• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet, canım yoğun olduğun anlaşılıyor zaten. sen diyetini aksatma da ara ara yoğunluk hepimizde oluyor. sen zaten takıma çok emek gösterdin, böyle zamanlarında da biz seni idare edicez.:70:

gayet güzel canım. spor yapmaman da iyi olmuş. vücuduna iyileşebilmesi için biraz dinlenme sunmalısın.
sadece et ve et ürünlerini süt ürünleri ile tüketmeyi doğru bulmuyorum ben. biliyorsun etin içindeki demirin geri emilimini azaltıyor. bence et, tavuk gibi şeyleri salata ile tüketmelisin. yoğurdu ise sebze yemekleri ile. bu benim görüşüm tabi. paylaşmak istedim.
tamam tatlım daha çok dikkate alıcam teşekkürler

Kızlar,
gelicem dedim ama ne mümkün? gardrobu düzeltme işine daldım. kendimden utandım, dünya kadar giysim var.:19: yerleştirecek yer bulamıyorum. bir de üstüne bol olanlar var artık.:1: birazdan da şifonyere el atıcam, bakalım ordan ne çıkacak?
ne güzel ya düzenleyecek kıyafetlerin var:59:ben hala yazlık bişe almadım,eskilerini artık giymek istemiyorum.bir umut zayıflamayı bekliyorum.,inat ettim temmuz başında çıkcam alışverişe.mayom eskidi mesela ama tatile çıkarken alcam yenisi,benim hala umudum varrrr:26:
68.400 çıktı oh yaa az önce yemek yememe form çayımı ve suyumu içmiş halimle aç karnına demekki eski kiloma döndüm sayılır çok korktum ya aldım diye:46::46::46:

bende artık akşam oluyor ve kıyafetlerimle tartılmama rağmen 91 i geçmiyorum:):122::124:sabahları açkarnınada 90 geliyorum:66:büyük ihtimal cumaya 89 ları görürüm diyorum yaşasınnnn:)

kızlar, tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. oğlumu anneannesi götürmüşken işi bitirmem lazım.

ebrucum ilaçlardan epey bir etkilendin sanırım. inşallah şifa olurlar da iyileşirsin canım.

gülşahcım da ödeme yapmaya gitmiş. inşallah halleder gelirsin. protein ağırlıklı beslenme fikri gayet güzel. tartıya hemen yansıdığını kaç kere okudum forumda. inşallah sende de öyle olur.

özlemcim, sana da geçmiş olsun canım. bir an evvel kurtulun şu hastalıklardan yaw:2:

bir de "çizi" yiyen bir "vatandaş" vardı. onu da ben bilahire çizecem:47: sopayla geliyom ha:20:

çok güldüm ya çiziye:52::60:

bence verirsin canımm hiç üzülme akşam yemeklerini daha hafifi tutmanı ve en azından bir ay böreğe pilava elveda demelisin

canım öncelikle hooşşş gelddinnn:)ben biraz misafir yüzünden ara vermiştim.dediğin gibi akşamları hafif tutmalıyım tabiiki ama dikkat ettiysen işimden dolayı ben öğle yemeği yiyemiyorum.ara diyorum öğle yemeği yerine:1:birde akşam yemeğini ben okuldan geldiğimde yiyorum yani saat 6 gibi oluyor.ondan sonrada yersem işte bir meyve veya 1 bardak süt falan içiyorum.tabiii bunlar bahane değil aslında da:)işte böyle canım yaniii:54:

slm kızlar bennn geldimmm:66:ayyy valla misafir ağırlamak ne zor iş ya.:52:allah yokluklarını göstermesin tabiikide insan yoruluyor be ya:6::1:kızlar bugün 1 haziran ve benim temmuza kadar 10 kilo vermem lazım.1 ayda 10 kilo verebilirmiyimki:(hesapladım bu cuma tam 1 ay olacak ve ben hepi topu 3 kilo vermiş olcam.:5:ama şuna üzülmüyorum çünkü çok sıkı bir diyet yapmadım.sporda yapmadım yine süper bence.bu ay sporda yapcam sıkı bir diyete giriyorum ve sanırım 10 olmasada 6-7 kilo veririm galiba.şimdi bugünkü menümü veriyorum kızlar:

uyanınca 2 koca bardak su,8 tane altın çilek.
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ekmek üzerine biraz reçel sürdüm.

ara:1 muz,bide öğretmenler odasına gelen börekten 1 tane:17:

akşam:8 kaşık kadar nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 bardak lıght kola

bence normal bir menü:21::1: di mi?

