• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben yatıyorum gözler kapanıyo kendinizze iyi bakın gülşahçım ağrın geçmesse bi doktora git istersen 2 gündür ne bu ağrı böle...moonros(adını bilmiyrm) sanada iyi geceler cnm yarın görüşürüz:3:

iyi geceler canım.Ben de uyuyacam.Adım aslında yazıyo :D moon(Ay) Rose'nin ros'u gül :9: topla bakiim Aygül:9::9: neyse çok öptüm muah muahhh

kızlar ben yatıyorum gözler kapanıyo kendinizze iyi bakın gülşahçım ağrın geçmesse bi doktora git istersen 2 gündür ne bu ağrı böle...moonros(adını bilmiyrm) sanada iyi geceler cnm yarın görüşürüz:3:

yarın bakayım geçmezse gidicem artık gerçi bir ağrı kesici verip gönderiyorlar sinir oluyorum sonra baktım olmadı özele giderim artık sanda iyi geceler canım:54:

günlük mesaj sayımız

roseking35 30:65:
ozlemmtekinn 8:46:
yasemin_s 8:46:
ebruli_hayat 8:46:
moonros 7:46:
sakaleynmaster 6:66:
_ferdici_ 5:46:
dryrgp 4:45:(pc si servise gitti bu aralar giremeyebilir)
dombili85 1:14:
neyneyse 1:14:(badanası var):66:
sementa33 0:30:(misafiri var):66:
anofel20 0:30:
yagmurcini3 0:30: sanırım artık bizimle değil

günlük mesaj sayımız

roseking35 30:65:
ozlemmtekinn 8:46:
yasemin_s 8:46:
ebruli_hayat 8:46:
moonros 7:46:
sakaleynmaster 6:66:
_ferdici_ 5:46:
dryrgp 4:45:(pc si servise gitti bu aralar giremeyebilir)
dombili85 1:14:
neyneyse 1:14:(badanası var):66:
sementa33 0:30:(misafiri var):66:
anofel20 0:30:
yagmurcini3 0:30: sanırım artık bizimle değil

günaydın gülşahcım:16:
liste için teşekkür ederim canım. 1. olmuşsun tebrik ederim:51:
yağmurcini listeden kendi isteğiyle ayrıldı.
ebruli hayat da atak yapmış, 8 mesaj:62:

evet kızlar kimler burda :8:
dün gece 12 den bu gece 12'ye kadar olan mesajları hesapladım..

bana düşermi bilmiyorum yardımım dokunur diyerekten şeettim :9:

kaptanım öncelikle yarından itibaren olmayacağım için çok ama çok üzgünüm. bilgisayarımızda ciddi bir ısınma sorunu olduğu için servise gidicek ve nezaman geleceğini bilmiyorum :43:
tamam canım. imşallah bilgisayarın çabuk gelir. bu arada cuma günü bildirim yaparsan onu yazarız, yapamazsan kilonu aynı geçerim.
liste için de teşekkür ederim. ne demek "bana düşer mi"? çok iyi düşünmüşsün hazırlamakla.

kaptanım seni yormayayım malum işin var mesaj sayısını yazayım dedim:51:

dryrgp 14:46::46::46:
ozlemmtekinn 13:46::46:
neyneyse 10:46:
_ferdici_ 8:87:
roseking35 7:87:
moonros 7 :87:
dombili85 5:87:

ebruli_hayat 4:19:
yasemin_s 3:19:
sementa33 2:19:
sakaleynmaster 1:19:
anofel20 1:19:
yagmurcini3 1:19:
teşekkür ederim canım:16:

günaydın..dün bir günaydın dedim gerisi gelmedi çünkü SABAH KAHVALTI HAZIRLARKEN ANİDNA BELİM TUTULDU..OĞLANKUCAĞIM ÇIKMAK İSTEDİ EĞİLİP KUCAĞIM AALDIM ..şimid İDARE EDERİM KAS GEVŞETİCİ ALDIM..dünden beri her fırsatta uzanıyorum.daha öncede böyle oldum şükür fıtık felan değil mr film herşeye bakıldı..kas tutulması..spor sonrası duştan çıktığımda sırtım çok üşüdü üstüme birşey giymeyi,nce durum ortada..:17::37:
1 mesaj yazdım ama bu seferlik mecburen böyle oldu..otursamm oturamıyorum ayakta hiç duramıyordum..şimdi şükür az açıldı..:62:az geçmişe bakayım menümü yazayım.:9:.
ay ay spor kraliçemize nazar değdi.:nazar: geçmiş olsun deryacım. menüyü göremedim:53:

