birde cilt lekelri için depiderm diye bir krem kullanıyorum cilt doktoru vermişti ama sıl istediğim sivilce izlerinin gitmesi bu forumda gördüm sodayı dondurup yüzünüze sürün demişler işe yarar mı ki

Back
X