tatlım kilon azaldıkça kilo vermekte zorlaşıyor diyebiliyorum 6-7 kilo vermek için 1 ayda sanırım sıkı bir diyet ve spora ihtiyacın olucak

aaa tartıdın mııı gözün aydın canımmm çok sevindimmmm :D

dayanamadım ya çıktım tartıya çok şükür ama aç karnına daha az çıkıcam:66:

ne güzel ya düzenleyecek kıyafetlerin var:59:ben hala yazlık bişe almadım,eskilerini artık giymek istemiyorum.bir umut zayıflamayı bekliyorum.,inat ettim temmuz başında çıkcam alışverişe.mayom eskidi mesela ama tatile çıkarken alcam yenisi,benim hala umudum varrrr:26:

bende artık akşam oluyor ve kıyafetlerimle tartılmama rağmen 91 i geçmiyorum:):122::124:sabahları açkarnınada 90 geliyorum:66:büyük ihtimal cumaya 89 ları görürüm diyorum yaşasınnnn:)

hadi bakalım hayırlısı :62:

ay canım benim:70:sen şimdi sıkı bir diyete gir, sen de inşallah bollaşan kıyafetlerini kaldırdığın günlerini göreceksin. benim hatam diyet yaparken kıyafet almak oldu. ama yapılacak da bir şey yoktu. 80 kiloyken giydiğimi 70'de giyemiyordum. 70 civarı aldıklarım da şimdi bol geliyor.
darısı sizlerin başına canım.

çok güldüm ya çiziye:52::60:
:1:

canım öncelikle hooşşş gelddinnn:)ben biraz misafir yüzünden ara vermiştim.dediğin gibi akşamları hafif tutmalıyım tabiiki ama dikkat ettiysen işimden dolayı ben öğle yemeği yiyemiyorum.ara diyorum öğle yemeği yerine:1:birde akşam yemeğini ben okuldan geldiğimde yiyorum yani saat 6 gibi oluyor.ondan sonrada yersem işte bir meyve veya 1 bardak süt falan içiyorum.tabiii bunlar bahane değil aslında da:)işte böyle canım yaniii:54:
akşamı erken yapman ç.ok iyi ben baya faydasını gördüm..akşam en geç 7 de yersek leptin hormunu yağlarımızı yakıyormuş..ondan sonra yersek direk yağ depoya..

:46:
slm kızlar bennn geldimmm:66:ayyy valla misafir ağırlamak ne zor iş ya.:52:allah yokluklarını göstermesin tabiikide insan yoruluyor be ya:6::1:kızlar bugün 1 haziran ve benim temmuza kadar 10 kilo vermem lazım.1 ayda 10 kilo verebilirmiyimki:(hesapladım bu cuma tam 1 ay olacak ve ben hepi topu 3 kilo vermiş olcam.:5:ama şuna üzülmüyorum çünkü çok sıkı bir diyet yapmadım.sporda yapmadım yine süper bence.bu ay sporda yapcam sıkı bir diyete giriyorum ve sanırım 10 olmasada 6-7 kilo veririm galiba.şimdi bugünkü menümü veriyorum kızlar:

uyanınca 2 koca bardak su,8 tane altın çilek.
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ekmek üzerine biraz reçel sürdüm.

ara:1 muz,bide öğretmenler odasına gelen börekten 1 tane:17:

akşam:8 kaşık kadar nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 bardak lıght kola

bence normal bir menü:21::1: di mi?
bir ayda 10 kilo fazla sağlığını kaybetmeye gerek yok....ama dukan diyetine başlayablirisn bir ayda 5 kilo verebilrsin.:8::10:
68.400 çıktı oh yaa az önce yemek yememe form çayımı ve suyumu içmiş halimle aç karnına demekki eski kiloma döndüm sayılır çok korktum ya aldım diye:46::46::46:

bu arada hafta sonundan beri şiş olan karnım indi çok şükür hemen bir tartıya çıkayım geleyim:66::66::66:
cumaya 67 li bi,r rakam geliyorrrrrrrrrrr:46::62::9:
hallettim geldim canım işlerimi bol bolda yürüdüm bugün kendimi daha iyi hissediyorum spor yapmak istiyorum ama şimdi bizim oğlanlar gelir sofra kurucam onlara biri geldi menemen istedi onu yapıcam sonrada hürrem sultan başlıcak hangi ara yapıcam sporumu bilemiyorum
:56::34:
akşamıda yaptım canım küçük bir parça tavuk yedim yanında haydari yaptım :66:
:46::nazar:çok güzel ve hafif olmuş..
kızlar, tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. oğlumu anneannesi götürmüşken işi bitirmem lazım.

ebrucum ilaçlardan epey bir etkilendin sanırım. inşallah şifa olurlar da iyileşirsin canım.

gülşahcım da ödeme yapmaya gitmiş. inşallah halleder gelirsin. protein ağırlıklı beslenme fikri gayet güzel. tartıya hemen yansıdığını kaç kere okudum forumda. inşallah sende de öyle olur.