:70:en azından badanan bitmiş.bu gün herşey düzelir ..
bitti çok şükür deryacım.
hala dağınız evde ama düzelir artık zamanla. dün çok yordum kendimi, bugün çılgınlar gibi temizlemeyi düşünmüyorum:1:

bu gün halılarımı yıkamaya gönderiyorum..ev iş tenizlik dağınıklık bizdede mevcur olucak..arada girmeye çalışacağım..menümü yazamadım..
kolay gelsin canım. zor oluyor biliyorum.

şimdiii Bugünkü menüyü yazayım da bi rezil olayım.:53:
sabah;7.30 civarı

2 dilim ekmekle hazırlanmış peynirli tavuklu sandviç.

saat 13.00 gibi
1 simit.Kaşar rendeli

Saat 3 gibi
pizza artı kola

akşam 1 bardak nescafe

spor:1 saat yürüyüş
Su: 1.5 litre

şimd,i geçmişe bakacam.
vay yavrum vay:23:

iyi aksamlar,ben geldim..:79:

öncelikle dün icin hepinizden özür diliyorum arkadaslar.. dun öglen disari cikmistim...yaklasik 1 senedir görmedigim bi arkadasimla bulusacaktik.. cok israr etti bana gidelim,zaten tr ye gidiceksin diye..kiramadim,bende özlemisim..:16: neti yoktu.. dünün ve bugunun bildirimini vericem..

dün; sabah kahvaltisinda bisi yemedim zaten malumunuz depresyondaydim kalkar kalmaz tartida görüdügüm sokla..
öglen 2 biber dolmasi.. 2 fincan yesil cay..
aksam..arkadasimda yemicem dediysemde huyudur evinde ne varsa döker..1 tabak acili menemen,4 dilim ekmekle beraber:78:.. 1 fincan normal,1 fincan papatya cayi.. sonra yuruyuse ciktik ama bilmiyom :50:
bugün; 12 ye dogru kahvalti 2 dilim ekmek,ceyrek simit yaninda 2 dilim beyaz beynir, 6 tane zeytin,3 dilim domates..
ara 1 elma
aksam 2 dilim lazanya.. yesil cay.. 2 gundur sapittim..:37:

cezama raziyim.. 14.takimdaki arkadaslar gibi isterseniz bende 14.takima gidip.''ben iradesizin biriyim..diyetimi bozdum..'' diyim.. :1:
sinirlerim bozuldu kusra bakmayin..:60:
dağıtmışsın biraz ebrucum.

kızlar bişiy danışacam.Nescafe 3ü bir aradayı sabah öğle akşam içsem aralarda da su içsem zararı olur mu acaba? yarın böyle bişi yapmayı planladım.:31:
kahve kreması var onlarda canım. sade neskafeyi istediğin kadar içebilirsin.

dukani duydum bi bilgim yok ama.. okumustum ama oo bisi kalmadi vallaa.. uffff..canim cok sikiliyo yaa... napcam ben.. hos bu hafta naparsam yapayim olmicak...:50:
canım, ne yapsam olmıycak diye bir şey yok. ben çoğu sefer kilo verdim regl dönemimde. ha veremesen de korumaya bakmalısın.

menümü toparlıyayım hemen

sabah
nestle nesfit

ara yok

öğlen
küçük bir parça haşlama tavuk
bol salata

ara yok

akşam
küçük bir dilim fırında tavuk
bol salata

aralarda içecek içtim hep

form plus kayısılı
form plus kirazlı
form plus sade
yeşilçay
6 bardakta su içtim
gayet güzel bir menü:nazar:

iyi geceler canım.Ben de uyuyacam.Adım aslında yazıyo :D moon(Ay) Rose'nin ros'u gül :9: topla bakiim Aygül:9::9: neyse çok öptüm muah muahhh
açıklama güzelmüş aygülcüm:)

günaydın gülşahcım:16:
liste için teşekkür ederim canım. 1. olmuşsun tebrik ederim:51:
yağmurcini listeden kendi isteğiyle ayrıldı.
ebruli hayat da atak yapmış, 8 mesaj:62:

