• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

o öyle zaten ben artık takmamaya çalışıyorum ama kiloları verip süper olmam lazım arkadaşlar. birde cilt lekelri için depiderm diye bir krem kullanıyorum cilt doktoru vermişti ama sıl istediğim sivilce izlerinin gitmesi bu forumda gördüm sodayı dondurup yüzünüze sürün demişler işe yarar mı ki

canım sodayı bende duydum birde limon sürülüyor sodayı denemedimde günş lekeleri için taze limonu kullanmıştım bir ara rengini açıyor

canım sodayı bende duydum birde limon sürülüyor sodayı denemedimde günş lekeleri için taze limonu kullanmıştım bir ara rengini açıyor

kırmızımsı lekeler var o kremi sürdüğüm zaman iyi gibi ama sonra yine kötü şöyle güzel bir yüzüm olsa ne güzel olacak ama maalesef neyse bunada şükür.

kırmızımsı lekeler var o kremi sürdüğüm zaman iyi gibi ama sonra yine kötü şöyle güzel bir yüzüm olsa ne güzel olacak ama maalesef neyse bunada şükür.

aşk olsun ya söylediğine bak bütün kadınlar güzeldir o lekeler canını sıkmış herhalde ondan böyle söyledin bide diyet sendromu eşinde moralini bozmuş ondan böyle dedin diye kabul ediyorum canım sen kremini kullan diyetede devam pes etmek yok şöyle 1 2 kilo daha gittimi keyfin yerine gelir ben aynalara küsmüştüm bir aralar üstümde upuzun tunik bol bol ne dışarı çıkasım var ne biriyle görüşesim vardı:59: çok sevdiğim eski bir arkadaşımla denk geldiğimde beni böyle görmesin diye yolumu değiştirdiğimide biliyorum sırf ne olmuş sana böyle dicek die:58: hı yine kilom var ama verdikçe morallerim düzeldi bir ay geçsin canım şu bir ayı atlat hem az ve düzenli yemeye alışıyorsun hemde ilk başladığın ruh halinle 1 ay sonraki arasında dünyalar kadar fark oluyor:46:

öğlenki tavuğumu haşlama yemiştim akşam içinde fırına verdim şu fırın poşetlerine attım tavuğu sosladım azıcık zeytinyağıyla karabiber kimyon pul biber ve köri ile harmanlayıp attım fırına akşamda salata ve tavuk yicem bol proteinli bir gün geçirdim aklıma gelmişken hani benim form çayım unuttum içmedim bugün gidim bir bardak hazırlıyayım:46:

bu arada kendin çal kendin oyna yapıyorum forumda misafirdim ev sahibi oldum kimsecikler yok deli gibi kendi kendime:60::60::60:

rabianın badanası var sementanın misafiri özlem iş görüşmesinde deryanın pc servise gitti gelin da:66::66::66::66:

yasemincim şu sivilce izleri lekeler vs için nette biraz bakındım aloe vera bitkisi kesin çözüm gözüküyor bitkiyi satın alıp yapraklarını koparıp içinden sütü çıkıyormuş onu sorunlu yerlere sürünce geçiriyormuş yenileyici etkisi varmış aslında mantıklı geldi bütün kozmetik ürünlerinde kremlerde de bulunuyor aloe vera fiyat olarak bir yerde 20 tl biryerde 55 tl ye başka bir sitede satılıyor

bu arada kendin çal kendin oyna yapıyorum forumda misafirdim ev sahibi oldum kimsecikler yok deli gibi kendi kendime:60::60::60:

rabianın badanası var sementanın misafiri özlem iş görüşmesinde deryanın pc servise gitti gelin da:66::66::66::66:

geldim canım ben ama gene gitçem bi daha gece gelirim. bu arada iş görüşmem iyiydi adam satış nedir dedi bende karşınızdaki kişinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermektir ama ihtiyacı yoksa satış yapmanız çok zor olur ihtiyaçlarını iyi belirlemek lasım dedim adamın tam aradığı cevapmış herkese sormuş kimseden alamamış bu cevabı yani olumluydu. bakalım 2-3 gün içinde belli olcak şartını şurtunuda bilmiyom daha hayırlısı. bu arada öğlen yemek yicek vaktim olmadı şimdi biraz kaçırdım o yüzden ama saat daha erken gecede dışardayım yakarım gecede mekik çekerim gelince. bu sabah kalktım baktım göbişim yoktu sanki çok hoşuma gitti:21::21::21::64::64::81::46:

