• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok az......

1 gün protein ağırlıklı beslen...

canım detoks gibi yapayım bugün diye düşündüm ondan az

tesekkürler canim,insallah cabuk gecer..belimin biraz alti tam bellide degil nere oldugu..bugun cok beklemem gerekecekti dr.da yarin sabah gidicem artik.. oturamiyom,egilip dogrulamiyom cok:61:

az degilmi??:44: en önemli ögün bence kahvalti ve en sevdigim ögün :27:

bende kahvaltıyı çok severim aslında dün son 2 gün fena kaçırdım haliyle şimdi açım bişiler yemek istiyorum sürekli bugün biraz kendimi aç bırakmak istedim alışsın yine diye yarın böyle olmucak tabi normal menüme dönücem

herkese merhaba iki gündür yoktum ortim merak etmişsin beni:86: nasıl geçti sınavların benim alttan bir dersim var hem sabah hemde öğleden sonraki sınava gittim. ayrıca cumartesi günü yağmur yağdı ıslandım bende senin gibi hastayım boğazım acıyor:50:

ayrıca 2 gün diyeti bozdum ve bugün tartıda 700 gr. fazla gösteriyor:52:

sınav zamanı geldimi karnımda acayip acayip sesler stresten işte o sesler çıkmasın diye tıka basa yedim sınavdan sonra dershane gidiyordum bir ara oradaki arkadaşlarımı gördüm onlarla buluşup sınav sonrasıda yedim pazar günkü sınavdan sonra sözleştik pazarda beraberdik hep yedik içtik kısacası.

bugün ele alıyorum iplerimi cumaya kadar aldığım 700 gr.mı verip üstünede 400-500 gr. verebilirmiyim acaba:26:

geçmiş olsun cnm bizi buluşup dondurma yedik filan sancak herkes 2 orti 2 açıkörtm sınavı 2boğaz ağrısı 2 side izmirde:1::1::1:
bu arada iş görüşmesinden şimdi geldim. şartları konuştuk bu sefer ama eşim şartları çok beğenmedi. hem ondan 1 saat geç çıkıcam hem parası az hem 3 vesait yol gözüm yemedi. beklenen satışlar olursa primi iyi ama ya olmazsa... eşim boşver onun yerine bi dersanede stajerlik yap daha iii olur en azından kendi mesleğine katkısı olur dedi. bide baktım orda çalışan kızlar genelde hep 20li yaşlarda... şölee olgun bi bayan göremedim. demek ki geleceği olmayan bi işş dedim ve boşverdim!!!!hayırlısı artık allah herkese istediği gibi bi iş ve eş nasip etsin:34:
acayip yorgunum ve halsizim hemen yatıcam bugün menüm biras bozuk olcak ama hastayken olur. dimi:97: onuda akşama paylaşırım...görüşmek üzere:80:

geçmiş olsun cnm bizi buluşup dondurma yedik filan sancak herkes 2 orti 2 açıkörtm sınavı 2boğaz ağrısı 2 side izmirde:1::1::1:
bu arada iş görüşmesinden şimdi geldim. şartları konuştuk bu sefer ama eşim şartları çok beğenmedi. hem ondan 1 saat geç çıkıcam hem parası az hem 3 vesait yol gözüm yemedi. beklenen satışlar olursa primi iyi ama ya olmazsa... eşim boşver onun yerine bi dersanede stajerlik yap daha iii olur en azından kendi mesleğine katkısı olur dedi. bide baktım orda çalışan kızlar genelde hep 20li yaşlarda... şölee olgun bi bayan göremedim. demek ki geleceği olmayan bi işş dedim ve boşverdim!!!!hayırlısı artık allah herkese istediği gibi bi iş ve eş nasip etsin:34:
acayip yorgunum ve halsizim hemen yatıcam bugün menüm biras bozuk olcak ama hastayken olur. dimi:97: onuda akşama paylaşırım...görüşmek üzere:80:
en uyumlu ortiler bizde zaten:nazar::51:
iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun canım. iş olsun diye de işe başlanmaz tabiiki. işin aklına yatması lazım.
hadi bakalım sen biraz dinlen, akşama bakarız menüne.:97:

hayırlısı olsun canım iş konusunda valla bende öyleyim yatıcam ama dengem bozuluyor sonra bir haftadır öğle uykusu uyumuyorum bugün uyursam yarında uyurum diye uyumuyorum

