Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
s.a. arkadaşlar nasılsınız?
çok zor günler geçiriyorum. size uğrayamıyorum.
mide bulantısından ölüyorum.
ne iş ne yemek yapamıyorum.
bugün okula kua kusa gittim 2 dersi zar zor anlattım izin alıp geri
eve geldim. yarın da gitmeyeceğim.
mide bulantısını geçiren ilaç alıyorum onu da alır almaz kusuyorum.
dua edin bana![]()
rabbim tez zamanda kurtarsın,birazz daha dayan geçer kusmaların.s.a. Arkadaşlar nasılsınız?
çok zor günler geçiriyorum. Size uğrayamıyorum.
Mide bulantısından ölüyorum.
Ne iş ne yemek yapamıyorum.
Bugün okula kua kusa gittim 2 dersi zar zor anlattım izin alıp geri
eve geldim. Yarın da gitmeyeceğim.
Mide bulantısını geçiren ilaç alıyorum onu da alır almaz kusuyorum.
Dua edin bana![]()
biraz sıkıntını bir dönem atlattık....canım mısafırım vrdı ccukta mızmızdı nete bakamadım
ayyy bende sılecegmde belım kotu dınlenem lazım
gecmıs olsun uzsutmus olabılırsın dıkkkat et
kolay gelsın canım neden eve geldınız nerde yasıyorsunuz ben kopuk kaldım konuyu anlamadım
yanı ............inşallah ... hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz. eşim zayıf ve bu beni dahada rahatsız ediyor. birde çocuk olursa benim ben yandım ...
12. haftada gecerallah yardımcın olsun... zor bir dönem...
gecmıs olsun herkeste oluyor tek sende degıl gececk sabırbiraz sıkıntını bir dönem atlattık....
bugün:
sabah
1 salatalık
1 domates
2 yumurta
2 bardak çay
Ara
Su
Öğle
yarım litre soda
Ara
Su
Akşam
2 küçük dilim meyveli pasta
Ara
Yeşil çay
Su:2 litre,Soda yarım litre
Spor:2 saat yğrüyüş
Canım belli bi diyet listesi değil bu ya.Bu gün az yeme isteğim vardı.Detoks gibi sıvı miktarını arttırdım.Açlığın tadına vardım valla kendimi çok iyi hissettim.Bi de alışveriş için de bol bol yürüdüm.Sağlıklı olup olmadığını bilmiyom da yarına protein ağırlıklı bişi düşünüyorum..kafam karıştı bu kendi isteğine göre bi diyet sanırım ... evet çok fazla kalori yok ama sağlıksızda olmuş gibi...
günaydın gülşahcım
liste için teşekkür ederim canım. 1. olmuşsun tebrik ederim
yağmurcini listeden kendi isteğiyle ayrıldı.
ebruli hayat da atak yapmış, 8 mesaj![]()
günaydııııın herkeslereee :)
sağlıklı beslenme ayarıma geri döndüm.Evet kilo bildirimim 74.00 geçen hafta 74.200 gelmiştim.o pizzalara rağmen vermişim.Ama atlama zıplama baya işe yaramış.Neyse şimdi kalktım bol bol su içtim.Kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
ve sınırsız çay diye planladım.Yumurtalar haşlanıyo onu bekliyorum.Kızlar yumurta hakkında bi iki bakındım da sarısı yağ içeriyomuş onu yiyoz diye kilo almayız heralde:44:
günaydın kızlar nasılsınızzz geçmişi okuyamadım akşamda misafir vardı giremedim ve şuan harab haldeyim
gece boyunca uyumadımm şuanda da midem bulanıyo başım dönüyo bacaklarım titriyo bide üstüne cırcır oldumm ve çalışmaya çalışıyorumm:84:yemek lafını duyunca üstüne 2 defa midem bulanıyoo :84:akşam da sadece karpuz yemiştim o mu dokundu üşüttüm mü bilmiyorumm:84:izin verselerde eve gidip yatsamm![]()
merhaba ben geldim kızım iyiymiş kansızlığıda düzelmiş. şimdi uyutuyorum sabah bir şey yememmiştim hastanede kandtinde kızımla yarım tosto paylaştık bir tanede meyve suyunu başım ağrıyor bir nescafe yapıp içip öğleden sonraki ders için hazırlanmam lazım kilo bildirimini akşam saatlerinde yaparım artık çok yoruldum sormayın 7 den beri ayakktaydım hastane bir kalabalıkoturacak yer yoktu valla. neyse görüşürüz. Yarın akşama kadar yokummmmm. bugün de akşam girerim
merhaba bende artık bu gruptayımneler yapmam gerekiyor acaba ...