geldim canım ben ama gene gitçem bi daha gece gelirim. bu arada iş görüşmem iyiydi adam satış nedir dedi bende karşınızdaki kişinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermektir ama ihtiyacı yoksa satış yapmanız çok zor olur ihtiyaçlarını iyi belirlemek lasım dedim adamın tam aradığı cevapmış herkese sormuş kimseden alamamış bu cevabı yani olumluydu. bakalım 2-3 gün içinde belli olcak şartını şurtunuda bilmiyom daha hayırlısı. bu arada öğlen yemek yicek vaktim olmadı şimdi biraz kaçırdım o yüzden ama saat daha erken gecede dışardayım yakarım gecede mekik çekerim gelince. bu sabah kalktım baktım göbişim yoktu sanki çok hoşuma gitti:21::21::21::64::64::81::46:

hoşgeldin tatlım ay çok sevindim inşallah şartları falanda iyidir dışarda olunca insan öğle akşam karışıyor hep ben bugün spor yapmadım baş ağrısı yüzünden ilaç içmeyide sevmem hiiç 2. hapıda aldım yok geçmiyor geçmiyor zorla uyuyorum gece hepten sapıtıyor dahada ağrı kalkıyorum kalktığı yerden devam ediyor spor işi yattı benim:43: akşama sen gezmektesin bende hürrem sultan izlerim:66: göbüş sabahları gidio ne güzel dümdüz :66: bu arada canım senin kilon bölgeselmi kilo aldınmı orantılımı alıyorsun

hehe hasta olcaksan vucut şişmiştir ortim yaa:1:ondandır ooo
evet ya canım su içmek istemiyoo :52:önümde duble bi bardakkk obana ben ona bakıyomm:60::60:

almamışsındır. ya regl şişkiinliğidir veya başka sebepten vücut su toplamıştır. bu tür durumlarda ödem şüphen varsa bol maydanoz iyi olur.

bencede dusurme omzunu vucuudun dırenıyor
sabret
kı bende senı gorem toplayam kendımı

cok saolun kizlar yaa.. öyle regl oldum sukur..nerdeyse davul zurnayla karsilicak hale geldim haa..:61: cuma gunku bildirimim iyi olmucak..:43:

aleo verayı denemedim hiç yeni geldim sayılır yaaa akşam biraz fazla kaçtı. ders arasında 5i bir yerde çayı içtim akşam birşey yememiştim ama şimdi çok yedim

evet güzel moral oldu eşime dedim bir kilo vermişim su kaybıdır diyor bana iki kilo geri alırsın diyor

o öyle zaten ben artık takmamaya çalışıyorum ama kiloları verip süper olmam lazım arkadaşlar. birde cilt lekelri için depiderm diye bir krem kullanıyorum cilt doktoru vermişti ama sıl istediğim sivilce izlerinin gitmesi bu forumda gördüm sodayı dondurup yüzünüze sürün demişler işe yarar mı ki

yasemin moralini bozma sakin canim...nasil bisi oldugunu iyi biliyom..insan baskasindan duysa o kadar uzulmuyo ama esler söyledigi zaman gercekten can yakiyo.. takmayacagini söylemissin zaten bu guzel..:61: ben yasamistim moralimi bozdugu icin birakmistim kendimi iyice.. :50: onlara kiziyoz daha cok kendimize ediyoz.. ben yaptim,sen yapma.. hos kimsenin esi, benim ex kadar demorilize edemez heralde..:63:

sevgiler..:71:

şimdiii Bugünkü menüyü yazayım da bi rezil olayım.:53:
sabah;7.30 civarı

2 dilim ekmekle hazırlanmış peynirli tavuklu sandviç.

saat 13.00 gibi
1 simit.Kaşar rendeli

Saat 3 gibi
pizza artı kola

akşam 1 bardak nescafe

spor:1 saat yürüyüş
Su: 1.5 litre

şimd,i geçmişe bakacam.

iyi aksamlar,ben geldim..:79:

öncelikle dün icin hepinizden özür diliyorum arkadaslar.. dun öglen disari cikmistim...yaklasik 1 senedir görmedigim bi arkadasimla bulusacaktik.. cok israr etti bana gidelim,zaten tr ye gidiceksin diye..kiramadim,bende özlemisim..:16: neti yoktu.. dünün ve bugunun bildirimini vericem..