günaydın kızlar bu sabah ne yesem ya hiç bilmiyom canım hiçbişiy istemiyo en iyisi 5i bi yerde çayımı içiyim. rabiacım rahatlamışsındır badanan bitince oh temiz temiz tadını çıkarma vakti artık:66:

günaydın kızlar bu sabah ne yesem ya hiç bilmiyom canım hiçbişiy istemiyo en iyisi 5i bi yerde çayımı içiyim. rabiacım rahatlamışsındır badanan bitince oh temiz temiz tadını çıkarma vakti artık:66:
çok şükür rahatladım canım. bir de gerçekten evim pisti.:1: pisliği de gitmiş oldu. duvar silmekten kurtulmuş oldum.
canın niye bir şey istemiyor?

çok şükür rahatladım canım. bir de gerçekten evim pisti.:1: pisliği de gitmiş oldu. duvar silmekten kurtulmuş oldum.
canın niye bir şey istemiyor?

bilmiyorum ki bazen sabah böyle oluyo yalnız kahvaltı etmenin hiç tadı yok...:50:
beşibiyerde çayımı içtim bu arada 1 kilo gitmiş yarına kadar değişmesse inş:62:

günaydın deyip önce menü paylaşayım malum iki kuzu her an herşey olabiliyor..:52::27:
24 mayıs menü
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
az tereyağı 1 çay kaşığı reçel
öğle
haşlama tavuk göğsü
3 cinbiber
2 salatalık turşu
1 bardak ayran
akşam
1 domates
4 kaşık ıspanak yemeği..
spor yok belim tutulmuştu..
su 3 litre

25 mayıs menü
sabah 1 bardak su 2 kayısı kurusu
kahvaltı
az peynri
çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
3 dilim sucuk
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
az tavuk göğsü
bir tavuk kanat
ara
pul biberli yoğurt
akşam
canım istemedi yine yoğurt yedim..3 kaşık kadar ve pul biberli.
su 2.5 litre
spor
önce evde karoların arasını por çözle tek tek fırçladım..tüm evi ikikere süpürdüm malum halı yok en ufak döküntü gözüne çarpıyor..ve 3 kere sildim porçöz kaygan garip bir tabaka bırakıyor halada var birazdan kalkıp yine işe koyulacağım..:37:
hızımı alamadım bu kadra yorgunluğa akşamda leslie 2 mil yaptım..:52::53:sporu özledim ne yapayım müzik açık çocukalr hoplayınca spor damarım kabardı..:60::60::9::8:

günaydııııın herkeslereee :)
sağlıklı beslenme ayarıma geri döndüm.Evet kilo bildirimim 74.00 geçen hafta 74.200 gelmiştim.o pizzalara rağmen vermişim.Ama atlama zıplama baya işe yaramış.Neyse şimdi kalktım bol bol su içtim.Kahvaltım:

2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
ve sınırsız çay diye planladım.Yumurtalar haşlanıyo onu bekliyorum.Kızlar yumurta hakkında bi iki bakındım da sarısı yağ içeriyomuş onu yiyoz diye kilo almayız heralde:44:

günaydın deyip önce menü paylaşayım malum iki kuzu her an herşey olabiliyor..:52::27:
24 mayıs menü
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
az tereyağı 1 çay kaşığı reçel
öğle
haşlama tavuk göğsü
3 cinbiber
2 salatalık turşu
1 bardak ayran
akşam
1 domates
4 kaşık ıspanak yemeği..
spor yok belim tutulmuştu..
su 3 litre

25 mayıs menü
sabah 1 bardak su 2 kayısı kurusu
kahvaltı
az peynri
çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
3 dilim sucuk
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
az tavuk göğsü
bir tavuk kanat
ara
pul biberli yoğurt
akşam
canım istemedi yine yoğurt yedim..3 kaşık kadar ve pul biberli.
su 2.5 litre
spor
önce evde karoların arasını por çözle tek tek fırçladım..tüm evi ikikere süpürdüm malum halı yok en ufak döküntü gözüne çarpıyor..ve 3 kere sildim porçöz kaygan garip bir tabaka bırakıyor halada var birazdan kalkıp yine işe koyulacağım..:37:
hızımı alamadım bu kadra yorgunluğa akşamda leslie 2 mil yaptım..:52::53:sporu özledim ne yapayım müzik açık çocukalr hoplayınca spor damarım kabardı..:60::60::9::8:
güzel menüler canım.Kuru kayısı faydalı her gün yediğine göre:44:

günaydın kızlar nasılsınızzz geçmişi okuyamadım akşamda misafir vardı giremedim ve şuan harab haldeyim
gece boyunca uyumadımm şuanda da midem bulanıyo başım dönüyo bacaklarım titriyo bide üstüne cırcır oldumm ve çalışmaya çalışıyorumm:84:yemek lafını duyunca üstüne 2 defa midem bulanıyoo :84:akşam da sadece karpuz yemiştim o mu dokundu üşüttüm mü bilmiyorumm:84:izin verselerde eve gidip yatsamm:68:

günaydın kızlar nasılsınızzz geçmişi okuyamadım akşamda misafir vardı giremedim ve şuan harab haldeyim
gece boyunca uyumadımm şuanda da midem bulanıyo başım dönüyo bacaklarım titriyo bide üstüne cırcır oldumm ve çalışmaya çalışıyorumm:84:yemek lafını duyunca üstüne 2 defa midem bulanıyoo :84:akşam da sadece karpuz yemiştim o mu dokundu üşüttüm mü bilmiyorumm:84:izin verselerde eve gidip yatsamm:68:

Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer yaa :26:

merhaba ben geldim kızım iyiymiş kansızlığıda düzelmiş. şimdi uyutuyorum sabah bir şey yememmiştim hastanede kandtinde kızımla yarım tosto paylaştık bir tanede meyve suyunu başım ağrıyor bir nescafe yapıp içip öğleden sonraki ders için hazırlanmam lazım kilo bildirimini akşam saatlerinde yaparım artık çok yoruldum sormayın 7 den beri ayakktaydım hastane bir kalabalıkoturacak yer yoktu valla. neyse görüşürüz. Yarın akşama kadar yokummmmm. bugün de akşam girerim

günaydııııın herkeslereee :)
sağlıklı beslenme ayarıma geri döndüm.Evet kilo bildirimim 74.00 geçen hafta 74.200 gelmiştim.o pizzalara rağmen vermişim.Ama atlama zıplama baya işe yaramış.Neyse şimdi kalktım bol bol su içtim.Kahvaltım:

2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
ve sınırsız çay diye planladım.Yumurtalar haşlanıyo onu bekliyorum.Kızlar yumurta hakkında bi iki bakındım da sarısı yağ içeriyomuş onu yiyoz diye kilo almayız heralde:44:
yok cnm ya onun yağından nolcak zaten rejimlerde yağı sıfıra indirmek yanlış... bağırsak hareketlerini zorlaştırıyor...
gece boyunca uyumadımm şuanda da midem bulanıyo başım dönüyo bacaklarım titriyo bide üstüne cırcır oldumm ve çalışmaya çalışıyorumm:84:yemek lafını duyunca üstüne 2 defa midem bulanıyoo :84:akşam da sadece karpuz yemiştim o mu dokundu üşüttüm mü bilmiyorumm:84:izin verselerde eve gidip yatsamm:68::

geçmiş olsun cnm :61:

merhaba ben geldim kızım iyiymiş kansızlığıda düzelmiş. şimdi uyutuyorum sabah bir şey yememmiştim hastanede kandtinde kızımla yarım tosto paylaştık bir tanede meyve suyunu başım ağrıyor bir nescafe yapıp içip öğleden sonraki ders için hazırlanmam lazım kilo bildirimini akşam saatlerinde yaparım artık çok yoruldum sormayın 7 den beri ayakktaydım hastane bir kalabalıkoturacak yer yoktu valla. neyse görüşürüz. Yarın akşama kadar yokummmmm. bugün de akşam girerim

geçmiş olsun cnm kızın için sevindm..benimde demir eksikliğim var acayip halsizlik yapıyo kolum kalkmıyo bazen bazende çok enerjik oluyom ortam yok nolcak böle halim bilmem haftaya gitçem doktora yyaz dicem demir iğnesi hapla mapla olmuyo:19:

Slm kızlar bende bu sabah eve geldik,eşim vana seminere katılacak valizini hazırlamaya geldim tekrar gelirim.

Back
X