özlemcim, sana da geçmiş olsun canım. bir an evvel kurtulun şu hastalıklardan yaw:2:

bir de "çizi" yiyen bir "vatandaş" vardı. onu da ben bilahire çizecem:47: sopayla geliyom ha:20:
:1:anam rabia çiziktirik atıcak aman dikkat :60:haklısın az disiplin gerek..gel rabia gel bugün 1 haziran artık kaçamak yok..ona göre..:20:
evet, canım yoğun olduğun anlaşılıyor zaten. sen diyetini aksatma da ara ara yoğunluk hepimizde oluyor. sen zaten takıma çok emek gösterdin, böyle zamanlarında da biz seni idare edicez.:70:

gayet güzel canım. spor yapmaman da iyi olmuş. vücuduna iyileşebilmesi için biraz dinlenme sunmalısın.
sadece et ve et ürünlerini süt ürünleri ile tüketmeyi doğru bulmuyorum ben. biliyorsun etin içindeki demirin geri emilimini azaltıyor. bence et, tavuk gibi şeyleri salata ile tüketmelisin. yoğurdu ise sebze yemekleri ile. bu benim görüşüm tabi. paylaşmak istedim.
saol canım..teşekür ederim ..:16:
Kızlar,
gelicem dedim ama ne mümkün? gardrobu düzeltme işine daldım. kendimden utandım, dünya kadar giysim var.:19: yerleştirecek yer bulamıyorum. bir de üstüne bol olanlar var artık.:1: birazdan da şifonyere el atıcam, bakalım ordan ne çıkacak?
kolay gelsin aynı dert benide bekliyor..bollaşanları ayır artık..yoksa ilerde geri onalrın içine girme ihtimalin var..:18:

inşallah canımm bende arkandayım geliyorum allahın izni ile
gel canım senin ortin varmı?.ben güzel orti eskitirmde gelen kaçıyor ..:1::52::60:

bende 38 beden kıyafetleri ne zaman giyebilicem acaba şuan 42 giyiyorum kendime yeniden bir dolap dizayn edesim var:66:
vücut yapına göre değişiyor canım. ben 65'den aşağı düştüğümde 38 beden pantolon alabilmiştim. ondan sonra en yeni aldığım pantolon da 36 beden:51: ondan başka alışverişe çıkmadım:)
spor yapmak çok etkili bu beden olayında, sen de biliyorsun. sporunu hiç aksatma o dolabı çok yakında dizayn edersin:81:

anladım hayatım okeydir o zaman inşallah hedefine ulaşacaksın :71:

Selam kızlaar ben aranıza su an itibariyle katılmış bulunmaktayım.:66: aynı dertten müzdarip bende kilolaaarım özellikle de yaz aylarının gelmesinden hep bu kilolarım yüzünden nefret ettim 2 senedir denize giremedim valla :5: ama sonunda karar verdim zayıflamaya 6 sı gitti 13'ü kaldı :27:
keşke bu siteyi daha onceden kesfetseymisim ne güzel böyle bilgi alışverişi yaparak birbirimizxi motive ederek kilo vermekk :66:

akşamı erken yapman ç.ok iyi ben baya faydasını gördüm..akşam en geç 7 de yersek leptin hormunu yağlarımızı yakıyormuş..ondan sonra yersek direk yağ depoya..

:46:

bir ayda 10 kilo fazla sağlığını kaybetmeye gerek yok....ama dukan diyetine başlayablirisn bir ayda 5 kilo verebilrsin.:8::10:

cumaya 67 li bi,r rakam geliyorrrrrrrrrrr:46::62::9:

:56::34:

:46::nazar:çok güzel ve hafif olmuş..

:1:anam rabia çiziktirik atıcak aman dikkat :60:haklısın az disiplin gerek..gel rabia gel bugün 1 haziran artık kaçamak yok..ona göre..:20:

kolay gelsin aynı dert benide bekliyor..bollaşanları ayır artık..yoksa ilerde geri onalrın içine girme ihtimalin var..:18:

gel canım senin ortin varmı?.ben güzel orti eskitirmde gelen kaçıyor ..:1::52::60:

yok bea ortim yok :D

çiziktirik atıcam, evet, biri kızartma yemiş. öbürü çizi, ooo işimiz var. :47: kaçamk yok, zamanımız başlasın bence de deryacım. cuma günü güzel bir listemiz olsun, inşallah.