dün; sabah kahvaltisinda bisi yemedim zaten malumunuz depresyondaydim kalkar kalmaz tartida görüdügüm sokla..
öglen 2 biber dolmasi.. 2 fincan yesil cay..
aksam..arkadasimda yemicem dediysemde huyudur evinde ne varsa döker..1 tabak acili menemen,4 dilim ekmekle beraber:78:.. 1 fincan normal,1 fincan papatya cayi.. sonra yuruyuse ciktik ama bilmiyom :50:
bugün; 12 ye dogru kahvalti 2 dilim ekmek,ceyrek simit yaninda 2 dilim beyaz beynir, 6 tane zeytin,3 dilim domates..
ara 1 elma
aksam 2 dilim lazanya.. yesil cay.. 2 gundur sapittim..:37:

cezama raziyim.. 14.takimdaki arkadaslar gibi isterseniz bende 14.takima gidip.''ben iradesizin biriyim..diyetimi bozdum..'' diyim.. :1:
sinirlerim bozuldu kusra bakmayin..:60:

şimdiii Bugünkü menüyü yazayım da bi rezil olayım.:53:
sabah;7.30 civarı

2 dilim ekmekle hazırlanmış peynirli tavuklu sandviç.

saat 13.00 gibi
1 simit.Kaşar rendeli

Saat 3 gibi
pizza artı kola

akşam 1 bardak nescafe

spor:1 saat yürüyüş
Su: 1.5 litre

şimd,i geçmişe bakacam.

nöyyyy.... pizzami,kolami:53: gel birlikte gidek 14. takima dicem ama saat 3 te yemissin bence bisi olmaz..:1:

gecmıs olsun
valla bende oyle mangal ozledımkı
hafta sonu nıyetlendık
hava bozuktu
eger az tadımlık yedıyesen bısey olmaz

bu arada kahvaltım sucuklu yumurta 1/4 peynır
(oglumdan kalanlar)
ayy mangal çok iyi oluyo da ortadan yediğin için ne kadar yediğini bilemiyosun arada:1:

kızlar size bi sorum varr!!
benim vücudumda korse var şu bütün olanlarda zıbın gibi alttan çıtçıtlı sizce spor yaparken onu çıkarayım mı kalsın mı yada spor yaparken + mıdır - midir ????
Canım çıkar bence.Ohh rahat rahat yap sporunu tahrişedebilir.
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

ozlemmtekinn : 17
roseking35 : 15
dryrgp : 10
ferdici : 7
sakaleynmaster : 6

moonros : 4 :63:
ebruli_hayat : 4 :63:
yasemin_s : 3 :19:
neyneyse : 2 :20:
file76 : 2 :10:
dombili: 1 :67:
sementa33 : 0 (misafiri var)

aa ayıp bana:20:

meraba kızçeler :9:

sabah kahvaltımı yazıyorum DİKKAT DİKKAT !!! :9:

- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA :78:
- 6 yeşil zeytin

ara bol su

öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe (Köfteli bezelye yemeği) (susuz)

ara bol su...

Akşamı yiycem birazdan. saat 5-6 gibi. şimdi yürümeye gidiyorum :8:

görüşürüz bebeklerim :82:
Bence güzel gayet:emir_bebek:

2 dilim ekmekleri 1 dilim yapsaydın daha iyi olurdu canım çok kaçamak yok öyle bide dondurma var tabi:45:

geçmiş olsun canım mangal dedin canımızı çektirdin :87:
ayy geçti sonunda.Ya varya toplanıp diyet mangal yapsak nasıl olur diye düşündüm :1::1:

evet geçmişe baktım ve geldim bugün sabah kalktım yine erkenden banka işlerimi hallettim ordan bir kaç işim daha vardı en son kaynanama gittim nolcak sizin haliniz böyle seneye düğün yapıcaz die heveslenirken ben sizin bu haliniz nolcak dedi bana:20: bende dedim oğluna sor benlik bişi yok o yaptı ne yaptıysa ne ararım ne sorarım senin hatrın olmasa seni ziyaretede gelmem dedim :47: tabi bunları söylerken cadılık yapmadım sakin ses tonuyla alttan alttan kırmadan üzmeden neyse bayağı konuştuk işte dedim ben kalkayım artık konuşucak biri varsa o konuşsun benle seninle bişi çözemeyiz konuştukça moralim bozuluyor dedim canım benim oda yarın yine gel tamammı dedi:26: gelemem dedim işlerim var ne zaman gelirim bilmiom dedim artık çıktım geldim

