• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugünkü menü cağızım:9:

sabAH 1kase çorba 1dilim ekmek
ara yok
öğlen 1 kase çorba 5yk peynirli makarna
ara 1dilim ekmek
1 yeşilelma
1yk makarna
akşam 4yk bezelyeli patates 1dilim ekmek
ara 2 çatal pasta:30:
baŞKA bişi yedim mi bilmiyomm:60:ama yok sanırım
2ltren fazla su

normal yemek düzenine geçmek istiyorum artıkkk
kilo veremicekmişim gibi hissediyom ama devam semine diyorum :5:ayy noluyo bana yaaa :37::84:

midem rahatsız diye

şimdiye kadar gayet güzel vermişsin kilo. neden veremeyesinki ... bence ümitsizliğe kapılmamalısın kilo vereceğine inanmakta etkiliymiş çünkü...:71:

selam kızlar bugün çok koşuşturmacalı bir gün geçirdim sabahın köründe kalkınca haliyle eve gelir gelmez uyudum şimdi kalktım bu arada cumartesi pazar günü giremeyebilirim aöf sınavlarım var hiç çalışamadımda a b c yapcam artık inşallah iyi sallarım:52:

geçmişe şöyle bir baktım takımımız maşallah iyi durumda bu hafta herkesi tebrik ederim ebrucum sende sıkma canını arkadaşların dediği gibi şişkinliktir o 1 haftada o kadar kilo alman gerçekten zor

ortim kusura bakma senide yanlız bırakıcam 2 gün sporunu aksatma canım ben 2 gün spor yapamıcam zaten okulların yerini ararken koşuşturmaca olcak bana ama pazartesi çok sıkı bir şekilde sporuma devam:64:

menümüde paylaşayım

sabah
1 gevrek
1 üçgen peynir
1 bardak form plus çay

ara yok

öğlen
ekmeksiz sade döner
1 bardak ayran

ara yok
1 bardak form plus çay

akşam
çok aç değildim ayak üstü
2 tane köfte attım ağzıma

spor olarak
izmirde olanlar bilir işçievlerinden forbese yürüdüm ordaki işlerimi bitirim forbesten buca heykele yürüdüm ordaki işlerim bitincede heykelden yedigöllere kadar yürüdüm. sonrasında baktım ayaklarımda can kalmadı dolmuşa bindim eve geldim:34:

herkese günaydınlarrr uyuyanlarrr kalksınnnn sabah oldu daaa:60: herkesee hayırlı mutlu huzurlu kaçamaksızzz bi hafta sonuuu ve benim gibi çalışanlaraa allah kolaylık versin diyorum ev hanımlarıda dahill sonuçta sizler bizden de fazla çalışıyonuzz 7 /24:60:

yeni konsatre tekniğim biraz gülelim sabah sabahh:60::60:
hommm kiloo vermek istiyommm veriyorummmm veriyorummmm yağlarıı eritiyorumm inceliyorumm :60::60::60:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

sakaleynmaster : 18
ozlemmtekinn : 13
jelibonibon : 11
neyneyse : 7
moonros : 7
ebruli_hayat : 6

ferdici : 4 :67:
file76 : 4 :67:
roseking35 : 2 :19:
sementa33 : 1 (misafiri var)
yasemin_s : 1 :19::20:
dombili: 0 :19::20:
dryrgp : 0 (bilgisayarı bozuk)

selam kızlar bugün çok koşuşturmacalı bir gün geçirdim sabahın köründe kalkınca haliyle eve gelir gelmez uyudum şimdi kalktım bu arada cumartesi pazar günü giremeyebilirim aöf sınavlarım var hiç çalışamadımda a b c yapcam artık inşallah iyi sallarım:52:

geçmişe şöyle bir baktım takımımız maşallah iyi durumda bu hafta herkesi tebrik ederim ebrucum sende sıkma canını arkadaşların dediği gibi şişkinliktir o 1 haftada o kadar kilo alman gerçekten zor

ortim kusura bakma senide yanlız bırakıcam 2 gün sporunu aksatma canım ben 2 gün spor yapamıcam zaten okulların yerini ararken koşuşturmaca olcak bana ama pazartesi çok sıkı bir şekilde sporuma devam:64:

menümüde paylaşayım

sabah
1 gevrek
1 üçgen peynir
1 bardak form plus çay

ara yok

öğlen
ekmeksiz sade döner
1 bardak ayran

ara yok
1 bardak form plus çay

akşam
çok aç değildim ayak üstü
2 tane köfte attım ağzıma

spor olarak
izmirde olanlar bilir işçievlerinden forbese yürüdüm ordaki işlerimi bitirim forbesten buca heykele yürüdüm ordaki işlerim bitincede heykelden yedigöllere kadar yürüdüm. sonrasında baktım ayaklarımda can kalmadı dolmuşa bindim eve geldim:34:
canm benimde açıkörtm sınavlrm var h.sonu:59: artık pztesi berraber spora başlarız:9: baya yol yürümüşsün bu arada faydası olmuştur eminim..:34:
herkese günaydınlarrr uyuyanlarrr kalksınnnn sabah oldu daaa:60: herkesee hayırlı mutlu huzurlu kaçamaksızzz bi hafta sonuuu ve benim gibi çalışanlaraa allah kolaylık versin diyorum ev hanımlarıda dahill sonuçta sizler bizden de fazla çalışıyonuzz 7 /24:60:

yeni konsatre tekniğim biraz gülelim sabah sabahh:60::60:
hommm kiloo vermek istiyommm veriyorummmm veriyorummmm yağlarıı eritiyorumm inceliyorumm :60::60::60:

:60::60::60::60::60:gerçektn güldüm sabah sabah saolasın:9::16:

günaydınlar kızlar:79:
erkenci kuşu semineyi görüyorum:1:

günaydın rabişimm :9:havada aşkkk kokusu varr :9::71:
açıköğretim sınavı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum rabbim zihin açıklığı versin ballarrr:42:
bugün neden bilmiyom bi enerji var içimde ya allah hayra çevirsin ama bacaklarım tutmuyo zor yürüyom:18:hastalığım geçmemişş anlaşılan:43:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

sakaleynmaster : 18
ozlemmtekinn : 13
jelibonibon : 11
neyneyse : 7
moonros : 7
ebruli_hayat : 6

ferdici : 4 :67:
file76 : 4 :67:
roseking35 : 2 :19:
sementa33 : 1 (misafiri var)
yasemin_s : 1 :19::20:
dombili: 0 :19::20:
dryrgp : 0 (bilgisayarı bozuk)

abovvvv:1:4tanecik mii yazmışımm ahh benim o parmaklarrr sorarım onlara benn:52:

merhabalar herkeslere sabah kahvaltımı vereyim
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek (bu dilimler avuç içi kadar ve ince)
domates, salatalık
2 ince dilim sucuk

ara
3 çilek 1 kayısı

öğlen 8 kaşık sebze yemeği
1su bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek

ara
1 elma

akşam
bir su bardağı yoğurt
8 kaşık yemek
4 yemek kaşığı pilav

ara iki porsiyon meyve

sucuk hariç diyetisyenin menüsü

Bu gün Alışverişe çıkacam.Dün törpü aldım tırnaklarıma şekil verdim :1: büyüsünler daha da güzelleşecekler :1:

merhabalar herkeslere sabah kahvaltımı vereyim
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek (bu dilimler avuç içi kadar ve ince)
domates, salatalık
2 ince dilim sucuk

ara
3 çilek 1 kayısı

öğlen 8 kaşık sebze yemeği
1su bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek

ara
1 elma

akşam
bir su bardağı yoğurt
8 kaşık yemek
4 yemek kaşığı pilav

ara iki porsiyon meyve

sucuk hariç diyetisyenin menüsü
afiyet olsun canım ya sanki karbnhidrat biraz fazla gibime geldi 2şer dilim ekmek ler 8 kaşık yemeklerr belki kiloyla alakalıdır ama senin öle okadar çok kilo yokki 8yk versin anlamadımm:27:
Bu gün Alışverişe çıkacam.Dün törpü aldım tırnaklarıma şekil verdim :1: büyüsünler daha da güzelleşecekler :1:

tünaydın fıstıkk hadi bakalımm büyüsünler güzelleşsinlerr bende uzatıyom 3haftadır hemen hemen tırnaklara dokunmadım uzuyolarr kötü huyumdanda vazgeçtimmmm:52::62::60:uzasınlar güzelleşsinlerrrrrr bizde güzelleşelimmm :69:

Back
X