öğle menümüde yazayım iki kepekli ekmekten jambonlu marullu domatesli tost yaptım.

kızlar uyudum uyandım biras daha iyiyim . ben iyiyim ama menüm çok kötü:59:

sabah
erken 1 muz 1 saat sonra
1 tost peynirli
ballı süt

öğlen 1 muz
8 badem
2 kuru incir

akşam
2 lahmacun:47:

eşim sen uyu ben yemek getiririm hasta hasta uğraşma dedi. :17:
ah rejimime ket vurdu bu hastalıklar. bide iki türlü hasta olunca dayanamadım :17::53::53:

slm kızlar nasılsınız.benim yarın misafirlerim gidcek.inşallah paylaşımlara devam edebileceğim.çok şükür tekrar 90.300 oldum.sanırım bir iki güne inşallaahhhh 90 lardan kurtulcam:)yalnız dün biraz birayı fazla kaçırdım sanırım:):7::7::7::1:ama bişe yememiştim zaten.alkol kilo yapıyor biliyorum ama,muhabbet arasında farketmemişim işte nekadar içtiğimi:)neyse kızlar tam gaz kiloları vermeye devam ,hade öptm hepinizi:)

sabah
erken 1 muz 1 saat sonra
1 tost peynirli
ballı süt

öğlen 1 muz
8 badem
2 kuru incir

akşam

ah rejimime ket vurdu bu hastalıklar. bide iki türlü hasta olunca dayanamadım :17::53::53:

merhaba canım seninle fazla tanışamadık ama ben arada girdiğimde okuyorum yazdıklarınızı.yarın devam edcem paylaşımlara inşallah:)bu arada bende muzu çok severim evde olduğu zaman sabah aç karnına soğuk bir muza hayır diyemiyorum:)hep kilo yapar derler muz için ama geçen gün bir arkadaşım bir programda izlemiş aksine muz zayıflatıyormuş diyor.ammannn gerçi biz kime inanacağımızı şaşırdık yani.işte öyle muz yedim diye üzülme yani demek istedim:)

sabah
erken 1 muz 1 saat sonra
1 tost peynirli
ballı süt

öğlen 1 muz
8 badem
2 kuru incir

akşam

doğru düzgün bişi yememişsinki canım meyve ağırlıklı olmuş muz kilo yapmaz ya sanmıyorum daha iyi olmana sevindim

slm kızlar nasılsınız.benim yarın misafirlerim gidcek.inşallah paylaşımlara devam edebileceğim.çok şükür tekrar 90.300 oldum.sanırım bir iki güne inşallaahhhh 90 lardan kurtulcam:)yalnız dün biraz birayı fazla kaçırdım sanırım:):7::7::7::1:ama bişe yememiştim zaten.alkol kilo yapıyor biliyorum ama,muhabbet arasında farketmemişim işte nekadar içtiğimi:)neyse kızlar tam gaz kiloları vermeye devam ,hade öptm hepinizi:)

selam canım hoşgeldin ama uzun kaldı misafirlerin:66: foruma girmeyeli alkolikmi oldun:60::60::60::60:

Ya valla o diyeti bu diyeti diye diye farkettim de erteliyorum habire bazı şeyleri..Az yesem sık yesem daha çok kilo vercem ya..Bi de kiloyu çok fazla düşünüyorum.Her yerde aklımda o.Ne kadar az yemem gerek dedikçe çok yiyesim geliyor.Bi gün az yiyorum bugün gibi mesela Sonra mahrum olduğum şeyleri düşünüyorum.Kendimi nasıl zor tutuyorum.Çok zor bu işler ya gerçekten.Neden bununla sınanıyoruz? Haftalardır Arkadaşımla mağza dolaşıyoruz o beğenmediği için bi,şey almıyor ben de bana olmadığı bazen de üstümde güzel durmadığı için almıyorum.Çoğunun bedeni olmuyo zaten.Büyük beden kıyafetlere gelince...Pahalı,Çuval gibi,bana benim 10 yaş yaşlı halimi hatırlatıyorlar.Öğle arası tavuklu sandviçimi yerken arkadaşımla o daha akşama kadar bişi yemem dedi.Bunu düşündüm o saatten beri.Neden az yiyemyorum.Neden onun gibi ben de yemek dışında bişiyler düşünemiyorum.Neden Markete gittiğimde elime rahatlıkla cips paketini alıp kasadan geçiremiyor ve yediğim şeylerin hesabını kitabını yapmadan yiyemiyorum? Kuzenim geçen yaz olduğu gibi bu yaz da ''salatalık ye'' diyecek bunu bekliyorum.Onun dediği gibi iradesizim ve yemekten çok başlka şeyler düşünsem bu halde olmam.Nolmuşsun tombiş,şişko,off yanaklara bak lafları gelecek ve gene beni bulacak.Kuzenim sinsi gülümsemesini üstüme dikecek.Ben orda moralim bozulmamış gibi yapacağım eve gelecek bol bol ağlayacağım.Aygül yalnızsın çünkü sen o marketten aldığın çikolatayla mutlusun diyeceğim.Diyet kararı alacağım sonra maksimum 3 gün yapacağım o diyeti sonra uff diyerek saldıracağım ne varsa..Bu halim böyle devam edecek asla gıdısız bi fotoğraf çekinemeyeceğim asla yüzüğü taktığımda elime yakışmayacak ve her makyaj yaptığımda yüzüm terden sırılsıklam olacak 10 yaş yaşlı görüneceğim.Benden büyük zayıf kızlar belki de bana abla diyecekler.Otobüste yer vermek için kalktığımda kalkmasan daha hayırlıydı bakışlarını hep göreceğim ve hep umursanmayan olup etrafı en çok umursayan olacağım.Çok bozuk moralim.:85:

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum,allahım ya millet rahat rahat yiyor içiyor gram almıyor,ben 2 hafta diyet yapayım 2 kilo zor veriyırum,2 gün yiyeyim hoooppp 2 kilo alıyorum.ama napalım bizimde fizyolojimiz böyle yaratılmış.birde vücut alışmış altık kiloya.bence 1 yıl zayıflasak,2 yılda o kilomuzu korusak sonrasında vücut zayıflığa alışır ve bir iki gün kaçırıp yesekte kilo almayız gibime geliyor:21:

doğru düzgün bişi yememişsinki canım meyve ağırlıklı olmuş muz kilo yapmaz ya sanmıyorum daha iyi olmana sevindim

selam canım hoşgeldin ama uzun kaldı misafirlerin:66: foruma girmeyeli alkolikmi oldun:60::60::60::60:

evet canım misafirler uzun kaldı birazcık:):1:ya canım kalabalık muhabbet falan olunca güzel gidiyoo vallaa.sen bide eşimi görsen:1:öyle işte canım.şimdi misafirlerim dolaşmaya çıktı az bende yazayım dedim.ama çıkcam yine.malum ayıp olur dimi.hepinizi çok öptm.:54:

merhaba canım seninle fazla tanışamadık ama ben arada girdiğimde okuyorum yazdıklarınızı.yarın devam edcem paylaşımlara inşallah:)bu arada bende muzu çok severim evde olduğu zaman sabah aç karnına soğuk bir muza hayır diyemiyorum:)hep kilo yapar derler muz için ama geçen gün bir arkadaşım bir programda izlemiş aksine muz zayıflatıyormuş diyor.ammannn gerçi biz kime inanacağımızı şaşırdık yani.işte öyle muz yedim diye üzülme yani demek istedim:)