hoş birgün değildi açıkçası bugün menümde saçma sapan oldu hep zaten yazmaya utanıom valla

sabah
1 bardak su

ara
1 bardak su

öğlen
4 bardak su

ara
3 bardak su

akşam
5 tane sardalye balığı
bol salata
1 bardak acai çayı

suya devam hala

neden böyle oldu miğde bulantısıyla feci bir baş ağrım vardı sanırım bende migren var annemdede var ondan biliyorum. akşama kadar anca kendime geldim onuda yemicektim birden dank etti ben bugün bişi yemedim :63:
vuu suyla geçirmişsin günü canım detoks gibi bişey olmuş bu.Ben de acıkmak istiyorum.Yarın Acıkacaaam bana ne:19:

erkek arkadaşındna ayrıldınmı..?aslında en matıklı kararı şimdi verebilisin..yanlız kaynana adayıınla görüşmelerin sonunda kendini gelin olarak bulablirisn..
menü çok kötü bu kadar aç durulurmu başının ağrısı açlıktanda olur..:47::20:

:70:en azından badanan bitmiş.bu gün herşey düzelir ..

karın çatlağı selülit saç bakımı cilt bakımı aklınza gelen herşeyi bana sorablirsiniz engin bilgi ve deneyimler,me dayanarak yardımcı olmaya çalışırım..:34:

:46::9:süpersin..

ekemği azaltırsan ve öğleb güzle ve dengeli beslenip akşama haifi geçririsen çok güzel kilo vermeye başalrsın..çiko kaçamakları az gibi görünsese diyeti sabote ediyor..ona göre tüket derim yada hiç tüketme..bir dönem tatlıdan uzak durunki kilo dirneciniz kırılsın..
spor güzel..su çok az..
Ya bilmiyorum benim bünyem diyete alıştı mı ne.Geçen hafta o kadar dikkat ettim tamam moral bozmadım ama yaa çok dikkatliydim anca 600 gram gitmiş yaa.Bi de bezelyeyi falan çok kalorili sanıyodum onu yemeye bile korkuyodum.e bi kötü oluyo insan yani:97:

iyi aksamlar,ben geldim..:79:

öncelikle dün icin hepinizden özür diliyorum arkadaslar.. dun öglen disari cikmistim...yaklasik 1 senedir görmedigim bi arkadasimla bulusacaktik.. cok israr etti bana gidelim,zaten tr ye gidiceksin diye..kiramadim,bende özlemisim..:16: neti yoktu.. dünün ve bugunun bildirimini vericem..

dün; sabah kahvaltisinda bisi yemedim zaten malumunuz depresyondaydim kalkar kalmaz tartida görüdügüm sokla..
öglen 2 biber dolmasi.. 2 fincan yesil cay..
aksam..arkadasimda yemicem dediysemde huyudur evinde ne varsa döker..1 tabak acili menemen,4 dilim ekmekle beraber:78:.. 1 fincan normal,1 fincan papatya cayi.. sonra yuruyuse ciktik ama bilmiyom :50:
bugün; 12 ye dogru kahvalti 2 dilim ekmek,ceyrek simit yaninda 2 dilim beyaz beynir, 6 tane zeytin,3 dilim domates..
ara 1 elma
aksam 2 dilim lazanya.. yesil cay.. 2 gundur sapittim..:37:

cezama raziyim.. 14.takimdaki arkadaslar gibi isterseniz bende 14.takima gidip.''ben iradesizin biriyim..diyetimi bozdum..'' diyim.. :1:
sinirlerim bozuldu kusra bakmayin..:60:
hep arkadaşlar bozuyo diyeti zaten.Gerçi onlar perde oluyo bizim iradesizliğimize.Bi arkadaşım dukan diyetine başlamış.Ben de başlasam mı diyom.Kararsızım:97:

kızlar bişiy danışacam.Nescafe 3ü bir aradayı sabah öğle akşam içsem aralarda da su içsem zararı olur mu acaba? yarın böyle bişi yapmayı planladım.:31:

Back
X