bugün kaçamaklarım oldu malesef
sabah
nestle nesfit
ara
sucuklu sandviç

öğlen
yok
ara
yok
akşam
5 tane hamsi
5 çatal kadar taze fasulye
2 dilim çavdar ekmeği
bol salata
yemekten iki saat sonrada
dondurma yedim
niye böyle yaptım bilmiyorum çok stresliyim abuk subuk rüyalar gördüm canım sıkıldı hep aç hissettim kendimi halada açım sanki hiç bişi yememişim böyle stres yapınca miğdem kazınıyor ya
gece 2 defa uyandım kabuslardan ilkinde dişlerim sapsarı olmuş üst dişlerim dökülüyor elime hep dökülüyor yerine takmaya çalışıyorum yok olmuyor sonra uyandım dolandım evde pc ye geçtim komedi dükkanını açtım o araya yine dalmışım bu seferki rüyam ondanda acayip havaya bakıyorum gümüş renginde ateş parçaları yağıyor patlamalar yangınlar nasıl bütün ailem yatakodasına gidiyoruz hepimiz yerde yatıoz başımızı tutarak dışardan çığlık sesleri geliyor meteor yağıyor diye bağırıyorlar işte orada birşey oluyor tövbe yarabbim tövbe yazamıyorum bile yanımda yabancı bir adam oda saklanıyor nasıl yazayım sözde o adam allahmış tövbe tövbe babam kalkıyor sigara yakıyor bir kızıyorum içimden babama ya allah yanımızda bu kalkmış karşısında sigara içiyor diye
ilk rüyama baktım kötü bir yakını kaybetmekmiş ikinci rüyamı çözemedim zaten saçma sapan