canım, naptın?Slm kızlar bende bu sabah eve geldik,eşim vana seminere katılacak valizini hazırlamaya geldim tekrar gelirim.
evden ayrılıyorsun sanırım. hakkında hayırlısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım, naptın?Slm kızlar bende bu sabah eve geldik,eşim vana seminere katılacak valizini hazırlamaya geldim tekrar gelirim.
valizimi hazırlamaya geldim anladımcanım, naptın?
evden ayrılıyorsun sanırım. hakkında hayırlısı olsun.
hoşgeldin jeliboncummerhaba bende artık bu gruptayımneler yapmam gerekiyor acaba ...
heyecan yaptım
sanırım yarından sonra dahil olacağım yarışmaya ...
gönül rahatlığıyla mideme indirdim yumurtalarıyok cnm ya onun yağından nolcak zaten rejimlerde yağı sıfıra indirmek yanlış... bağırsak hareketlerini zorlaştırıyor...
valla süpersin, o kadar temizlik yapmışsın. hiç kaçamak yapmamışsın. her zamanki diyetine devam etmişsin.günaydın deyip önce menü paylaşayım malum iki kuzu her an herşey olabiliyor..
24 mayıs menü
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
az tereyağı 1 çay kaşığı reçel
öğle
haşlama tavuk göğsü
3 cinbiber
2 salatalık turşu
1 bardak ayran
akşam
1 domates
4 kaşık ıspanak yemeği..
spor yok belim tutulmuştu..
su 3 litre
25 mayıs menü
sabah 1 bardak su 2 kayısı kurusu
kahvaltı
az peynri
çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
3 dilim sucuk
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
az tavuk göğsü
bir tavuk kanat
ara
pul biberli yoğurt
akşam
canım istemedi yine yoğurt yedim..3 kaşık kadar ve pul biberli.
su 2.5 litre
spor
önce evde karoların arasını por çözle tek tek fırçladım..tüm evi ikikere süpürdüm malum halı yok en ufak döküntü gözüne çarpıyor..ve 3 kere sildim porçöz kaygan garip bir tabaka bırakıyor halada var birazdan kalkıp yine işe koyulacağım..
hızımı alamadım bu kadra yorgunluğa akşamda leslie 2 mil yaptım..sporu özledim ne yapayım müzik açık çocukalr hoplayınca spor damarım kabardı..
![]()
hala dağınık ama temiz, evet o anlamda süper oldu.:81:güle güle kirlet..mis gibi olmuştur şimdi..![]()
teşekkür ederim aygülcüm.ev boyatmak yeniliyo evi yaa mis gibi güle güle kullan kaptan![]()
geçmiş olsun canım. karpuzu çok mu yedin kigünaydın kızlar nasılsınızzz geçmişi okuyamadım akşamda misafir vardı giremedim ve şuan harab haldeyim
gece boyunca uyumadımm şuanda da midem bulanıyo başım dönüyo bacaklarım titriyo bide üstüne cırcır oldumm ve çalışmaya çalışıyorumm:84:yemek lafını duyunca üstüne 2 defa midem bulanıyoo :84:akşam da sadece karpuz yemiştim o mu dokundu üşüttüm mü bilmiyorumm:84:izin verselerde eve gidip yatsamm![]()
hoşgeldin canım. gözün aydın kızının kansızlığı düzelmiş.:81:merhaba ben geldim kızım iyiymiş kansızlığıda düzelmiş. şimdi uyutuyorum sabah bir şey yememmiştim hastanede kandtinde kızımla yarım tosto paylaştık bir tanede meyve suyunu başım ağrıyor bir nescafe yapıp içip öğleden sonraki ders için hazırlanmam lazım kilo bildirimini akşam saatlerinde yaparım artık çok yoruldum sormayın 7 den beri ayakktaydım hastane bir kalabalıkoturacak yer yoktu valla. neyse görüşürüz. Yarın akşama kadar yokummmmm. bugün de akşam girerim
demir eksikliği tedavisi oldukça sıkıntılı canım. ilacı uzun süre kullanman gerekiyor ve o durumda bile çok az yükseliyor. sana tavsiyem her gün yeşil salata yap kendine. hem diyet için hem de demir eksikliği için birebir.geçmiş olsun cnm kızın için sevindm..benimde demir eksikliğim var acayip halsizlik yapıyo kolum kalkmıyo bazen bazende çok enerjik oluyom ortam yok nolcak böle halim bilmem haftaya gitçem doktora yyaz dicem demir iğnesi hapla mapla olmuyo![]()
Yok,yok ayrılmıyorum sadece birazcık uzaklaşmak istedim kendimi toparlamak için şimdi evdeyim cumartesi tekrar kaynıma gitcem eşimde 1 hafta yok zatren seminerde.