ayırdım gitti bollaşanları. aman kilo alır mıyım tekrar vs vs sıkıntısı bitti. o bolları gördükçe yeni halime adapte olamıyorum zaten. şu kiloluymuş hissinden kurtulamadım ben. bugün ekmek aldığım bayan bile "çöp gibi olmuşsun" dedi:1: hakaret etmemiştir herhalde:60:

senin ciddi bir orti problemin var:60: sen benle orti ol bari yaw:1: ikimiz de mezun olana kadar burda kalacağı kesin olanlarız:1:

Selam kızlaar ben aranıza su an itibariyle katılmış bulunmaktayım.:66: aynı dertten müzdarip bende kilolaaarım özellikle de yaz aylarının gelmesinden hep bu kilolarım yüzünden nefret ettim 2 senedir denize giremedim valla :5: ama sonunda karar verdim zayıflamaya 6 sı gitti 13'ü kaldı :27:
keşke bu siteyi daha onceden kesfetseymisim ne güzel böyle bilgi alışverişi yaparak birbirimizxi motive ederek kilo vermekk :66:
hoşgeldin elmalıturtam:) valla kullanıcı ismin çok güzelmiş. tarçınlı tarçınlı olsa da yesek:56:

bak şimdiden 6 kg vermişsi, takıl bize kalanları beraber verelim:10:

bu arada kurallarımız şöyle:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

şimdi sen de bize yaş kaç, boy, kilo nedir? bir de hedef kilondan bahseder misin canım. kısa bir tanıtım yazısı fena olmaz:97:

hoşgeldin hayatım güle oynaya vereceğiz metaklanma tasalanma sennnnnnnnnnnnnn :54:

vücut yapına göre değişiyor canım. ben 65'den aşağı düştüğümde 38 beden pantolon alabilmiştim. ondan sonra en yeni aldığım pantolon da 36 beden:51: ondan başka alışverişe çıkmadım:)
spor yapmak çok etkili bu beden olayında, sen de biliyorsun. sporunu hiç aksatma o dolabı çok yakında dizayn edersin:81:
spor çok etkili gerçekten..
yok bea ortim yok :D
tamam o zaman kaptanım ve senlen orti olayım..2 orti anca kurtarır:37::60:
hoş geldin..:71:
çiziktirik atıcam, evet, biri kızartma yemiş. öbürü çizi, ooo işimiz var. :47: kaçamk yok, zamanımız başlasın bence de deryacım. cuma günü güzel bir listemiz olsun, inşallah.

ayırdım gitti bollaşanları. aman kilo alır mıyım tekrar vs vs sıkıntısı bitti. o bolları gördükçe yeni halime adapte olamıyorum zaten. şu kiloluymuş hissinden kurtulamadım ben. bugün ekmek aldığım bayan bile "çöp gibi olmuşsun" dedi:1: hakaret etmemiştir herhalde:60:

senin ciddi bir orti problemin var:60: sen benle orti ol bari yaw:1: ikimiz de mezun olana kadar burda kalacağı kesin olanlarız:1:

evet at onalrı gördükçe bilinçaltın etkilenir..
evet orti probelmim var gelen kaçıyor ..sorun olmazsa sen ve ipek61 le orti olayım 2 orti ha nedersin kaptanım..:1:
kilo olursun fil gibi kilo veririsin çöp gibi niye adam gibi tanım kullanmazlarki..boşver sen bu halini beğendiğin sürece kim ne derse desin..:34::9:

sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 yumurta
az peynir bir bardak süt.
öğle
haşlama dana eti yağsız( yanmaya yakın desem daha iyi son anda yetiştim.)
çerez gibi kırtır kıtır yedim:60::60:
1 bardak ayran
akşam
el ayası kadar tavuk göğsü
1 adet köfte
1 yaprak kıvırcık..

evet at onalrı gördükçe bilinçaltın etkilenir..
evet orti probelmim var gelen kaçıyor ..sorun olmazsa sen ve ipek61 le orti olayım 2 orti ha nedersin kaptanım..:1:
kilo olursun fil gibi kilo veririsin çöp gibi niye adam gibi tanım kullanmazlarki..boşver sen bu halini beğendiğin sürece kim ne derse desin..:34::9:
iki tane ortin olabilir canım, sorun olmaz:16: hadi hayırlı olsun diyelim ortiliğimiz. ben de artık mezun olmak istiyorum ama tartı saçmalıyor:19: çok da kaçırmıyorum ama anlamadım valla.

sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 yumurta
az peynir bir bardak süt.
öğle
haşlama dana eti yağsız( yanmaya yakın desem daha iyi son anda yetiştim.)
çerez gibi kırtır kıtır yedim:60::60:
1 bardak ayran
akşam
el ayası kadar tavuk göğsü
1 adet köfte
1 yaprak kıvırcık..
kıtır kıtır dana eti tanımı da iyiymiş:):56: buraya yazarken mi yandı yoksa?
çok güzel menü deryacım:nazar:

Back
X