heyecan yaptım
sanırım yarından sonra dahil olacağım yarışmaya ...
gönül rahatlığıyla mideme indirdim yumurtalarıkızlar daha şimdiden içtiğim su 1.5 litre olduuu
![]()
merhabalar..3 makina çamaşır yıkandı astım.evi süprüdüm sildim...yarında perde cam komple temizlik yapıcam inşallah..halılar cumartesi gelicek birde ogün baştan aşağı bir daha ge.çerim ..olur mis..halı gelene kadar oturma oadasının kanepeleri bir sileyim diyrum daha yeni aldık ama çocuklu ev ..daha mutfak var salon var..anam varda var..neyse komple temizlik olması için gerekli.yani kısaca daha çok işim var.
![]()
bugünden sonra başlıyorum cnm saol önerin için ben bunu bildiğim halde hep ihmal edenlerdenim. ama bugün inanılmaz halsizim spor bile yapamıyoorum ipleri elime alma vakti gelmiş yani...
bu akşanm kına gecesine gidicez belki akşama menümü yazamayabilirim şimdi paylaşıyım..
sabah
1 yumurtayla peynirli biberli omlet
1 domates
1dlm peynir
1 dlm çavdar ekmeği
öğle
1 tabak çorba
10 sarma ( bitti çok şükür)
1 dlm ekmek
ara
1 kivi
akşamıda şöyle düşünüyorum
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt
bugünkü menüm![]()
sabah
1 fincan sade kahve
2 şeker
öğle
2 haşlanmış yumurta
akşam
5-6 çatal makarna
4 tane nuget
1 bardak meyve suyu
saçma bi menü çünkü isveç diyetinin ilk günü olacaktı akşam yemeğide biftek ve salataydı amaa antibiyotik içmiştim öğlen ve midem mahvoldu yemek yediğimde düzelir dedim ama çok fena yanıyoo bulanıyooo bir garip... :94:
sınavında başarılar canım:79:kızlar benım 4hazıranda cok onemlı sınavım var.biliyorsunu sbs.o yüzden ne zamandır ugrayamadım.4 hazırana kadar yokum.sonrasında buradayım.benı unutmayın.öpüldünüz![]()
Amin canım amiiin inşallah.rica ederim rabiacım nedemek![]()
tebrik ederim canım 200 gram 200 gramdır demi önümüzdeki hafta 1 kilo verirsin inşallah![]()
kızlar dukkan diyetini biraz araştırdım,hoşumada gitti ama sürekli et yemek lazımmış yapayım mı sizce,kararsız kaldım.
günaydın gülşahcım
liste için teşekkür ederim canım. 1. olmuşsun tebrik ederim
yağmurcini listeden kendi isteğiyle ayrıldı.
ebruli hayat da atak yapmış, 8 mesaj![]()
dağıtmışsın biraz ebrucum.
günaydın kızlar nasılsınızzz geçmişi okuyamadım akşamda misafir vardı giremedim ve şuan harab haldeyim
gece boyunca uyumadımm şuanda da midem bulanıyo başım dönüyo bacaklarım titriyo bide üstüne cırcır oldumm ve çalışmaya çalışıyorumm:84:yemek lafını duyunca üstüne 2 defa midem bulanıyoo :84:akşam da sadece karpuz yemiştim o mu dokundu üşüttüm mü bilmiyorumm:84:izin verselerde eve gidip yatsamm![]()
merhaba bende artık bu gruptayımneler yapmam gerekiyor acaba ...
heyecan yaptım
sanırım yarından sonra dahil olacağım yarışmaya ...
teşekkür ederimmm ... devam edeceğim tabikide ...
boy:155 kilo :76.5 yaş :29 ulaşmak istediğim kilo :55
ben izmirde yaşıyorum. öğretmenim. 2 aylık evliyim. özel sektörde çalışıyordum ama 2 aydır çalışmıyorum . atama başvurumu yaptım sonucunu bekliyorum. bu arada da ev hanımlığını tadını çıkarmaya çalışıyorum .ve son zamanlarda ve evliliğin ilk 2 ayında almış olduğum bu kilolardan kurtulmak istiyorum...
hosgeldin aramiza..ne güzel ismin..jelibonibon..![]()