maşallahgönül rahatlığıyla mideme indirdim yumurtalarıkızlar daha şimdiden içtiğim su 1.5 litre olduuu
![]()
anladım canım. biraz uzaklaşmak iyi gelmiştir inşallah. yarın kilo bildirimi yaparsın sanırım, değil mi?Yok,yok ayrılmıyorum sadece birazcık uzaklaşmak istedim kendimi toparlamak için şimdi evdeyim cumartesi tekrar kaynıma gitcem eşimde 1 hafta yok zatren seminerde.
maşallah![]()
hoşgeldin jeliboncum
öncelikle kendini bize tanıtman gerekiyor. yaş, boy, kilo vs gibi bilgiler gerekiyor. bir de hangi kiloda olmayı hedefliyorsun
bir de kurallarımız var, onlar da şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
noluyo canım ev mi kötü evi mi boşaltıyorsunuz:44:
biraz ev kötüydü...bende bu aralar suyu azaltmışım.Kaptanım bu hafta çok kilo vermek istiyorum.İyice sinirim bozuldu.Kilo düşmüş ama az bence
bol bol su içecem bol bol çay..acısı çıkacaaaak![]()
anladım canım. biraz uzaklaşmak iyi gelmiştir inşallah. yarın kilo bildirimi yaparsın sanırım, değil mi?
memnun oldum canım. ben de rabia. takım kaptanıyım. 28 yaşındayım. ankarada yaşıyorum ve evliyim.teşekkür ederimmm ... devam edeceğim tabikide ...
boy:155 kilo :76.5 yaş :29 ulaşmak istediğim kilo :55
ben izmirde yaşıyorum. öğretmenim. 2 aylık evliyim. özel sektörde çalışıyordum ama 2 aydır çalışmıyorum . atama başvurumu yaptım sonucunu bekliyorum. bu arada da ev hanımlığını tadını çıkarmaya çalışıyorum .ve son zamanlarda ve evliliğin ilk 2 ayında almış olduğum bu kilolardan kurtulmak istiyorum...
valla ben de bu hafta onca iş gördüm ama sabah tartıda hoşuma gidecek bir rakam göremedim. şunu anladım ki bazen ne yaparsan yap olmuyor. tabi kaçamak yapma ne olursa olsunKaptanım bu hafta çok kilo vermek istiyorum.İyice sinirim bozuldu.Kilo düşmüş ama az bence
valla süper. bak spor yapınca hemen farketmiş. o zaman listedesin canım, seni izne ayırmıyorum.düzenli bir diyet yapıyorum dersem yalan olur ama giderken kaynıma koşu bandınıda götürdüm.orda sabah,akşam yapıyorum.bu sabah tartıldım 81 kiloydum.
memnun oldum canım. ben de rabia. takım kaptanıyım. 28 yaşındayım. ankarada yaşıyorum ve evliyim.
aramıza tekrar hoşgeldin. özel sektör zordur, inşallah atama başvurun hayırlısıyla sonuçlanır.:97:
çocukla iş ikiye katlanıyor..amin canım saol..temizlik yapan arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun çoçukla zor oluyor biliyorunm kolay gelsin size.
hoş geldin..teşekkür ederimmm ... devam edeceğim tabikide ...
boy:155 kilo :76.5 yaş :29 ulaşmak istediğim kilo :55
ben izmirde yaşıyorum. öğretmenim. 2 aylık evliyim. özel sektörde çalışıyordum ama 2 aydır çalışmıyorum . atama başvurumu yaptım sonucunu bekliyorum. bu arada da ev hanımlığını tadını çıkarmaya çalışıyorum .ve son zamanlarda ve evliliğin ilk 2 ayında almış olduğum bu kilolardan kurtulmak istiyorum...
bol su iç birde karbomhidrat almını baya kıs ..akşamda erken ye bol bol kilo gider ozaman..Kaptanım bu hafta çok kilo vermek istiyorum.İyice sinirim bozuldu.Kilo düşmüş ama az bence
ünvanımza sahip çıkalım ama değilmi..hakkını verelim ..valla süpersin, o kadar temizlik yapmışsın. hiç kaçamak yapmamışsın. her zamanki diyetine devam etmişsin.
spor kraliçesi damarı kabarmış
.
Yok,yok ayrılmıyorum sadece birazcık uzaklaşmak istedim kendimi toparlamak için şimdi evdeyim cumartesi tekrar kaynıma gitcem eşimde 1 hafta yok zatren seminerde.