olsun cnm tanışırız bundan sonra burdasın nasılsa:34:
ya muz bencede çok kilo yapmaz 100 kaloriymiş çok abartılı yenmesse sorun dil ama o lahmacunlar bozdu diyetimi diye üzüldüm. spor da yapçak durumum yok hiç, diğer günler normal sebze yemek düzenine dönüp toparlıcam inş. iyileşincede gelsin sporlar, gelsin incelmeler, gitsin kilolar:52:inş

mrb fıstıklarr
bugünkü menü
sabah klasik kahvaltı ama 2dilim ekmek:27:
ara yeşilçay
öğlen 5yk tavuk sote 4yk pilav 2yk yoğurt
ara yeşilçay
ara kabak çekirdeği bi avuç kadar
akşam 1yk pilav 2yk tavuk sote 2yk yoğurt

2lt su spor yok yarın gidicem inş :69:

ya kızlar diyorum marketten kendime sandeviç ekmeklerden mi alsam kepekli baktım bi tanesinde 140 kalori var sabahları onunla yapsam kahvaltımı yok tutar diye düşünüyorum öğlende 2 3 gibi biraz geç yer akşama çok acıkmam diye düşünüyorum siz ne dersinizz?:68:

mrb fıstıklarr
bugünkü menü
ara yeşilçay
ara yeşilçay

ya kızlar diyorum marketten kendime sandeviç ekmeklerden mi alsam kepekli baktım bi tanesinde 140 kalori var sabahları onunla yapsam kahvaltımı yok tutar diye düşünüyorum öğlende 2 3 gibi biraz geç yer akşama çok acıkmam diye düşünüyorum siz ne dersinizz?:68:

canım menün güzelmiş sporda olsaydı tam olcakmış sandviç ekmeğide olur bence... ben de tost yiyorum ara öğünlerde. arada yine değişiklik yaparsın yalnız bu ekmek olayında en sağlıklısı çavdar diye biliyorum. kepek ekmek demirin vücut tarafından emilmesine engel oluyo sürekli yememek lasım aklında olsun...:34:

sabah
erken 1 muz 1 saat sonra
1 tost peynirli
ballı süt

öğlen 1 muz
8 badem
2 kuru incir

akşam

sadece lahmacun şey olmuş; bi de muz kabız etmiyosa sorun yok.hastalığın geçsin geçmiş olsun toparlarsın inşallah canım.:16:

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum,allahım ya millet rahat rahat yiyor içiyor gram almıyor,ben 2 hafta diyet yapayım 2 kilo zor veriyırum,2 gün yiyeyim hoooppp 2 kilo alıyorum.ama napalım bizimde fizyolojimiz böyle yaratılmış.birde vücut alışmış altık kiloya.bence 1 yıl zayıflasak,2 yılda o kilomuzu korusak sonrasında vücut zayıflığa alışır ve bir iki gün kaçırıp yesekte kilo almayız gibime geliyor:21:
ahh ah:31: evet oturup düşünüp sorgulamıyorum artık: Şimdi iş başa düştü ve vermek lazım bu kiloları:31:
olsun cnm tanışırız bundan sonra burdasın nasılsa:34:
ya muz bencede çok kilo yapmaz 100 kaloriymiş çok abartılı yenmesse sorun dil ama o lahmacunlar bozdu diyetimi diye üzüldüm. spor da yapçak durumum yok hiç, diğer günler normal sebze yemek düzenine dönüp toparlıcam inş. iyileşincede gelsin sporlar, gelsin incelmeler, gitsin kilolar:52:inş
amiiin amin:46:

mrb fıstıklarr
bugünkü menü
ara yeşilçay
ara yeşilçay

normal kepek ekmeğinden farkı ne ki canım? İşine nasıl geliyorsa hangisi kolaysa öyle yap.:32:

Back
X